mysticfallsgirl12
Νεοφερμένος
Η mysticfallsgirl12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Άνοιξαν οι μετεγγαρφές παιδιά;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
ε τι να πω...να ακουγες και λαικα να σε εβαζα ενα τραγουδι?Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μάθαμε λοιπόν!! Μέσα στις επόμενες μέρες γιατί εμείς πιστεύαμε ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες... Πολύ πίεση δέχτηκε πάντως ο υπουργός από τον κο Ππαπαδάκη. Το έκλεισε το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες. Ούτε γιατί αργούν, ούτε τι συμβαίνει.
BiteTheDust
Νεοφερμένος
Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει απο Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Εγώ λυπάμαι τα παιδιά με τις μετεγγραφές, τους έχει βγει η ψυχή τους και ποιος ξέρει μπορεί να χάσουν και τις εξετάσεις εξαμήνου.
Sotiris 12
Νεοφερμένος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Ως προς το συνολικό σκεπτικό οκ.Συνεχιζοντας με την μετεγγραφη στο μαθηματικο ιωαννινων να πουμε οτι αυτη η σχολη ειναι καπως πιο πολυπλοκη απο πλευρας τροφοδοτών αλλα οχι και τοσο.
Αυτη μπορει να δεχθει απο Κρητη απο Σαμο και φετος και απο Λαμια ( Την καστορια γιατι την αφησαν εξω δεν ξερω).
Η περσινη εικονα μετεγγραφων φαινεται εδω και με αυτη θα υπολογισουμε.
View attachment 141105
View attachment 141104
Στην ισχνη εικονα αυτη ερχεται να προστεθει και η οποια συνεισφορα της Λαμιας ..Η Λαμια καλυπτει τον κοφτη 2750 και εισηγαγε 60 ατομα φετος.
Απο την αναλυση των προτιμησεων επιτυχοντων ομως βλεπουμε τα εξεις:
View attachment 141106
Λογιζοντας απο την 5η επιλογη και κατω ( η 2η,3η,4η αφορουν εκπα απθ πατρα) αθροιζουμε 16 παιδια ... οκ απο τα 16 παιδια ισως και να βρεθουν 1-2 παιδια για ιωαννινα.
Οποτε γνωριζοντας οτι και φετος τα ιωαννινα ειναι διατιθέμενα να δεχθουν 38 μετεγγραφες , υπολογισω οτι δεν θα ζητησουν πανω απο 15 παιδια ...δηλαδη η σχολη δεν θα συμπληρωσει και θα μείνει στα 0 μορια ...δηλαδη πας με απλη αιτηση.
Όσο αφορά την 1η,2η επιλογή που αναφέρεις για ΕΚΠΑ και ΑΠΘ δεν νομίζω διότι δεν είχαν την δυνατότητα να δηλώσουν λόγω συντελεστή ΕΒΕ.
mysticfallsgirl12
Νεοφερμένος
Η mysticfallsgirl12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Η ΕΒΕ δεν παιζει ρολο στην μετεγγραφη.Ως προς το συνολικό σκεπτικό οκ.
Όσο αφορά την 1η,2η επιλογή που αναφέρεις για ΕΚΠΑ και ΑΠΘ δεν νομίζω διότι δεν είχαν την δυνατότητα να δηλώσουν λόγω συντελεστή ΕΒΕ.
Sotiris 12
Νεοφερμένος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ.Η ΕΒΕ δεν παιζει ρολο στην μετεγγραφη.
Στις πρώτες επιλογές όταν κάνεις το μηχανογραφικο και δεν έχεις την ΕΒΕ δεν σου εμφανίζει καν τις σχολές ΕΚΠΑ,ΑΠΘ.
mysticfallsgirl12
Νεοφερμένος
Α συυγνωμη τοτεΕυχαριστώ για την πληροφορία αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ.
Στις πρώτες επιλογές όταν κάνεις το μηχανογραφικο και δεν έχεις την ΕΒΕ δεν σου εμφανίζει καν τις σχολές ΕΚΠΑ,ΑΠΘ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Παιδια, στις μεταγγραφεσ στο εισοδημα εννοουμε και των δυο γονεων ή ολης της οικογενειας;
ThetikisMonster
Νεοφερμένος
Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Κύριε Γιάννη , ήρθα σε επαφή με ένα νοσοκομείο ώστε να μιλήσω για την 7μελη επιτροπή και μου απαντήσανε οτι δεν μπορώ να πάρω την έγκριση για συγγενικό πρόσωπο , μόνο αν νοσώ εγώ. Παραπληροφόρηση μου έκαναν ;ε τι να πω...να ακουγες και λαικα να σε εβαζα ενα τραγουδι?
Bobaros32
Νεοφερμένος
Ο Bobaros32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Παιδιά έστειλα επιστολή στο υπουργείο πως αν δεν ανοίξει η πλατφόρμα μέχρι την Τετάρτη θα αναγκαστώ να ανατρέψω την κυβέρνηση με στρατιωτικό πραξικόπημα και να γαργαλησω τις πατουσιτσες του κυρίου Πιερρακακη
BiteTheDust
Νεοφερμένος
Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει απο Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Άρχοντας! Μαζί σου αδελφέ.Παιδιά έστειλα επιστολή στο υπουργείο πως αν δεν ανοίξει η πλατφόρμα μέχρι την Τετάρτη θα αναγκαστώ να ανατρέψω την κυβέρνηση με στρατιωτικό πραξικόπημα και να γαργαλησω τις πατουσιτσες του κυρίου Πιερρακακη
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
οχι ρε παιδι... καλα τα ειπαν.... η μαμα σου θα παρει την εγκριση και αυτη ως μητερα θα σου δωσει τα 2 μορια που θες ..και αυτη δεν ειπαμε οτι θα την ψησεις να την βαλεις στο πανεπιστημιο...ποιο νοσοκομειο πηρες?Κύριε Γιάννη , ήρθα σε επαφή με ένα νοσοκομείο ώστε να μιλήσω για την 7μελη επιτροπή και μου απαντήσανε οτι δεν μπορώ να πάρω την έγκριση για συγγενικό πρόσωπο , μόνο αν νοσώ εγώ. Παραπληροφόρηση μου έκαναν ;
Εννοουμε το εισοδημα του μπαμπα και της μαμας και των αδελφων που ειναι κατω απο 25 κανουν δηλωση δεν ειναι προστατευομενα και δεν ειναι παντρεμενα... κατω απο 25 εννουμε οσα γεννηθηκαν 1-1-1998 και προς τα εδω.Α συυγνωμη τοτε
Παιδια, στις μεταγγραφεσ στο εισοδημα εννοουμε και των δυο γονεων ή ολης της οικογενειας;
mysticfallsgirl12
Νεοφερμένος
Ισχυει αυτο που λενε οτι στους τριτεκνους και στους πολυτεκνουσ δεν υπολογιζεται το ειοσδημα σθμφωνα με την νεα τροπολογια;οχι ρε παιδι... καλα τα ειπαν.... η μαμα σου θα παρει την εγκριση και αυτη ως μητερα θα σου δωσει τα 2 μορια που θες ..και αυτη δεν ειπαμε οτι θα την ψησεις να την βαλεις στο πανεπιστημιο...ποιο νοσοκομειο πηρες?
Εννοουμε το εισοδημα του μπαμπα και της μαμας και των αδελφων που ειναι κατω απο 25 κανουν δηλωση δεν ειναι προστατευομενα και δεν ειναι παντρεμενα... κατω απο 25 εννουμε οσα γεννηθηκαν 1-1-1998 και προς τα εδω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Οχι καλη μου ειναι αρβηλα ...ισχυει το εισοδημα οπως πριν στα πολυτεκνα τριτεκνα για την κατηγορια οικονομικων και κοινωνικων κριτηρίων.Ισχυει αυτο που λενε οτι στους τριτεκνους και στους πολυτεκνουσ δεν υπολογιζεται το ειοσδημα σθμφωνα με την νεα τροπολογια;
Εκει που καταργηθηκε το εισοδημα ( ηταν πριν 12500) ειναι για την κατηγορια μετεγγραφης λογω σπουδαζοντος αδελφου.
Επισης για την κατηγορια αυτη καταργηθηκε οτι πρεπει να εισαι πρωτοετης μονο για να την παρεις.
mysticfallsgirl12
Νεοφερμένος
Να ρωτησω και κατι αλλο εγώ που ανηκω στους τριτεκνους και η μια σπουδάζει ενώ η αλλή θα πάρει πτυχίο τον ιανουαριο θα πάω με την κατηγορία των αδελφών για την αίτηση μετεγγραφής( σορρυ για το πρήξιμο απλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι τώρα)Οχι καλη μου ειναι αρβηλα ...ισχυει το εισοδημα οπως πριν στα πολυτεκνα τριτεκνα για την κατηγορια οικονομικων και κοινωνικων κριτηρίων.
Εκει που καταργηθηκε το εισοδημα ( ηταν πριν 12500) ειναι για την κατηγορια μετεγγραφης λογω σπουδαζοντος αδελφου.
Επισης για την κατηγορια αυτη καταργηθηκε οτι πρεπει να εισαι πρωτοετης μονο για να τη
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
ε πως να πω? πρεπει να μου γραψεις ολο το στορυ να καταλαβω... και θα κουβεντιασουμε εδω.Να ρωτησω και κατι αλλο εγώ που ανηκω στους τριτεκνους και η μια σπουδάζει ενώ η αλλή θα πάρει πτυχίο τον ιανουαριο θα πάω με την κατηγορία των αδελφών για την αίτηση μετεγγραφής( σορρυ για το πρήξιμο απλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι τώρα)
mysticfallsgirl12
Νεοφερμένος
οκευ θα σου γραψω σε λιγοε πως να πω? πρεπει να μου γραψεις ολο το στορυ να καταλαβω... και θα κουβεντιασουμε εδω.
Βασικα τωρα έχω περάσει νοσηλευτική τρίπολη και θέλω μετεγγραφή για αθηνα στο εκπα. Πέρνάω τον κόφτη 2750 και με το παραπανω, ειμαστε τριτεκνοι και η μια αδελφη 3ο ετοσ αθηνα και η αλλη παιρνει πτυχιο και οι δυο κατω των 25. Οι γονεις μενουν εκτοσ αθηνωνοκευ θα σου γραψω σε λιγο
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
οκοκευ θα σου γραψω σε λιγο
που μενει η οικογενεια?
σε ποια σχολη στοχευεις?
σε ποια πολη εχεις περασει?
σε ποια πολη σπουδαζει η μια αδελφη?
σε ποια πολη σπουδαζει η αλλη αδελφη?
ποιο ειναι το κατακεφαλη εισοδημα?
mysticfallsgirl12
Νεοφερμένος
Και οι δύο οι αδελφες αθηνα σπουδαζουνοκ
που μενει η οικογενεια?
σε ποια σχολη στοχευεις?
σε ποια πολη εχεις περασει?
σε ποια πολη σπουδαζει η μια αδελφη?
σε ποια πολη σπουδαζει η αλλη αδελφη?
ποιο ειναι το κατακεφαλη εισοδημα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
ok συνεχισεΚαι οι δύο οι αδελφες αθηνα σπουδαζουν
mysticfallsgirl12
Νεοφερμένος
Όμως σύμφωνα με την νέα τροπολογία το εισόδημα δεν καταργείται? Στους τριτεκνουςΚαι οι δύο οι αδελφες αθηνα σπουδαζουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 285 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iminspain
- Μαρία 1975
- panosT436
- mysticfallsgirl12
- Anamar
- Γιωργος15773
- kate45
- Bobaros32
- KwnnaPap
- Qwerty 0
- ioanna2007
- fyllidas
- Sotiris 12
- Corfu kitty
- constansn
- Alin22
- xristos_k
- sot
- Evenstar
- Conne
- Hased Babis
- BiteTheDust
- ThetikisMonster
- fgk
- sakplat
- Obi-Wan Kenobi
- sokkapa
- despoina13
- marpa
- DiKar
- FNC_Sophia
- Morningstar
- Mapz
- Lia 2006
- Nala
- Mammy Nun
- dekfinkat
- Entropy24
- panaman
- Saradhs michalopoulo
- savvas l
- Scandal
- Kate1914
- UnderGroundGr
- Vok
- F1L1PAS
- tsiobieman
- Vasilis V
- per33
- Maynard
- Τριδυμομαμά
- Ramon
- ismember
- Reader
- barbaraischool
- AlexisSt
- nick2003
- jellojina
- sandry
- Joji
- Evangeloz
- bibliofagos
- makaroniamekima
- Γιώργος μεγ
- iiTzArismaltor_
- ειδήμων
- ilias.
- trifasikodiavasma
- Hecticism
- Unboxholics
- Sofos Gerontas
- Opiumred
- rseven
- EFAKIT
- Helen06
- IDK3
- GV221
- Panagiotis_gr
- thanos02_!
- jYanniss
- iren
- tempo
- bigbubble18
- athinoula
- Than003
- Christos1971
- charmander
- aggellar
- Nefelikrom555
- Giannis_19
- angela_k
- eirininaki
- Mysteriousreporter
- GiorgosL2001
- Kris.gr
- mezzettino15
- Libertus
- Lili
- kathleenn
- Panatha mono
- AdonisV
- Ness
- Drglitterstar
- art1gr
- Gxatzis
- Jomo
- sophiaa
- thunder3
- Vasilis125
- sotirislk07
- Dxmitra
- fotia13
- oteletampis
- Arvacon
- feni
- Kathyyyy!
- woasibe
- Antonia Alexandra
- katkat29
- solitero
- salamander
- DESPOINAMIX
- Kzaro
- Bagkira
- marina.marina
- donut_daddy
- Ken
- Dkate
- MrDna
- Albert.123
- katerinavld
- NeosUser2023
- ANDR
- billdrk
- nearos
- phleidhs
- katia.m
- Earthquake 123
- Νικολινα
- Mariek
- shuuu
- nefeli10
- tsakonamarianna2006
- suaimhneas
- Robert_6
- george777
- ag9lokt
- chjan
- marikakitsou16
- sachinidou
- estrela
- Bleach_enjoyer
- Gjohny
- mixa
- Greg25
- Alexecon1991
- antonis97
- petealia
- Mitsaras23
- Maria235
- agg41
- evoseven07
- marry.pp
- AggelikiGr
- phoni
- Zathanasioy
- Leo komm
- MANUELMANUEL
- MrDragonboy
- Derealization
- Φινεύς
- patra2002
- indig0
- jimis2001
- melver
- LINOULA2608
- ikigai
- BatGuin
- peter347
- Μήτσος10
- XRY
- panagiotis12
- Antomar3
- nicolinab
- Eleni123-
- violeta67
- YMAT
- AnnaRd
- werwolf14
- P.Dam.
- vasiliki.
- Specon
- Wanolhs
- xat
- TRAPLE
- synthnightingale
- demi dimi
- Tsos
- love_to_learn
- Leopoldos_134
- Girlll20
- flowermd
- SevenSouls_
- carnage
- NewArchStudent
- LUCY3
- Wonderkid
- ΜΑΡΙΑ 0000
- Ninja
- Kabamaru Hayate
- s93060
- melina_51
- kost28
- mtala
- beatrixx
- Deppiekknr
- giotak
- spykou
- Kolokythiatoumpana
- Enhypen
- PanPan
- Mhtsaras76
- thepigod762
- monika20
- Viktor
- J.Cameron
- Μιχαήλ
- Coconut201
- E.Z
- kiyoshi
- pseudonym._
- exw_to_plano
- fotisnik
- Vasiliki Geo
- Jbb
- Yolo06
- marialena06
- Hmmytheos
- gegeorgiou90
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.