γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,393 μηνύματα.
Γιάννη καλησπέρα. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς εννοεί; Είναι για μια φίλη που παίρνει μετεγγραφή στο 2ο έτος. Εννοεί εγγραφής όταν μπήκε στην σχολή ή εγγραφή για την φετινή χρονιά; Ζητάει αυτό: Βεβαίωση Εγγραφής από το Τμήμα/Σχολή προέλευσης.
Καλησπερα
Η νεα σχολη που θα μπει θα την γραψει στο 3ο εξαμηνο.. δεν μπορει να την γραψει στο 1ο.
Συνεπως μια φετινη βεβαιωση σπουδων.
Τωρα μιλαμε για κατι που δεν ισχυει...δηλαδη δεν θα σου δωσουν ποτε βεβαιωση που να γραφει 1ο εξαμηνο ... Η βεβαιωση σπουδων ειναι παντα φρεσκια

Anamar

Νεοφερμένος

Η Anamar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Καλησπερα
Η νεα σχολη που θα μπει θα την γραψει στο 3ο εξαμηνο.. δεν μπορει να την γραψει στο 1ο.
Συνεπως μια φετινη βεβαιωση σπουδων.
Τωρα μιλαμε για κατι που δεν ισχυει...δηλαδη δεν θα σου δωσουν ποτε βεβαιωση που να γραφει 1ο εξαμηνο ... Η βεβαιωση σπουδων ειναι παντα φρεσκια
Θα την ζητήσει από την γραμματεία;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θα την ζητήσει από την γραμμΆρα η βεβαίωση εγγραφής είναι στην ουσία η βεβαίωση σπουδών; Έχει λέει πρόσφατη.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,393 μηνύματα.
Θα την ζητήσει από την γραμματεία;
Οχι ..εδω και χρονια το ζητας ηλεκτρονικα απο το φοιτητολογιο κλπ.
Κανεις εκει κλικ στο επιθυμητό κουτακι επιλογων εγγραφων που ειναι διαθεσιμα...οι κυριες το βλεπουν την αλλη μερα και πατανε εκδοση και δημιουργειται αυτοματα και ανεβαινει στο ιδιο σημειο.
Bεβαια αυτα ειναι τα τυποποημενα ...υπαρχουν και τα σπανια πχ Bεβαιωση σπουδων για υποτροφια ΙΚΥ ΕΚΟ... εκει στελνεις email και το κανουν χειρογραφα.

Panatha mono

Νεοφερμένος

Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα.
Οχι ..εδω και χρονια το ζητας ηλεκτρονικα απο το φοιτητολογιο κλπ.
Κανεις εκει κλικ στο επιθυμητό κουτακι επιλογων εγγραφων που ειναι διαθεσιμα...οι κυριες το βλεπουν την αλλη μερα και πατανε εκδοση και δημιουργειται αυτοματα και ανεβαινει στο ιδιο σημειο.
Bεβαια αυτα ειναι τα τυποποημενα ...υπαρχουν και τα σπανια πχ Bεβαιωση σπουδων για υποτροφια ΙΚΥ ΕΚΟ... εκει στελνεις email και το κανουν χειρογραφα.
Καλησπερα Γιαννη.Θελω να σε ρωτησω κατι σημαντικο,εσυ μπορει να το ξερεις.Θα κανω αιτηση για κατ εξαιρεση μετεγγραφη στην Αθηνα και θα ηθελα να σε ρωτησω αν με την τεραστια αργοπορια που εχει υπαρξει πιστευεις οτι θα προλαβω να δωσω εξεταστικη στην Κρητη η στην Αθηνα.Δηλαδη φανταζομαι οτι τα αποτελεσματα μπορει να βγουν και μετα τις γιορτες αλλα δεν ξερω και πως ακριβως γινεται η διαδικασια.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Καλησπερα Γιαννη.Θελω να σε ρωτησω κατι σημαντικο,εσυ μπορει να το ξερεις.Θα κανω αιτηση για κατ εξαιρεση μετεγγραφη στην Αθηνα και θα ηθελα να σε ρωτησω αν με την τεραστια αργοπορια που εχει υπαρξει πιστευεις οτι θα προλαβω να δωσω εξεταστικη στην Κρητη η στην Αθηνα.Δηλαδη φανταζομαι οτι τα αποτελεσματα μπορει να βγουν και μετα τις γιορτες αλλα δεν ξερω και πως ακριβως γινεται η διαδικασια.
Ναι καλησπερα
Κανοντας αιτηση κατ εξαιρεση καπου μεσα στον δεκεμβρη οπου συνηθως ανοιγουν θα περιμενεις αποτελεσματα μαρτιο-απριλιο...συνεπως χειμερινο εξαμηνο δινεις κρητη και εαρινο αθηνα.

KwnnaPap

Νεοφερμένος

Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Ναι να ζητησεις αυτο το πιστοποιητικο σπουδων.
Οχι μονο το ενα θα στειλεις.. εκτος τον τροπο εισαγωγης, κατα τα αλλα τα ιδια λενε.
Εντάξει μου το έβγαλε σήμερα η γραμματεία… ακριβώς το ίδιο είναι με την βεβαίωση σπουδών που είχα βγάλει εξαρχής(ολόϊδιο) απλά γράφει και τον τρόπο εγγραφής

Bobaros32

Νεοφερμένος

Ο Bobaros32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Τώρα απλώς περιμένουμε να βγάλει κάποια ανακοίνωση η γραμματεία της σχολής ή θα δεχτούν και από τώρα αν περάσω και τους δώσω τα δικαιολογητικά εφόσον τα έχω έτοιμα ;

kate45

Νεοφερμένος

Η kate45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
Τώρα απλώς περιμένουμε να βγάλει κάποια ανακοίνωση η γραμματεία της σχολής ή θα δεχτούν και από τώρα αν περάσω και τους δώσω τα δικαιολογητικά εφόσον τα έχω έτοιμα ;
Νομίζω ότι πρέπει να βγάλει ανακοίνωση ή γραμματεία αλλά δεν είμαι και πολύ σιγουρη αν αυτό ισχύει για όλες τις σχολές. Εγώ πχ που ρώτησα σήμερα στους τοπογραφους στο εμπ μου είπαν ότι θα βγάλουν ανακοίνωση και ύστερα θα μπορούμε να τους δώσουμε τα δικαιολογητικά.Βεβαια αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν βρήκα κάποια παρόμοια ανακοίνωση προηγούμενων ετών και αγχώνομαι μήπως χασω την προθεσμία. Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται?

Bobaros32

Νεοφερμένος

Ο Bobaros32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Νομίζω ότι πρέπει να βγάλει ανακοίνωση ή γραμματεία αλλά δεν είμαι και πολύ σιγουρη αν αυτό ισχύει για όλες τις σχολές. Εγώ πχ που ρώτησα σήμερα στους τοπογραφους στο εμπ μου είπαν ότι θα βγάλουν ανακοίνωση και ύστερα θα μπορούμε να τους δώσουμε τα δικαιολογητικά.Βεβαια αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν βρήκα κάποια παρόμοια ανακοίνωση προηγούμενων ετών και αγχώνομαι μήπως χασω την προθεσμία. Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται?
Έλα ντε

Anamar

Νεοφερμένος

Η Anamar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

pem

Νεοφερμένος

Ο pem αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Για να δώσουμε εξετάσεις στο τμήμα που θα μετεγγραφούμε θα πρέπει απλώς να ελέγξουν πριν την εξεταστική αυτά τα δικαιολογητικά που θα στείλουμε τώρα(εκτός της αίτησης διαγραφής δηλαδή)ή θα πρέπει να έχουμε προλάβει να δώσουμε και την αίτηση διαγραφής πριν την εξεταστική??

kost1a

Νεοφερμένος

Ο kost1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Ναι βεβαια και ευχαριστως..αν ειμαστε εδω τοτε ομως.
Ενα εξυπνο μηχανογραφικο ειναι υψιστης σημασιας ( μετα την συλλογή μοριων) στον δρομο της υποτιθεμενης επτυχιας.
Καλη δυναμη μεχρι τοτε.
Ε δεν είναι και πολύ , 5 μήνες έμειναν 🤗

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,942 μηνύματα.
@γιαννης_00 ΄Ενα τεράστιο χειροκρότημα από μένα.
Για την ποιότητά σου ως άνθρωπος, για τον εξαιρετικό τρόπο συμπεριφοράς σου και για την άριστη κατάρτισή σου.
Keep up the good work.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να το πω και θέλω να δω πολλά-πολλά "μπράβο" απ΄όλους σας επειδή δικαιωματικά τα αξίζει.

fgk

Νεοφερμένος

Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 75 μηνύματα.
1733826522880.png

Το Χημικό έβγαλε ανακοίνωση. Τα άλλα τμήματα του ΕΚΠΑ τι περιμένουν?

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 145 μηνύματα.

marpa

Νεοφερμένος

Η marpa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Nα ρωτήσω κάτι, καλησπέρα. Στο μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής στα Ιωάννινα βγήκε η ανακοίνωση για προσκόμιση δικαιολογητικών για μετεγγραφέντες. Δε ζητάνε διαγραφή από την προηγούμενη σχολή, αυτό θα γίνει μετά?Ευχαριστώ!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Nα ρωτήσω κάτι, καλησπέρα. Στο μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής στα Ιωάννινα βγήκε η ανακοίνωση για προσκόμιση δικαιολογητικών για μετεγγραφέντες. Δε ζητάνε διαγραφή από την προηγούμενη σχολή, αυτό θα γίνει μετά?Ευχαριστώ!

Ναι εστι ακριβως... Πρωτα τα χαρτια να ελεγξουμε την ορθοτητα της μετεγγραφης ...Μετα λεμε Οκ ...φέρτε τωρα χαρτια αρχικης εγγραφης και βεβαιωση διαγραφης.
Οι σωστες γραμματείες το λενε και ρητα εκει.... μην διαγραφειτε πριν σας πουμε εμεις.

Τελευταία επεξεργασία:

savvas l

Νεοφερμένος

Ο savvas l αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Τουρισμού Ιονίου και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Ναι εστι ακριβως... Πρωτα τα χαρτια να ελεγξουμε την ορθοτητα της μετεγγραφης ...Μετα λεμε Οκ ...φέρτε τωρα χαρτια αρχικης εγγραφης και βεβαιωση διαγραφης.
Οι σωστες γραμματείες το λενε και ρητα εκει.... μην διαγραφειτε πριν σας πουμε εμεις.
Άρα εμάς που μας ήρθε αυτό να μη προβούμε ακόμα σε κάποια ενέργεια μέχρι να μας ζητήσουν χαρτιά

Συνημμένα

• Screenshot_2024-12-10-14-07-09-790_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-10-14-07-09-790_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    101.4 KB · Εμφανίσεις: 36

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο στους ΗΜΜΥ του ΠΑΠΕΛ και μου είπαν ότι περιμένουν ακόμα τους καταλόγους από το υπουργείο.
Ναι ετσι σωστα σε ειπανε ... ειναι μερος της δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας... και οι ξενοι το εχουν, το λενε καπως σε ''save your ass'' .
Εμεις εδω στα χωρια ειμαστε πολυ πιο περιεκτικοί , εξυπνοι και ευγενικοί.
λενε...''Οποιος βαριεται να ζυμώσει δεκα μερες κοσκίνιζε''.
Περα απο τις σοφιστείες ...περιμενε....τωρα η σχολη ψαχνει να αγορασει σαμπανιες γιατι πηρε πολλες μετεγγραφες.
Παντως οταν αρχισουν θα το τρεξουν γρηγορα. Θα κανετε Θεοφανια με κωδικους

ΥΓ... εργαστηρια σας δωσανε?

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια