γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,222 μηνύματα.
Όχι μόνο τα παιδιά John.... και εμείς χάσαμε τον ύπνο μας !
ελα ντε? που το βαζεις και αυτο... ? αλλα οκ παντα βρισκουν κατι οι μανες να ανησυχούν. Θελουμε δικαιωμα στην ανησυχία.
Προς το παρον μαγνησιο για τον υπνο και υπομονη. Τα ζορια ειναι μπροστα.

fgk

Νεοφερμένος

Η fgk αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
ελα ντε? που το βαζεις και αυτο... ? αλλα οκ παντα βρισκουν κατι οι μανες να ανυσυχουν.
Πες το ψέμματα...τώρα αυτό.. σε 2 χρόνια το επόμενο και έρχεται και το τρίτο στα 3 χρόνια. Εδώ να είμαστε να τα λέμε. Υγεία και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Κόβω και το τσιγάρο σε 6 μέρες...θα είναι καλή στιγμή να κανω την απόπειρα...
Πιστεύω δηλαδή, εκτός αν κυκλοφορώ με μια κούτα στη μασχάλη την 7η. Θα δείξει!!!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,222 μηνύματα.
Πες το ψέμματα...τώρα αυτό.. σε 2 χρόνια το επόμενο και έρχεται και το τρίτο στα 3 χρόνια. Εδώ να είμαστε να τα λέμε. Υγεία και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Κόβω και το τσιγάρο σε 6 μέρες...θα είναι καλή στιγμή να κανω την απόπειρα...
Πιστεύω δηλαδή, εκτός αν κυκλοφορώ με μια κούτα στη μασχάλη την 7η. Θα δείξει!!!
Ε καλο ειναι αυτο και δυσκολο. Θα σου ελεγα οχι τωρα, μετα μετεγγραφων.
Παρε μπεγλερακι για τα χερια... στραγαλια για την στέρηση..θελει στεγνο στομα...το δροσερο ζητα τσιγαρο.
Και το κυριοτερο ..προειδοποίησε το σύζυγο οτι θα τον πλακωνεις δις ημερησιως για μια εβδομαδα..τοσο κρατα.

Τελευταία επεξεργασία:

KwnnaPap

Νεοφερμένος

Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Να σου πω Γιάννη όταν ξαναμπαίνω στο site των μετεγγραφών μου βγάζει αυτό. Είμαι καλά ή όχι, δηλαδή εννοώ εκτός από Α και Β πεδία δεν υπάρχει κάτι άλλο σωστά;

Συνημμένα

• IMG_5318.jpeg
    IMG_5318.jpeg
    166.7 KB · Εμφανίσεις: 58

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Να σου πω Γιάννη όταν ξαναμπαίνω στο site των μετεγγραφών μου βγάζει αυτό. Είμαι καλά ή όχι, δηλαδή εννοώ εκτός από Α και Β πεδία δεν υπάρχει κάτι άλλο σωστά;
Ειναι απολυτως σωστο και η αιτηση κατεγραμμενη και υπαρκτη
Παραπανω πεδια θα δεις αν πατησεις το κουμπι εκτυπωση.

KwnnaPap

Νεοφερμένος

Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Σε ρωτάω περισσότερο γιατί σε ένα παλιότερο εγχειρίδιο μετεγγραφών(2020) υπήρχε μετά τα Α και Β ένα πεδίο Γ που σου έλεγε τα συνολικά μόρια αλλά τώρα τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει μάλλον

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Σε ρωτάω περισσότερο γιατί σε ένα παλιότερο εγχειρίδιο μετεγγραφών(2020) υπήρχε μετά τα Α και Β ένα πεδίο Γ που σου έλεγε τα συνολικά μόρια αλλά τώρα τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει μάλλον
δεν θυμαμαι καλη μου αλλα πιο το νοημα?αφου τα γραφει η αιτηση αυτα.

KwnnaPap

Νεοφερμένος

δεν θυμαμαι καλη μου αλλα πιο το νοημα?αφου τα γραφει η αιτηση αυτα.
Α εντάξει τότε. Ουφ όλα καλά😅
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αρα δηλαδή βλέπουν τα μόρια της αίτησης και τα αθροίζουν;

Συνημμένα

• IMG_5320.jpeg
    IMG_5320.jpeg
    83.1 KB · Εμφανίσεις: 53
Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Α εντάξει τότε. Ουφ όλα καλά😅

Αρα δηλαδή βλέπουν τα μόρια της αίτησης και τα αθροίζουν;
Οχι ακριβως αυτες οι πληροφοριες ειναι ξεχωριστες για εμας να καθησυχαζουμε και μετα για την σχολη να δει τα αναλογα χαρτια των κοινωνικων. Με τα οικονομικα λιγο ασχολείται και μονο εκει που τις λενε.
Το συστημα τα εχει μαζι για να κανει το σορταρισμα ...ματι δεν ασχολειτε με αυτα.

KwnnaPap

Νεοφερμένος

Το σύστημα όμως τα αθροίζει για να σε κατατάξει;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Τελευταία επεξεργασία:

giannis8krono

Νεοφερμένος

Ο giannis8krono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Γιαννη παιρνω βιβλία απο τη σχολη που ειμαι ή μπορω να παρω και απο αυτη που θα μεταεγγραφω?
Τι να σε πω τωρα ? οπως γιναμε κυνηγαμε την εξεταστικη και οχι τον ευδοξο.
Ποτε θα δωσουν κωδικους και αν θα παρατεινουν τον ευδοξο?
Δεν μας λες και σε ποιο πανεπιστημιο εισαι?
Οκ παρε απο την παλια και βλεπεις για την κανουργια.
Τα βιβλια με κωδικους της παλιας θα πανε σε βιβλιοπωλεια της πόλης που ειναι η σχολη.

Mammy Nun

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 822 μηνύματα.
Γεια μαμμυ
Σου αρεσει να μην με δινεις στοιχεια και να με βαζεις στην μπριζα αλλα οι χαλαλι σου.Οκ
Υποθετω οτι το κοριτσι ειναι απο γελ και εχει κανει 1η νικη εντος ελλαδας (10% προσαυξηση)
Η βαση αθλητων της ιατρικης ΑΠΘ με την προσαυξηση ηταν φετος στο 90%
19489 την οποια το κοριστι εχασε για 50 μορια συνεπως τα μορια της ηταν 19440 με προαυξηση και 17.673 αυτουσια.
View attachment 142168
(μεγαλωσε το οσο μπορεις να μην βγαλεις τα ματια σου)
Η φετινη απλη βαση του απθ ηταν 18550 και η περσινη 18800
Η φετινη απλη βαση του 6% ηταν 18775 και η βαση αθλητων 20.020 με 18200 αυτουσια μορια ( του 10% προσαυξησης,,αλλα αυτος μαλλον ειχε παραπανω προσαυξηση)
View attachment 142169
Αν παμε τωρα ενα χρονο πισω βλεπουμε οτι με απλη βαση 6% 18500 η βαση αθλητων ηταν 19440 ( με 9% προσαυξηση)και αυτουσια 17834 .
View attachment 142170
και αν παμε τωρα 2 χρονια πισω βλεπουμε οτι με απλη βαση 6% 18524 η βαση αθλητων ηταν 19665 ( με 10% προσαυξηση)και αυτουσια 17877 .
View attachment 142171

Η βαση 6% του χρνου προβλεπεται σε 18500 και η βαση των αθλητων αγνωστη.
Οι θεσεις τωρα που δινουν στους αθλητες του 6% ειναι
3% χ 6% χ 155=18/10.000 χ155=0,3 το οποια το στρυγγυλοποιουν χαριστικώς στη 1 θεση.

Συνοψη
Ναι με το κοριτσι εχει ενα προβαδισμα με τα 50 μορια κατω αλλα ειναι εντελως αιολη καθε προβλεψη διοτι δεν ξερουμε αν καποιος την εχασε για λιγοτερα απο 50 μορια και αν θα βρεθει καποιος μπροστα μας με μεγαλυτερη προσαυξηση απο εμας. Και με μια θεση τι να πεις?
Λοτο ειναι αλλα αυτο ειναι τιμιο δεν σε κλεβουν.

Ε μιλαμε και για το φετιχ των αθλητων την ιατρικη εκπα και απθ..
Το θετικο ειναι οτι μπορει να δοκιμασει ανωδυνα ...δηλαδη να κανει 10% με πρωτη επιλογη ιατρικη απθ και για καποια σχολη που περνα με τα αυτουσια μορια πχ βιολογια, χημικο.
Δεν θα γραφει και μετα θα κανει αιτηση για ξανασκαναρισμα του μηχανογραφικου με την προσαυξηση των αθλητων.
Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση Γιάννη

ελα ντε? που το βαζεις και αυτο... ? αλλα οκ παντα βρισκουν κατι οι μανες να ανησυχούν. Θελουμε δικαιωμα στην ανησυχία.
Όντως το επιβεβαιώνω πως πάντα οι μανάδες έχουν κάτι να ανησυχούνε.......το επιβεβαιώνω εγώ που συνήθως είμαι κουλ αλλά μερικές φορές τρώγομαι με τα ρούχα μου! Ο γιος μου λέει να με πάει για πειραματόζωο στην κλινική της ψυχιατρικής. Ο Γιάννης είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσει 🤣🤣

Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση Γιάννη

Όντως το επιβεβαιώνω πως πάντα οι μανάδες έχουν κάτι να ανησυχούνε.......το επιβεβαιώνω εγώ που συνήθως είμαι κουλ αλλά μερικές φορές τρώγομαι με τα ρούχα μου! Ο γιος μου λέει να με πάει για πειραματόζωο στην κλινική της ψυχιατρικής. Ο Γιάννης είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσει 🤣🤣
Ναι ναι συμφωνω
Κοιτα ειναι ωραιο και ανεβαστικο να υπαρχει ανθρωπος να σε σκεπτεται να σε φροντιζει και να ανυσυχει για σενα ..ειναι τονωτικο και υπαρξιακο...δηλαδη ποιος θα ειναι αυτος ? μονο η μανα ειναι ανιδιοτελως.
Tο προβλημα ξεκινα οταν αυτο γινεται σε υπερτατο βαθμο και εφοσον εχεις ψυχη και αγαπη μεσα σου τοτε σε δενει χειροποδαρα.
Ποσο ηλιθιος ειμαι ρε παιδια και δεν μου επιτρεπουν να κανω βημα..ποσο επικίνδυνος ή αυτοκαταστροφικος ειμαι αν δεν με ελεγχουν?
Ωχ λες να ειμαι?

1732953685889.png

1732953938732.png

Τελευταία επεξεργασία:

Anamar

Νεοφερμένος

Η Anamar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Ναι ναι συμφωνω
Κοιτα ειναι ωραιο και ανεβαστικο να υπαρχει ανθρωπος να σε σκεπτεται να σε φροντιζει και να ανυσυχει για σενα ..ειναι τονωτικο και υπαρξιακο...δηλαδη ποιος θα ειναι αυτος ? μονο η μανα ειναι ανιδιοτελως.
Tο προβλημα ξεκινα οταν αυτο γινεται σε υπερτατο βαθμο και εφοσον εχεις ψυχη και αγαπη μεσα σου τοτε σε δενει χειροποδαρα.
Ποσο ηλιθιος ειμαι ρε παιδια και δεν μου επιτρεπουν να κανω βημα..ποσο επικίνδυνος ή αυτοκαταστροφικος ειμαι αν δεν με ελεγχουν?
Ωχ λες να ειμαι?

Και μας συμβουλεύεις και μας δίνεις δύναμη και μας διασκεδάζεις...Τι να λέει ένα ευχαριστώ...Φτάνει άραγε;;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Και μας συμβουλεύεις και μας δίνεις δύναμη και μας διασκεδάζεις...Τι να λέει ένα ευχαριστώ...Φτάνει άραγε;;
Ε τι να κανω Anamar? γεννηθηκα σε εποχη που ο ερμης δεν ηταν απλα αναδρομος ...ανωμαλος ηταν.. και μου ειπαν οτι μονο η αγαπη σωζει.
Η καλυτερη αμοιβη ειναι το δροσερο μαξιλαρι το βραδυ.
Οταν εσυ θα παρεις αυτο που απογειώνει τη ψυχή σου εγω θα ειμαι κρυμενος καπου εκει σε μια αγνωστη γωνια και θα χοροπηδάω για αυτο.

1732958452936.png
Ο τρισμέγιστος Μάνος Χατζηδάκης κατι ειπε

Τελευταία επεξεργασία:

Anamar

Νεοφερμένος

Η Anamar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Ε τι να κανω Anamar? γεννηθηκα σε εποχη που ο ερμης δεν ηταν απλα αναδρομος ...ανωμαλος ηταν.. και μου ειπαν οτι μονο η αγαπη σωζει.
Η καλυτερη αμοιβη ειναι το δροσερο μαξιλαρι το βραδυ.
Οταν εσυ θα παρεις αυτο που απογειώνει τη ψυχή σου εγω θα ειμαι κρυμενος καπου εκει σε μια αγνωστη γωνια και θα χοροπηδάω για αυτο.

Ο τρισμέγιστος Μάνος Χατζηδάκης κατι ειπε
Κι εγώ κι εμείς όλοι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, ό,τι κι αν γίνει, αλλά ελπίζω να είμαστε και νικητές!!

Bobaros32

Νεοφερμένος

Ο Bobaros32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Όταν με ρωτάνε τα παιδιά μου: πατέρα πόσο βοηθητικός ήταν ο γιαννης_00 όταν πήρες μετεγγραφή το 2024;
vince-mcmahon-crying.gif

Anamar

Νεοφερμένος

Καλημέρα σε όλους!! Κάποιο νέο παιδιά; Ακούγεται κάτι; Δεν έχω διαβάσει κάτι καινούργιο. Αγωνία μεγάλη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια