eleni_kapa
Νεοφερμένος
Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
25-11-24
18:22
Ευχαριστώ για την απάντηση! Οκ θα περιμένουμε λοιπόνΚαλησπέρα! Γίνονται μαζί με τις αιτήσεις των τελειόφοιτων. Πέρυσι είχαν γίνει Δεκέμβρη, φέτος δεν έχει βγει ακόμη κάτι. Πάντως, γίνονται τις ίδιες ημερομηνίες, δε δηλώνουν οι απόφοιτοι κάτι ξεχωριστά
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 501 μηνύματα.
27-11-24
18:44
Καλησπέρα! Είδα ότι άνοιξε η πλατφόρμα του ψηφιακού φροντιστηρίου και για τους απόφοιτους, απλά πρέπει να πάνε στο σχολείο για να φτιαχτεί λογαριασμός. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αξίζει;
eleni_kapa
Νεοφερμένος
Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
27-11-24
18:48
Καλησπέρα! Να πάνε στο σχολείο που θα κάνουν αίτηση λογικά; Θα με ενδιέφερε προσωπικά να το δω και λογικά θα το κάνω όταν πάω για την αίτηση..Καλησπέρα! Είδα ότι άνοιξε η πλατφόρμα του ψηφιακού φροντιστηρίου και για τους απόφοιτους, απλά πρέπει να πάνε στο σχολείο για να φτιαχτεί λογαριασμός. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αξίζει;
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 501 μηνύματα.
28-11-24
16:41
Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες!
eleni_kapa
Νεοφερμένος
28-11-24
16:48
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 353 μηνύματα.
28-11-24
23:12
ωχ! ουτε που το είχα πάρει είδηση, θενκ γιου βανέσσαΞεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες!
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 209 μηνύματα.
29-11-24
01:33
μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 440 μηνύματα.
29-11-24
01:33
πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτησηΞεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σουμαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,456 μηνύματα.
29-11-24
23:59
Γκαζάκι θα σε μαλώσωμαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 209 μηνύματα.
30-11-24
00:34
ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμισταΓκαζάκι θα σε μαλώσω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
im always one step ahead frΌλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,456 μηνύματα.
30-11-24
00:41
Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer.ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα
Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα..
Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
30-11-24
00:45
ζηλευωμπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο.
τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχιαΑυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης
**κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησωνΠως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις
nearos
Επιφανές μέλος
30-11-24
17:26
Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορηζηλευω
Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα.τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια
Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά
αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες**κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων
eleni_kapa
Νεοφερμένος
03-12-24
11:36
Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου
vanessa99
Δραστήριο μέλος
03-12-24
12:26
Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθωΧαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου
eleni_kapa
Νεοφερμένος
03-12-24
12:33
Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούνΚαλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω
vanessa99
Δραστήριο μέλος
03-12-24
12:34
Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα;Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν
eleni_kapa
Νεοφερμένος
03-12-24
12:37
Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει!Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα;
vanessa99
Δραστήριο μέλος
03-12-24
12:45
Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις;Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει!
eleni_kapa
Νεοφερμένος
03-12-24
12:48
Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόναΜπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 233 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Gen_Zita
- Corfu kitty
- jellojina
- Qwerty 0
- Unboxholics
- Eagle Eye
- GV221
- Hased Babis
- Kate1914
- nearos
- Reader
- Entropy24
- Maynard
- Than003
- Kzaro
- Μήτσος10
- eleni_kapa
- Hecticism
- panosT436
- Libertus
- BatGuin
- E.Z
- Ilias__
- ioanna2007
- constansn
- Theo7
- Φινεύς
- rseven
- Scandal
- GIANCHRIS
- pnf292
- tsiobieman
- lyfestyle.123
- Lia 2006
- bibliofagos
- Startx0
- charmander
- Conne
- ρενακι 13
- ismember
- Joji
- Hmmytheos
- trifasikodiavasma
- jYanniss
- Helen06
- blissele
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- FNC_Sophia
- EleniPapa!
- pannnos1992
- giannhs2001
- sakplat
- Ken
- KwnnaPap
- Mapz
- fgk
- BillyTheKid
- Konstantina Alexiou
- Lifelong Learner
- athinoula
- fyllidas
- Giorgosvr
- sophiex97
- bboys
- fleury
- phleidhs
- Mammy Nun
- Mke
- Ilovemycats27
- Aggel0sss
- suaimhneas
- Mariek
- jjjojo77
- hirasawayui
- georgepap21
- UnderGroundGr
- Giannis_19
- TERMITISSSS
- sofia07
- Calamis
- quarterlifecrisis
- ch2006
- wmaria
- D a f n i
- Schlimazel
- giasemoula
- koaidin
- soleilst
- Vera
- Ready for next step
- littlebean
- Vasilis125
- sophiaa
- despoina13
- Giannakou Giota
- sotirislk07
- korlef
- yenev
- Ness
- fanis
- DetectiveAgg
- Viktoriaki
- mir
- Angelica Vzl
- SKG
- Χρήστος2006
- woasibe
- marpa
- BiteTheDust
- EllieKal
- Εριφύλη
- Bobaros32
- theti1da
- donut_daddy
- thepigod762
- Antonia Alexandra
- marina.marina
- thanos10393
- Jacob123
- ntinos...
- eirininaki
- A350
- Antomar3
- EFAKIT
- Earthquake 123
- redpointer
- neurogirl
- YMAT
- Jerry lee green
- Albert.123
- Mitsaras23
- katkat29
- iminspain
- kiyoshi
- GeorgePap2003
- akis_95
- chjan
- flowermd
- Opiumred
- george777
- mathitisglykeiou
- ilkat06
- Evangeloz
- Panoss26
- Έλενα Παπαμακαριου
- Hemiaemus
- billdrk
- SevenSouls_
- marialena06
- Antonios1
- patatosalata22
- Obi-Wan Kenobi
- Arvacon
- mirara
- Indecisive2
- Νικολινα
- ranger13
- Sotis
- mixaelaaa
- MrDna
- marikakitsou16
- Euge.loukia
- Enhypen
- Debugging_Demon
- burningfire
- Dion G.
- feni
- katia.m
- Paniklas
- mysticfallsgirl12
- eltqt
- Panatha mono
- panosdoum
- Kanastasia_5883
- sock
- Sofos Gerontas
- angela_k
- Leo komm
- kalhkardia
- katerinavld
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.