Φαντάσου να έλεγαν να ότι από το Φυσικό ή Μαθηματικό θα βρεις δουλειά. Οι βάσεις θα εκτοξεύονταν στο Θεό (που δεν υπάρχει κατά τον St.Hawking), θα περνούσαν όλοι και δεν θα μπορούσαν να πάρουν πτυχίο.

Το φαντάζεσαι;

Θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι.
Με στατιστικές, στα Φυσικομαθηματικά εισάγονται με τα τωρινά δεδομένα κάθε χρόνο 250 μαθητές + περίπου 100 από μετεγγραφή, ο Μ.Ο. αποφοίτησης είναι τα 8.5 έτη και πτυχίο παίρνουν κάθε χρόνο 20-30 άτομα.
Θα πεινάσεις από το Μαθηματικό ή το Φυσικό;
Γέλασα βραδυάτικα. Να είσαι καλά φίλε..

Αν ήξεραν στην Ελλάδα ότι η βαρύτητα κάθε επιστήμης δεν μετράει με το πόσες δουλειές των 700? έχουμε σαν χώρα για να πληρώνουμε πτυχιούχους, αλλά μόνο με βάση την επιστημονική της ένταση σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν θα έλεγαν τέτοιες κόκκινες πιπεριές. Φέτος γίνεται στην Πάτρα με οργανωτή το ομώνυμο Τμήμα του Πανεπ.Πατρών, παγκόσμιο συνέδριο Μαθηματικών (Καθολικές Συναρτήσεις και Υπερκυκλικοί Τελεστές) με συμμετέχοντες καθηγητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και ερευνητές από κορυφαία Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία του πλανήτη. Για να το βλέπουν όσοι λένε ότι από το Μαθηματικό θα πεινάσεις ή να την θεωρούν σχολή και επιστήμη της μάζας (μπας κλάς). Το να πεινάσει κανείς στις μέρες μας, είναι το μόνο εύκολο. Δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει κάτι απαραίτητα. Μπορεί να είσαι άβουλο πλάσμα και ανίκανος για εργασίαν. Εξάλλου η τύπισσα στις πανελλήνιες, μέχρι πόσο λεφτά θεωρεί ότι κάποιος πεινάει;

Ή μάλλον ποια επαγγέλματα δεν πεινάνε; Αφού όλοι ξέρουμε, ότι το πτυχίο από μόνο του δεν εξασφαλίζει κάτι, δηλαδή εργασία, αλλά θέλει και επιπλέον ζαρζαβατικά για να δέσει (π.χ. προσωπικότητα πτυχιούχου,...κτλ).
Καλή αρχή φίλε στις σπουδές σου.