antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πω για τα εργαστήρια ρε συ antis?
να απαντήσεις στο παλικάρι εννοώ στην ερώτηση του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κωνσταντίνος 96
Νεοφερμένος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
στα ΤΕΙ ειναι περισσοτερο πιεστικα οσον αφορα την παρουσια του φοιτητη στην ταξη σε σχεση με τα ΑΕΙ?Οποιος θελει απανταει...
Για να μπορέσει κάποιος να συγκρίνει θα πρέπει να έχει σπουδάσει το ίδιο αντικείμενο τόσο σε Πανεπιστήμιο/Πολυτεχνείο όσο και σε ΤΕΙ. Δεν έχω σπουδάσει σε ΤΕΙ και γι αυτό δεν ξέρω πως είναι τα εργαστήρια εκεί.
Εγώ προφανώς τον απάντησα το τι γίνεται περίπου με τα εργαστήρια στο Τει
Από εσένα ήθελα να απαντήσεις το τι γίνεται στο πανεπιστήμιο
Πάντως σίγουρα δεν αναφέρθηκα σε σύγκριση, μην μπερδεύεσαι λοιπόν
Civilara
Περιβόητο μέλος
2ον Όσον αφορά τα εργαστήρια στα ΑΕΙ ναι είναι κάπως πιεστικά τα πράγματα με τις απουσίες, συνήθως ο φοιτητής μπορεί να κάνει μέχρι δύο απουσίες αλλά πολλές φορές όταν το εξάμηνο είναι μικρότερο, είτε η κρίση του καθηγητή είναι τέτοια όπου δεν επιτρέπονται καθόλου απουσίες.
Αυτά για τις τεχνολογικές/θετικές επιστήμες.
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω από τη δική μου εμπειρία.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω την εντύπωση πως κάποια τμήματα κλείσανε με τη μορφή "δε παίρνω άλλους εισακτέους" και θα διακοπεί οριστικά η λειτουργία τους όταν διαγραφούν οι τωρινοί φοιτητές. Ισχύει;ΚΑΜΙΑ. Όπως και κανένας δημόσιος υπάλληλος από ενεργούς δημοσίους οργανισμούς του κομματικού κράτους, δεν απολύθηκε. Απολύσανε μόνο κάποιους που είχαν "ξηλώσει" το σκοινί π.χ. επίορκους, ανίσχυρο κομματικό μέσο, κλπ. Η κοροϊδία στα μούτρα είναι εθνική πολιτική πλέον. Θα ψηφίσουμε Τσίπρα στις εκλογές; Μια από τα ίδια δηλαδή.
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και συ ρε φιλε μου,επιτηδες το κανεις?Ε,πες μου?Γινεται να λες τα πανεπιστημια Α.Ε.Ι σαυτο το θρεντ που σχολιαζει κατα 99% ο antis ??στα ΤΕΙ ειναι περισσοτερο πιεστικα οσον αφορα την παρουσια του φοιτητη στην ταξη σε σχεση με τα ΑΕΙ?Οποιος θελει απανταει...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Και συ ρε φιλε μου,επιτηδες το κανεις?Ε,πες μου?Γινεται να λες τα πανεπιστημια Α.Ε.Ι σαυτο το θρεντ που σχολιαζει κατα 99% ο antis ??
Το ποιηματάκι του antis σ αυτό και σε άλλα 12340249 θέματα και ποστ έχει γίνει ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
dean32
Νεοφερμένος
Τα εργαστήρια έχουν διαφορετική ύλη από τις θεωρίες.
Συνολικά εργαστήρια και θεωρίες βγαίνουν 69 με 72.
Το κάθε εργαστήριο έχει υποχρεωτική ατομική εργασία εξαμήνου (αλλιώς δεν μπορείς να δώσεις εξετάσεις), είναι σχετικά εύκολες,
με τις μετρήσεις που έχει πάρει η ομάδα σου (2-3 άτομα) στο εργαστήριο κάνεις κάποιους υπολογισμούς, σχεδιαγράμματα, πίνακες κτλ 20 με 50 σελίδες
(ανάλογα με την τρέλα του καθηγητή).
Να υπολογίζεις 6 χρόνια... δες εδώ για να καταλάβεις.
Α .∆ Ι .Π .
DEPARTMENT OF ELECTRICAL ENGINEERING
TEI OF THESSALY, GREECE
• Differences between students in (a) the time to graduation, and (b) final
degree grades.
The number of students completing their studies in a reasonable time (10 to 12 semesters) is
quite low (table 2). This is an unsustainable problem of major importance and must be
resolved as a priority. The new legislation (which will be applied from next year) and which
specifies a maximum of 6 years for completion of studies should be implemented.
Year of entry / Total years of schooling / Percentage of graduates
2004 / 9 / 29,1%
2005 / 8 / 27,4%
2006 / 7 / 27,4%
2007 / 6 / 15,2%
2008 / 5 / 4%
2009 / 4 / 0%
Α .∆ Ι .Π .
DEPARTMENT OF ELECTRICAL ENGINEERING
TEI OF CENTRAL GREECE AT XALKIDA
The number of students completing their studies in a reasonable time (10 to 12 semesters) is
really very low (< 10%) as can be seen in the following table.
Year of entry/ Total years of schooling /Percentage of graduates
2002/ 11 /43.7%
2003 /10/ 39.6%
2004/ 9/ 30.3%
2005/ 8 /19.7%
2006/ 7/ 19.2%
2007/ 6 /9.7%
2008 /5/ 1.6%
2009 /4/ 0%
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Παρέα με συναδέλφους Τ.Ε. δεν έκανες ε;Για να μπορέσει κάποιος να συγκρίνει θα πρέπει να έχει σπουδάσει το ίδιο αντικείμενο τόσο σε Πανεπιστήμιο/Πολυτεχνείο όσο και σε ΤΕΙ. Δεν έχω σπουδάσει σε ΤΕΙ και γι αυτό δεν ξέρω πως είναι τα εργαστήρια εκεί.
Το "να τα πάρεις" είναι το λιγότερο και συνήθως απόλυτα φυσιολογικό (κι εγώ π.χ. στα 18 μου δεν είχα την ιδιοσυγκρασία που έχω τώρα ούτε την υπομονή να επιχειρηματολογήσω απέναντι στον κάθε τρόμπα)...υπάρχουν πολύ σοβαρότερες καταστάσεις που μπορεί να προκληθούν κάτω από τέτοιες συνθήκες όπως π.χ. ηθική κατάπτωση, κατάθλιψη κ.α.μπορεί ο antis να γίνεται πρήχτης ώρες ώρες αλλά δε λέει πράγματα που δεν ισχύουν, και για να μαι ειλικρινής αν κι εγώ ήμουν σε κάποιο ΤΕΙ και έβγαζα δουλειά κλπ για να ακούω τον καθένα να αναπαράγει νοοτροπίες "προτίμησε ΑΕΙ γιατί τα ΤΕΙ έτσι" ( τι λένε λέω μη φέρεις και σε μένα το νόμο ) μάλλον θα τα παιρνα κι εγώ λίγο...
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://si.ntua.gr/docs/2013-2014/AnnouncementRE9.pdf
https://si.ntua.gr/docs/2013-2014/AnnouncementRE8.pdf
Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μεταξύ ΕΜΠ και αξιολογητή του υπουργείου παιδείας για την αξιολόγηση του σχεδίου οργανισμού του ΕΜΠ.
07/07/2014: https://www.ntua.gr/announcements/rector/uploads/2014-07-07_111642_ODE_7_7_2014.pdf
08/07/2014: https://www.ntua.gr/announcements/rector/uploads/2014-07-08_251481_Anakoinosi_8_7_2014.pdf
11/07/2014: https://www.ntua.gr/announcements/rector/uploads/2014-07-11_199459_Avakoivwsn.pdf
Προς το παρόν είναι στο 12 άρα έχεις δρόμο ακόμη
Ετσι μειωσε τον ,κοροιδεψε την χαμηλοβαθμη πανεπιστημιακη του σχολη ! Τει ηλεκτρονικης ρε! Σαν μηχανικος πολυτεχνειου χωρις τα ολοκληρωματα ,μιγαδικους και περιπου ολα τ δυσκολα κεφαλαια!
Civilara
Περιβόητο μέλος
Ηταν μονο στο σχολειο μου αυτο ή σε ολα τα σχολεια οσοι δεν ηξεραν βασικα μαθηματικα και εγραψαν μοναδα περασαν ΤΕΙ?
Και τωρα τι θελουν ν γινουν και ισοι με το πολυτεχνειο?
dean32
Νεοφερμένος
https://www.elec.teilar.gr/index.php/mathimata/eksamhno-1
https://www.elec.teilar.gr/index.php/mathimata/eksamhno-2
https://www.elec.teilar.gr/index.php/mathimata/eksahno-3
Μάλλον στα μαθηματικά 1, 2 και 3 θα παίζουν sudoku και τρίλιζα...
Τµήµα Ηλεκτρολογων Μηχανικών ΤΕ
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών (Σ.Τ.ΕΦ.) Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας
Μαθηματικά Ι
Μαθηματικά ΙΙ
Μαθηματικά ΙΙΙ
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαλλον ειναι καυστικο σχολιο προς τον antis αλλα,σε καθε περιπτωση μονο χαμηλοβαθμη δεν ειναι εγω μπηκα οταν η βαση ηταν γυρω στο 15,και ηταν το χειροτερο του,εχει φτασει και 17.Δε μπορει ενας του 12 να ανταπεξελθει σε μια οποιαδηποτε πανεπιστημιακη σχολη ποσο μαλλον αν ειναι μια σχολη πηγμενη στα μαθηματικα.Τα τει ειναι πολυ πιο ευκολα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο,και τωρα που μπηκε και στο 2ο πεδιο ,θα ειναι η μονη σχολη υπολογιζω που θα παραμεινει σταθερη απο την καθετη πτωση των βασεων.Ετσι μειωσε τον ,κοροιδεψε την χαμηλοβαθμη πανεπιστημιακη του σχολη ! Τει ηλεκτρονικης ρε! Σαν μηχανικος πολυτεχνειου χωρις τα ολοκληρωματα ,μιγαδικους και περιπου ολα τ δυσκολα κεφαλαια!
Μαθηματικά Ι
Μαθηματικά ΙΙ
Μαθηματικά ΙΙΙ
Ναι σαφως και τ επιπεδο δυσκολιας πολυτεχνειο ,τει ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το οτι βρισκεται στο προγραμμα σπουδων τους δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι τα μαθαινουν κιολας σε καμια περιπτωση.Τα τει ειναι για αλλο σκοπο και στα θεωρητικα δε το χουν φιλε μου.Τα ξερει ολος ο κοσμος,οτι και να λετε,δεν ειναι δυνατον να λετε εστω οτι κανετε αυτα που κανουν και στο πολυτεχνειο.Ο ενας μπηκε με 20 και ο αλλος με 8.Ειναι δυνατον,ο 8 να μαθει τα παραπανω?.Και υστερα για να ξεκολλησουμε απο το θεμα των βασεω καθως εκφραζουν μονο τη ζητηση,εχεις περασει ποτε απο πολυτεχνειο να δεις τι κανουν,πιστευεις οτι ενα πανεπιστημιο ειναι ιδιο με ενα τει?αληθεια το πιστευεις.Δεν υποβιβαζω το επιπεδο των τει και μη προσπαθειτε να υποβιβασετε αλλες σχολες διεθνους φημης οπως του εμπ και να το εξισωνεις πχ με το τει θεσσαλιας,ε οχι!
Μαθηματικά Ι
Μαθηματικά ΙΙ
Μαθηματικά ΙΙΙ
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο ενας μπηκε με 20 και ο αλλος με 8.Ειναι δυνατον,ο 8 να μαθει τα παραπανω?.
στα λόγια μου έρχεσαι!!τι βάση είχε η σχολή σου είπαμε?τι να συγκρίνουμε τότε....
Αλλά στα τει οσοι δεν εγραψαν καλα δεν ξερουν μαθηματικα αλλα στη δικια σου χαμηλοβαθμη σχολη μεταφραζεται αλλιως δηλαδη θεμα ζητησης!!!Άρε Ελλαδαρα με τις εξυπναδες σου!!!γελανε οι παντες συνεχισε ετσι!!!!
Προτιμώ να διαβαζω τις αξιολογησεις της ΑΔΙΠ που εγιναν απο ξενους πανεπιστημιακους..εκει λοιπον μπορω να εχω πληρη εικονα..το τι θα πεις εσυ που δεν εχεις περασει ουτε εξω απο ενα ΤΕΙ δεν μου λεει και πολλα...η αποψη της θειας κουμπαρας γειτονισσας....Βλαχια και παλι βλαχια!!!εν ετη 2014 λοιπον σας ακουμε και γελαμε μονο!!
Παρε και μια νεα ειδηση για τους αγραμματους ΤΕΙτζιδες..Μαλλον ξεχασαν να συμβουλευτουν τις θειες και γιαγιαδες
https://www.esos.gr/arthra/vouli-ero...sto-parapente-tropopoihuhke-diatajh-sth-boylh
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Helen06
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- theodle
- Obi-Wan Kenobi
- nikos nikolaou
- Frozensun
- Mapz
- Qwerty 0
- BiteTheDust
- Nala
- Ryuzaki
- constansn
- back2967
- Praxis
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- thanahss
- bibliofagos
- Reader
- bboys
- Calamis
- sakplat
- Unboxholics
- Sotiris 12
- userguest
- Entropy24
- Jack of Spades
- giorgos5002
- Drglitterstar
- physicscrazy
- Debugging_Demon
- NamelessHero
- nickd
- EFAKIT
- charmander
- Leo komm
- ch2006
- Steliosgkougkou
- Andante
- chjan
- ένας τυχαίος
- phoni
- feni
- BatGuin
- Eagle Eye
- shuuu
- V@Per
- Robert_6
- Hecticism
- george777
- Evangeloz
- Bleach_enjoyer
- nearos
- Arvacon
- SKG
- pgn
- UnderGroundGr
- katerinavld
- agg41
- despoina13
- Msp1
- marina.marina
- savvas l
- patatosalata22
- peter347
- roum
- Alessandra Eliza
- Kzaro
- melver
- Maynard
- Νικολινα
- tsiobieman
- vasiliki.
- VIVA
- Mitsaras23
- ismember
- kost28
- Viktor
- Tsos
- carnage
- Enhypen
- Joji
- Primary Care
- Scandal
- P.Dam.
- Φινεύς
- Mary Jane
- gegeorgiou90
- Μιχαήλ
- Kabamaru Hayate
- kiyoshi
- jYanniss
- Than003
- Τρελας123
- Yolo06
- johnstamatis34
- Mammy Nun
- Kate1914
- ROM32
- estrela
- giannoulis5672
- antonis97
- dmav
- Alexecon1991
- TheNorth
- Mathitis_tou_15
- eukleidhs1821
- Wonderkid
- nickd6776
- EllieKal
- χημεια4λαιφ
- mermaid89
- Dionyshs1
- Χρήστος2006
- fmarulezkd
- phleidhs
- hello1234
- ggl
- iiTzArismaltor_
- hirasawayui
- Startx0
- Victwras777
- American Economist
- missharoula
- Totreno
- Claire05
- guest24440
- VouDou
- thecrazycretan
- aggorf
- ΚΤr
- Lifelong Learner
- Ecomaniac
- elevag
- giannhs2001
- flaura
- Javier7
- panagiotis23
- ninnan
- Sofos Gerontas
- Specon
- Hellomyfriend
- Alexandros.Kourtis
- Kostas_Athens
- ditaaa
- Peter Pan13
- elektrologospatra
- Nick254
- SoyN
- thenutritionist
- augustine
- Giii
- George35
- Athens2002
- brizoulis
- Steve9393
- maria!!!
- paterasyp
- lepipini
- Memetchi
- Christos1971
- Abiogenesis
- katia.m
- art_of_poetry
- air_fish
- Billys 13
- angies
- το κοριτσι του μαη
- marioushi
- Kitana
- EmperorPalpatine
- Scott
- Libertus
- fairyelly
- Antonius
- Pharmacist01
- Σόλωνας καρ.
- johnsala
- ΘανάσοςG4
- Apocalypse
- Παναρας
- Ioanna98
- Anastasia98
- oups
- Mary_03
- Πληροφορικάριος
- Sminagos
- Marsel
- antis
- NasosJet
- CoolCowboy
- Kostakis45
- NikoBellic
- F1L1PAS
- Imperator
- Γιώργος1
- alexgiann
- PanosBat
- rempelos42
- Idontknoww
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- roud
- Nickt23
- Nikoletaant
- vasilis123321
- Schlimazel
- korlef
- Panagiotis849
- Eri0611
- Appolon
- Ksenia. Ksenia77
- salasjr
- diamag
- Tedi
- Αννα1
- paulkin94
- Spyro
- Jimmy20
- StudyFreak04
- No name
- Αλκίμαχος
- Joy
- Polipolikalos
- Lab13
- SlimShady
- xriiistiiinaaa
- T C
- jimis2001
- barkos
- eri548
- Bak563
- CuHg
- Viedo
- Rene2004
- Vasilis2000kak
- lnesb
- civilian
- Κλημεντίνη
- stefan
- Mukumbura
- Maraki196
- mpampouras
- Intravenous_drug
- pangeo
- Gary
- katelogic
- angelaRet
- Thanos_D
- Monster Hunter
- azula
- tasost
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Slytherin
- kvstas92
- Revekka
- gregory nub
- JohnGreek
- kristinbacktoschool
- mikevard
- iason
- Destroyer00
- don_vito
- MarcoReus
- fockos
- jj!
- Ststst02
- Μάρκος Βασίλης
- Thoba19
- tslef8
- PanosCh002
- J.Cameron
- sweater weather
- Yiorgosk
- nucomer
- aggelosst9
- Εχέμυθη
- Cand3llaX
- Eleni54
- Jocaste
- ros
- Stroka
- Unseen skygge
- DimitraA.
- mickie
- rekcoR
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.