Πανελλήνιες 2025 - Κουβεντούλα

Theo7

Νεοφερμένος

Ο Theo7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μαθητής και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το φροντιστήριο και την καθηγήτρια που μου διδάσκει το μάθημα της έκθεσης. Πριν λίγες μέρες συνέβη ένα συμβάν μου με αναγκαζει να φύγω από το φροντιστήριο της. Αλλά δεν γνωρίζω άμα είναι η κατάλληλη στιγμή για Γ λυκείου να φύγω στα μέσα της χρονιάς? Τι μου προτείνετε να κάνω..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,417 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μαθητής και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το φροντιστήριο και την καθηγήτρια που μου διδάσκει το μάθημα της έκθεσης. Πριν λίγες μέρες συνέβη ένα συμβάν μου με αναγκαζει να φύγω από το φροντιστήριο της. Αλλά δεν γνωρίζω άμα είναι η κατάλληλη στιγμή για Γ λυκείου να φύγω στα μέσα της χρονιάς? Τι μου προτείνετε να κάνω..
να φυγεις ..χωρις ηρεμια και αποδοχη δεν υπαρχει μαθηση.

Theo7

Νεοφερμένος

Ο Theo7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
να φυγεις ..χωρις ηρεμια και αποδοχη δεν υπαρχει μαθηση.
Ως αναφορά την αποδοχή, υπάρχει. Απλός θεωρώ πως τρόπος που διδάσκει δεν αρμόζει για μαθητή τρίτης λυκείου. Δεν αφοσιώνεται στον τρόπο βελτίωσης μου παρά μόνο πως θα περάσει ο καιρός για να γράψω στις εξετάσεις. Τέλος πάντων, εγώ έστειλα εδώ ένα μήνυμα απλός για να διαβάσω τις απόψεις σας σχετικά με το θέμα αυτό.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,274 μηνύματα.
Απλός θεωρώ πως τρόπος που διδάσκει δεν αρμόζει για μαθητή τρίτης λυκείου. Δεν αφοσιώνεται στον τρόπο βελτίωσης μου παρά μόνο πως θα περάσει ο καιρός για να γράψω στις εξετάσεις.
Είχα το ίδιο πρόβλημα τη δεύτερη φορά που έδωσα, όταν και άλλαξα καθηγητή στην έκθεση. Προσωπικά το μετάνιωσα πολύ που δεν έφυγα, πράγμα που φάνηκε και στους βαθμούς μου στ τέλος, έστω και στη μέση της χρονιάς.
Αν πιστεύεις ότι δε θα σε βοηθήσει στον τελικό σου στόχο, τότε το καλύτερο θα ήταν μάλλον να αλλάξεις. Αρκεί βέβαια να είσαι σίγουρος ότι εκεί που σκοπεύεις να πας θα δεις καλύτερα αποτελέσματα, ειδάλλως ποιο το νόημα;

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 440 μηνύματα.
Είχα το ίδιο πρόβλημα τη δεύτερη φορά που έδωσα, όταν και άλλαξα καθηγητή στην έκθεση. Προσωπικά το μετάνιωσα πολύ που δεν έφυγα, πράγμα που φάνηκε και στους βαθμούς μου στ τέλος, έστω και στη μέση της χρονιάς.
Αν πιστεύεις ότι δε θα σε βοηθήσει στον τελικό σου στόχο, τότε το καλύτερο θα ήταν μάλλον να αλλάξεις. Αρκεί βέβαια να είσαι σίγουρος ότι εκεί που σκοπεύεις να πας θα δεις καλύτερα αποτελέσματα, ειδάλλως ποιο το νόημα;
κι εγώ άλλαξα στη β λυκείου και μόνο σε καλό μου βγήκε

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,476 μηνύματα.
Πως πανε τα χριστουγεννα αλανια?

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,544 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,476 μηνύματα.
Καλά πάνε, απολαμβάνω τον ήχο της βροχής έξω. Πώς πάνε για σένα;
Γιορταζει ο πατερας και εχουμε καλεσμενους. Μια χαρά. Αυριο παιρνω δωρακι για το αμορε και επαναληψη βιολογια

nearos

Επιφανές μέλος

:beach::beach::beach:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια