alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι περισσότερες σχολές ΜΜΕ σε ΑΕΙ χωρίζονται σε δύο κλάδους που κυρίως ο ένας έχει να κάνει με γενική δημοσιογραφία και ο άλλος με ΜΜΕ ειδικότερα. Δεν υπάρχει π.χ αθλητικό , πολιτικό , αστυνομικό ρεπορτάζ ως κατεύθυνση ειδική! Αυτό προσπαθούσα να πω!από δημοσιογραφία! ίσως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Τωρα με την κριση,κοιτανε να απολυσουν κ οχι να παρουν αλλους.μια φορα στην ερασπορ ακουγα τον παρουσιαστη να ρωτα ενα παιδακι αν θελει να γινει δημοσιογραφος.αυτο ειπε οχι.τοτε ο δημοσιογραφος του ειπε ''καλα κανεις!''
Καταλαβαινεις...Ακομη,πισω απ τα παρασκηνια παιζονται πολλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Tomahook
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
όσοι είναι διατεθειμμένοι για εύκολα...απλά να μην κάνουν καν τον κόπο να περάσουν από το Πανεπιστήμιο
μήπως θα τους πρότεινες Στέφανε κανένα Φυσικό;
βρες μου μια σχολή εύκολη που να ανήκει σε Πανεπιστήμιο, να έχω πτυχίο σε 3 χρόνια και με βαθμό 9,99 και αύριο το πρωί κάνω αίτηση διαγραφής από το Μαθηματικό, ας είμαι εντός ολίγων μηνών για πτυχίο...
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Βασικά αν κάτσεις να συγκρίνεις τους μεγάλους δημοσιογράφους κανείς δεν σπούδασε πρώτα αυτό! Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα καλό !!
Οι περισσότερες σχολές ΜΜΕ σε ΑΕΙ χωρίζονται σε δύο κλάδους που κυρίως ο ένας έχει να κάνει με γενική δημοσιογραφία και ο άλλος με ΜΜΕ ειδικότερα. Δεν υπάρχει π.χ αθλητικό , πολιτικό , αστυνομικό ρεπορτάζ ως κατεύθυνση ειδική! Αυτό προσπαθούσα να πω!
Οι περισσότερες σχολές ΜΜΕ σε ΑΕΙ, χωρίζονται περίπου (βάσει των μαθημάτων επιλογής) σε δημοσιογραφία και σε επικοινωνία. Μόνο η σχολή της Θεσσαλονίκης είναι πιο δημοσιογραφική.
Επίσης, το έχω πει και αλλού, σε άλλο θέμα για την αθλητική δημοσιογραφία. Μην ακούτε τι υπόσχονται τα ΙΕΚ.Η αθλητική δημοσιογραφία, στα έντυπα, τελειώνει μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια...Πολύ δυστυχώς.
και ποιος είπε ότι το Πανεπιστήμιο είναι εύκολο;
όσοι είναι διατεθειμμένοι για εύκολα...απλά να μην κάνουν καν τον κόπο να περάσουν από το Πανεπιστήμιο
μήπως θα τους πρότεινες Στέφανε κανένα Φυσικό;
βρες μου μια σχολή εύκολη που να ανήκει σε Πανεπιστήμιο, να έχω πτυχίο σε 3 χρόνια και με βαθμό 9,99 και αύριο το πρωί κάνω αίτηση διαγραφής από το Μαθηματικό, ας είμαι εντός ολίγων μηνών για πτυχίο...
Συμφωνώ απολύτως. ΚΑΜΙΑ σχολή δεν είναι εύκολη, αν θες να την πάρεις σοβαρά και να είσαι αξιοπρεπής.
kostas09
Νεοφερμένος
2)Λογιστικης-Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ
3)Οικονομικών Επιστημων ΠΑΜΑΚ
4)Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ
5)Μαρκετινγκ-Διοικησης Λειτουργιών ΠΑΜΑΚ
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην μπείτε σε πολυτεχνικό τμήμα αν δεν είστε διατεθειμένοι να καείτε στο διάβασμα για όσο είστε φοιτητές
Θεσσαλονίκη ! Θα δηλώσω πρώτα της πόλης μου την Δημοσιογραφία και αν δεν την πιάσω θα δηλώσω και της Αθήνας στο Πάντειο.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Ναι αλλά έχουν συντελεστή x1 αντί για x2 που έχει για τις ξενόγλωσσες φιλολογίες και δεν θα γράψω καλά αγγλικά οπότε πρέπει να έχω καλά τα υπόλοιπα.
Πάντως, αν θέλεις δημοσιογραφία καθαρή, πάλεψέ το για πάνω. Εκεί θα πάρεις καλύτερα εφόδια για το συγκεκριμένο.
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Βασικά κοιτούσα προγράμματα σπουδών και μου φαίνεται το καλύτερο προσωπικά, τουλάχιστον για αυτά που ενδιαφέρουν εμένα!
Αυτά είναι ανάλογα τα ενδιαφέροντα του καθενός. Δεν θυμάμαι αν είσαι εσύ που ήθελες αθλητική δημοσιογραφία, αλλά καλύτερα είναι να έχετε ένα γενικό πτυχίο και μετά εξειδικεύεστε..
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.