γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,222 μηνύματα.
Καλησπερα σας!Τα αποτελεσματα των μεττεγραφων οταν βγουν με το καλο που μπορουμε να τα δουμε?Θα μας ερθει email ή πρεπει να μπουμε παλι στο συστημα μεττεγραφων?
Θα τα δεις στο ιδιο σημειο που εκανες την αιτηση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλησπέρα σας
Λύστε μου μια απορία: Με 6 μόρια (3 από τα οικονομικά κριτήρια και 4 από τα κοινωνικά κριτήρια λόγω τριτεκνίας) είναι εφικτή φέτος η μεταγραφή στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών; Πέρυσι η βάση μεταγραφής ήταν 4 μόρια.
Σας ευχαριστώ πολύ.
3+4=7
Mε 7 μορια η μετεγγραφη στους ΗΜΤΥ πατρας ειναι υπερ σιγουρη.
Εγω την μαντευω καπου στα 0 μορια και δυσκολα στα 2 .
1732560015230.png

1732559991013.png

Τελευταία επεξεργασία:

KwnnaPap

Νεοφερμένος

Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Έληξε η προσθεσμία… τώρα μόνο τα αποτελέσματα έμειναν(τελειώνει το άγχος σιγά σιγά😅)

FNC_Sophia

Νεοφερμένος

Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 51 μηνύματα.

LUCY3

Νεοφερμένος

Η LUCY3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Θα τα δεις στο ιδιο σημειο που εκανες την αιτηση.

3+4=7
Mε 7 μορια η μετεγγραφη στους ΗΜΤΥ πατρας ειναι υπερ σιγουρη.
Εγω την μαντευω καπου στα 0 μορια και δυσκολα στα 2 .
View attachment 142117
View attachment 142116
Σ ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους!

grigoris55

Νεοφερμένος

Ο grigoris55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα Γιάννη με 4 μορια έχω πιθανότητες να παρω μετεγγραφή για ΔΕΤ Πάτρα;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,222 μηνύματα.
Καλησπέρα Γιάννη με 4 μορια έχω πιθανότητες να παρω μετεγγραφή για ΔΕΤ Πάτρα;
Καλημερα
Φετος στην ομαδα αντιστοιχιων μπηκε και το ΟΠΑ αλλα δυστηχως δεν μπορει να επηρεασει την εικονα διοτι το προστατευει ο κοφτης.
Η σχολη τροφοδοτειτε οπως και περυσι απο κοζανη ,καβαλα, αγιο νικολαο οι οποιες πηραν πιο πολους φοιτητες φετος (λιγοτερα κενα) αλλα και κατι απο τριπολη. Σε ολη την ομαδα δε, δεν επενεργει κοφτης.
Η πατρα δεν εχει κανενα λογο να δεχεται αυτο το τοσο μεγαλο το φορτιο μετεγγραφων αλλα πληρωνει τις ''αμαρτιες'' του οπα.
Δυστηχως δεν εχω κατι ελπιδοφορο να πω..Ισως και να παμε στα 7 λογω τριτεκνων.
Απλα ελπιζουμε.
1732684560554.png

1732684532685.png

Mammy Nun

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 822 μηνύματα.
Μαθήτρια πέρασε φέτος Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης και έπειτα με τα μόρια από Αθλητισμό μπήκε Ιατρική Ιωαννίνων γιατί έχασε λέει την Ιατρική Θεσσαλονίκης για 50 μόρια. Της είπαν να κάνει το 10% του χρόνου για Ιατρική Θεσσαλονίκης κι ότι είναι σίγουρα μέσα. Εσύ Γιάννη τι λες? Μπορεί?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Μαθήτρια πέρασε φέτος Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης και έπειτα με τα μόρια από Αθλητισμό μπήκε Ιατρική Ιωαννίνων γιατί έχασε λέει την Ιατρική Θεσσαλονίκης για 50 μόρια. Της είπαν να κάνει το 10% του χρόνου για Ιατρική Θεσσαλονίκης κι ότι είναι σίγουρα μέσα. Εσύ Γιάννη τι λες? Μπορεί?
γεια μαμμυ ..θα το δω το βραδυ..αν και σε λοτο μου κανει.

TERMITISSSS

Νεοφερμένος

Ο TERMITISSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Έχω 6 μορια μετεγγραφής και έκανα αίτηση για Πληροφορικη και τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ και ως δεύτερη επιλογή Πληροφορικη ΟΠΑ έχω πιθανότητες να πιάσω τουλάχιστον μια από τις δύο;;

LUCY3

Νεοφερμένος

Η LUCY3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γιάννη θέλουμε τα φώτα σου. Ερώτηση φίλης μου: Mε 7 μόρια η Νοσηλευτική Πατρών είναι εφικτή;

KwnnaPap

Νεοφερμένος

Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Έχω 6 μορια μετεγγραφής και έκανα αίτηση για Πληροφορικη και τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ και ως δεύτερη επιλογή Πληροφορικη ΟΠΑ έχω πιθανότητες να πιάσω τουλάχιστον μια από τις δύο;;
Δεν εχεις προβλημα και οι 2 σχολες θα ειναι στα 0 μορια, προστατευμενες απο τον κοφτη.
Οπα
1732731585108.png

Εκπα
1732731478824.png

Γιάννη θέλουμε τα φώτα σου. Ερώτηση φίλης μου: Mε 7 μόρια η Νοσηλευτική Πατρών είναι εφικτή;
Ε ναι ...η πατρα ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα οτι δηλαδη της αναλογει.
Το φορτιο μετεγγραφης το εχουν το Παδα και το Εκπα.
Καπου παλι στα 0-2 μορια θα ειναι.

1732732699161.png

Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Γεια μαμμυ
Σου αρεσει να μην με δινεις στοιχεια και να με βαζεις στην μπριζα αλλα οι χαλαλι σου.Οκ
Υποθετω οτι το κοριτσι ειναι απο γελ και εχει κανει 1η νικη εντος ελλαδας (10% προσαυξηση)
Η βαση αθλητων της ιατρικης ΑΠΘ με την προσαυξηση ηταν φετος στο 90%
19489 την οποια το κοριστι εχασε για 50 μορια συνεπως τα μορια της ηταν 19440 με προαυξηση και 17.673 αυτουσια.
1732738753713.png

(μεγαλωσε το οσο μπορεις να μην βγαλεις τα ματια σου)
Η φετινη απλη βαση του απθ ηταν 18550 και η περσινη 18800
Η φετινη απλη βαση του 6% ηταν 18775 και η βαση αθλητων 20.020 με 18200 αυτουσια μορια ( του 10% προσαυξησης,,αλλα αυτος μαλλον ειχε παραπανω προσαυξηση)
1732739426100.png

Αν παμε τωρα ενα χρονο πισω βλεπουμε οτι με απλη βαση 6% 18500 η βαση αθλητων ηταν 19440 ( με 9% προσαυξηση)και αυτουσια 17834 .
1732740062048.png

και αν παμε τωρα 2 χρονια πισω βλεπουμε οτι με απλη βαση 6% 18524 η βαση αθλητων ηταν 19665 ( με 10% προσαυξηση)και αυτουσια 17877 .
1732741131066.png

Η βαση 6% του χρνου προβλεπεται σε 18500 και η βαση των αθλητων αγνωστη.
Οι θεσεις τωρα που δινουν στους αθλητες του 6% ειναι
3% χ 6% χ 155=18/10.000 χ155=0,3 το οποια το στρυγγυλοποιουν χαριστικώς στη 1 θεση.

Συνοψη
Ναι με το κοριτσι εχει ενα προβαδισμα με τα 50 μορια κατω αλλα ειναι εντελως αιολη καθε προβλεψη διοτι δεν ξερουμε αν καποιος την εχασε για λιγοτερα απο 50 μορια και αν θα βρεθει καποιος μπροστα μας με μεγαλυτερη προσαυξηση απο εμας. Και με μια θεση τι να πεις?
Λοτο ειναι αλλα αυτο ειναι τιμιο δεν σε κλεβουν.

Ε μιλαμε και για το φετιχ των αθλητων την ιατρικη εκπα και απθ..
Το θετικο ειναι οτι μπορει να δοκιμασει ανωδυνα ...δηλαδη να κανει 10% με πρωτη επιλογη ιατρικη απθ και για καποια σχολη που περνα με τα αυτουσια μορια πχ βιολογια, χημικο.
Δεν θα γραφει και μετα θα κανει αιτηση για ξανασκαναρισμα του μηχανογραφικου με την προσαυξηση των αθλητων.

Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

fgk

Νεοφερμένος

Η fgk αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Για λεγε μεγαλο ψαχτηρι ..που το ειδες ..? η δικη μου ηταν μαντεψια.
Είναι πληροφορία από τα άδυτα του υποκοσμου!! Μετά από αυτό ξεκίνησε το ψάξιμο και εκεί είδα την χρονιά που πάλι είχαν αργήσει πολύ για τις αιτήσεις, Μετά από 6 ημερολογιακες είχαμε τα αποτελέσματα!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Είναι πληροφορία από τα άδυτα του υποκοσμου!! Μετά από αυτό ξεκίνησε το ψάξιμο και εκεί είδα την χρονιά που πάλι είχαν αργήσει πολύ για τις αιτήσεις, Μετά από 6 ημερολογιακες είχαμε τα αποτελέσματα!
Τρελαίνομαι για υποκοσμο...
Μακαρι ,τα παιδια ειναι σε ασχημη ανυσυχια...και δεν εχω γιατρικο.

fgk

Νεοφερμένος

Η fgk αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 61 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια