Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,299 μηνύματα.

30-12-12

01:09
Μιλούσα με ένα φίλο μου που σπουδαζει μηχανολογία σε τει. Μου είπε κάτι κάτι ίσως να έχει δίκιο. Τα πολυτεχνεία είναι περισσότερο θεωρητικά ενώ τα τει πιο πρακτικά. Πχ ο αποφοιτος πολυτεχνείου θα πει πως θα γίνει μια μηχανή αλλά ο απόφοιτος τει θα την φτιάξει.
Ως προς την εκπαιδευτική διαδικασία,έτσι έχουν τα πράγματα!Από εκεί και πέρα το τι θα κάνει ο καθένας,που θα απασχοληθεί κ.λπ. είναι δικό του θέμα αναλόγως των γνώσεων και των ατομικών του προσόντων...
Γι'αυτό στο τελευταίο πρέπει να κολλήσεις το "συνήθως" μια που έτσι κάνεις ένα απόλυτο τσουβάλιασμα και πάει αλλού το πράγμα!

7,5% σημαίνει πώς άν στο Τ.Ε.Ι. σου μπούν 200 άτομα σε 6 χρόνια θα βγούν μόνο οι 15.Τραγικό? και όμως αληθινό. Πλέον επιβεβαιώνετε τον λόγο που βρίσκεστε στο Τ.Ε.Ι. και όχι σε κανα Πολυτεχνείο.
Κάτσε για να καταλάβω...το νέο αντικείμενο trolling για αυτή την εβδομάδα ποιο είναι,ότι από κάποιες σχολές Τ.Ε.Ι. αποφοιτούν λίγοι (κατά την άποψή σου);Ok,so?Δεν καταλαβαίνω που θέλεις να καταλήξεις με τον νέο σου καημό...
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=3658724#post3658724
Πραγματικά,είμαι πλέον σίγουρος ότι κάθε βράδυ με βλέπεις στους εφιάλτες σου!

Dude άλλαξε ψευδώνυμο,σε πήρε μέχρι κι η Evangeline στο ψιλό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.