Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Το είχα ρωτήσει παλιότερα που σκεφτόμουν να φοιτήσω παράλληλα με την κανονική μου σχολή και σε ΙΕΚ γραφιστικής. Το είχα ψάξει και για δημόσιο, και για ιδιωτικό, και μπορείς και στα δύο.
(τελικά δεν πήγα, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Ε να μην επιτρέπεται;αληθεια επιτρεπεται???
Noisette
Περιβόητο μέλος
Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
Μια ξαδέρφη μου έχει περάσει στη Θεολογία Θεσσαλονίκης αλλά επειδή δε της αρέσει πολύ, θέλει να παρακολουθήσει ένα δημόσιο ΙΕΚ. Το θέμα είναι οτι ακούγεται πως μαζί δε μπορεί κανείς να φοιτήσει και σε ΑΕΙ και σε δημόσιο ΙΕΚ. Είναι αλήθεια; Όποιος γνωρίζει σας παρακαλώ ας μας πει.!! Ευχαριστούμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
Ίσως αυτό να σου φανεί χρήσιμο.
theodora σε ευχαριστούμε πολύ
Τίποτα.
Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
Πόσοι δηλαδή με ευχαριστείτε;
Τίποτα.
Είμαστε 2. εγώ και η ξαδέρφη
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Στο ΑΚΤΟ μπορείς να πας και μετά την τετραετία που είναι η σχολή σου.
Wrong
Δραστήριο μέλος
κατά δεύτερον, δεν ξέρω...φαντάζομαι ότι θα είναι λίγο δύσκολο αλλά μπορείς να το κάνεις δοκιμαστικά για κάποιο καιρό και βλέπεις...
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
nfsk17
Νεοφερμένος
Κι εγώ την ίδια απορία είχα! Ενδιαφέρομαι πολύ για τη φωτογραφία και θα ήθελα να ασχοληθώ παράλληλα με τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο. (είμαι πρωτοετής ) Ειδικά για το ΑΚΤΟ έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια, οπότε το έψαξα και είδα ότι υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για όσους σπουδάζουν παράλληλα σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, το οποίο λέγεται open learning και γίνεται 2 φορές την εβδομάδα σε απογευματινές ώρες. Έτσι λογικά θα μπορείς να τα κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα χωρίς να χάνεις μαθήματα κτλ. Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή λύση για εμας με καλλιτεχνικές ανησυχίες!
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
nfsk17
Νεοφερμένος
Aκουγεται καλο αλλα πρεπει να σκεφτεις το κοστος τους, την επιπροσθετη κουραση και την ισχυ του χαρτιου που θα σου δωσει πέρα από την εκπληρωση των καλλιτεχνικων ανησυχιων.
Ναι, για το κόστος δεν είμαι σίγουρη αν συμφέρει τόσο... η ισχύς του χαρτιού πάντως είναι ικανοποιητική αν σκεφτείς οτί σε 4 χρόνια (με το open learning, γιατί με το κανονικό καθημερινό πρόγραμμα χρειάζονται μόνο 3) παίρνεις πτυχίο από το Middlesex University του Λονδίνου.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 173 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Katia35
- panaman
- Μαρια39
- Girlll20
- spap2124
- EllieKal
- NikNik1995
- guest24440
- Theo2005
- Joji
- evaggelia anna
- Alessandra Eliza
- Mathitis_tou_15
- flaura
- Praxis
- Έλενα Παπαμακαριου
- brizoulis
- Μαραθ22
- Nikos05
- kallikd
- Mary_03
- Johanna Mark
- Mukumbura
- Philologist
- Kitana
- penelopenick
- markip
- Dionyshs1
- Ksenia. Ksenia77
- ioannam
- Citylights
- Wonderkid
- eukleidhs1821
- BooS
- Ryuzaki
- lnesb
- PanPan
- ggl
- tsiobieman
- Theodora03
- chochoru
- Idontknoww
- kiyoshi
- Xristosdimitra
- Αναστασία197
- calliope
- Nala
- Specon
- johnsala
- Fara
- constansn
- MarcoReus
- korlef
- mary eleni
- Panos_02
- george777
- George9989
- Demy_syr
- pacheiko
- SocratesAgain
- Clary
- Jimmy20
- Panagiotis09
- niaou
- xraxra
- diamag
- Christina947
- Devid
- kwstas03
- Mendem
- Κλημεντίνη
- Greg1900
- VouDou
- charmander
- sophiex97
- chester20080
- gk214
- ρενακι 13
- Alexecon1991
- Ria99
- Ελενα Παλαιολόγου
- Έμμα
- mike741
- anastasis06
- Ada ada
- tfghp
- ale
- Cortes
- marakiloveee
- Paragontas7000
- Johnman97
- Fofi
- azula
- EiriniS20
- maria2001
- Athens2002
- endosporia
- rafaela11
- Drglitterstar
- stefan
- imyrcarn
- paulkin94
- το κοριτσι του μαη
- Jocaste
- Pharmacist01
- Vasiliki Keftedaki
- Salon1kios
- thecrazycretan
- Πάνος02
- sofia.kp
- athinoula
- St11
- Meow
- Ιωάννα2
- Revekka
- TheodoraNt
- Xristinaqui
- hirasawayui
- Slytherin
- fmarulezkd
- elenieleni.
- fay01
- .aven
- KElPa
- kristinbacktoschool
- vick44
- ioannaion
- Prak
- Kostakis45
- maria_grigoriadoy_
- Ellep
- Marymary99
- pakitos
- Iknowyou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.