αρα εγω με 18.105 μορια μαλλον χλωμο το βλεπεις!εγω πιστευω θαναι στο 18,350 γυρω αθηνας, 18,200 θεσσ/κηςπιο κατω δλδ απ'το '11 :/ κανεις δε ξερει βεβαια γιατι αυτος ο αριθμος αριστουχων πρωτη φορα ειναι τοσο μικρος
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αρα εγω με 18.105 μορια μαλλον χλωμο το βλεπεις!![]()
ποτε δεν ξερεις βασικα..αυτο το 1,380 αριστουχοι οπως σου ξαναπα 1η φορα γινεται αλλα δεν μπορει να πει κανεις με απολυτη σιγουρια αν θα ειναι 100 μορια κατω απτις βασεις του '11 ή 200! :/ φυσικα και εχεις πι8ανοτητες ομως!!

Υ.Γ ειναι και αθηνα-θεσσ/κη αυτες και ως γνωστο πολλοι ειναι αυτοι που λογω πολης τις δηλωνουν..:/ δηλαδη πιο πανω κι απο την τελευταια ιατρικη ειναι συνηθως.. τωρα αν παει 18,000 η τελευταια ιατρικη (σε καποιους δε φενεται κι απιθανο) οδον/κη θα πιανεις σιγουρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ.μου φτιαξες τη......νυχτα!!!ποτε δεν ξερεις βασικα..αυτο το 1,380 αριστουχοι οπως σου ξαναπα 1η φορα γινεται αλλα δεν μπορει να πει κανεις με απολυτη σιγουρια αν θα ειναι 100 μορια κατω απτις βασεις του '11 ή 200! :/ φυσικα και εχεις πι8ανοτητες ομως!!![]()
Υ.Γ ειναι και αθηνα-θεσσ/κη αυτες και ως γνωστο πολλοι ειναι αυτοι που λογω πολης τις δηλωνουν..:/ δηλαδη πιο πανω κι απο την τελευταια ιατρικη ειναι συνηθως.. τωρα αν παει 18,000 η τελευταια ιατρικη (σε καποιους δε φενεται κι απιθανο) οδον/κη θα πιανεις σιγουρα!![]()

CaptainBilly
Νεοφερμένο μέλος

Καταρχας να ευχηθω επιτυχια σε ολους τους χρηστες.Ειλικρινα ευχομαι να περασει ο καθενας σας εκει που του αξιζει και να ειναι οσο πιο κοντα στα ενδιαφεροντα του.
Εγω προσωπικα εγραψα 17400 μορια (τεχνολογικη κατευθυνση) και θεωρω οτι περναω χημικων μηχανικων στην Πατρα (16603-περυσι).
Εχω ομως μια ξαδερφη που θελει ιατρικη και εχει γραψει 18.300 μορια + η οποια μαλλον μπαινει ιατρικη αλλα δεν γνωριζει ακριβως που.
Εαν δεν σας κανει κοπο(ξερω οτι ηδη κανατε πολλα),θα σας παρακαλουσα να αναρτησετε:
1)Την κλιμακωση των βαθμολογιων γενικων βαθμων προσβασης με λεπτομερεστερη διαβαθμιση στην κλιμακα 18-20
η ακομα καλυτερα
2)Την κλιμακωση των βαθμολογιων σε μορια(πχ ποσα ατομα εγραψαν απο 18.000-18.100,απο18.100-18.200 κλπ)
Επειδη το επιπεδο πανω απο 18 σε βαθμο προσβασης ειναι πολυ υψηλο μπορουμε να θεωρησουμε οτι ολα αυτα τα ατομα ειχαν 20 στα προφορικα και δεν θα εχουμε παρα μια απειροελαχιστη αποκλιση.Με αυτον τον τροπο μπορουμε να βγαλουμε τα μορια.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

panagiotis s
Νεοφερμένο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Σε σχολές της τάξεως των 16000-17000 μορίων είναι πολύ πιθανό.να ρωτησω κατι?βγηκε ενας στην τσαπανιδου σημερα και ειπε σταθερες βασεις στο 1ο πεδιο?παιζει αυτο?![]()
panagiotis s
Νεοφερμένο μέλος

δηλαδη το ιστορικο δεν παιζει να πεσει?Σε σχολές της τάξεως των 16000-17000 μορίων είναι πολύ πιθανό.
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

να ρωτησω κατι?βγηκε ενας στην τσαπανιδου σημερα και ειπε σταθερες βασεις στο 1ο πεδιο?παιζει αυτο?![]()
ποια είναι αυτή πατσαβούρα;
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Στην Αθήνα αύξησαν και 20 άτομα στο 100%. Κανείς δεν ξέρει.δηλαδη το ιστορικο δεν παιζει να πεσει?

Acronym56
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια καλημερα.Ειναι το πρωτο μου μηνυμα στην ιστοσελιδα σας, αν και διαβαζω τις συζητησεις σας τακτικα εδω και πολυ καιρο.
Καταρχας να ευχηθω επιτυχια σε ολους τους χρηστες.Ειλικρινα ευχομαι να περασει ο καθενας σας εκει που του αξιζει και να ειναι οσο πιο κοντα στα ενδιαφεροντα του.
Εγω προσωπικα εγραψα 17400 μορια (τεχνολογικη κατευθυνση) και θεωρω οτι περναω χημικων μηχανικων στην Πατρα (16603-περυσι).
Εχω ομως μια ξαδερφη που θελει ιατρικη και εχει γραψει 18.300 μορια + η οποια μαλλον μπαινει ιατρικη αλλα δεν γνωριζει ακριβως που.
Εαν δεν σας κανει κοπο(ξερω οτι ηδη κανατε πολλα),θα σας παρακαλουσα να αναρτησετε:
1)Την κλιμακωση των βαθμολογιων γενικων βαθμων προσβασης με λεπτομερεστερη διαβαθμιση στην κλιμακα 18-20
η ακομα καλυτερα
2)Την κλιμακωση των βαθμολογιων σε μορια(πχ ποσα ατομα εγραψαν απο 18.000-18.100,απο18.100-18.200 κλπ)
Επειδη το επιπεδο πανω απο 18 σε βαθμο προσβασης ειναι πολυ υψηλο μπορουμε να θεωρησουμε οτι ολα αυτα τα ατομα ειχαν 20 στα προφορικα και δεν θα εχουμε παρα μια απειροελαχιστη αποκλιση.Με αυτον τον τροπο μπορουμε να βγαλουμε τα μορια.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Mηπως θα ηθελες και ακομα λεπτομερεστερη;Απο 18.000-18.011 και κοκ;
Παρακαλω εκ των υστερων.
Johnny15
Επιφανές μέλος

να ρωτησω κατι?βγηκε ενας στην τσαπανιδου σημερα και ειπε σταθερες βασεις στο 1ο πεδιο?παιζει αυτο?![]()
Παίζει και άνοδος.
ΒΡΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΑΚΟΥΤΕ???

Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια εχω βγαλει 18451 και ειμαι σε ειδικη κατηγορια τριτεκνων...να ελπιζω για νομικη θεσσαλονικης;
ναι καλέ εννοείται... αν πιάνεις του 11' έχεις αρκετές πιθανότητες... κι εσύ την ξεπερνάς κιόλας

panagiotis s
Νεοφερμένο μέλος

CLONOA
Νεοφερμένο μέλος

παιδια εχω βγαλει 18451 και ειμαι σε ειδικη κατηγορια τριτεκνων...να ελπιζω για νομικη θεσσαλονικης;
Εγώ 18450 αλλά κοινωνικά κριτήρια...
Πιάνουμε Κομοτηνή, δεν πειράζει

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Ακουσα οτι απ'εξω τρυπιουνται το πρεζακια και γενικοτερα αμα πεσει ο ηλιος ειναι σκετο θριλλερ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.