Chris1993
Περιβόητο μέλος
Aν θες τη γνώμη μου...Εσύ θα πρέπει να δεις και το τμήμα στατιστικής ΟΠΑ και το τμήμα μαθηματικών ΕΚΠΑ
Μπά, δε θέλω Αθήνα....έτσι και αλλιώς αν ήθελα μπορούσα και με μετεγγραφή να έρθω λόγω τριτεκνίας
Με δυσκολία έβαλα και το Ναυτιλιακών Σπουδών Πειραιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιστορικο?
Δεν εχω ιδεα.. :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σόρρυ που το γράφω σε άλλο τόπικ, για την ιστορία θέλω Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες Πανεπιστήμιο Αθηνών.
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι.ρε παιδιά μία ερώτηση, προς τα παιδιά της 3η λυκείου. Επειδή είμαι και αγχώδης σαν τύπος, ξεχνάτε πράγματα σε καποια μαθήματα? Για να γίνω πιο σαφής, ας πούμε κάνατε συναρτησεις στα μαθηματικά και μετά κάνατε όρια και σας βάζουν μια άσκηση στις συναρτησεις θυμάστε όλες τις κατηγορίες των ασκήσεων που κάνατε?
Σόρρυ που το γράφω σε άλλο τόπικ, για την ιστορία θέλω Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Χρειάζονται συνέχεια επαναλήψεις,και όχι μόνο το πάσχα πριν δώσουμε.
Ναι.
Χρειάζονται συνέχεια επαναλήψεις,και όχι μόνο το πάσχα πριν δώσουμε.
δεν νομίζω να με κατάλαβες, αλλα τέλος πάντων σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν σε ρώτησα για επαναλήψεις σε ρώτησα για τη μνήμη σου σττα μαθήματα φέτος.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδιά μία ερώτηση, προς τα παιδιά της 3η λυκείου. Επειδή είμαι και αγχώδης σαν τύπος, ξεχνάτε πράγματα σε καποια μαθήματα? Για να γίνω πιο σαφής, ας πούμε κάνατε συναρτησεις στα μαθηματικά και μετά κάνατε όρια και σας βάζουν μια άσκηση στις συναρτησεις θυμάστε όλες τις κατηγορίες των ασκήσεων που κάνατε?
Το έπαθα πρόσφατα...Τελείωσα τα όρια και είχα κάτι ασκήσεις με συνέχεια και είχα ξεχάσει τις μεθοδολογίες των ορίων και έκανα πολλά λάθη..
Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να τα κάνω επανάληψη και γενικά να τα βλέπω συχνά ώστε να μην τα ξεχνάω εύκολα.Εμένα πάντως με βοηθάει και το ότι στο σχολείο λόγω κατάληψης είμαστε αρκετά πίσω οπότε τα κάνω και κει μια επανάληψη.
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν νομίζω να με κατάλαβες, αλλα τέλος πάντων σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν σε ρώτησα για επαναλήψεις σε ρώτησα για τη μνήμη σου σττα μαθήματα φέτος.
Σε αυτό απάντησα και εγώ.
Είναι λογικό να ξεχνάς.
Για αυτό συνέχεια επαναλήψεις.
Galleti7ole
Νεοφερμένος
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σασ ειμαι μαθητησ γ'λυκειου τα ζορια εφτασαν !!! Εγω στοχευω τα τει αυτοματισμου και ηλεκτρονικησ χωρισ να απορριπτω καποιο καλο αει τεχνολογικο πληφορικη και τετοια!!!! Απλα το προβλημα μου ειναι οτι εχω καποια κενα απο τισ 2 περσινεσ ταξεισ που με ανγκαζουν να δυσκολευομαι!! Τι θα με συμβουλευατε να κανω πειτε μου την γνωμη σασ οποια και να ειναι γιατι εχω ανχωθει
Τεχνολογική είσαι;
Bloublou
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
...γι' αυτό όσο μπορείτε και σας το επιτρέπουν οι ώρες μαθημάτων (γιατί δεν μπορείς λόγω ανθρωπίνων αντοχών, να παρακολουθείς όλες τις ημερήσιες διαλέξεις θεωρητικών μαθημάτων) να παρακολουθείτε γιατί επιπλέον θα μάθετε και το στυλ του διδάσκοντα (δηλ., πως διδάσκει, που δίνει έμφαση, πως τα διδάσκει, τι λεπτομέρειες θέλει,...κτλ) που πολλοί το αγνοούν λόγω ελεύθερης παρακολούθησης και μετά στην εξεταστική έχουν μαζική αποτυχία. Επίσης, υπάρχει και δυνατότητα σε περιφερειακά Τμήματα Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ ο διδάσκων να σας μάθει φυσιογνωμικά αλλά και ονομαστικά και να σας βοηθήσει στην βαθμολογία (π.χ. επιείκεια). Γενικά, εν ολίγοις, να παρακολουθείτε όσο μπορείτε και όπου μπορείτε. Όταν υπάρχει η ευκαιρία μην την αφήνετε να πάει χαμένη. Εντάξει σε διδάσκοντες με μεταδοτικότητα μηδέν ή όταν διδάσκουν κάνοντας αντιγραφή το σύγγραμμα (τους) στον πίνακα χωρίς μια τελεία λιγότερη από το σύγγραμμα, εκεί να μην παρακολοθείτε και χάνετε τσάμπα χρόνο.
Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εργαστήρια υποχρεωτικά ή καθόλου, σε κάποια Τμήματα δεν τα κάνει πιο εύκολα από την άποψη ότι δεν πηγαίνεις να παρακολουθείς όταν δεν θέλεις ή δεν μπορείς...άρα έχεις περισσότερο προσωπικό χρόνο. Η δυσκολία έχει αντισταθμιστεί με άλλο τρόπο, δηλαδή, πολύ απαιτητικά θέματα στην εξεταστική με πολλές φορές ότι να' ναι από διδακτέα ύλη χρονικού όγκου δυο εξαμήνων προσαρμοσμένη σε ένα εξάμηνο ή παράλογα απαιτητική βαθμολογική αυστηρότητα του διδάσκοντα (1 μικρό λαθάκι = 1 βαθμός μείον) ή άκυρα θέματα στην εξεταστική...και εννοείται πάντα πέφτουν θέματα ισάξιας δυσκολίας για πάρα πολύ καλά διαβασμένους. Αν κατέβεις στην εξεταστική με ένα μέτριο διάβασμα, απλά γράφεις κάτω από βαθμό 3. Το τελευταίο που ανέφερα, πιστεύω ότι γίνεται σε δύσκολες σχολές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Καλά μην είσαι τόσο απόλυτος. Για να το λες αυτό:Να ξέρετε ότι ο χειρότερος διδάσκων είναι καλύτερος και από το καλύτερο σύγγραμμα.
- Ή δεν έχει δει πραγματικά τι σημαίνει ΚΑΚΟΣ διδάσκων.
- Ή δεν έχεις πάρει ποτέ καλά βιβλία.
Μπορώ να σου φέρω πολλά παραδείγματα μαθημάτων και μάλιστα ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΩΝ μαθημάτων, όπου με ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σύγγραμμα χτύπησα πολύ καλούς βαθμούς. Οι δε διδάσκοντες ήταν πραγματικά ύπνος... στην κυριολεξία δηλαδή μόνο που δεν αποκοιμήθηκα.
Νομίζω όμως ότι έχουμε ξεφύγει;
Diana Fire
Νεοφερμένος
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν,ως πρώτη επιλογή στοχεύω Νομική.Αλλά επειδή είναι πολλά τα μόρια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό σκέφτομαι μετά για Ψυχολογία..
Καλή επιτυχία Τίνα.
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
2 Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά
3 Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης ΤΕΙ Αθήνας
4 Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
5 Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα)
6 Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης ΤΕΙ Λαμίας (Άμφισσα)
7 Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης ΤΕΙ Κρήτης (Ιεράπετρα)
8 Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Αθήνας
9 Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
10 Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Καρδίτσα)
11 Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Καλαμάτας
Αυτά.
Ο κόσμος να χαλάσει, του χρόνου θα κάτσω οπωσδήποτε στα έδρανα του ΤΕΙ Αθήνας...
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Νομίζω όμως ότι έχουμε ξεφύγει;
Ναι,αλλά αυτές οι πληροφορίες θα μας βοηθήσουν όταν θα λεγόμαστε πλέον φοιτητές.
red span
Δραστήριο μέλος
2)Μαθηματικο
christosglx
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.