γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.

mysticfallsgirl12

Νεοφερμένος

Η mysticfallsgirl12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 52 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.

mysticfallsgirl12

Νεοφερμένος

Η mysticfallsgirl12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
καλα καλα μην αγχωνεσαι ... πες τα αλλα
Οκ αυτά οου σου έγραψα πιο πάνω είναι μισο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Βασικα τωρα έχω περάσει νοσηλευτική τρίπολη και θέλω μετεγγραφή για αθηνα στο εκπα. Πέρνάω τον κόφτη 2750 και με το παραπανω, ειμαστε τριτεκνοι και η μια αδελφη 3ο ετοσ αθηνα και η αλλη παιρνει πτυχιο και οι δυο κατω των 25. Οι γονεις μενουν εκτοσ αθηνων

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Βασικα τωρα έχω περάσει νοσηλευτική τρίπολη και θέλω μετεγγραφή για αθηνα στο εκπα. Πέρνάω τον κόφτη 2750 και με το παραπανω, ειμαστε τριτεκνοι και η μια αδελφη 3ο ετοσ αθηνα και η αλλη παιρνει πτυχιο και οι δυο κατω των 25. Οι γονεις μενουν εκτοσ αθηνων
Οκ μια χαρα
Θα κανεις αιτηση με αδελφια θα σου κανει η μικρη αποποιηση μετεγγραφης (για τον εαυτο της δηλαδη) και τσουπ εισαι αθηνα σιγουρα ...δηλαδη πιστευω να εισαι απο 1η οκτωβριου στο λαικο.
ε νομιζω οτι τα ειχαμε ξαναπει ..ε?
Ολα κουλ και μια χαρα.

mysticfallsgirl12

Νεοφερμένος

Οκ μια χαρα
Θα κανεις αιτηση με αδελφια θα σου κανει η μικρη αποποιηση μετεγγραφης (για τον εαυτο της δηλαδη) και τσουπ εισαι αθηνα σιγουρα ...δηλαδη πιστευω να εισαι απο 1η οκτωβριου στο λαικο.
ε νομιζω οτι τα ειχαμε ξαναπει ..ε?
Ολα κουλ και μια χαρα.
Ναι τα είχαμε ξανά πει απλά ανησύχησα με την τροπολογία και ήθελα την γνώμη σου ευχαριστω πολυ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

mysticfallsgirl12

Νεοφερμένος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

mysticfallsgirl12

Νεοφερμένος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια