Δεν είναι κρυφό,πες ότι εμένα ψάχνεις baby!
α)Θα ήθελα να μου αναφέρεις για ποιό Τ.Ε.Ι. πρόκειται,ούτως ώστε επισκεπτόμενος την σελίδα του να δω αν το αναφέρουν φαρδιά πλατιά και στο "έμβλημα"!Δεν μου λέει κάτι αυτό,και απ'το Τ.Ε.Ι. μου έχω μια παλιά βεβαίωση σπουδών που γράφει κάπου "Α.Τ.Ε.Ι. Σερρών" όπως και εξώφυλλα σημειώσεων,εκ'των οποίων κάποια γράφουν "Τ.Ε.Ι." και κάποια "Α.Τ.Ε.Ι.",κοινώς ό,τι να'ναι (ή μάλλον,ό,τι μας βολεύει)...grazie πάντως για το έγγραφο!
Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε κύριε Καθηγητά,είναι πως αυτό που είπα είναι ότι "τα Τ.Ε.Ι. είναι Α.Ε.Ι." και ΟΧΙ ότι "τα Τ.Ε.Ι. είναι Πανεπιστήμια" (αλλά τι να πεις,όποιος έχει τη μύγα

) και ΕΠΙΠΛΕΟΝ πως η ονομασία "Α.Τ.Ε.Ι." εξυπηρετεί διακοσμητικούς σκοπούς (η λέξη "Τ.Ε.Ι." χωρίς "Α" βλέπετε δεν "ηχεί" καλά) καθώς με την ίδια λογική θα μπορούσαν και τα Πανεπιστήμια να ονομάζονται και "Α.Π.Ε.Ι." (Ανώτατα Πανεπιστημιακά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα) ή "Α.Π." (Ανώτατα Πανεπιστήμια) πράγμα όμως που δεν χρειάζεται καθώς η λέξη "Πανεπιστήμια" είναι πιο...βαρύγδουπη ας πούμε!

Αν ακόμη δεν λύθηκε το τόσο σοβαρό αυτό "θέμα",υπάρχει και ο νόμος-πλαίσιο...
β)

Αυτό με τα Ι.Ε.Κ. δεν κατάλαβα ούτε που κολλάει ούτε και "τι θέλει να πει ο ποιητής",μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανά γιατί είμαι και λίγο χαζούλης;
Τώρα εντάξει με την παρένθεση,απλά κάνω κοιλιακούς απ'το γέλιο!Πως τα λες πως τα λες!
Εντάξει,το ξέρω ότι είσαι στενοχωρημένος που οι Πανεπιστημιάρες μας έχουν ανταγωνιστές στην αγορά εργασίας,αλλά με το να γράφεις μπαρμπούτσαλα (σε άλλο thread) και συκοφαντίες για το χώρο απασχόλησης των ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (την οποία έμαθες που

δεν αλλάζεις και τίποτα!
Και μια που ανέφερες τα Κολλέγια,τώρα που έρχονται στείλε κάνα CV,μπορεί να πιάσεις την καλή!Όχι τίποτ' άλλο,να ησυχάσουμε κι εμείς...
Υ.Γ. Τι να πεις,η αναμονή για μια πτήση πάντα ήταν βασανιστική...