manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ μπορει να διαβαζεις...και να εχεις την οικονομικη ανεση αλλα υπαρχουν φοιτητες που κανουν μια και δυο δουλειες για να την βγαλουν....αρα για ποιες σπουδες μιλαμε...??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp
Δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
https://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=26244&cid=3Τμήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης παίρνει άριστα από το εξωτερικό
Πέντε Έλληνες Καθηγητές από διακεκριμένα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, επιλεγμένοι από την Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας στην... Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), επισκέφθηκαν, το τριήμερο από 30 Μαίου μέχρι 1 Ιουνίου το Πολυτεχνείο Κρήτης και αξιολόγησαν το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ).
Στη συνέχεια, συνέταξαν την Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης, η οποία αναρτήθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του Τμήματος, www.ece.tuc.gr, και στην ιστοσελίδα της ΑΔΙΠ, https://www.hqaa.gr .
Θεωρούμε ότι η Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ), η οποία αποτυπώνει την κατάσταση του Τμήματος (επίπεδο σπουδών, ποιότητα έρευνας, υποδομές, κτλ) και προτείνει τρόπους βελτίωσης, είναι εξαιρετικά θετική για το Τμήμα ΗΜΜΥ. Μερικά από τα συμπεράσματα της ΕΕΑ έχουν ως εξής:
“Οι καθηγητές του Τμήματος είναι κυρίως νέοι, πολύ ενθουσιώδεις, κορυφαίας ποιότητας, διεθνώς γνωστοί, με σπουδές σε κορυφαία Πανεπιστήμια... Υπάρχουν άριστες σχέσεις ανάμεσα στους διδάσκοντες του Τμήματος και στο διοικητικό και εργαστηριακό προσωπικό... Υπάρχει στενή αλληλεπίδραση ανάμεσα σε καθηγητές και φοιτητές, τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό επίπεδο...
Οι καθηγητές είναι πολύ πρόθυμοι στο να βοηθήσουν τους φοιτητές - αυτό το γεγονός αναγνωρίζεται από τους φοιτητές... Το προπτυχιακό και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις περιοχές αιχμής του Τμήματος είναι εξαιρετικά...Το Τμήμα θέτει προδιαγραφές διεθνούς επιπέδου και προσπαθεί να προσελκύσει κορυφαίους καθηγητές...”
Τα παραπάνω, καθώς και όλη η Έκθεση Αξιολόγησης, είναι μία πρώτης τάξεως ηθική ανταμοιβή για τους σκληρά εργαζόμενους φοιτητές, εργαστηριακούς συνεργάτες και διδάσκοντες του Τμήματος και μας χαροποιούν ιδιαίτερα.
Αποδεικνύουν ότι υπάρχουν Πανεπιστημιακά Τμήματα στην Ελλάδα, και ειδικότερα στο Πολυτεχνείο Κρήτης, τα οποία είναι εφάμιλλα πολύ καλών αντίστοιχων Τμημάτων του Εξωτερικού.
Στόχος μας, όπως αναφέρουν σε ενημερωτική επιστολή οι καθηγητές είναι, υπηρετώντας το κοινό καλό, να φέρουμε το Τμήμα όσο πιο ψηλά γίνεται. Απώτερος στόχος μας είναι η δημιουργία Πόλου Αριστείας.
pizza1993
Δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Αν γνωρισω ισως και αλλαξω γνωμη....Σου ξαναλεω δεν ειμαι υπερ του οτι οι ημμυ εχουν και δικαιωματα μηχανολογων,τουοτι εχουν απειρα δικαιωματα ανεξαρτητως ροων που επελεξαν.Εσυς ομως μου βαφτοιζεις απο πανω ολους τους πολυτεχνιτες πεκερμεδες...Εγω πρσωσοπικα μιλαω για το επιπεδο των αποφοιτων και πιστεψε με για να τελειωσεις πολυτεχνειο θες @@ και τεραστιες θυσιες,το οτι καποιοι λογο βισματος και λαμογιας μπαινουν σε λαθος ποστα δεν εχει να κανει με το επιπεδο των φοιτητων.Ειναι σαν να μου λες οτι οι πολιτικοι μηχανικοι στην Ελλαδα ειναι αχρηστοι γιατι μια στις 4 οικοδομες ειναι εκτος πολεοδομικου σχεδιου και μια στις 3 εχει τουλαχιστον μια αυθαιρεσια..|Ε σε τετοιες περιπτωσεις δεν ευθυνετε το επιπεδο σπουδων ουτε το επιπεδο των φοιτητων ευθυνετε η γενικοτερη λαμογια του ελληνα και φυσικα η διψα ορισμενων πολυτεχνιτων για χρημα...
όσο δύσκολο κι αν είναι το πολυτεχνείο, προσωπικά όταν βλέπω άτομα να το βγάζουν σε 7 και 8 χρόνια εμένα κάτι μου δείχνει...
pizza1993
Δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
οτι ειναι πολυ δυσκολο και με μπολικες καταληψεις?και το φυσικο 7 χρονια μεσο ορο αποφοιτηση εχει τι εχει να λεει?...
έχει να λέει ότι κάποιοι μπήκαν για να ξύνονται
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
παίδες όταν μια σχολή γ**μιέται σε καταλήψεις, έχει δύσκολο πρόγραμμα σπουδών που σου βγαίνει η πίστη να το διεκπεραιώσεις, απαιτητικούς καθηγητές που για να σου βάλουν και ένα 5αράκι ακόμη σου ζητάνε την Άρτα και τα Γιάννενα, είναι δύσκολο να βγει στα 5 έτη..
εφόσον υπάρχουν άτομα που τις βγάζουν στην ώρα τους σημαίνει ο καθένας μπορεί. Άντε και έναν χρόνο παραπάνω. αλλά όταν θες πχ 8 χρόνια να βγάλεις ΕΜΠ ε όχι κάτι δεν πάει καλά.
Σε αυτό δεν φταίει η σχολή όμως..
φυσικά και όχι, δεν κατηγορώ τη σχολή, εγώ μιλάω για αυτό το βλακώδες σύστημα που θα δώσει δικαιώματα στον κάθε τεμπέλη που θα βγάλει τη σχολή του στα διπλάσια χρόνια και δεν θα δώσει στον απόφοιτο ΤΕΙ που δούλεψε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
φυσικά και όχι, δεν κατηγορώ τη σχολή, εγώ μιλάω για αυτό το βλακώδες σύστημα που θα δώσει δικαιώματα στον κάθε τεμπέλη που θα βγάλει τη σχολή του στα διπλάσια χρόνια και δεν θα δώσει στον απόφοιτο ΤΕΙ που δούλεψε.
Μαζί σου!!!Με τα 1000!!!
Αλλά ταυτόχρονα δίνει και σε κάποιο ΤΕΙ, που έγινε από κομματικά συμφέροντα, αξία ενώ δεν έχει...
Μήπως λοιπόν πρέπει να μείνουν λίγες και καλές σχολές; Που πλέον θα έχουν αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας και το πτυχίο δεν θα είναι μόνο για κορνίζα....;;;
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Μαζί σου!!!Με τα 1000!!!
Αλλά ταυτόχρονα δίνει και σε κάποιο ΤΕΙ, που έγινε από κομματικά συμφέροντα, αξία ενώ δεν έχει...
Μήπως λοιπόν πρέπει να μείνουν λίγες και καλές σχολές; Που πλέον θα έχουν αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας και το πτυχίο δεν θα είναι μόνο για κορνίζα....;;;
Αν κάποια σχολή έγινε από κομματικά συμφέροντα (ΑΕΙ ή ΤΕΙ) να κλείσει. Υπάρχουν όμως και σχολές που ενώ έχουν σαφές αντικείμενο και δουλεύουν, δεν λαμβάνουν την υποστήριξη που θα έπρεπε. Ούτε εγώ είμαι υπέρ του να ανοίγουν σχολές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να στηριχθεί η τοπική οικονομία. Αλλά δε γίνεται εξαιτίας μερικών σχολών να τσουβαλιάζουμε όλα τα ΤΕΙ συνολικά.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
1oν δεν εχω καθολου οικονομικη ανεση και σε παρακαλω πολυ μην προσβαλεις τον αλλο λεγοντας οτι σου κατεβει.2ον δεν μιλαω για του αιωνιους φοιτητες μιλαω για τους αποφοιτους απο το πολυτεχνιο...3ον το οτι δουλευοθν πολλοι οκ αλλα να συ θυμισω οτι πολλοι απο αυτους ειναι και οι καλυτεροι φοιτητες..4ον δεν εχω κομπλεξ τι φταιω εγω που τα πολυτεχνεια ειναι απο τις πιο δυσκολες σχολες να λεω ψεματα?
ο παραλογισμος στο μεγαλειο του εισαι φιλε!Θα στο πω απλα ασε τις συγκρισεις μεταξυ φοιτητων τει και αει ,ασε τις συγκρισεις των σχολων των αει,αφου περασεις οπου περνας κοιτα να βγαλεις την σχολη στα 4-5 χρονια με ενα καλο βαθμο πιασε μια δουλεια που να σε κανει χαρουμενο και ασε οποιον θεωρεις κατωτερο η τεμπελη να τελειωσει οποτε θελει, με λιγα λογια κοψε τις συγκρισεις
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
pizza1993
Δραστήριο μέλος
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά στο τόπικ υπάρχουν πολλές άτοπες απόψεις... Μερικές πολλές φορές δικαιολογούνται από το νεαρό της ηλικίας...
Για παράδειγμα εδώ... Εμπεδώστε, ότι το πτυχίο είναι το νομικά κατοχυρωμένο από, και για, την κοινωνία που πιστοποιεί/αποδεικνύει κάποιες γνώσεις και εκπαίδευση του κατόχου. Δεν πάει να έκανε 5, 10, 15 έτη με βαθμό 5, 6, 200... από τι στιγμή που φέρει έγγραφο που αναγράφει κάτι συγκεκριμένο --> end of story!
Σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα/κατηγορία το πρόγραμμα σπουδών στο σύνολό του και η ποιότητα/επίπεδο του εκάστοτε μαθήματος διαφέρει σημαντικότατα. Αντίστοιχα, σε κάθε πτυχίο της κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας/κατηγορίας φέρει αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα και μπορεί ανάλογα ο κάτοχος να δραστηριοποιηθεί κοινωνικά!
Αντιπαράδειγμα: γνωρίζω και εγώ ένα άτομο που δούλεψε σκληρά στο ΙΕΚ ή στο ΕΠΑΣ/ΤΕΕ και τελείωσε στην ώρα του με βαθμό πάνω και από το άριστα? Να τού πούμε ότι είναι και... "αστροναύτης"?
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και το μεταπτυχιακο απο οσο ξερω δουλεια ειναι οχι δουλεια ομως με την ενοια που εννοει ο προλαλησαντας....Α και σιμος εγω δεν σε προσβαλα γιαυτο σε παρακαλω πολυ να προσεχεις τα λογια σου!Αρκει αν εχει την μυγα και μυγιαζεσε απο τα λεγομενα μου...
Δεν ειπα κατι προσβλητικο,απλα τα λεγομενα σου βγαζουν μια επαρση και μια υποτιμηση προς καποια ομαδες ατομων.Οχι δεν εχω την μυγα,παρεπιμτοντως τι προκειται να σπουδασεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 45 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 389 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nikos nikolaou
- Reader
- Hased Babis
- tpan
- Ryuzaki
- tsiobieman
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- VouDou
- userguest
- Obi-Wan Kenobi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- fyllidas
- V@Per
- FNC_Sophia
- charmander
- panosT436
- Sotiris 12
- theodle
- giorgos5002
- Theme
- Jack of Spades
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Than003
- sakplat
- Frozensun
- phleidhs
- jYanniss
- KwnnaPap
- Lia 2006
- DiKar
- exotic xo
- Leo komm
- Arvacon
- Αντικειμενικός
- lyfestyle.123
- sofia07
- antonis97
- EFAKIT
- Helen06
- ioanna2007
- 54321
- Scandal
- Athens2002
- Τρελας123
- constansn
- Natsuko
- sokkapa
- Praxis
- Maynard
- Schlimazel
- Γιωργος15773
- fmarulezkd
- hirasawayui
- Drglitterstar
- ayahuasca97
- despoina13
- χημεια4λαιφ
- Mapz
- Qwerty 0
- BiteTheDust
- Nala
- back2967
- thanahss
- bibliofagos
- bboys
- Calamis
- Entropy24
- physicscrazy
- Debugging_Demon
- NamelessHero
- nickd
- ch2006
- Steliosgkougkou
- Andante
- chjan
- ένας τυχαίος
- phoni
- feni
- BatGuin
- Eagle Eye
- shuuu
- Robert_6
- Hecticism
- george777
- Evangeloz
- Bleach_enjoyer
- nearos
- SKG
- pgn
- UnderGroundGr
- katerinavld
- agg41
- Msp1
- marina.marina
- savvas l
- patatosalata22
- peter347
- roum
- Alessandra Eliza
- Kzaro
- melver
- Νικολινα
- vasiliki.
- VIVA
- Mitsaras23
- ismember
- kost28
- Viktor
- Tsos
- carnage
- Enhypen
- Joji
- Primary Care
- P.Dam.
- Φινεύς
- Mary Jane
- gegeorgiou90
- Μιχαήλ
- Kabamaru Hayate
- kiyoshi
- Yolo06
- johnstamatis34
- Mammy Nun
- Kate1914
- ROM32
- estrela
- giannoulis5672
- dmav
- Alexecon1991
- TheNorth
- Mathitis_tou_15
- eukleidhs1821
- Wonderkid
- nickd6776
- EllieKal
- mermaid89
- Dionyshs1
- Χρήστος2006
- hello1234
- ggl
- iiTzArismaltor_
- Startx0
- Victwras777
- American Economist
- missharoula
- Totreno
- Claire05
- guest24440
- thecrazycretan
- aggorf
- ΚΤr
- Lifelong Learner
- Ecomaniac
- elevag
- giannhs2001
- flaura
- Javier7
- panagiotis23
- ninnan
- Sofos Gerontas
- Specon
- Hellomyfriend
- Alexandros.Kourtis
- Kostas_Athens
- ditaaa
- Peter Pan13
- elektrologospatra
- Nick254
- SoyN
- thenutritionist
- augustine
- Giii
- George35
- User2350
- Steve9393
- maria!!!
- paterasyp
- lepipini
- Memetchi
- Christos1971
- Abiogenesis
- katia.m
- art_of_poetry
- air_fish
- Billys 13
- angies
- το κοριτσι του μαη
- marioushi
- Kitana
- EmperorPalpatine
- Scott
- Libertus
- fairyelly
- Antonius
- Pharmacist01
- Σόλωνας καρ.
- johnsala
- ΘανάσοςG4
- Apocalypse
- Παναρας
- Ioanna98
- Anastasia98
- oups
- Mary_03
- Πληροφορικάριος
- Sminagos
- Marsel
- antis
- NasosJet
- CoolCowboy
- Kostakis45
- NikoBellic
- F1L1PAS
- Imperator
- Γιώργος1
- alexgiann
- PanosBat
- rempelos42
- Idontknoww
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- roud
- Nickt23
- Nikoletaant
- vasilis123321
- korlef
- Panagiotis849
- Eri0611
- Appolon
- Ksenia. Ksenia77
- salasjr
- diamag
- Tedi
- Αννα1
- paulkin94
- Spyro
- Jimmy20
- StudyFreak04
- No name
- Αλκίμαχος
- Joy
- Polipolikalos
- Lab13
- SlimShady
- xriiistiiinaaa
- T C
- jimis2001
- barkos
- eri548
- Bak563
- CuHg
- Viedo
- Rene2004
- Vasilis2000kak
- lnesb
- civilian
- Κλημεντίνη
- stefan
- Mukumbura
- Maraki196
- mpampouras
- Intravenous_drug
- pangeo
- Gary
- katelogic
- angelaRet
- Thanos_D
- Monster Hunter
- azula
- tasost
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Slytherin
- kvstas92
- Revekka
- gregory nub
- JohnGreek
- kristinbacktoschool
- mikevard
- iason
- Destroyer00
- don_vito
- MarcoReus
- fockos
- jj!
- Ststst02
- Μάρκος Βασίλης
- Thoba19
- tslef8
- PanosCh002
- J.Cameron
- sweater weather
- Yiorgosk
- nucomer
- aggelosst9
- Εχέμυθη
- Cand3llaX
- Eleni54
- Jocaste
- ros
- Stroka
- Unseen skygge
- DimitraA.
- mickie
- rekcoR
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.