Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
και πως σου βγήκε δηλαδη με αυτον τον τροπο;Εισαι απιστευτος
Εγω το πηγα με την μεθοδο των τριων. Στα τοσα, τοσα, στα τοσα, χ και μου βγηκε αυτο
Tο χω ξαναπει και θα το ξαναπω : Μια δοση τρελας την εχουν οι φυσικοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Ξερωγω Εκανα κατι λαμακιες και μου βγηκε
πάντως τωρα κοιταω και της α λυκ και ειναι πιο ευκολα με περσυ
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
καλα ναι ο,τι να ναιΚαλα περυσι τους ειχαν βαλει να υπολογισουν την λεπτοτητα μιας φουσκας στη β'
αλλα γενικα μου ειπαν και καθηγητες οτι τα θεματα ηταν πιο δυσκολα σε γενικες γραμμες για ολους
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα θεματα ηταν βατα. Εμεις φταιμε που δεν ειμαστε επιστημονες
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ενταξει δυσκολια πρεπει να υπάρχει, δεν ειναι και προαγωγικες εξετάσεις διαγωνισμος ειναιΔε καταλαβαινω γιατι το λενε αυτο
Τα θεματα ηταν βατα. Εμεις φταιμε που δεν ειμαστε επιστημονες
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Καλα περυσι τους ειχαν βαλει να υπολογισουν την λεπτοτητα μιας φουσκας στη β'
Ποπο αυτό θα έλεγα, την θυμάμαι αυτή τη φούσκα, τι θέμα είχε γίνει στο iSchool δεν περιγράφεται.. Ήμουν ετσι:
antoni4040
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Βασικα μη σε απασχολει τοσο το αν περασες ή οχι. Οπως ειπα και πιο πανω το θεμα ειναι να σου άρεσε σαν εμπειρια (πιστευω οτι ο διαγωνισμος φυσικης ειναι μια εξαιρετικη εμπειρια). Και δεν περνας καπου, απλά ανακοινώνουν το ονομα σου σε μια λίστα that's allΕγώ πάω Α Λυκείου και τα έλυσα όλα... Βέβαια, έχω κάνει ένα μικρό λαθάκι που δεν μετράει και πολύ μάλλον, για το 2.Β. δεν είμαι και ΤΟΣΟ σίγουρος και για το πειραματικό βιάστικα λίγο, αλλά γενικά πιστεύω ότι έχω πιάσει 3+ θέματα... Περνάω με τόσα? Ποια είναι η βάση? Απ'ότι βλέπω, με άλλα παιδιά που μίλησα, το σκό(α)τωσαν το 3ο Θέμα, άρα...
Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι μην το βλεπεις -όχι μονο εσύ αλλά και όλοι μας- ως μια εμπειρια για να δειχθει ο καθενας και να αγχωνομαστε αν περάσαμε ή οχι. Είναι περισσότερο μια εμπειρια αυτοαξιολόγησης και αυτοκριτικης (οχι σε πολυ μεγαλο βαθμο βεβαια) από την οποια ο καθένας εξάγει τα συμπεράσματά του. Και να είναι πολύ καλό το ότι έλυσες τα 3/4 θέματα αλλά ακόμη καλύτερο θα είναι να το ευχαριστήθηκες και να σου άρεσε Ελπίζω να με καταλαβαίνεις, δε θέλω να παρεξηγηθώ και ούτε εκφέρω ζήλεια ή οτιδηποτε άλλο, απλά το λέω για να χαλαρώσουμε λιγάκι όλοι μας. Μέσα σε όλο αυτό το χρησιμοθηρικό και βαθμοθυρικό σύστημα χάνεται το νόημα πολλών πράγματων και είναι κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
antoni4040
Νεοφερμένος
Ναι ρε συ, δε λέω, πραγματικά το ευχαριστήθηκα και άξιζε (άσε που στο τέλος δεν θα χρειαστεί επανάληψη στη φυσική με το διάβασμα που έριξα...). Και γενικώς δεν με ενδιαφέρουν και πολύ οι βαθμοί κτλ., αλλά πραγμάτικα θα με ευχαριστούσε να το δω το όνομα μου σ'αυτή τη λίστα...Βασικα μη σε απασχολει τοσο το αν περασες ή οχι. Οπως ειπα και πιο πανω το θεμα ειναι να σου άρεσε σαν εμπειρια (πιστευω οτι ο διαγωνισμος φυσικης ειναι μια εξαιρετικη εμπειρια). Και δεν περνας καπου, απλά ανακοινώνουν το ονομα σου σε μια λίστα that's all
Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι μην το βλεπεις -όχι μονο εσύ αλλά και όλοι μας- ως μια εμπειρια για να δειχθει ο καθενας και να αγχωνομαστε αν περάσαμε ή οχι. Είναι περισσότερο μια εμπειρια αυτοαξιολόγησης και αυτοκριτικης (οχι σε πολυ μεγαλο βαθμο βεβαια) από την οποια ο καθένας εξάγει τα συμπεράσματά του. Και να είναι πολύ καλό το ότι έλυσες τα 3/4 θέματα αλλά ακόμη καλύτερο θα είναι να το ευχαριστήθηκες και να σου άρεσε Ελπίζω να με καταλαβαίνεις, δε θέλω να παρεξηγηθώ και ούτε εκφέρω ζήλεια ή οτιδηποτε άλλο, απλά το λέω για να χαλαρώσουμε λιγάκι όλοι μας. Μέσα σε όλο αυτό το χρησιμοθηρικό και βαθμοθυρικό σύστημα χάνεται το νόημα πολλών πράγματων και είναι κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ναι εγω πχ περσυ πηγα στο διαγωνισμο χωρις να διαβασω για το διαγωνισμο και μονο. Πηγα έγραψα μονο με οσα ειχα μαθει τη χρονια εκεινη. Το πειραματικο μερος περσυ στην Α Λυκ ήταν υπεροχο και ειχα ενθουσιαστει τοσο που εφτιαχνα μεχρι και 3D απεικόνιση των πειραματικων σταδιων Και όταν ανακοινώθηκε η λιστα και ειδα το ονομα μου εστω και στην 62η θεση (εστω και εκει) χαρηκα παρα πολυ διότι καταλαβα πως ήξερα τι μου γινοταν στη φυσικη, οτι ειχα μαθει πραγματαΝαι ρε συ, δε λέω, πραγματικά το ευχαριστήθηκα και άξιζε (άσε που στο τέλος δεν θα χρειαστεί επανάληψη στη φυσική με το διάβασμα που έριξα...). Και γενικώς δεν με ενδιαφέρουν και πολύ οι βαθμοί κτλ., αλλά πραγμάτικα θα με ευχαριστούσε να το δω το όνομα μου σ'αυτή τη λίστα...
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τι διαγωνισμος. Μετα απο μια ωρα τα πηραμε τα θεματα. Ελλαδα και ξερω ψωμιενταξει δυσκολια πρεπει να υπάρχει, δεν ειναι και προαγωγικες εξετάσεις διαγωνισμος ειναι
Λιπαντικο παντως δεν μας εβαλαν. Μαλλον καταλαθοςΠοπο αυτό θα έλεγα, την θυμάμαι αυτή τη φούσκα, τι θέμα είχε γίνει στο iSchool δεν περιγράφεται.. Ήμουν ετσι:
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Τι εννοεις μετα από 1 ωρα; Ο διαγωνισμος 9:30 αρχισε κανονικα σε εμαςΚαι τι διαγωνισμος. Μετα απο μια ωρα τα πηραμε τα θεματα. Ελλαδα και ξερω ψωμι
[...]
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Εμεις αρχισαμε 10 και 20+
Bitch please. Ημασταν εκει απο τις 8.30 και 11 δεν ειχαμε ξεκινησει ακομα
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ο διαγωνισμος 9:30 ξεκινουσεBitch please. Ημασταν εκει απο τις 8.30 και 11 δεν ειχαμε ξεκινησει ακομα
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φακ Με περασες..Bitch please. Ημασταν εκει απο τις 8.30 και 11 δεν ειχαμε ξεκινησει ακομα
Και καλα......ο διαγωνισμος 9:30 ξεκινουσε
Italian dream...
Διάσημο μέλος
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.