nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,352 μηνύματα.
Άμα μπει υπερπήδηση εμποδίου θα υπερπηδήσω απο το μπαλκόνι
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,352 μηνύματα.
@gazaki voutaniou πως πάει φίλτατη;
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 209 μηνύματα.
ολα τσιλλ ολα ροδινα ολα ανθηρα και λαμπερα. ανυπομονω να μπει το 2025. hypeαρω αυτη τη χρονια καθ'ολη τη διαρκεια των εφηβικων μου χρονων και πραγματικα ταυτιζομαι με αυτο που ανεφερες στο θρεντ σκεψεις μαλακα θελω να φυγω απο δωωωω. κατα τ'αλλα τσιλλ ομως. γουατ αμπαουτ γιου;@gazaki voutaniou πως πάει φίλτατη;
nearos
Επιφανές μέλος
Έχω θέσει πιο υψηλούς στόχους όσον αφορά τις σχολέςολα τσιλλ ολα ροδινα ολα ανθηρα και λαμπερα. ανυπομονω να μπει το 2025. hypeαρω αυτη τη χρονια καθ'ολη τη διαρκεια των εφηβικων μου χρονων και πραγματικα ταυτιζομαι με αυτο που ανεφερες στο θρεντ σκεψεις μαλακα θελω να φυγω απο δωωωω. κατα τ'αλλα τσιλλ ομως. γουατ αμπαουτ γιου;
Χρησιμοποιώ το μίσος μου προς όλους τους συμμαθητές μου ως κίνητρο
Έχω λιώσει φυσική χημεία βιολογία
Είμαι έτοιμος είτε να γίνω ο θεός ή να τον νικήσω
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 209 μηνύματα.
ΣΙΓΜΑ ΜΕΪΛ ΓΡΑΪΝΤΣΕΤ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ποιες σχολες σκεφτεσαι, ιατροφαρμακευτικες;
nearos
Επιφανές μέλος
ακριβώς boutta Dr house this bitch up.ιατροφαρμακευτικες
Τώρα λύνω θεματάκια φυσικής να τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ τις ασκήσεις χριστουγεννων
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα. ηδη θες ιατροφαρμακευτικες, παιζεις μουσικη και ο περιγυρος σου αποτελειται απο βλακωδη (υποκειμενικα στη περιπτωση του χαουζ) ατομα. το μονο που λειπει ειναι να αρχισεις ναρκωτικα. πιστευω σε σενα!ακριβώς boutta Dr house this bitch up.
καλο λυσιμο. εγω γραφω χημεια αυριο, απο τροχιακα μεχρι και χημ. ισορροπια. μαλλον θα χρειαστει να αρχισω κι εγω ναρκωτικαΤώρα λύνω θεματάκια φυσικής να τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ τις ασκήσεις χριστουγεννων
nearos
Επιφανές μέλος
παίρνω σιντρόμ μια φορά την ημέρα κάνει;κοιτα. ηδη θες ιατροφαρμακευτικες, παιζεις μουσικη και ο περιγυρος σου αποτελειται απο βλακωδη (υποκειμενικα στη περιπτωση του χαουζ) ατομα. το μονο που λειπει ειναι να αρχισεις ναρκωτικα. πιστευω σε σενα!
Kαλή επιτυχία. Πως πηγαίνουν τα γράμματα;;;καλο λυσιμο. εγω γραφω χημεια αυριο, απο τροχιακα μεχρι και χημ. ισορροπια. μαλλον θα χρειαστει να αρχισω κι εγω ναρκωτικα
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
αξιοπρεπως (θα μπορουσαν και καλυτερα αλλα το απολυτο λοκ ιν θα γινει οταν σταματησω τα φροντ τη δευτερα)Πως πηγαίνουν τα γράμματα;;;
nearos
Επιφανές μέλος
Aκόμα έχεις ανοιχτά πανιά και πλώρη για Φυσικό ΕΚΠΑ;αξιοπρεπως (θα μπορουσαν και καλυτερα αλλα το απολυτο λοκ ιν θα γινει οταν σταματησω τα φροντ τη δευτερα)
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαλλον ναι. δεν το βλεπω να πιανω αρκετα μορια για ΕΜΠ, και αν καταφερω να πιασω τις βασεις αλλων πολυτεχνειων για να μου επιτραπει μεταγγραφη στην αθηνα....θα ειναι και παλι μεγαλο διλημμα αναμεσα σε φυσικο και ημμυ. ιδκ. προτιμω να μην το σκεφτομαι πολυ γιατι μετα με πιανει ασχημος πεσσιμισμος που επηρεαζει υπερβολικα το τωρινο διαβασμα. ο,τι γραψουμε. αυτες οι αποφασεις θα παρθουν απο το μελλοντικο γκαζακι βουτανιου και οχι απο εμενα.Aκόμα έχεις ανοιχτά πανιά και πλώρη για Φυσικό ΕΚΠΑ;
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 495 μηνύματα.
Πάμε να πετύχουμε αδέρφια
nearos
Επιφανές μέλος
Εχω κάνει το μεγαλύτερο lock in μέσα σε μια ημέρα ολοκλήρωσα εργασία χριστουγέννων για φυσική (τα προβλήματα δηλαδή, τα άλλα που μου μείνανε είανι ξερω γω 40 πολλαπλής επιλογής) και έκθεση, ενώ έκανα για τη δευτέρα φυσική και βιολογία
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 495 μηνύματα.
Συνέχισε έτσιΕχω κάνει το μεγαλύτερο lock in μέσα σε μια ημέρα ολοκλήρωσα εργασία χριστουγέννων για φυσική (τα προβλήματα δηλαδή, τα άλλα που μου μείνανε είανι ξερω γω 40 πολλαπλής επιλογής) και έκθεση, ενώ έκανα για τη δευτέρα φυσική και βιολογία
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ έχω άλλα 12 θέματα φυσική,θα τα τελειώσω σίγουρα απόψε. Μετά ίσως παίξω λίγο Horizon και ύπνος για μια παραγωγική μέρα αύριο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 229 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Hased Babis
- Reader
- nearos
- ioanna2007
- E.Z
- Kzaro
- panosT436
- Μήτσος10
- jellojina
- Startx0
- charmander
- Conne
- Eagle Eye
- Hecticism
- ρενακι 13
- constansn
- Τρελας123
- ismember
- eleni_kapa
- Maynard
- Than003
- Joji
- Unboxholics
- Hmmytheos
- lyfestyle.123
- trifasikodiavasma
- rseven
- jYanniss
- BatGuin
- Helen06
- Kate1914
- blissele
- Bleach_enjoyer
- Scandal
- Paragontas7000
- FNC_Sophia
- EleniPapa!
- pannnos1992
- GV221
- bibliofagos
- giannhs2001
- sakplat
- Ken
- KwnnaPap
- Mapz
- fgk
- Qwerty 0
- BillyTheKid
- Konstantina Alexiou
- Lifelong Learner
- athinoula
- fyllidas
- Giorgosvr
- sophiex97
- bboys
- fleury
- Φινεύς
- phleidhs
- Mammy Nun
- Mke
- Ilovemycats27
- Aggel0sss
- suaimhneas
- Mariek
- jjjojo77
- Gen_Zita
- hirasawayui
- georgepap21
- UnderGroundGr
- Giannis_19
- TERMITISSSS
- sofia07
- Calamis
- quarterlifecrisis
- ch2006
- wmaria
- D a f n i
- Schlimazel
- giasemoula
- koaidin
- soleilst
- Vera
- Ready for next step
- littlebean
- Vasilis125
- sophiaa
- despoina13
- Giannakou Giota
- sotirislk07
- korlef
- yenev
- Ness
- fanis
- DetectiveAgg
- Viktoriaki
- mir
- Angelica Vzl
- SKG
- Χρήστος2006
- woasibe
- marpa
- BiteTheDust
- Lia 2006
- EllieKal
- Εριφύλη
- pnf292
- Bobaros32
- theti1da
- donut_daddy
- thepigod762
- Antonia Alexandra
- marina.marina
- thanos10393
- Jacob123
- ntinos...
- eirininaki
- A350
- Antomar3
- EFAKIT
- Earthquake 123
- Libertus
- redpointer
- neurogirl
- YMAT
- Jerry lee green
- Albert.123
- Mitsaras23
- katkat29
- iminspain
- kiyoshi
- GeorgePap2003
- akis_95
- chjan
- flowermd
- Opiumred
- george777
- mathitisglykeiou
- ilkat06
- Evangeloz
- Panoss26
- Έλενα Παπαμακαριου
- Hemiaemus
- billdrk
- SevenSouls_
- marialena06
- Antonios1
- patatosalata22
- Obi-Wan Kenobi
- Arvacon
- mirara
- Indecisive2
- Νικολινα
- ranger13
- Sotis
- mixaelaaa
- MrDna
- marikakitsou16
- Euge.loukia
- Enhypen
- Debugging_Demon
- burningfire
- Dion G.
- tsiobieman
- feni
- katia.m
- Paniklas
- mysticfallsgirl12
- eltqt
- Panatha mono
- panosdoum
- Kanastasia_5883
- sock
- Sofos Gerontas
- angela_k
- Leo komm
- kalhkardia
- Entropy24
- katerinavld
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.