sstefoss
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daphnia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freedom_
Νεοφερμένος
αντε να τελειωνουμε..
αν και εχω πολύ αγχος.. κτι μου λεει οτι θα πατωσω.
anna_blonde
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Zangetsu18
Νεοφερμένος
δν ξερω αν το εχω ξαναπει αλλα....μην τρελενεστε με τα θεματα....μακαρι και να μας βαλουν βατα θεματα..ειδικα ιστορια π τν φοβαμαι λιγακι και οσο αφορα βιολογια εκει με κατι βιοσωσερευσεις τα κανω χαλια μαθηματικα βλεπεις...
αν εχεισ κανει ενα σωστο διαβασμα εχεισ δει καποια πραγματα φροντ...και εχεισ και μια στοιχιωδει σοβαροτητα εκεινη την ωρα για μενα ενα 15 το εχεισ για την πλακα,,,,
και απο την αλλη απο το 2003 και μετα...πεσ μου μια χρονια που βαλαν τοσο δυσκολα σε ολα που δν 8α εγραφεσ ουτε 14,,,,
υπομονη παιδια και οχι πολλη ανχοσ....8α χασατε τσαμπα μοναδεσ...
εγω βεβαια εχω ανχοσ μην κανω καμια βλκια του τυπου...1+1=3,,,
τετιο λα8οσ...καταταλα ολα οκ!!:no1:
παμε παιδια να σκισουμε!!!και μετα εχει...WOW!!!
Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αλλά φαίνεται οτι είμαι ο μόνος εδώ μέσα που γράφει ο οποίος δεν έκανα σωστό διάβασμα όλη την χρονιά και προσπαθώ τώρα στο τέλος να σώσω αυτά που δεν έκανα όλη την χρονιά..Πολύ δυσκολο αν δεν έχεις συνηθίσει το διάβασμα...Τώρα θα πείτε ότι τα θελα και τα παθα..Σωστά!!Τα θελα και τα παθα..
Μένουν δηλαδή 15 μέρες πίεσης για μένα και μακάρι να πιάσω έστω και τα λίγα μόρια που έχει η σχολή που θέλω..
Αν υπάρχει άλλος που βρίσκεται σε παρόμοια θέση με μένα ας γράψει γτ μόνο πολύ καλούς μαθητές βλέπω..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ-ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ..
xxvasilakosxx
Νεοφερμένος
zorzet
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι μπορείτε να μου δώσετε το link που να έχει την ύλη αυτή?
Ευχαριστώ
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχει αλλάξει για φέτος,δεν ειναι υδνατον εξαλλου να την αλλαξουν 1 μηνχα πριν τις εξετασεισ, και αν αλλάξει για του χρονου, αυτο θα ανακοινωθει τον ερχόμενο σεπτεμβρη. Μην πανικοβάλλεσαι
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η φίλη μου αυτή μου είπε πάλι ότι η έκθεση θα πιάνει 40 μόρια και οι ασκήσεις 35 απο 25.
Αυτό ισχύει?
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψάχνω το ΥΠΕΠΘ αλλα δεν βρίσκω τίποτα που να λεέι για αυτήν την αλλαγή....
marion1
Νεοφερμένος
Οι τελευταίες 15 μέρες..μάλιστα!!!
Δεν ξέρω αλλά φαίνεται οτι είμαι ο μόνος εδώ μέσα που γράφει ο οποίος δεν έκανα σωστό διάβασμα όλη την χρονιά και προσπαθώ τώρα στο τέλος να σώσω αυτά που δεν έκανα όλη την χρονιά..Πολύ δυσκολο αν δεν έχεις συνηθίσει το διάβασμα...Τώρα θα πείτε ότι τα θελα και τα παθα..Σωστά!!Τα θελα και τα παθα..
Μένουν δηλαδή 15 μέρες πίεσης για μένα και μακάρι να πιάσω έστω και τα λίγα μόρια που έχει η σχολή που θέλω..
Αν υπάρχει άλλος που βρίσκεται σε παρόμοια θέση με μένα ας γράψει γτ μόνο πολύ καλούς μαθητές βλέπω..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ-ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ..
Κι εγώ μια από τα ίδια, αλλά δεν είμαστε στην ίδια θέση γιατί έχω ήδη τελειώσει μια σχολή κι αποφάσισα να ξαναδώσω. Δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα, κι είπα ότι από σήμερα ξεκινάω εντατικά κι ό,τι γίνει. Δεν το πήρα πολύ ζεστά, αλλά νομίζω ότι αν είχα ασχοληθεί λίγο θα τα κατάφερνα, δε θέλω μεγάλο βαθμό, ίσα ίσα να είναι ο β.π. πάνω από 10. Είμαι θεωρητική και στηρίζομαι λίγο στην Έκθεση, και στη Λογοτεχνία που θελουν πιο κριτική σκέψη, και στα Αρχαία όσο κι αν είναι παράξενο, στο άγνωστο.
-----------------------------------------
Τα καρτελάκια σας τα έδωσαν από τα σχολεία;
Zangetsu18
Νεοφερμένος
αλλα ακουστε και αυτο....εγω περσυ ολη την χρονια δν διαβασα τοσο καλα οπωσ φετοσ...Αλλα...θυμαμε εκατσα 20 μερεσ (ε ενα προγραμα οπωσ κανω και φετοσ στο οποιο διαβασο ανα δυο μερεσ ενα μαθημα...δλδ τωρα δευτερα και τριτη θα διαβασο φυσικη να την ξανακανω επαναληψη με την μονη διαφορα απο περσυ οτι στο 4ο κεφ δν ηξερα τπτ...και δν ειχα κανει και συστυματικη επεναληψη ολη τη χρονια)
αφου εκανα αυτο...εβγαλα 12000 στο 5ο....δοκιμασετο σου ευχομαι τα καλυτερα...
και γενικοσ σε οσουσ δινουν καλη επυτιχια παιδεσ!!!!!:no1:
hASMA
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω πως θα τα παω, πραγματικά. Απλά θα προετοιμαστώ κ θα παω να αντιμετωπίσω τα θέματα ένα-ένα ))
Εύχομαι σε όλους ΚΑΘΟΛΟΥ άγχος, αλλά ψυχραιμία. Πίστη στον εαυτό σας! Θα εξεταστούμε σε αυτά που ακούμε κ ερχόμαστε σε επαφή για αρκετούς μήνες θα έλεγα. Δεν είναι οτι δεν τα ξέρουμε. Αλλά ας μη δίνουμε τόπο στο άγχος κ στην απαισιοδοξία.
ΚΑΛΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑ ΕΠΙΤΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! :no1:
Παιδιά για πείτε μου λίγο κατα τον νοέμβριο είχα βρει την ύλη για τις πανελλήνιες φέτος για μια φίλη που δίνει φέτος ξανά. Αλλα ακουσε λέει ότι άλλαξαν την ύλη τώρα τελευταία.
Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι μπορείτε να μου δώσετε το link που να έχει την ύλη αυτή?
Ευχαριστώ
αν ακόμα ψάχνεις το link με την ύλη δες εδώ
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ies-exetastea-ylh-panelladikwn-2008-2009.html
Βασικά γενικά τι έχει αλλάξει ?
Ψάχνω το ΥΠΕΠΘ αλλα δεν βρίσκω τίποτα που να λεέι για αυτήν την αλλαγή....
Α! κ εδώ θα βρείς τι έχει αλλάξει γενικά εφέτος
https://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid=2
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.