Χριστίνα95
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
πως να σε λέμε? αν και δύσκολα δεν θα συμβεί..Αν δεν πεσουν οι βασεις εμενα να μην με λενε Χριστινα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
πως να σε λέμε? αν και δύσκολα δεν θα συμβεί..
Μοσχούλα!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Οι ρίζες καλά κρατούν, βλέπω.Μοσχούλα!
Μη μου δίνετε σημασία. Με έχει πιάσει η βλακεία μου τις τελευταίες ημέρες.
Δεν αλλάζω με τίποτε το κέντρο.Παντως η Νομικη Αθηνας αν και εχω ακουσει ειναι καλυτερη απ'ολες,ειναι χαλια σε οτι αφορα το περιβαλλον.
Ακουσα οτι απ'εξω τρυπιουνται το πρεζακια και γενικοτερα αμα πεσει ο ηλιος ειναι σκετο θριλλερ.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Οι ρίζες καλά κρατούν, βλέπω.
aektsis R21
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
καλησπέρα θα .ήθελα αν είναι δυνατόν μια εξυπηρέτηση από την ομάδα του ischool ή από όποιον μπορεί τους υποψήφιους θετικής με 18-18,5 και 18,5 -19 ξεχωριστά .Όλοι ξέρω ότι είναι 1168.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μην τρελαίνεστε. Βάλτε τις σχολές με την σειρά επιθυμίας και αφήστε τους υπολογισμούς του στυλ περνάω 70% στην σχολή ή περνάω 90% στην σχολή. Πάτε παραλία και ξεκουραστείτε μην αγχώνεστε με αυτά.
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina.
Νεοφερμένος
Ναι, βρε παιδιά, αυτό θα βοηθούσε πολύ όσους επιθυμούν να δηλώσουν υψηλόβαθμες σχολές 3ου πεδίου όπου οι λεπτές διαφορές παίζουν ρόλο. Αν, λοιπόν, κάποιος έχει το χρόνο κ τη διάθεση να το κάνει, θα του είμαστε ευγνώμονες!καλησπέρα θα .ήθελα αν είναι δυνατόν μια εξυπηρέτηση από την ομάδα του ischool ή από όποιον μπορεί τους υποψήφιους θετικής με 18-18,5 και 18,5 -19 ξεχωριστά .Όλοι ξέρω ότι είναι 1168.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cha0s
Περιβόητο μέλος
6 πάνω απο τη βάση στη Φυσική, 8 στα Μαθηματικά, στα αρχαία 10.
Και το σχολείο μου θεωρείται ενα απ' τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης. Μετά απ' αυτό, είναι 100% σίγουρο οτι θα πέσουν πάρα πολυ οι βάσεις!!!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Και το σχολείο μου θεωρείται ενα απ' τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης. Μετά απ' αυτό, είμαι 100% σίγουρος οτι θα πέσουν πάρα πολυ οι βάσεις!!!
Ο Κρητικός
Νεοφερμένος
Δε το λες και καλό σχολείο τότε :ΡΠήγα απ' το σχολείο να δω πως πήγαν τα άλλα παιδιά.
Και το σχολείο μου θεωρείται ενα απ' τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης. Μετά απ' αυτό, είμαι 100% σίγουρος οτι θα πέσουν πάρα πολυ οι βάσεις!!!
Δε το λες και καλό σχολείο τότε :Ρ
θα ναι όλοι της ΧΑ αν κρίνω από την εικόνα που έχει βάλει... οπότε καταλαβαίνεις...
cha0s
Περιβόητο μέλος
θα ναι όλοι της ΧΑ αν κρίνω από την εικόνα που έχει βάλει... οπότε καταλαβαίνεις...
Το βρήκες έξυπνε
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγα απ' το σχολείο να δω πως πήγαν τα άλλα παιδιά.
Και το σχολείο μου θεωρείται ενα απ' τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης. Μετά απ' αυτό, είναι 100% σίγουρο οτι θα πέσουν πάρα πολυ οι βάσεις!!!
Σε μας παλι ηταν 7 πανω απο 16 στα μαθηματικα κατ 8 στη φυσικη και 10 στα μαθηματικα γενικης....
Και δεν θεωρειται καν απο τα καλα σχολεια το δικο μας.....Δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα σου....
Επρεπε να καταλαβεις οτι θα πεσουν οι βασεις απο τα στατιστικα
OPTV
Νεοφερμένος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, έχεις πιθανότητες.
nPb
Επιφανές μέλος
Όλοι εσείς που ρωτάτε για τις Ιατρικές, ρωτάτε επειδή σας αρέσει σαν σχολή και αγαπάτε το επάγγελμα του γιατρού και κατ' επέκταση να παρέχετε βοήθεια όταν είναι αναγκαίο ή για να μην πάνε χαμένα τα μόρια;
Ναι, έχεις πιθανότητες.
Αν κρίνεις από πολλές καθημερινές δραστηριότητες του ανθρώπου, λείπει ο ανθρωπισμός στην κοινωνία μας. Γι' αυτό και πάμε κατά διαόλου. Νομίζω ότι είναι φανερή η απάντηση: να μην πάνε χαμένα τα μόρια. Έχουμε γεμίσει από ανθρώπους ατομιστές και δυστυχισμένους του χρήματος.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Και αν νομίζουν ότι ως γιατροί θα τους τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια είναι γελασμένοι...
Διάβασε απόψεις μαθητών στο υπόλοιπο φόρουμ και θα καταλάβεις..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.