Καταθέτοντας τα αποτελέσματα της δικής μου προσπάθειας, θέλω με τη σειρά μου να επισημάνω, το πόσο σημαντικό είναι να μην αφήνετε τίποτα να σας καταβάλει. Είναι η τρίτη χρονιά στη σειρά που περίμενα αποτελέσματα, έχοντας φτάσει πολύύύ κοντά πέρυσι να περάσω στη σχολή που τόσα χρόνια κυνηγάω, την Ιατρική. Μου φαίνεται σαν ψέμα πια, όλα τα χρόνια που τόσο λανθασμένα πίστευα ότι είχα χάσει, αλλά η σημερινή μέρα μου απέδειξε το ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντίθετο. Περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή και μέσα σε δευτερόλεπτα απλά έσβησαν όλες οι πίκρες γύρω από τις Πανελλήνιες, όλα τα κλάματα και τα νεύρα και το αίσθημα της αδικίας ή πείτε το όπως θέλετε. Συγκεντρώνοντας 18.825 μόρια, μπορώ με σιγουριά να πω ότι πλέον είμαι, "μέσα".
Για όσους αισθάνεστε ότι δεν καταφέρατε να αποκομίσετε το όποιο επιθυμητό αποτέλεσμα:
Να είστε περήφανοι για όλον τον κόπο και μην υποτιμάτε κανένα σας κατόρθωμα, δουλέψτε γύρω από τις αδυναμίες σας και ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, είναι το ίδιο σημαντικό με το μεθοδικό διάβασμα κι όλες τις διαδικαστικές πράξεις που χαρακτηρίζουν τον ηλίθιο αυτόν θεσμό. Μη συμβιβάζεστε και κυνηγήστε μέχρι τέλους οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας αξίζει. Το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε κάτι πολύ μεγαλύτερο, από αυτό που έχετε ήδη καταφέρει. Μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω το πόσο δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε τον δήθεν χαμένο χρόνο... Είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στην υπόλοιπη ζωή μας.
Αγωνιστείτε για τις επιθυμίες σας, είτε μέσω των Πανελληνίων είτε όχι.