24-06-13

18:26
1)Μα καλα εδω μονο ιατρικοι και μηχανικοι θελουν να γινουν ολοι,δεν υπαρχουν δηλαδη αλλα επαγγελματα?Για να μην πω για τις βαθμολογιες που ολο το ischool ειναι ανω του 18!!
2)η πλειονοτητα των γιατρων ειναι τεμπεληδες,σπουδασαν 6 χρονια,πραγματα που πχ ενας μαθηματικος ή ενας θετικος επιστημονας θα τα μαθαινε σε 3 χρονια οχι σε 6,και μετα αφου ειδικευθουν πχ 4 χρονια καθονται σε μια καρεκλα,εφορου ζωης και δινουν κατι δηλητηρια,που τους πλασαρουν το κατεστημενο των τρισεκατομμυριων των φαρμακοβιομηχανιων,οχι φυσικα για να σωσουν τον κοσμο αλλα για να τους σκοτωσουν!
3)Κι αν μου πει κανεις οτι θελει να ασχοληθει με ερευνα,μπορει να γινει βιολογος,θα ειναι πιο χρησιμος....Βεβαια και γιατροι χρειαζονται αλλα οχι η μιση Ελλαδα ναναι γιατροι ρε φιλε και οι αλλοι μισοι μηχανικοι και δικηγοροι!
1)Συμφωνώ.
2)WTF i just read?!!Παιδί μου είσαι καλά;Σε πείραξαν οι ζέστες;Πες μου ποιος σε πείραξε!!!!Ρίχνουν το πιο τρελό διάβασμα από όλες τις σχολές, περιμένουν να τους φωνάξουν για την ειδικότητα 3-4 χρόνια , ενώ παράλληλα είναι 30+ χρονών χωρίς να έχουν πάρει ουσιαστικά χρήματα!Ξέρεις τι θα ήσουν χωρίς την σύγχρονη Δυτική Ιατρική;;Εεεε ξέρεις?!!Θα σου πω εγώ :

Άκου σου δίνουν δηλητήρια..Πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν κιόλας;
3)Άλλο η Ιατρική,άλλο η βιολογία.Άλλο τα Μαθηματικά,άλλο η Φυσική.Άλλο οι βούρτσες και άλλο οι ...χτένες !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.