Πως τα πας γενικά; Τι ανησυχίες έχεις; εγώ φυσικη δεν εχω γραψει πανω απο βάση προς το παρονΜεγάλε μουυυ.
Άστα, το θέμα με την αυτοπεποίθηση είναι περίεργο. Εγώ νιώθω πως βιολογία και χημεία θα με καταρρακώσουνε. Θα δείξει, υπάρχει χώρος για βελτίωση ακόμη
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,558 μηνύματα.
Φυσική το πιο πρόσφατο έγραψα 95+Πως τα πας γενικά; Τι ανησυχίες έχεις; εγώ φυσικη δεν εχω γραψει πανω απο βάση προς το παρον
Χημεία γύρω στα 85 γράφω
Έκθεση στανταράκι 75
Βιολογία το πιο πρόσφατο 45. Έχω καταστραφεί παντελώς βιολογία.
Ανησυχώ για την αποστήθιση της βιολογίας απλώς
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 507 μηνύματα.
Για ιατρική το πάω, εσύ;
Μην πέφτετε, το έχουμε υπάρχει ακόμη μπόλικος χρόνος για βελτίωσηκαι εγώ ιατρική θέλω, αλλα θα τη χασω απο τη φυσική μου φαινεται… αστα να πάνε δεν εχω και πολλές ελπιδες και αυτοπεποίθηση πλέον αλλά ναι ιατρική θελω, μετά δευτερη επιλογή χημικό.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,558 μηνύματα.
Ξερεις τι, δεν υπάρχει για τον απλούστατο λόγο οτι έτσι απλώς είμαι.Μην πέφτετε, το έχουμε υπάρχει ακόμη μπόλικος χρόνος για βελτίωση
Το σύνδρομο του gifted child. Ανάθεμα.
πως παει το διαβασμα;;;
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 507 μηνύματα.
Ξερεις τι, δεν υπάρχει για τον απλούστατο λόγο οτι έτσι απλώς είμαι.
Το σύνδρομο του gifted child. Ανάθεμα.
πως παει το διαβασμα;;;
Το gifted child το λες για τον χρόνο; Δουλεύεις καλύτερα υπό πίεση;
Προχωράει με ρυθμούς σαλιγκαριού όχι απλά χελώνας αλλά με καθησυχάζει το γεγονός ότι ο,τι βγαίνει, βγαίνει. Σκοπεύω παράλληλα με τα "νέα" που βγάζω, να κάνω και κριτήρια στα παλιά, για να κερδίσω λίγο χρόνο. Έχουμε ακόμη μέχρι τον Φεβρουάριο. Όταν φύγει η εξεταστική, θα μπορέσω να διαβάσω και πιο καλά. Τώρα είναι και το διάβασμα της εξεταστικής στη μέση, που δεν μπορεί να πάει πίσω. Μπας και πάρω το πτυχίο
Εσένα πως πάει;;
nearos
Επιφανές μέλος
Mια χαρά, γράφω το σαββατο χημεια και εχω σπάσει την ύλη.Το gifted child το λες για τον χρόνο; Δουλεύεις καλύτερα υπό πίεση;
Προχωράει με ρυθμούς σαλιγκαριού όχι απλά χελώνας αλλά με καθησυχάζει το γεγονός ότι ο,τι βγαίνει, βγαίνει. Σκοπεύω παράλληλα με τα "νέα" που βγάζω, να κάνω και κριτήρια στα παλιά, για να κερδίσω λίγο χρόνο. Έχουμε ακόμη μέχρι τον Φεβρουάριο. Όταν φύγει η εξεταστική, θα μπορέσω να διαβάσω και πιο καλά. Τώρα είναι και το διάβασμα της εξεταστικής στη μέση, που δεν μπορεί να πάει πίσω. Μπας και πάρω το πτυχίο
Εσένα πως πάει;;
Σήμερα και αύριο θα κάνω θερμοχημεία, μεθαύριο χημική κινητική και τις υπόλοιπες χημικη ισορροπία με έμφαση στη θεωρία.
Gifted child εννοώ οτι στην αρχή όλα ήτανε εύκολα (όταν ήμουν κούτσικο ακόμα), και τώρα έχω συνηθίσει να είναι εύκολα και όταν είναι κατι δύσκολο τα παρατάω
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Οργανωμένο σε βρίσκω. Χημεία έχει βγει όλη η ύλη;Mια χαρά, γράφω το σαββατο χημεια και εχω σπάσει την ύλη.
Σήμερα και αύριο θα κάνω θερμοχημεία, μεθαύριο χημική κινητική και τις υπόλοιπες χημικη ισορροπία με έμφαση στη θεωρία.
Gifted child εννοώ οτι στην αρχή όλα ήτανε εύκολα (όταν ήμουν κούτσικο ακόμα), και τώρα έχω συνηθίσει να είναι εύκολα και όταν είναι κατι δύσκολο τα παρατάω
Κατάλαβα πως το λες. Να θυμάσαι τον στόχο όμως!
Εγώ προσωπικά δεν την αποστηθίζω και συνήθως γράφω γύρω στο 14. Αλλά εντάξει είναι δύσκολο μάθημα, εμένα δεν με βολεύει η αποστήθιση από την άποψη ότι και χάνω χρόνο, και εν τέλει νιώθω ότι τα ξεχνάω όταν τα παπαγαλίζω απλώς και δεν τα μαθαίνω κάπως κριτικά. Βέβαια είναι κρίση του καθενός. Έκθεση όλοι γύρω στο 15 γράφουμε. Φυσική δεν ξέρω πως γράφετε τόσους καλους βαθμούς... Σας ζηλεύωΑνησυχώ για την αποστήθιση της βιολογίας απλώς
nearos
Επιφανές μέλος
βιολογία πρέπει απαραίτητα να βελτιώσουμε βαθμούς.
Τώρα δε ξερω χημεία ότι κατσει
Oxι, κανουμε ακομα ιοντική ισορροπία και τελοςΧημεία έχει βγει όλη η ύλη;
Έτσι είμαι πραγματικά φέτος.Gifted child εννοώ οτι στην αρχή όλα ήτανε εύκολα (όταν ήμουν κούτσικο ακόμα), και τώρα έχω συνηθίσει να είναι εύκολα και όταν είναι κατι δύσκολο τα παρατάω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η ιοντική πως σου φαίνεται/φάνηκε στην αρχή; Δεν είναι λίγο χάος;βιολογία πρέπει απαραίτητα να βελτιώσουμε βαθμούς.
Oxι, κανουμε ακομα ιοντική ισορροπία και τελος
nearos
Επιφανές μέλος
μπα. Χάος το έκανε η δασκάλα στο σχολείο που μου έβγαλε την πίστη, μπήκαμε ρυθμιστικά μεσα σε 2 μέρες.Η ιοντική πως σου φαίνεται/φάνηκε στην αρχή; Δεν είναι λίγο χάος;
Δίκαιο είναι, καλούτσικο.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Αυτό @nearos δώσε tipsΦυσική δεν ξέρω πως γράφετε τόσους καλους βαθμούς... Σας ζηλεύω
Εξαιρετικά είστεOxι, κανουμε ακομα ιοντική ισορροπία και τελος
nearos
Επιφανές μέλος
Πολύ καλή ανάγνωση των εκφωνήσεων. Μόνο αυτό.Αυτό @nearos δώσε tips
Απο την στιγμή που άρχισα να παρατηρώ περισσότερο τις εκφωνήσεις και να παίρνω τον χρόνο μου ο βαθμος φυσικης εχει βελτιωθεί, αλλά ανέκαθεν ήμουν πολύ καλός σε αυτή.
Πως πάνε για εσένα τα μαθήματα;
τώρα τι κάνετε; φροντ και σχολειομπα. Χάος το έκανε η δασκάλα στο σχολείο που μου έβγαλε την πίστη, μπήκαμε ρυθμιστικά μεσα σε 2 μέρες.
nearos
Επιφανές μέλος
φροντ μόλις μπήκαμε ιοντική, σχολείο σχεδόν την τελειώσμετώρα τι κάνετε; φροντ και σχολειο
ωραια μια χαρα. Φυσικη ηλεκτρομαγνητισμό;
φροντ μόλις μπήκαμε ιοντική, σχολείο σχεδόν την τελειώσμε
nearos
Επιφανές μέλος
Ναι εκεί είμαστε. Στο φροντιστήριο τουλάχιστον, στο σχολείο επαλληλία και συμβολή κυμάτωνωραια μια χαρα. Φυσικη ηλεκτρομαγνητισμό;
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Έκθεση έχω χάσει λίγο τη φόρμα μου, από την άποψη του πως θέλουν τις απαντήσεις, αλλά θα το βρω, δεν είναι κάτι.Πολύ καλή ανάγνωση των εκφωνήσεων. Μόνο αυτό.
Απο την στιγμή που άρχισα να παρατηρώ περισσότερο τις εκφωνήσεις και να παίρνω τον χρόνο μου ο βαθμος φυσικης εχει βελτιωθεί, αλλά ανέκαθεν ήμουν πολύ καλός σε αυτή.
Πως πάνε για εσένα τα μαθήματα;
Βιολογία πάει καλά, είμαι στο 4ο. Χημεία είμαι pH, δεν τα πάω ακριβώς με τη σειρά. Έχω βγάλει οξειδοαναγωγή και θερμοχημεία με όλα τα νέα που έβαλαν. Μόλις τελειώσω θα πιάσω ΠΠ, οργανική και τέλος τα υπόλοιπα
Φυσική, ηλεκτρομαγνητισμό. Κοντευα να τον τελειώσω και να προχωρήσω, αλλά δεν έβγαινε καλά (διαβάζω μόνη μου προς το παρόν) και τον ξαναέπιασα από την αρχή. Παρ'ολο που δεν έχει βγει κάτι άλλο, ταλαντώσεις/κρούσεις/στερεό, τα θυμάμαι σε μεγάλο βαθμό. Οπότε στην ουσία έχουν βγει
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα.
εχετε τελειώσει ιοντικη στο σχολειο; wow, εμεις δεν εχουμε μπει κανμπα. Χάος το έκανε η δασκάλα στο σχολείο που μου έβγαλε την πίστη, μπήκαμε ρυθμιστικά μεσα σε 2 μέρες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- jellojina
- Than003
- panosT436
- Hased Babis
- Corfu kitty
- Joji
- Kzaro
- constansn
- nearos
- bibliofagos
- American Economist
- Orfano
- tan07
- ioanna2007
- Ilovemycats27
- Unboxholics
- Scandal
- Τρελας123
- Reader
- soleilst
- GV221
- antonis97
- BatGuin
- GIANCHRIS
- p.theofanis
- Obi-Wan Kenobi
- lyfestyle.123
- Isa
- Maynard
- E.Z
- Eagle Eye
- Micro
- Kate1914
- Hecticism
- eleni_kapa
- ρενακι 13
- Gen_Zita
- Qwerty 0
- Entropy24
- Libertus
- Ilias__
- Theo7
- Φινεύς
- rseven
- ultraviolence
- pnf292
- tsiobieman
- Lia 2006
- Startx0
- charmander
- Conne
- ismember
- Hmmytheos
- trifasikodiavasma
- jYanniss
- Helen06
- blissele
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- FNC_Sophia
- EleniPapa!
- pannnos1992
- giannhs2001
- sakplat
- Ken
- KwnnaPap
- Mapz
- fgk
- BillyTheKid
- Konstantina Alexiou
- Lifelong Learner
- athinoula
- fyllidas
- Giorgosvr
- sophiex97
- bboys
- fleury
- phleidhs
- Mammy Nun
- Mke
- Aggel0sss
- suaimhneas
- Mariek
- jjjojo77
- hirasawayui
- georgepap21
- UnderGroundGr
- Giannis_19
- TERMITISSSS
- sofia07
- Calamis
- quarterlifecrisis
- ch2006
- wmaria
- D a f n i
- Schlimazel
- giasemoula
- koaidin
- Vera
- Ready for next step
- littlebean
- Vasilis125
- sophiaa
- despoina13
- Giannakou Giota
- sotirislk07
- korlef
- yenev
- Ness
- Ουριήλ
- fanis
- DetectiveAgg
- Viktoriaki
- mir
- Angelica Vzl
- SKG
- Χρήστος2006
- woasibe
- marpa
- BiteTheDust
- EllieKal
- Εριφύλη
- Bobaros32
- theti1da
- donut_daddy
- thepigod762
- Antonia Alexandra
- marina.marina
- thanos10393
- Jacob123
- ntinos...
- eirininaki
- A350
- Antomar3
- EFAKIT
- Earthquake 123
- redpointer
- neurogirl
- YMAT
- Jerry lee green
- Albert.123
- Mitsaras23
- katkat29
- iminspain
- kiyoshi
- GeorgePap2003
- akis_95
- chjan
- flowermd
- Opiumred
- george777
- mathitisglykeiou
- ilkat06
- Evangeloz
- Panoss26
- Έλενα Παπαμακαριου
- Hemiaemus
- billdrk
- SevenSouls_
- marialena06
- Antonios1
- patatosalata22
- Arvacon
- mirara
- Indecisive2
- Νικολινα
- ranger13
- Sotis
- mixaelaaa
- MrDna
- marikakitsou16
- Euge.loukia
- Enhypen
- Debugging_Demon
- burningfire
- Dion G.
- feni
- katia.m
- Paniklas
- mysticfallsgirl12
- eltqt
- Panatha mono
- panosdoum
- Kanastasia_5883
- sock
- Sofos Gerontas
- angela_k
- Leo komm
- kalhkardia
- katerinavld
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.