owneriekno1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSpecial
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμμετοχή δηλώνεις στο Λύκειό σου. Μέχρι 14 Μαρτίου. Δες και τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου.Έχει δηλώσει κανείς συμμετοχή;Γιατί η αντίστοιχη σελίδα στον μικρόκοσμο μου λέει "μη ενεργός διαδικασία επί του παρόντος"...
SuperSpecial
Νεοφερμένος
https://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diloseis.htm
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει δηλώσει κανείς συμμετοχή;Γιατί η αντίστοιχη σελίδα στον μικρόκοσμο μου λέει "μη ενεργός διαδικασία επί του παρόντος"...
Μπορείς να πεις τον/την καθηγητή/τρια σου να σε δηλώσει.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις δίκιο όμως στην σελίδα αυτή γράφει ότι τα σχολεία θα πρέπει να καταχωρίσουν τα στοιχεία των μαθητών σε έναν σύνδεσμο ο οποίος (τουλάχιστον σε μένα) δεν ανοίγει
https://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diloseis.htm
Τώρα ανοίγει
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=178810
Αυτό το βοήθημα έχω!!!
Επίσημα θέματα Γυμνασίου ΕΕΦ από πέρσι.Καλημέρα!Είμαι β' γυμνασίου κι έχω δηλώσει κι εγώ συμμετοχή!Μήπως ξέρετε να μου πείτε τίποτα σοσ θέματα ή ασκήσεις?Το βιβλίο του σχολείου δεν επαρκεί το ξέρω.Το βοήθημα που έχω όμως?
Αυτό το βοήθημα έχω!!!
Θέματα Θεσσαλονίκης, όπου κάνουν διαγωνισμούς από παλιότερα.
Θέματα Παγκύπριων.
Πρόσθετη εξάσκηση Β' Γυμνασίου από το υλικόνετ.
Καλό διάβασμα.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας έχουν ενημερώσει από το σχολείο σας για τα εξεταστικά κέντρα;
Ειναι νωρις ακομα. Το κοβω δυσκολο για αυτην. Την επομενη αναγκαστικα.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι νωρις ακομα. Το κοβω δυσκολο για αυτην. Την επομενη αναγκαστικα.
Ναι λογικά από την άλλη θα βγουν σίγουρα.Μήπως υπάρχει πιθανότητα κάθε σχολείο(σχεδόν)να είναι εξεταστικό κέντρο; Κάτι τέτοιο μας είπαν στο σχολείο αλλά το θεωρώ απίθανο.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι λογικά από την άλλη θα βγουν σίγουρα.Μήπως υπάρχει πιθανότητα κάθε σχολείο(σχεδόν)να είναι εξεταστικό κέντρο; Κάτι τέτοιο μας είπαν στο σχολείο αλλά το θεωρώ απίθανο.
Δυστυχως οχι... Πολυ βολικο για να ειναι αληθνο!
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχως οχι... Πολυ βολικο για να ειναι αληθνο!
Ακριβώς
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!Είμαι β' γυμνασίου κι έχω δηλώσει κι εγώ συμμετοχή!Μήπως ξέρετε να μου πείτε τίποτα σοσ θέματα ή ασκήσεις?Το βιβλίο του σχολείου δεν επαρκεί το ξέρω.Το βοήθημα που έχω όμως?
Αυτό το βοήθημα έχω!!!
Περσυ στην β' γυμνασίου που πηγα στον διαγωνισμο και η φυσικός μου μας εκανε αναλυτική προετοιμασια, μας εδινε καθε εβδομάδα καμιά 10αριά σοσ φυλλάδια, και έχω ολόκληρο ντοσιέ μαζι με το τετραδιο των λυσεων Της δίναμε το τετραδιο στο τελος κάθε εβδομαδας και μας εγραφε αναλυτικά σε μία σελίδα πού κανουμε λάθος και τι ακριβως πρεπει να προσεξουμε, ενω επι 2 μηνες καναμε επιπλέον μαθηματα σε εβδομαδιαία βάση. Αν ήμασταν κοντά ευχαρίστως να σου τα δανειζα..
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Περσυ στην β' γυμνασίου που πηγα στον διαγωνισμο και η φυσικός μου μας εκανε αναλυτική προετοιμασια, μας εδινε καθε εβδομάδα καμιά 10αριά σοσ φυλλάδια, και έχω ολόκληρο ντοσιέ μαζι με το τετραδιο των λυσεων Της δίναμε το τετραδιο στο τελος κάθε εβδομαδας και μας εγραφε αναλυτικά σε μία σελίδα πού κανουμε λάθος και τι ακριβως πρεπει να προσεξουμε, ενω επι 2 μηνες καναμε επιπλέον μαθηματα σε εβδομαδιαία βάση. Αν ήμασταν κοντά ευχαρίστως να σου τα δανειζα..
Θεσσαλονίκη μένω.Μπορείς να μου στείλεις με email κάποιες σκαναρισμένες σελίδες?Δεν ξέρω από πού να αρχίσω την επανάληψη και δεν είχα και πολύ ελεύθερο χρόνο λόγω γαλλικών...
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.