ntelakazos
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aektsis R21
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση των αριστούχων της θετικής στις κλίμακες 18-19 και 19-20 .Πάντως με 19-20 μόνο 70 υποψήφιους οι ιατρικές θα πάρουν την κατηφόρα για τα καλά,γιατί πέρσι 19-20 ήταν 500!!!!!!!!
ναι ρε γαμωτο ειδα τα στατιστικα και αρχισα να μουτζωνομαι.... αμα εδινα φετος ξανα ειχα μεγαλες πιθανοτητες να περασω ΑΠΘ νομιζω, γιατι 200- 300 μορια μπορουσα να παρω παραπανω πιστευω.... αντε να δουμε
aektsis R21
Νεοφερμένος

ναι ρε φίλε η ιατρική απθ λογικά θα πέσει πάνω από 200 μόρια σύμφωνα με τα τρέχοντα στοιχεία (σύμφωνα πάντα με τους προσωπικούς μου υπολογισμούς).ναι ρε γαμωτο ειδα τα στατιστικα και αρχισα να μουτζωνομαι.... αμα εδινα φετος ξανα ειχα μεγαλες πιθανοτητες να περασω ΑΠΘ νομιζω, γιατι 200- 300 μορια μπορουσα να παρω παραπανω πιστευω.... αντε να δουμε

PLACEBO
Νεοφερμένος

Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

aektsis R21
Νεοφερμένος

φίλε βάλτην ποτέ δεν ξες .φαρμακευτική απθ ή πάτρα έχεις πολλές ελπίδες και για πολυτεχνεία έχεις επιλογές ακόμα και κέντρο.17841 3o πεδιο οπο με ενδιαφερει μονο η οδοντιατρικη.ειμαι 709 μορια κατω απο τη περσινη βαση στην αθηνα και 606 στη θεσ/νικη.πιστευετε οτι αξιζει να τα βαλω χανοντας ομ ως ενα πεδιο???
πιάνεις φίλε μου και Ιωάννινα και σε πολλές πόλεις τώρα δεν ξέρω που σε βολεύει να πας εξαρτάται από το που μένειςΚαλά αν δεν πιάσω ιατρική με 18500 (18499 για 5 μόρια) με τέτοια θέματα, με δραματική μείωση αριστούχων και με αύξηση εισακτέων ε τότε να πάει να γαμ....
φίλε χρησιμοποιείς κάποιο προγραμματάκι που υπολογίζει πιθανές βάσεις ?αν ναι μπορείς να στείλεις κανένα linkμα κι εγω κατι τετοιο υπολογιζω... παιζω τωρα με υπολογιστη μοριων κι εχω σκασει γιατι οι εκτιμησεις μου ειναι πανω κι απο την περσινη βαση για πολυ.....![]()
PLACEBO
Νεοφερμένος

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αν ενδιαφερεσαι για τη σχολη πρεπει να τη βαλεις, δε βλεπεις οτι υπαρχει πανωλεθρια και στη θετικη?17841 3o πεδιο οπο με ενδιαφερει μονο η οδοντιατρικη.ειμαι 709 μορια κατω απο τη περσινη βαση στην αθηνα και 606 στη θεσ/νικη.πιστευετε οτι αξιζει να τα βαλω χανοντας ομ ως ενα πεδιο???

vasilismath
Νεοφερμένος

Δηλαδη οι γενικοι μεσοι οροι ειναι ουσιαστικα οι γενικοι βαθμοι προσβασης?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αν ενδιαφερεσαι για τη σχολη πρεπει να τη βαλεις, δε βλεπεις οτι υπαρχει πανωλεθρια και στη θετικη?
Μπορούμε να βρούμε πόσοι υποψήφιοι έχουν πάνω από 18448 στη θετική κατεύθυνση?
Ζητώ κάτι προσωπικό βέβαια αλλά τα αποτελέσματα που δημοσιεύετε σήμερα μάλλον με χαροποιούν .
Δεν περίμενα τόσο χαμηλές επιδόσεις πανελλαδικά.
Ενδιαφέρομαι για ιατρική ......όπου στην χώρα.
Πάντως συγχαρητήρια στα παιδιά που τα επεξεργάστηκαν.
aektsis R21
Νεοφερμένος

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν καταλαβα πως ειδατε τι γραψανε οι μαθητες ?
γραφεις στο σιτε του υπουργειου τα στοιχεια σου . πανω πανω που γραφει την ιστοσελιδα γραφει στο τελος κατι νουμερα.αλλαζεις αυτα και βλεπεις τον βαθμο αλλωνhttps://results.minedu.gov.gr/index.php/site/search?canId=29888

Περνας ανετα πιστευω. Οι γενικοι μεσοι οροι υποψηφιων ειναι οι γενικοι βαθμοι προσβασης?Παιδιά αν είναι δυνατόν μήπως γίνεται να έχουμε τους μαθητές της θετικής με 18-18,5 και 18,5-19 ξεχωριστά .Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Ενδιαφέρομαι για ιατρική απθ και έχω 18840.
aektsis R21
Νεοφερμένος

ναι φίλε λογικά δεν είμαι σίγουρος όμως 100%.Περνας ανετα πιστευω. Οι γενικοι μεσοι οροι υποψηφιων ειναι οι γενικοι βαθμοι προσβασης?

Ας εξηγησει καποιος που ξερει τι παιζει με γ.μ.ο. και γ.β.π. Βασικα καταλαβα ειναι το ιδιο πραγμα, ουσιαστικα βγαζεις τον τελικο βαθμο σε καθε μαθημα απο προφορικα και γραπτα και διαιρεις με τον αριθμο των μαθηματων. Ενταξει λεει κατι αλλα οχι πολλα, καθως τα μορια και η ζητηση καθοριζουν τις βασεις.ναι φίλε λογικά δεν είμαι σίγουρος όμως 100%.
bilakos
Νεοφερμένος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Μπορούμε να βρούμε πόσοι υποψήφιοι έχουν πάνω από 18448 στη θετική κατεύθυνση?
Ζητώ κάτι προσωπικό βέβαια αλλά τα αποτελέσματα που δημοσιεύετε σήμερα μάλλον με χαροποιούν .
Δεν περίμενα τόσο χαμηλές επιδόσεις πανελλαδικά.
Ενδιαφέρομαι για ιατρική ......όπου στην χώρα.
Πάντως συγχαρητήρια στα παιδιά που τα επεξεργάστηκαν.
Με 17.576 πίανω Ηλεκτρολόγους Πάτρας? Χρειάζομαι πτώση 24 μορίων![]()
έλα παιδιά, το ξέρετε ήδηΚαλά αν δεν πιάσω ιατρική με 18500 (18499 για 5 μόρια) με τέτοια θέματα, με δραματική μείωση αριστούχων και με αύξηση εισακτέων ε τότε να πάει να γαμ....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.