Πανελλήνιος διαγωνισμός μαθητικής δημιουργίας για τους πρόσφυγες

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Για 17η συνεχή χρονιά το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την Επιτροπή Ευαισθητοποίησης των Νέων[1].
Κεντρικό θέμα του φετινού Διαγωνισμού που ξεκίνησε στις 21 Μαρτίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, είναι ο ρατσισμός και η ξενοφοβία. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου.
Στο Διαγωνισμό καλούνται να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και ειδικότερα της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού με έργα ζωγραφικής και με εκθέσεις αντίστοιχα, καθώς και μαθητές της Γ’ Τάξης Γυμνασίου, της Α’ Τάξης Γενικού Λυκείου και της Α’ Τάξης των Επαγγελματικών Λυκείων με ειδικό αφιέρωμα, άρθρο ή φωτορεπορτάζ για κυριακάτικο φύλλο εφημερίδας. Επίσης, στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος και ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες που διαμένουν σε κέντρα φιλοξενίας.

Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε για να παρουσιάσουμε τις ιδέες μας πάνω στο θέμα, να θέσουμε τις απορίες μας αλλά και να δωθούν κάποιες περαιτέρω πληροφορίες.:)

Παρακάτω δίνονται αρχεία PDF:
Εγκύκλιος Δευτεροβάθμιας
Εγκύκλιος Πρωτοβάθμιας
E-Newsletter

πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top