Τα ??? ήταν σφάλματα του κώδικα, όπου η τιμή έτεινε στα άπειρο (υπερχείλιση), τα οποία πλέον έχουν διορθωθεί.
Η διαδικασία αναμένεται να τελειώσει σε περίπου μισή ώρα. Θα κάνω επεξεργασία το αρχικό post όταν η διαδικασία τελειώσει.
edit1: η διαδικασία φαίνεται ότι θα διαρκέσει λιγότερο από 10 λεπτά
edit2: η διαδικασία ολοκληρώθηκε και τα στατιστικά αναρτήθηκαν στο 1ο post.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος

κανω λαθος???
sd@Akos
Νεοφερμένος

Να'στε καλα!!
gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος

μια τελευταία παράκληση που θα τελειοποιήσει πιστεύω τον πίνακα, και κάτι που επίσης δεν μπορούν να δώσουν τα στατιστικά του υπουργείου. φτιάχτε ένα πίνακα με ποσοστά εύρους γενικού βαθμού πρόσβασης από 18.8 - 20!
πιστεύω θα βοηθήσει πολύ εμάς που θέλουμε υψηλόβαθμες σχολές μεγάλων αστικών κέντρων (νομικές, ιατρικές, πολυτεχνεία).
..όποτε έχετε χρόνο φυσικά

aektsis R21
Νεοφερμένος

anwnymos
Δραστήριο μέλος

aektsis R21
Νεοφερμένος

θα πέσουν πολύ οι ιατρικές πολύ γιατί πέρσι ήταν 2000 αριστόυχοι .αντε παιδακια της θετικης μην αγχωνεστε αν οι 18-20 ειναι κατω απο 900 η τελευταια ιατρικη θα ναι κατω απο 18 . το λεω επειδη ειχα δει σε αλλο θρεντ με 18,5 φευγα ρωτουσαν αν θα πιανουν καμια ιατρικη

θα πέσουν πολύ οι ιατρικές πολύ γιατί πέρσι ήταν 2000 αριστόυχοι .
"Μα καλα Ιατρικη 17.950?" Blasphemy I'm telling you! . Και αντε να εξηγας παλι στο 80% των ατομων που δεν το καταλαβαινει, πως λειτουργει το συστημα των βασεων

aektsis R21
Νεοφερμένος

Τα πράγματα είναι απλά, λάβε υπόψιν σου τις θέσεις των ιατρικών σχολων και τους αριστούχους και θα δεις ότι η χαμηλότερη από 18500 με 60 % λιγότερους αριστούχους λογικό είναι φίλε να πέσει γύρω στο 18000 ή έστω 18100-18200"Μα καλα Ιατρικη 17.950?" Blasphemy I'm telling you! . Και αντε να εξηγας παλι στο 80% των ατομων που δεν το καταλαβαινει, πως λειτουργει το συστημα των βασεων![]()
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Τα πράγματα είναι απλά, λάβε υπόψιν σου τις θέσεις των ιατρικών σχολων και τους αριστούχους και θα δεις ότι η χαμηλότερη από 18500 με 60 % λιγότερους αριστούχους λογικό είναι φίλε να πέσει γύρω στο 18000 ή έστω 18100-18200
Ναι ρε συ, και εγω αυτο ηθελα να πω με το post μου. Συμφωνουμε

aektsis R21
Νεοφερμένος

no problem φίλε μου και εσύ σοχεύεις ιατρική σχολή αν επιτρέπεται?Ναι ρε συ, και εγω αυτο ηθελα να πω με το post μου. ΣυμφωνουμεΑπλως δεν το εγραψα καλα.

no problem φίλε μου και εσύ σοχεύεις ιατρική σχολή αν επιτρέπεται?
οχι 4ο πεδιο εγω , καλη τυχη σε ολους μας

gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος

από 18,75 και πάνω θα ήταν ένα εύρος που αξίζει πιστεύω γιατί εκεί παίζονται οι υψηλές σχολες, και θα είχαμε στατιστικά κάπως πιο ξεκάθαρα.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Ξεκίνησε μια πανωλεθρία,όπως θα έλεγε ο μέγας,ο μοναδικός.
Πόσο ταιριάζει σε αυτό το τοπικ.
Αυτός,αθροιστικά με τον Τάκη,συνοψίζουν όλη τη δεκαετία των '90ς

επίσης έδωσα πανελλήνιες ξανά μετά από χρόνια και καθώς πήγα τραγικά άσχημα, τολμώ να ζητήσω τη βοήθεια σας: διάβασα τα στατιστικά, αλλά θέλω να κάνω μία -ίσως γελοία για κάποιους-ερώτηση: πόσο μπορεί να έχει γράψει ο τελευταίος φέτος??? αν υποθέσουμε ότι κάποιος με τα ελάχιστα μόρια της τάξης των 6000 όπως εγώ (ναι!) μπορεί να ελπίζει ότι έχει ελπίδες να εισαχθεί (ίσως ο τελευταίος) στο τελευταίο πιο χαμηλόβαθμο ΤΕΙ του 5ου πεδίου???
μην με ρωτήσετε γιατί θέλω να μπω -έστω και στο τελευταίο ΤΕΙ του νεοφερμένου σχεδίου Αθηνά, ίσως φανεί παράξενο αλλά δουλεύω χρόνια και θέλω να περάσω κάπου - αν μπορείτε μόνο βοηθήστε με, υπάρχει ελπίδα για κάτι τόσο χαμηλό??
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.