savvas l

Νεοφερμένος

Ο savvas l αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Τουρισμού Ιονίου και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Για ξεκαθάρισμα. Παίρνω γραμματεία σχολής ή τμήματος? Γιατί να φανταστώ το θέμα έχει προκύψει για όλο το πανεπιστήμιο μας

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,099 μηνύματα.
Για ξεκαθάρισμα. Παίρνω γραμματεία σχολής ή τμήματος? Γιατί να φανταστώ το θέμα έχει προκύψει για όλο το πανεπιστήμιο μας
αν δεν σου δινει μετα την θεση του κωδικου την σελιδα με τα παραξενα στοιχεια ...ναι ειναι το λινκ του πανεπιστημιου... οποτε παιρνεις τους κομπιουτεραδες σου.
αν σου δινει την παραξενη σελιδα ειναι θεμα τμηματος και μαλλον μονο για τα δικα σου στοιχεια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Προσπάθησα να κάνω αίτηση με αδερφό και το σύστημα δεν με αφήνει διότι λέει το κατακεφαλην είναι μεγαλύτερο από 17500.
Εάν όμως το υπολογίσω με βάση το φορολογητεο εισοδημα όπως λέει ο νόμος σίγουρα είναι μικρότερο.
Εάν άθροισω και αυτοτελως φορολογουμενα ποσά βγαίνει όντως μεγαλύτερο.
Υπάρχει πιθανότητα ένστασης διότι η πλατφορμα δεν υπακούει στο γράμμα του νόμου?
Ναι μπορεις να κανεις ενσταση και να πεις το και το ..αλλα δεν νομιζω να εχεις αποτελεσμα διοτι θα κανεις ενσταση σε αυτους που ασυνείδητα ετσι ρυθμισαν την πλατφορμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 128 μηνύματα.
Ναι μπορεις να κανεις ενσταση και να πεις το και το ..αλλα δεν νομιζω να εχεις αποτελεσμα διοτι θα κανεις ενσταση σε αυτους που ασυνείδητα ετσι ρυθμισαν την πλατφορμα.
Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν λίγο τι νούμερα θα πάρει από την εφορία και εμφανίσει κάτι διαφορετικό από τα αναμενόμενα. Αλλά τελικά, υπολόγισε αυτά που έπρεπε.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,099 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν λίγο τι νούμερα θα πάρει από την εφορία και εμφανίσει κάτι διαφορετικό από τα αναμενόμενα. Αλλά τελικά, υπολόγισε αυτά που έπρεπε.
Οχι ειναι ενσταξει η πλατφορμα με την εφορια.
Παλιοτερα που υπήρχε το ''εισοδημα επιβολης εισφορας'' ηταν πιο ξεκαθαρο ακομα.
Τωρα με το ''φορολογητεο'' εχουμε και περιπτωσεις οπως το παιδι παραπανω που το παραπλανησε και άθροισε και τα αυτοτελως φορολογουμενα.

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 128 μηνύματα.
Οχι ειναι ενσταξει η πλατφορμα με την εφορια.
Παλιοτερα που υπήρχε το ''εισοδημα επιβολης εισφορας'' ηταν πιο ξεκαθαρο ακομα.
Τωρα με το ''φορολογητεο'' εχουμε και περιπτωσεις οπως το παιδι παραπανω που το παραπλανησε και άθροισε και τα αυτοτελως φορολογουμενα.
Αυτό ήταν μόνο. Τώρα, περιμένουμε

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιωργος15773

Νεοφερμένος

Ο Γιωργος15773 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 101 μηνύματα.
Μια ερώτηση: εκεί που αναφέρει κάτω κάτω στις μετεγγραφές των κοινωνικών - οικονομικών κριτηρίων για τα άγαμα αδέρφια κάτω των 25 ετών και αναγράφει σε παρένθεση για ημερομηνία γέννησης >= 1998. Θέλω να ρωτήσω αν θα δηλώσω την αδερφή μου, η οποια έχει γεννηθεί 13/11/1999.

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια ερώτηση: εκεί που αναφέρει κάτω κάτω στις μετεγγραφές των κοινωνικών - οικονομικών κριτηρίων για τα άγαμα αδέρφια κάτω των 25 ετών και αναγράφει σε παρένθεση για ημερομηνία γέννησης >= 1998. Θέλω να ρωτήσω αν θα δηλώσω την αδερφή μου, η οποια έχει γεννηθεί 13/11/1999.
Ναι, μπορείς να την δηλώσεις.

Γιωργος15773

Νεοφερμένος

Ο Γιωργος15773 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 101 μηνύματα.

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι απλά έχει συμπληρώσει τα 25. Γι αυτό μου κάνει εντύπωση.
Αφού σου δίνει την δυνατότητα, γιατί όχι. Έτσι είναι και από τις άλλες χρονιές. Να φανταστώ την έχεις δηλώσει και στο πεδίο με τα κοινωνικά κριτήρια.

Γιωργος15773

Νεοφερμένος

Αφού σου δίνει την δυνατότητα, γιατί όχι. Έτσι είναι και από τις άλλες χρονιές. Να φανταστώ την έχεις δηλώσει και στο πεδίο με τα κοινωνικά κριτήρια.
Πως να τη δηλώσω στα κοινωνικά ;

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι, 2 αδέρφια είμαστε.
Α οκ. Ρώτησα διότι εκεί στα τικ με τα κοινωνικά κριτήρια, εάν πατούσες πάνω στους τριτεκνους/πολύτεκνους, εμφανίζεται από κάτω και άλλο πλαίσιο με το οποίο μπορείς να επιλέξεις πόσα αδέλφια είναι κάτω των 25.

Γιωργος15773

Νεοφερμένος

Α οκ. Ρώτησα διότι εκεί στα τικ με τα κοινωνικά κριτήρια, εάν πατούσες πάνω στους τριτεκνους/πολύτεκνους, εμφανίζεται από κάτω και άλλο πλαίσιο με το οποίο μπορείς να επιλέξεις πόσα αδέλφια είναι κάτω των 25.
Α όχι, εγώ λεω για το πλαίσιο που είναι κάτω κάτω στο τέλος.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Δεν ειναι καθαρο τι εννοεις με το να δηλωσω την αδελφη μου?
Κανει φορολογικη δηλωση και το φορολογητεο εισοδημα ειναι πανω απο 3000€?
Ειναι δηλωμενη ως προσττευομενο μελος στην δηλωση των γονιων?

Γιωργος15773

Νεοφερμένος

Δεν ειναι καθαρο τι εννοεις με το να δηλωσω την αδελφη μου?
Κανει φορολογικη δηλωση και το φορολογητεο εισοδημα ειναι πανω απο 3000€?
Ειναι δηλωμενη ως προσττευομενο μελος στην δηλωση των γονιων?
Έχει ημερομηνία γέννησης 13/11/1999, είναι επι πτυχίω φοιτήτρια και δεν κάνει φορολογική δήλωση.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Έχει ημερομηνία γέννησης 13/11/1999, είναι επι πτυχίω φοιτήτρια και δεν κάνει φορολογική δήλωση.
Εξαιρετικα
Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τα εκκαθαριστικα των γονιων (24.23.22) και να δεις ενα κωδικο προστατευομενων μελων ..θα πρεπει να ειναι ετσι 03:2... εκει στοπ δεν κανεις τιποτα αλλο.
Αν καποιο χρονο τον βρεις ως 03:1 τοτε τα ξαναλεμε.

KwnnaPap

Νεοφερμένος

Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Να σου πω Γιάννη εγώ έχω 3 αδέρφια κάτω των 25(6, 16 και 18). Τα δύο μεγαλύτερα έχουν ΑΦΜ αλλά δεν έχουν εισόδημα. Χρειάζομαι να τα δηλώσω ή όχι εκεί που λέει αδέρφια με εισόδημα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια