KwnnaPap

Νεοφερμένος

Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 89 μηνύματα.

GIANCHRIS

Νεοφερμένος

Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Η εγκύκλιος με την κύρωση των πινάκων πρέπει τελικά να στάλθηκε στις Γραμματείες των Σχολών σήμερα αργά το μεσημέρι. Στις ιστοσελίδες πολλών σχολών (π.χ. Βιολογικό ΑΠΘ) γράφονται και τα στοιχεία της απόφασης -εγκυκλίου: 146780/Ζ1/6.12.2024 . Λογικά πρέπει πλέον όλες οι σχολές να την έχουν. Κανονικά θα έπρεπε όσες σχολές δεν έχουν ζητήσει ακόμη από τους φοιτητές τα δικαιολογητικά να το πράξουν άμεσα, αύριο! Αναφέρομαι ιδιαίτερα στο ΕΚΠΑ και ακόμη περισσότερο σε κάποιες Σχολές του όπως η Ιατρική οι οποίες διαχρονικά καθυστερούν υπερβολικά σε αυτές τις περιπτώσεις, εφέτος όμως ο χρόνος πιέζει. Ελπίζω το υπουργείο να τους έχει απευθύνει κάποια σύσταση. Επίσης ας ενεργοποιηθούν και λίγο οι φοιτητικές παρατάξεις των σχολών υποδοχής για να πιέσουν και αυτές, αλλιώς τι λόγο ύπαρξης έχουν, άλλωστε οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές είναι υποψήφιοι μελλοντικοί ψηφοφόροι τους!

savvas l

Νεοφερμένος

Ο savvas l αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Τουρισμού Ιονίου και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Είδα και γω από πολλά τμήματα του ΑΠΘ την ύπαρξη ανακοίνωσης από χθες 10 μέχρι 13 του μήνα αλλά από τεφαα τίποτα. τρέξιμο έχει να πέσει μου φαίνεται

agg41

Νεοφερμένος

Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Nα ρωτήσω κάτι, καλησπέρα. Στο μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής στα Ιωάννινα βγήκε η ανακοίνωση για προσκόμιση δικαιολογητικών για μετεγγραφέντες. Δε ζητάνε διαγραφή από την προηγούμενη σχολή, αυτό θα γίνει μετά?Ευχαριστώ!

Γρήγοροι εσείς, εδώ στο ceid Πάτρας τίποτα ακομα🥲

Bobaros32

Νεοφερμένος

Ο Bobaros32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Στην περίπτωση που κάποιος νοικιάζει το σπίτι του , το Ε9 που ζητάνε στα δικαιολογητικά το αντικαθιστούμε με κάτι ή απλώς δεν δίνουμε κάτι;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,392 μηνύματα.
Στην περίπτωση που κάποιος νοικιάζει το σπίτι του , το Ε9 που ζητάνε στα δικαιολογητικά το αντικαθιστούμε με κάτι ή απλώς δεν δίνουμε κάτι;
Καλημερα
Αν εκει στα δικαιολογητικα εχεις υποχρεωση να υποβαλεις Ε9 για να δουνε την υπαρξη σπιτιου θα πρεπει να το κανεις.
Δεν τους ενδιαφερει αν το νοικιαζεις , αν ειναι κενο ή αν το κατοικεις. Το οτι υπαρχει σε ενα χαρτι τους ενδιαφερει.
Αν δεν σε βολευει αυτο η πρωτη τυπικη προσφυγή ειναι η ενσταση και καπακι η ουσιαστικη στο συνηγορο του πολιτη.

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 145 μηνύματα.
Screenshot_2024-12-11-11-01-58-515_com.google.android.gm.jpg

Ήρθε η ώρα

pem

Νεοφερμένος

Ο pem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Παιδιά γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με ημμυ ΕΜΠ??Γιατί δεν έχει βγάλει ανακοίνωση ακόμη και όταν πήρα τη γραμματεία μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία γιατί μεσολαβούν και γιορτές κλπ.Υπαρχει περίπτωση να μη μπορέσουμε να δώσουμε εξεταστική εκεί?

KwnnaPap

Νεοφερμένος

Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Παιδιά γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με ημμυ ΕΜΠ??Γιατί δεν έχει βγάλει ανακοίνωση ακόμη και όταν πήρα τη γραμματεία μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία γιατί μεσολαβούν και γιορτές κλπ.Υπαρχει περίπτωση να μη μπορέσουμε να δώσουμε εξεταστική εκεί?
Οι ΗΜΜΥ ΕΜΠ το καλό που τους θέλω είναι μέχρι το μεσημέρι να ανακοινώσουν κάτι γιατί αλλιώς χάνεται χρόνος πολύτιμος. Όλοι μας μια ανακοίνωση περιμένουμε…

fgk

Νεοφερμένος

Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 75 μηνύματα.
Καλημέρα,
μπορείτε να μου πείτε αν εννοεί με το παρακάτω να επισυνάψουμε την αίτηση μετεγγραφής απλά? Επείδη έχει το "Αίτηση - Έγκριση" και δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο πράγμα ή χρειάζεται και κάτι άλλο
  1. Στα επισυναπτόμενα έγγραφα θα πρέπει καταρχήν να επισυνάψουν την Αίτηση – Έγκριση μετεγγραφής από το Υπουργείο
Εντωμεταξύ για αποστολή δικαιολογητικών έχουν απο 11/12 έως 30/12. Παίζει να είναι και οι μόνοι που έχουν δώσει τέτοιο διάστημα.

Τελευταία επεξεργασία:

Kzaro

Νεοφερμένος

Ο Kzaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!

Αν περάσω από το 4ο πεδίο στο μηχανικών πληροφορικής Σάμου, μπορώ να πάρω μετεγγραφή στην αντίστοιχη σχολή στην Πάτρα που είναι μόνο στο 2ο πεδίο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,392 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!

Αν περάσω από το 4ο πεδίο στο μηχανικών πληροφορικής Σάμου, μπορώ να πάρω μετεγγραφή στην αντίστοιχη σχολή στην Πάτρα που είναι μόνο στο 2ο πεδίο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ναι βεβαια αρκει να πηδας τον κοφτη 2750 και το κατα κεφαλην εισοδημα σας να ειναι μεταξυ 9Κ-12Κ € το χρονο που δινει 2 μορια μετεγγραφης.
1733922885739.png

1733922861806.png

Kzaro

Νεοφερμένος

Ο Kzaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

kate45

Νεοφερμένος

Η kate45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!
Καλησπέρα! Βγήκε η ανακοίνωση για τους τοπογραφους στο εμπ και σταδικαιολογητικα λέει ότι χρειάζεται η αίτηση της μετεγγραφής υπογεγραμμένη. Εδώ βάζω απλά την υπογραφή μου ή πρέπει να το πάω στο κεπ για το γνήσιο της υπογραφής?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα! Βγήκε η ανακοίνωση για τους τοπογραφους στο εμπ και σταδικαιολογητικα λέει ότι χρειάζεται η αίτηση της μετεγγραφής υπογεγραμμένη. Εδώ βάζω απλά την υπογραφή μου ή πρέπει να το πάω στο κεπ για το γνήσιο της υπογραφής?
Δεν λεει και κανεις οτι θες ...αλλα εσυ χρονο δεν εχεις για χασιμο οποτε καλυτερα τυπωνεις και πας κεπ και μετα σκαναρεις σε βιβλιοπωλείο.

Τελευταία επεξεργασία:

pem

Νεοφερμένος

Ο pem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Οι ΗΜΜΥ ΕΜΠ το καλό που τους θέλω είναι μέχρι το μεσημέρι να ανακοινώσουν κάτι γιατί αλλιώς χάνεται χρόνος πολύτιμος. Όλοι μας μια ανακοίνωση περιμένουμε…
Απίστευτο πραγματικά το να μην ξέρουμε αν θα δώσουμε εξετάσεις.Αν δε γίνει άμεσα η αποστολή των δικαιολογητικών (και ο έλεγχος τους)δε θα προλάβουμε να ζητήσουμε την αίτηση διαγραφής.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλημέρα,
μπορείτε να μου πείτε αν εννοεί με το παρακάτω να επισυνάψουμε την αίτηση μετεγγραφής απλά? Επείδη έχει το "Αίτηση - Έγκριση" και δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο πράγμα ή χρειάζεται και κάτι άλλο
  1. Στα επισυναπτόμενα έγγραφα θα πρέπει καταρχήν να επισυνάψουν την Αίτηση – Έγκριση μετεγγραφής από το Υπουργείο
Εντωμεταξύ για αποστολή δικαιολογητικών έχουν απο 11/12 έως 30/12. Παίζει να είναι και οι μόνοι που έχουν δώσει τέτοιο διάστημα.
ε καλα δεν κυκλοφορει και πολυ μυαλο εκει εξω.
ε τι κολλας? στελνεις και τα δυο ... την αιτηση που ξερεις και την εικονα απο την πλατφορμα με το αποτελεσμα με την πρασινη λωριδα επιτυχιας που να λεει και το ονομα εκει ψηλα στο μαυρο.
Τωρα πως θα κανεις την εικονα του αποτελεσματος pdf ? αν δεν ξερεις και εχεις λαπτοπ πες να σου πω το βραδυ βραδυ.

fgk

Νεοφερμένος

Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 75 μηνύματα.
ε καλα δεν κυκλοφορει και πολυ μυαλο εκει εξω.
ε τι κολλας? στελνεις και τα δυο ... την αιτηση που ξερεις και την εικονα απο την πλατφορμα με το αποτελεσμα με την πρασινη λωριδα επιτυχιας που να λεει και το ονομα εκει ψηλα στο μαυρο.
Τωρα πως θα κανεις την εικονα του αποτελεσματος pdf ? αν δεν ξερεις και εχεις λαπτοπ πες να σου πω το βραδυ βραδυ.
Εκεί ψηλά στο Μαύρο δεν λέει κανένα όνομα αν δεν ανοίξεις το menu για να φανεί το όνομα της σύνδεσης.
Printscreen και copy paste σε doc και σκαναρισμα. Εναλλακτικά conversion from png to pdf
Αντε να δουμε με τα νούμερα!!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Εκεί ψηλά στο Μαύρο δεν λέει κανένα όνομα αν δεν ανοίξεις το menu για να φανεί το όνομα της σύνδεσης.
Printscreen και copy paste σε doc και σκαναρισμα. Εναλλακτικά conversion from png to pdf
Αντε να δουμε με τα νούμερα!!
ε σαφως λεει ονομα επανω δεξια στο μαυρο.. εχω μια μικρη μυωπία αλλα βλεπω ακομα
ε καλα και οπως λες με Printscreen παιζει... το doc σωζεται και σε pdf
Εγω παιζω διαφορετικα .με ''ψαλιδακι''

fgk

Νεοφερμένος

ε σαφως λεει ονομα επανω δεξια στο μαυρο.. εχω μια μικρη μυωπία αλλα βλεπω ακομα
ε καλα και οπως λες με Printscreen παιζει... το doc σωζεται και σε pdf
Εγω παιζω διαφορετικα .με ''ψαλιδακι''
Έχεις δίκιο John. Επειδή κοιτάς από PC. Για δες και από mobile

Snipping tool και εγώ χρησιμοποιω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια