κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστευω οτι εχεις απολυτο δικιο!
Ειδικα εσυ που εισαι οριακα πανω απο 18 μ.ο. συμφωνα με αυτα τα δεδομενα σιγουρα περνας,
αφου σε παιρνανε περιπου 800
Σε παιρνανε σε μορια ακομα λιγοτεροι αν εχεις παει σχετικα καλα στα μαθηματα βαρυτητας, αφου στα στατιστικα των μο και των γβπ δεν φαινεται αυτο!
λεεες;;; μακαρι! εε χιχι οχι δεν εχω παει καλυτερα στα μαθηματα βαρυτητας, αλλο παλι και τουτο, τελος παντων!
ευχαριστω πολυ!! αντε υπαρχουν ελπιδες!
Από αυτά τα 950 άτομα που παίρνουν οι Ιατρικές σχολές το 10 % των θέσεων δίνεται στους περσινούς που ξανακάνουν μηχανογραφικό.Επίσης οι θέσεις αυτές εξαιτίας κοινωνικων κριτηρίων(πολύτεκνοι κλπ.)μειώνονται και άλλο,οπότε δεν ξερω τελικά πόσες μένουν...Κατά τα άλλα η λογική σου είναι ολόσωστη
ωωωω ναι thats right
οχ, με αγχωσες λιγο κατα τα άλλα Ευχαριστω!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Από αυτά τα 950 άτομα που παίρνουν οι Ιατρικές σχολές το 10 % των θέσεων δίνεται στους περσινούς που ξανακάνουν μηχανογραφικό.Επίσης οι θέσεις αυτές εξαιτίας κοινωνικων κριτηρίων(πολύτεκνοι κλπ.)μειώνονται και άλλο,οπότε δεν ξερω τελικά πόσες μένουν...Κατά τα άλλα η λογική σου είναι ολόσωστη
οι θεσεις αυτες (τριτεκνοι κτλ) ειναι extra και οχι απ'αυτες τις 950
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι θεσεις αυτες (τριτεκνοι κτλ) ειναι extra και οχι απ'αυτες τις 950
Σίγουρα;! Αυτό έχει ενδιαφέρον!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Από τις 950 θέσεις,οι 855 είναι για το 90%.
Εφόσον ο γενικός βαθμός πρόσβασης σου είναι 18.55 σημαίνει ότι μόνο αυτοί που έχουν μέσο όρο πάνω απο 17,95 μπορούν να σε περάσουν.
Που είναι maximum 900 άτομα.
Επίσης, μπορούν να σε περάσουν άτομα με μικρότερο μ.ο που έχουν γράψει καλύτερα απο σένα στη βιολογια και στη χημεία
Μην ξεχνάς ότι αυτοί δεν δηλώνουν μόνο Ιατρική αλλά και Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Κτηνιατρική, Πολυτεχνικές, Θετικές Επιστήμες.
Είσαι σίγουρα μέσα. Δεν το συζητώ.
Πόσα μόρια έχεις;
Σίγουρα;! Αυτό έχει ενδιαφέρον!
ναι ναι! στο 3ο ποσα μορια βγαζεις εσυ?!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Μεγαλύτεροι Γεν. Μέσοι Όροι Βαθμολογιών (όλες οι κατευθύνσεις)
1) 19,65
2) 19,63
3) 19,57
Θα μπορούσες να μας πεις ποιοί είναι αυτοί;
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
18537 σε 3ο και 18475 σε 2ο/4ο..
Ειμαι ακριβως στο οριο για ιατρικες για αυτο το εχω ψαξει οσο γινεται
sd@Akos
Νεοφερμένος
Δεν ξερω αν ειναι σωστο να δημοσιευθουν τα ονοματα, αλλα αν μετα την επεξεργασια εχεις κρατησει τα στοιχεια τους να μας πεις μορια και κατευθυνσηΘα μπορούσες να μας πεις ποιοί είναι αυτοί;
Λετε ρε παιδια? Ευχαριστώ παρα πολυυ!! Μακάρι..
χμμ εγω 18.45 αλλα 18,650 στο 3ο! με εσωσαν λιγο τα βαρυτητας :s για ποιες πολεις ενδιαφερεσαι?!
sd@Akos
Νεοφερμένος
Λετε ρε παιδια? Ευχαριστώ παρα πολυυ!! Μακάρι..
Με βαση αυτα τα στατιστικα ΔΕΝ εισαι στο οριο, εισαι μεσα ΣΙΓΟΥΡΑ και στη χαμηλοτερη(καπου βορεια,δε θυμαμαι) και στο Ηρακλειο?
Δε βαζουν ολοι ιατρικες! Ειναι αρκετοι αυτοι που θελουν αλλα τμηματα(μικροτερης βασης) και ολοι απο στρατιωτικη ιατρικη(και μερικοι αλλες στρατιωτικες σχολες πχ ΣΜΑ κλπ)
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και πάλι ευχαριστούμε παρα πολύ για τη δουλειά σας!
john18 ωραίος μπράβο ρε! Εμένα με χαντάκωσε η Χημεία με τα 7 μόρια διαφοράς στους 2 βαθμολογητές και το χαμένο πολλαπλής
τι να σου πω, Ιατρική να ναι και πάω παντού. Ιδανικά Αθήνα-Θεσσ-Πάτρα, (η μαμα θέλει και Λάρισα εγώ όχι τόσο!) αλλά καααατσε να περάσω αρχικά!
Eσύ;; Άντε εύχομαι και συμφοιτητές!
sd@Akos αλεξανδρουπολη!! μακαρι ρε guys τι να πωωω! αυτο οντως, πολλοι βαζουν και πολυτεχνεία απο θετική.. αλλα λέμε στη χειρότερη περίπτωση που θέλουν όόόλοι ιατρικές Να στε καλα παντως μου φτιάξατε τη μέρα! Ας ελπίσουμε να είναι όπως τα λέτε!
john18 ωραίος μπράβο ρε! Εμένα με χαντάκωσε η Χημεία με τα 7 μόρια διαφοράς στους 2 βαθμολογητές και το χαμένο πολλαπλής
τι να σου πω, Ιατρική να ναι και πάω παντού. Ιδανικά Αθήνα-Θεσσ-Πάτρα, (η μαμα θέλει και Λάρισα εγώ όχι τόσο!) αλλά καααατσε να περάσω αρχικά!
εγω αθηνα και 2η θα βαλω κρητη! οποτε αν ολα πανε οπως ακουω εκει θαμαι =DD μακαριιιι
sd@Akos
Νεοφερμένος
sd@Akos αλεξανδρουπολη!! μακαρι ρε guys τι να πωωω! αυτο οντως, πολλοι βαζουν και πολυτεχνεία απο θετική.. αλλα λέμε στη χειρότερη περίπτωση που θέλουν όόόλοι ιατρικές Να στε καλα παντως μου φτιάξατε τη μέρα! Ας ελπίσουμε να είναι όπως τα λέτε!
Aυτο δε με συμφερει!!! Αν ερθουν πολυτεχνειο θα μου φανε τισ θεσεις
Εγω πιστευω (βασικα ελπιζω) οτι αυτο δε συμβαινει στο 18-20
Δηλαδη ο αλλος θα εχει επιλεξει θετικη, και αν περναει ιατρικη θα βαλει πολυτεχνειο?
Εχετε συναντησει τετοια παραδειγματα?
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
sd@Akos χαχαχ άντε ρε έτσι τα λέμε να ξεαγχωνόμαστε οχι ντάξει, στο σχολείο μου πέρσυ υπήρχαν 2-3 αριστούχοι της θετικής που μετα την Ιατρική Αθήνας (την οποία δεν έπιασαν για 30-50 μόρια) έβαλαν Μετσόβιο. Αλλά ελάχιστες περιπτώσεις, λίγοι τυρανιούνται με βιολογία κατ όταν έχεις την εύκολη λύση του αοδε!
gregory nub
Διάσημο μέλος
Aυτο δε με συμφερει!!! Αν ερθουν πολυτεχνειο θα μου φανε τισ θεσεις
Εγω πιστευω (βασικα ελπιζω) οτι αυτο δε συμβαινει στο 18-20
Δηλαδη ο αλλος θα εχει επιλεξει θετικη, και αν περναει ιατρικη θα βαλει πολυτεχνειο?
Εχετε συναντησει τετοια παραδειγματα?
Εγώ, μπήκα θετική καθαρά γιατί μ' άρεσε η χημεία, είμαι στο 18-20 και δεν θέλω ιατρική .
sd@Akos
Νεοφερμένος
Αμα δε θες μετσοβιο σαγαπαωΕγώ, μπήκα θετική καθαρά γιατί μ' άρεσε η χημεία, είμαι στο 18-20 και δεν θέλω ιατρική .
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ, μπήκα θετική καθαρά γιατί μ' άρεσε η χημεία, είμαι στο 18-20 και δεν θέλω ιατρική .
εγω σαγαπάω έτσι κι αλλιώς!
(αν και ψυχάκιας να σαρέσει η χημεία! χαχαχ πλάκα κάάάνω!)
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Λάρισα γιατί δεν θέλεις ?sd@Akos αλεξανδρουπολη!! μακαρι ρε guys τι να πωωω! αυτο οντως, πολλοι βαζουν και πολυτεχνεία απο θετική.. αλλα λέμε στη χειρότερη περίπτωση που θέλουν όόόλοι ιατρικές Να στε καλα παντως μου φτιάξατε τη μέρα! Ας ελπίσουμε να είναι όπως τα λέτε!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.