FNC_Sophia
Νεοφερμένος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Παιδιά δεν μπορώ να το πιστέψω έγινε ένα θαύμαΆνοιξε η πλατφόρμα
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 128 μηνύματα.
Κάτσε, ανοίγει νέο saga με τα ΑΦΜΠαιδιά δεν μπορώ να το πιστέψω έγινε ένα θαύμα
Anamar
Νεοφερμένος
Η Anamar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Μετεγγραφές: Αιτήσεις από σήμερα έως 26 Νοεμβρίου- Η εγκύκλιος
Εκδόθηκε σήμερα , Σάββατο, η εγκύκλιος για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για χορήγηση μετεγγραφής/μετακίνησης στους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι και Α.Ε.Α. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την εγκύκλιο Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την απόφαση με τις αντιστοιχίες τμημάτων ΑΕΙ για τις...
www.esos.gr
FNC_Sophia
Νεοφερμένος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Δηλαδή Γιάννη να περιμένουμε την εγκύκλιο για να φτιάξουμε την μεττεγραφη?
Anamar
Νεοφερμένος
Η Anamar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Δεν δουλεύει ακόμη
FNC_Sophia
Νεοφερμένος
Αααα οπότε να φανταστώ την Δευτέρα θα είναι έτοιμο
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 128 μηνύματα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,102 μηνύματα.
Οχι ... εσυ κανε το παιχνιδι σου με την πλατφορμα... φτιαξε το στορυ και υποβαλεις απο εβδομαδα..Δηλαδή Γιάννη να περιμένουμε την εγκύκλιο για να φτιάξουμε την μεττεγραφη?
Αν και ειδα παραπανω οτι εβγαλαν και την εγκύκλιο .
Απο σημερα μεχρι και 26 νοεμβριου λεει.
Α να πω οτι αυτες οι δυσκολιες με την πλατφορμα δεν ειναι κατι καινουργιο ...καθε χρονο εχουν θεμα με καθε σχετικη πλατφορμα και μετα απο λιγο το φτιαχνουν.
FNC_Sophia
Νεοφερμένος
Ωραία ευχαριστώ πολύ αν και τώρα με αγχωσε λίγο η συμπλήρωση μπας και κάνω κανένα λάθος !Οχι ... εσυ κανε το παιχνιδι σου με την πλατφορμα... φτιαξε το στορυ και υποβαλεις απο εβδομαδα..
Απο σημερα μεχρι και 26 νοεμβριου λεει
Anamar
Νεοφερμένος
Μόλις βάζουμε αφμ μας πετάει έξω, πιστεύω θα το διορθώσουν σύντοαμα.Οχι ... εσυ κανε το παιχνιδι σου με την πλατφορμα... φτιαξε το στορυ και υποβαλεις απο εβδομαδα..
Απο σημερα μεχρι και 26 νοεμβριου λεει
fgk
Νεοφερμένος
Η fgk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Καλημέρα σας,
Συνδέθηκα με τον ιδρυματικό λογαριασμό στην πλατφόρμα. Σε κάποια πεδία όπως στοιχεία φοίτησης, εγγραφής βλέπω κάτι κωδικοποιμενο με urn:mace μπροστά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Πατώντας επόμενο η εφαρμογή σκάει. Το έχει πάθει και κάποιος άλλος αυτό?
Συνδέθηκα με τον ιδρυματικό λογαριασμό στην πλατφόρμα. Σε κάποια πεδία όπως στοιχεία φοίτησης, εγγραφής βλέπω κάτι κωδικοποιμενο με urn:mace μπροστά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Πατώντας επόμενο η εφαρμογή σκάει. Το έχει πάθει και κάποιος άλλος αυτό?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,102 μηνύματα.
Ναι ειναι η πρωτη εικονα μετα την εισοδο ...τα ακαταλαβιστικα αυτα στοιχεια ειναι καθοριστικα για την πλατφορμα και τα στελνει το φοιτητολογιο σε αυτη...δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ... το μονο να λες να ειναι σωστα..Καλημέρα σας,
Το οτι σε κοβει εινα φυσιολογικο διοτι ειναι ακομα ''αρωστη'' ..υπομονη μεχρι το βραδυ να την ''γιατρεψουν''.
Πα πα βιασύνες!
Ρε παιδια σιγα σιγα τις σκονες ..δεν φτανουν για ολους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι θα το κανουν μεσα στην ημερα...είπαμε τεσταρουν την αντοχη εισοδων και δεν θελουν να πας παρακατω.Μόλις βάζουμε αφμ μας πετάει έξω, πιστεύω θα το διορθώσουν σύντοαμα.
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ορίστε που είναι το πρόβλημα
https://gsis.gr/anabathmisi-ypodomo...ikis-grammateias-pliroforiakon-systimaton-kai
https://gsis.gr/anabathmisi-ypodomo...ikis-grammateias-pliroforiakon-systimaton-kai
Συνημμένα
Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση για εναν φιλο μου. Οι γονείς του πήραν πρόσφατα διαζύγιο, αλλα επειδή είναι ενήλικας δεν φαινεται στο διαζευκτήριο κατι για την επιμέλεια του, μόνο για την ανήλικη αδερφή του (που την αναλαμβάνει ο ένας γονέας). Είναι οκ αυτό για να κατατεθεί μόνο το ένα εισόδημα στην αίτηση του;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Τι ημαρτον ψαχτηρι εισαι εσυ?Ορίστε που είναι το πρόβλημα
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τυχαία έπεσα πάνω του. Ωστόσο, είχα ξεχάσει ότι θα έκαναν κάτι αναβαθμίσεις.Τι ημαρτον ψαχτηρι εισαι εσυ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
καλα εκανες γιατι με βολευει και μενα αφανταστα
Conne
Νεοφερμένος
Ο Conne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Διάβασα την εγκύκλιο. Λέει αυτό.
1. Ο φοιτητής, ο οποίος αιτείται μετεγγραφής κατά το πρώτο έτος φοίτησής του σε αντίστοιχο Τμήμα με αυτό στο οποίο έχει εισαχθεί, δύναται να υποβάλει ταυτόχρονα αίτηση μετακίνησης σε Τμήμα του ίδιου επιστημονικού πεδίου στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Άρα εγώ που θέλω να κάνω μετακίνηση μόνο (έχω όλες τις προϋποθέσεις) , αναγκαστικά πρέπει να κάνω μεταγραφή που δεν θέλω, και επειδή τυχαίνει η σχολή που είμαι να είναι ορφανη, δεν έχω καμία ελπίδα...
1. Ο φοιτητής, ο οποίος αιτείται μετεγγραφής κατά το πρώτο έτος φοίτησής του σε αντίστοιχο Τμήμα με αυτό στο οποίο έχει εισαχθεί, δύναται να υποβάλει ταυτόχρονα αίτηση μετακίνησης σε Τμήμα του ίδιου επιστημονικού πεδίου στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Άρα εγώ που θέλω να κάνω μετακίνηση μόνο (έχω όλες τις προϋποθέσεις) , αναγκαστικά πρέπει να κάνω μεταγραφή που δεν θέλω, και επειδή τυχαίνει η σχολή που είμαι να είναι ορφανη, δεν έχω καμία ελπίδα...
Γιωργος15773
Νεοφερμένος
Ο Γιωργος15773 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 101 μηνύματα.
Ξέρετε αν μπορεί κάποιος να κάνει μετακίνηση σε στρατιωτική σχολή;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Οχι δυστυχώς δεν γινεται ..αυτες εχουν δικο σους συστημα μετεγγραφων (που δεν εχουν γιατι εχουν μοναδικες εγκαταστασεις εκτος ΑΕΝ και αστυνομικων).Ξέρετε αν μπορεί κάποιος να κάνει μετακίνηση σε στρατιωτική σχολή;
Εχουν και το δικαιο συστημα των επιλαχοντων οποτε βολευονται ετσι.
ΑΕΝ: Οι (207) φοιτητές που παίρνουν μετεγγραφή / ΠΙΝΑΚΕΣ αποτελεσμάτων 2024-2025
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΑΕΝ: Οι (207) φοιτητές που παίρνουν μετεγγραφή / ΠΙΝΑΚΕΣ - Εγκρίθηκαν οι μετεγγραφές των σπουδαστών και σπουδαστριών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Πλοιάρχων και Μηχανικών...
www.foititikanea.gr
ε τι να σε πω εγω... παιξε με την πλατφορμα ( αυτη ειναι ο κριτης) και αν δεν σε κοψει την πηρες. Λυπαμαι θα επρεπε οι μετακινηση να ειναι ανεξαρτηση των μετεγγραφων..Διάβασα την εγκύκλιο. Λέει αυτό.
Ακου τωρα ...επειδη εγραψες την σχολη μου ως ορφανη εγω δεν μπορω να μετακινηθω..μπαρμπουτσαλα στο τετραγωνο.
καλημεραΚαλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση για εναν φιλο μου. Οι γονείς του πήραν πρόσφατα διαζύγιο, αλλα επειδή είναι ενήλικας δεν φαινεται στο διαζευκτήριο κατι για την επιμέλεια του, μόνο για την ανήλικη αδερφή του (που την αναλαμβάνει ο ένας γονέας). Είναι οκ αυτό για να κατατεθεί μόνο το ένα εισόδημα στην αίτηση του;
Δυστηχως οχι ..θα πρεπει στο χαρτι επιμελειας να γραφεται και το ονομα του...το οποιο χαρτι θα το παρουσιασει στην σχολη για να δεχθουν το ενα μονο εισοδημα..ειναι πληροφορια που δινει το υπαιθ στην σχολη για ελεγχο.
Αυτα λεει η εγκυλιος ..τωρα αν εναι απελπισμενος και θελει να το παιξει τρελο ας το παιξει και οτι βγει..ειδικα αν ειναι και προς επαρχια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 7 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 302 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- elevag
- Mapz
- FNC_Sophia
- constansn
- agg41
- kate45
- mysticfallsgirl12
- Dkate
- KwnnaPap
- VasilisK00
- Evriapo
- Alin22
- fyllidas
- Sotiris 12
- Hased Babis
- Bobaros32
- sokkapa
- phleidhs
- Panatha mono
- nick2003
- estrela
- panosT436
- DiKar
- Ramon
- Entropy24
- sakplat
- Scandal
- per33
- Qwerty 0
- dekfinkat
- Γιωργος15773
- Evenstar
- UnderGroundGr
- TERMITISSSS
- Maynard
- rseven
- Reader
- Nala
- Specon
- marpa
- savvas l
- Panos_
- Μαρία 1975
- BiteTheDust
- despoina13
- Mammy Nun
- ThetikisMonster
- Lia 2006
- fgk
- trifasikodiavasma
- psar2006
- Morningstar
- bibliofagos
- Conne
- EFAKIT
- Miranda32
- Gxatzis
- Evangeloz
- ioanna2007
- oteletampis
- Anamar
- Unboxholics
- Gen_Zita
- ismember
- barbaraischool
- Obi-Wan Kenobi
- dmav
- Joji
- Μήτσος10
- Corfu kitty
- Saradhs michalopoulo
- oldlovespaneparadise
- nearos
- woasibe
- Τρελας123
- Mitlos
- jellojina
- tsiobieman
- Helen06
- Giorgosvr
- ειδήμων
- geia.sou
- iminspain
- xristos_k
- sot
- panaman
- Kate1914
- Vok
- F1L1PAS
- Vasilis V
- Τριδυμομαμά
- AlexisSt
- sandry
- makaroniamekima
- Γιώργος μεγ
- iiTzArismaltor_
- ilias.
- Hecticism
- Sofos Gerontas
- Opiumred
- IDK3
- GV221
- Panagiotis_gr
- thanos02_!
- jYanniss
- iren
- tempo
- bigbubble18
- athinoula
- Than003
- Christos1971
- charmander
- aggellar
- Nefelikrom555
- Giannis_19
- angela_k
- eirininaki
- Mysteriousreporter
- GiorgosL2001
- Kris.gr
- mezzettino15
- Libertus
- Lili
- kathleenn
- AdonisV
- Ness
- Drglitterstar
- art1gr
- Jomo
- sophiaa
- thunder3
- Vasilis125
- sotirislk07
- Dxmitra
- fotia13
- Arvacon
- feni
- Kathyyyy!
- Antonia Alexandra
- katkat29
- solitero
- salamander
- DESPOINAMIX
- Kzaro
- Bagkira
- marina.marina
- donut_daddy
- Ken
- MrDna
- Albert.123
- katerinavld
- NeosUser2023
- ANDR
- billdrk
- katia.m
- Earthquake 123
- Νικολινα
- Mariek
- shuuu
- nefeli10
- tsakonamarianna2006
- suaimhneas
- Robert_6
- george777
- ag9lokt
- chjan
- marikakitsou16
- sachinidou
- Bleach_enjoyer
- Gjohny
- mixa
- Greg25
- Alexecon1991
- antonis97
- petealia
- Mitsaras23
- Maria235
- evoseven07
- marry.pp
- AggelikiGr
- phoni
- Zathanasioy
- Leo komm
- MANUELMANUEL
- MrDragonboy
- Derealization
- Φινεύς
- patra2002
- indig0
- jimis2001
- melver
- LINOULA2608
- ikigai
- BatGuin
- peter347
- XRY
- panagiotis12
- Antomar3
- nicolinab
- Eleni123-
- violeta67
- YMAT
- AnnaRd
- werwolf14
- P.Dam.
- vasiliki.
- Wanolhs
- xat
- TRAPLE
- synthnightingale
- demi dimi
- Tsos
- love_to_learn
- Leopoldos_134
- Girlll20
- flowermd
- SevenSouls_
- carnage
- NewArchStudent
- LUCY3
- Wonderkid
- ΜΑΡΙΑ 0000
- Ninja
- Kabamaru Hayate
- s93060
- melina_51
- kost28
- mtala
- beatrixx
- Deppiekknr
- giotak
- spykou
- Kolokythiatoumpana
- Enhypen
- PanPan
- Mhtsaras76
- thepigod762
- monika20
- Viktor
- J.Cameron
- Μιχαήλ
- Coconut201
- E.Z
- kiyoshi
- pseudonym._
- exw_to_plano
- fotisnik
- Vasiliki Geo
- Jbb
- Yolo06
- marialena06
- Hmmytheos
- gegeorgiou90
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.