alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εσύ είσαι που είχες ανοίξει και άλλο θέμα για την Αθλητική δημοσιογραφία...;Δεν μπορώ να το βρω, να δω ποιος το είχε κάνει....
Επειδή το είχα ψάξει και εγώ για αθλητική δημοσιογραφία, αν γινόμουν δημοσιογράφος, αυτό θα έκανα, το παρακολουθώ πολύ στενά το θέμα και έχω και δικούς μου ανθρώπους που δουλεύουν στον αθλητικό τύπο.
Η αθλητική δημοσιογραφία είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Γι αυτό προτείνω πρώτα να τελειώσετε ένα ΑΕΙ ΜΜΕ (είτε μία από τις 2 στην Αθήνα, είτε Θεσσαλονίκη), που σας ανοίγει ένα εύρος επιλογών μετά το πτυχίο και μετά να εστιάσετε στην αθλητική δημοσιογραφία. Δεν χρειάζεται να πάτε σε άλλο ΙΕΚ απαραιτήτως μετά, θα τις έχετε τις γνώσεις που χρειάζεστε και από το ΑΕΙ. Μην ακούτε αυτά που λένε τα ΙΕΚ...πραγματικά...είναι στεγνή εκμετάλλευση...
ΥΓ: το βρήκα το θέμα
https://ischool.e-steki.gr/σχολές-τμήματα/αθλητική-δημοσιογραφία-αει;-ή-ιεκ-;-75873/
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θα έλεγα ένα κλικ καλύτερα, γιατί έχει πολλές διεξόδους..Μην ξεχνάμε ότι το διαδίκτυο ένα τεράστιο ΜΜΕ είναι...!!!
Γνώμη μου είναι οτι ο κύκλος των ΜΜΕ έχει κλέισει εδώ και καιρό, κανουν κουμάντο κάποιοι λίγοι και προοθούν τις δικές τους δημοσιογραφικές σχολές εκμεταλλέυοντας τους φοιτητές τους (πολύ μικρά ποσά τους δινουν) και το πανεπιστήμιο έχει φτάσει να βγάζει μεγάλο ποσοστό δημοσιογράφων που είναι άνεργοι.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Γνώμη μου είναι οτι ο κύκλος των ΜΜΕ έχει κλέισει εδώ και καιρό, κανουν κουμάντο κάποιοι λίγοι και προοθούν τις δικές τους δημοσιογραφικές σχολές εκμεταλλέυοντας τους φοιτητές τους (πολύ μικρά ποσά τους δινουν) και το πανεπιστήμιο έχει φτάσει να βγάζει μεγάλο ποσοστό δημοσιογράφων που είναι άνεργοι.
Οι απόφοιτοι των πανεπιστημιακών τμημάτων δεν βγαίνουν δημοσιογράφοι, βγαίνουν με πτυχίο στην Επικοινωνία. Όσοι από αυτούς είναι καλοί και επιθυμούν να κάνουν δημοσιογραφία, βρίσκουν δουλειά όσο είναι στη σχολή ακόμα. Επίτρεψε μου να το βλέπω καθημερινά!
Συμπλήρωση: οι μεγάλοι οργανισμοί, κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, άρα οι ιδιωτικές σχολές παύουν σιγά σιγά να έχουν αντίκρυσμα. Πλέον, ο οποισδήποτε μπορεί να κάνει ένα ειδησεογραφικό site με ελάχιστα έξοδα. Δεν έκλεισε ο κύκλος. Απλά άλλαξε μορφή (και όχι μόνο στα ΜΜΕ).
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Μπορείς να κάνεις μέχρι και δικό σου ραδιόφωνο στο ίντερνετ!
Ναι,γιατι θα μ'ακουει κανεις?Τρεμε Σωτηρακοπουλε,ερχεται το Next best thing της δημοσιογραφιας!
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sofiakilkis
Νεοφερμένος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
XD ποικιλια βλεπω...Δεν μπορώ να κατασταλλάξω σε κάτι..σκέφτομαι για διατροφολογία-διαιτολογία,γυμναστική ακαδημία, φυσικοθεραπεία(αν και είναι λίγο "τσιμπημένα" τα μόρια),νηπιοβρεφοκόμων, νοσηλευτική.......αυτά μωρέ προς το παρόν...και ότι γίνει !!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.