Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε οποιον τα ελυσε ολα, ανεξαρτητως αν ειναι σωστα ή οχι, του υποσχομαι αιωνια υποταγη και μονo που σκεφτηκε κατι
Και εγώ το ίδιο
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις απαντήσεις τις έγραψες μόνο στο φύλλο απαντήσεων ή και αναλυτικά στο τετράδιο?ΤΙ Π**ΤΣΑ ηταν αυτη?? χαχαχ ελυσα απο το θεωρητικο ολο το 1ο, προσπαθησα λιγο το 2ο, αλλα το 3ο.... ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ?? :p και ελυσα ολο το πειραματικο
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θέματα ήταν αυτά;Τα μισά εκτός ύλης τα άλλα είχαν σχέση με τα περσινά(αρά ξανά εκτός ύλης).Δεν πάμε καλά μου φαίνεται
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω πηγα σημερα στον παννεληνιο διαγωνισμο φυσικης..
πως σας φανηκαν τα θεματα..?
εμενα μου φανηκαν αρκετα δυσκολα.. δεν καταφερα να λυσω ολα τα θεματα .:/
δεν ειχα κανει αρκετη προετοιμασια και ουτε παω φροντηστηριο...
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Σημερα: Πειραματικο μερος ΟΛΟ ΟΠΤΙΚΗ
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ αλλα δεν ελυσα θεμα 3ο τα Β,Γ,ΔΣε οποιον τα ελυσε ολα, ανεξαρτητως αν ειναι σωστα ή οχι, του υποσχομαι αιωνια υποταγη και μονo που σκεφτηκε κατι
εγω εγραψα στο απαντητικο:Στο φυλλο απαντησεων ηθελαν μονο τις απαντησεις. Στο τετραδιο τα ηθελαν αναλυτικα. Εγω για καλο και για κακο τα εγραψα παντου
Τίτλος: Πρόχειρο (Στις οδηγιες αναφέρεται πως η επεξεργασία και μόνο των θεμάτων γίνεται στο τετραδιο. Δεν είναι σαφές εάν χρειάζεται ή όχι να απαντηθούν τα θέματα και στο παρόν τετράδιο πέραν του απαντητικού φυλλαδίου συνεπώς οι απαντήσεις βρίσκονται στο φύλλο που θα επισηναφθεί. Στο παρόν υπάρχουν σκέψεις&υπολογισμοί που οδήγησαν στην πιθανή λύση των ασκήσεων-προβλημάτων κι αυτό διότι στις οδηγίες δεν αναφέρεται εάν το τετράδιο αποτελει επίσημο απαντητικό έγγραφο)
Ναι όλο αυτό το έγραψα
+οταν ρωτησα τους καθηγητες μου ειπαν οτι δε θελουν τις απαντησεις και στο τετράδιο κι αυτό εκαναν όλοι υπολοιποι στο σχολειιο μας. Μάλλον θα στείλω μειλ να ενημερώσω
σε οποιο ειναι β λυκ: στο θέμα με το αερόστατο τι Τmin βρήκατε; γιατί εγώ βρηκα 398,27Κ
SuperSpecial
Νεοφερμένος
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ αλλα δεν ελυσα θεμα 3ο τα Β,Γ,Δ
εγω εγραψα στο απαντητικο:
Τίτλος: Πρόχειρο (Στις οδηγιες αναφέρεται πως η επεξεργασία και μόνο των θεμάτων γίνεται στο τετραδιο. Δεν είναι σαφές εάν χρειάζεται ή όχι να απαντηθούν τα θέματα και στο παρόν τετράδιο πέραν του απαντητικού φυλλαδίου συνεπώς οι απαντήσεις βρίσκονται στο φύλλο που θα επισηναφθεί. Στο παρόν υπάρχουν σκέψεις&υπολογισμοί που οδήγησαν στην πιθανή λύση των ασκήσεων-προβλημάτων κι αυτό διότι στις οδηγίες δεν αναφέρεται εάν το τετράδιο αποτελει επίσημο απαντητικό έγγραφο)
Ναι όλο αυτό το έγραψα
+οταν ρωτησα τους καθηγητες μου ειπαν οτι δε θελουν τις απαντησεις και στο τετράδιο κι αυτό εκαναν όλοι υπολοιποι στο σχολειιο μας. Μάλλον θα στείλω μειλ να ενημερώσω
σε οποιο ειναι β λυκ: στο θέμα με το αερόστατο τι Τmin βρήκατε; γιατί εγώ βρηκα 398,27Κ
Παντως, απ' ο,τι καταλαβα, στην εκθεση πρεπει να εισαι καλος
Στειλε. Μη τους αφησεις ξεκρεμαστους τους ανθρωπους
Εγω βρηκα 1773 Σε λιγο θα βγουν οι λυσεις. Αντε να δουμε..
Εγώ δήλωσα συμμετοχή αλλά δεν πήγα!!!!!
Σωραιος 8)
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
χαχαχαχαχαχαχαΠαντως, απ' ο,τι καταλαβα, στην εκθεση πρεπει να εισαι καλος
Στειλε. Μη τους αφησεις ξεκρεμαστους τους ανθρωπους
Εγω βρηκα 1773 Σε λιγο θα βγουν οι λυσεις. Αντε να δουμε..
τους εστειλα mail βεβαια δε συμπεριέλαβα ονοματεπώνυμο και περιοχή ώστε να μη δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση απλά το εστειλα ως παρατήρηση.
Εγώ το συλογισμό για αυτή την άσκηση τον άρχισα ως εξής
aer: ο αερας στο αεροστατο
βεβαια όπου εχω > ή < εννοώ μεγαλύτερο ή ίσο αλλά δεν έβρισκα στο latex το σύμβολο
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωραιος 8)
Ήθελα να τη σπάσω στον φυσικό μου-για εκδίκηση!!!
(κ όποιος κατάλαβε τι συνέβη με τον φυσικό μου κατάλαβε...)
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
λογικα μεσα στην εβδομαδα ΤΟ ΠΟΛΥ. Αλλα μην αγχώνεσαι! Το θέμα ειναι να περασες καλα (δε νομιζω να ειμαι μονο εγω μαζοχα να γουσταρει να λύνει θέματα )οι λυσεις ποτε θ βγουν??
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχαχαχαχα
τους εστειλα mail βεβαια δε συμπεριέλαβα ονοματεπώνυμο και περιοχή ώστε να μη δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση απλά το εστειλα ως παρατήρηση.
Εγώ το συλογισμό για αυτή την άσκηση τον άρχισα ως εξής
aer: ο αερας στο αεροστατο
βεβαια όπου εχω > ή < εννοώ μεγαλύτερο ή ίσο αλλά δεν έβρισκα στο latex το σύμβολο
Εισαι απιστευτος
Εγω το πηγα με την μεθοδο των τριων. Στα τοσα, τοσα, στα τοσα, χ και μου βγηκε αυτο
Tο χω ξαναπει και θα το ξαναπω : Μια δοση τρελας την εχουν οι φυσικοι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.