Mariap.
Νεοφερμένος
Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
01-05-22
15:18
Σε 1 μήνα πανελλήνιες...
Έχω κατασταλάξει σε ποια σχολή θέλω να περάσω και είναι το φυσικό.
Κατά την γνώμη σας σε ποια περιοχή είναι καλύτερα;;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,184 μηνύματα.
01-05-22
16:55
Το Κρήτης φαίνεται οτι έχει πολύ καλό επίπεδο. Πιθανότατα να είναι το καλύτερο. Αλλά είναι στην Κρήτη...προφανώς.Σε 1 μήνα πανελλήνιες...
Mariap.
Νεοφερμένος
Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
01-05-22
18:34
Μάλιστα. Επειδή είμαι στην Αθήνα σκέφτομαι την Πάτρα (αν δεν περάσω Αθήνα) ξερεις τίποτα για αυτό;Το Κρήτης φαίνεται οτι έχει πολύ καλό επίπεδο. Πιθανότατα να είναι το καλύτερο. Αλλά είναι στην Κρήτη...προφανώς.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,184 μηνύματα.
01-05-22
19:42
Δεν θα μπορούσα να πω ούτε κάτι καλό ούτε κάτι κακό. Ξέρω και κακές και καλές περιπτώσεις αποφοίτων αλλά και διαφόρων άλλων καταστάσεων. Μάλλον ο nPb είναι ο πιο κατάλληλος να σε ενημερώσει για αυτό @nPb. Εάν θυμάμαι εκεί έκανε το προπτυχιακό του. Στα μαθηματικά μεν αλλά φυσικό και μαθηματικά είναι κοντά οπότε θα ξέρει το κλίμα υποθέτω.Μάλιστα. Επειδή είμαι στην Αθήνα σκέφτομαι την Πάτρα (αν δεν περάσω Αθήνα) ξερεις τίποτα για αυτό;
Mariap.
Νεοφερμένος
01-05-22
20:21
Ωραία σε ευχαριστώ πολύΔεν θα μπορούσα να πω ούτε κάτι καλό ούτε κάτι κακό. Ξέρω και κακές και καλές περιπτώσεις αποφοίτων αλλά και διαφόρων άλλων καταστάσεων. Μάλλον ο nPb είναι ο πιο κατάλληλος να σε ενημερώσει για αυτό @nPb. Εάν θυμάμαι εκεί έκανε το προπτυχιακό του. Στα μαθηματικά μεν αλλά φυσικό και μαθηματικά είναι κοντά οπότε θα ξέρει το κλίμα υποθέτω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- VagCr
- Hased Babis
- Maynard
- Kate1914
- a namaves
- Leo komm
- Lydia555
- Philologist
- ikigai
- Ιωάννης1234
- Kostakis45