γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,118 μηνύματα.
Την σκεφτόμουν σοβαρά αντί για ημμυ Θεσσαλονίκης και το πλάνο που λέγαμε , ίσως γιατί τα μαθήματα είναι και πιο ωραία , χαζό σκεπτικό ; (Έχω ακούσει και ότι περνούν και από το CERN)
Ναι τα μαθηματα ειναι πιο ζουμερα...και εμενα θα μ'αρεσαν.
Μπαρμπουτσαλα για το cern..
Ναι εχει η σχολη ερευνητες που μετεχουν στο cern οπως ο κορυφαιος φυσικος Θ Αλεξοπουλος αλλα οι φοιτητες τι?
3 σχολες ασχολουνται με το cern
σεμφε
ημμυ παδα
φυσικο εκπα
Αλλα οχι οι προπτυχιακοι φοιτητες.
Κοιτα αν εισαι εισοδηματιας ? ναι ασχολησου με την σεμφε
Αν θελεις αμεση δουλεια με τους ημμυ

ThetikisMonster

Νεοφερμένος

Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
Ναι τα μαθηματα ειναι πιο ζουμερα...και εμενα θα μ'αρεσαν.
Μπαρμπουτσαλα για το cern..
Ναι εχει η σχολη ερευνητες που μετεχουν στο cern οπως ο κορυφαιος φυσικος Θ Αλεξοπουλος αλλα οι φοιτητες τι?
3 σχολες ασχολουνται με το cern
σεμφε
ημμυ παδα
φυσικο εκπα
Αλλα οχι οι προπτυχιακοι φοιτητες.
Κοιτα αν εισαι εισοδηματιας ? ναι ασχολησου με την σεμφε
Αν θελεις αμεση δουλεια με τους ημμυ
Καλη συμβουλή, αλλά ώρες ώρες λέω και σκέφτομαι να κάνω αυτό που μου αρέσει ή κάτι ωραίο και κερδοφόρο , θα αποφασίσω φέτος θέλω δε θέλω χαχαχαχα . Επίσης κατά ευκαιρίας να σας ρωτήσω και να σας πω. Τελικά δε δικαιουμε 6 μόρια αλλά 4 . Για να τα κάνω 6 θα πρέπει να στείλω το χαρτί της μαμάς στο νοσοκομείο , πείρα τηλέφωνο το υπουργείο παιδείας και μου είπαν να επικοινωνήσω με τα νοσοκομεία για να μου δώσουν πληροφορίες για την διαδικασία γιατί δεν ξέρω πού θα βρω την φόρμα της αίτησης ή πότε θα γίνει ή που θα το στείλω (ακριβός την θυρίδα) , όλα αυτά θα τα μάθω όταν βγει η εγκύκλιος τα Χριστούγεννα ; Επίσης τώρα οι πιθανότητες για τη μεταγραφή έχουν γίνει σχεδόν μηδέν μάλλον ;;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,118 μηνύματα.
Καλη συμβουλή, αλλά ώρες ώρες λέω και σκέφτομαι να κάνω αυτό που μου αρέσει ή κάτι ωραίο και κερδοφόρο , θα αποφασίσω φέτος θέλω δε θέλω χαχαχαχα . Επίσης κατά ευκαιρίας να σας ρωτήσω και να σας πω. Τελικά δε δικαιουμε 6 μόρια αλλά 4 . Για να τα κάνω 6 θα πρέπει να στείλω το χαρτί της μαμάς στο νοσοκομείο , πείρα τηλέφωνο το υπουργείο παιδείας και μου είπαν να επικοινωνήσω με τα νοσοκομεία για να μου δώσουν πληροφορίες για την διαδικασία γιατί δεν ξέρω πού θα βρω την φόρμα της αίτησης ή πότε θα γίνει ή που θα το στείλω (ακριβός την θυρίδα) , όλα αυτά θα τα μάθω όταν βγει η εγκύκλιος τα Χριστούγεννα ; Επίσης τώρα οι πιθανότητες για τη μεταγραφή έχουν γίνει σχεδόν μηδέν μάλλον ;;
Καλα τα περι σχολης ειναι δικο σου θεμα..εγω αποψεις λεω συμφωνα με οτι καταλαβαινω...δεν ειναι θεσφατα.
Εγω παπας ηθελα να γινω αλλα δεν εχει φραγκα και κατι αλλο.
Ωχ τα 2 μορια λιγοτερο στα οικονομικα ειναι κρισιμα... με 6 μορια την ημμυ εμπ δεν την βλεπω και πολυ επλιδοφορα.
Θα περιμενεις την εγκυλιο τον δεκεμβρη να πει τι ακριβως ...
Η αποψη μου ειναι οτι δε θα ειναι δυσκολη υποθεση γιατι η μαμα παιρνει αγωγη εδω και καιρο.
Λοιπον κολλα στον λογιστη αν εχεις... αν οχι βρες... να κοψει μπαρμπουτσαλα απο το εισοδημα να ανεβεις στα 6 παλι.

ThetikisMonster

Νεοφερμένος

Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
Καλα τα περι σχολης ειναι δικο σου θεμα..εγω αποψεις λεω συμφωνα με οτι καταλαβαινω...δεν ειναι θεσφατα.
Εγω παπας ηθελα να γινω αλλα δεν εχει φραγκα και κατι αλλο.
Ωχ τα 2 μορια λιγοτερο στα οικονομικα ειναι κρισιμα... με 6 μορια την ημμυ εμπ δεν την βλεπω και πολυ επλιδοφορα.
Θα περιμενεις την εγκυλιο τον δεκεμβρη να πει τι ακριβως ...
Η αποψη μου ειναι οτι δε θα ειναι δυσκολη υποθεση γιατι η μαμα παιρνει αγωγη εδω και καιρο.
Λοιπον κολλα στον λογιστη αν εχεις... αν οχι βρες... να κοψει μπαρμπουτσαλα απο το εισοδημα να ανεβεις στα 6 παλι.
Μπορώ να κάνω την διαδικασία με την 7μελη από τώρα ή πρέπει να περιμένω να βγει η εγκύκλιος αυτό ρωτώ. Επίσης τώρα για τα 2 μόρια ίσως δικαιούμαι λόγο διαζυγίου ; (Ακόμα πως βρίσκω το κατά κεφαλή εισόδημα αφού υπάρχει διαζύγιο είναι εγώ και η μαμά μόνο η οικογένεια ή και ο μπαμπάς και ο αδερφός που είναι και άνω των 25)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Μπορώ να κάνω την διαδικασία με την 7μελη από τώρα ή πρέπει να περιμένω να βγει η εγκύκλιος αυτό ρωτώ. Επίσης τώρα για τα 2 μόρια ίσως δικαιούμαι λόγο διαζυγίου ; (Ακόμα πως βρίσκω το κατά κεφαλή εισόδημα αφού υπάρχει διαζύγιο είναι εγώ και η μαμά μόνο η οικογένεια ή και ο μπαμπάς και ο αδερφός που είναι και άνω των 25)
Για την 7μελη επιτροπη θα περιμενεις εγκυκλιο... τελος.
Το διαζυγιο δεν δινει κοινωνικα μορια δινει οικονομικα ομως αν το χειριστεις σωστα.
Η μαμα εχει δικαστικη αποφαση επιμελειας γαι σενα?
Ποτε γεννηθηκε ο αδελφος σου ?

ThetikisMonster

Νεοφερμένος

Για την 7μελη επιτροπη θα περιμενεις εγκυκλιο... τελος.
Το διαζυγιο δεν δινει κοινωνικα μορια δινει οικονομικα ομως αν το χειριστεις σωστα.
Η μαμα εχει δικαστικη αποφαση επιμελειας γαι σενα?
Ποτε γεννηθηκε ο αδελφος σου ?
Οκ κατανοητό (για την εγκύκλιο). Ναι η επιμέλεια είναι της μαμάς και ο αδερφός μου είναι του 1999. Πώς μπορούμε να το «χειριστούμε σωστά»;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

ThetikisMonster

Νεοφερμένος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

fyllidas

Νεοφερμένος

Ο fyllidas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Κάνα νέο για το άμα θα βγει η εγκύκλιος αυτήν την εβδομάδα υπάρχει ή να την περιμένουμε στα μέσα Νοεμβρίου;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

ThetikisMonster

Νεοφερμένος

φευγω παω να παρω αερα και να φτιαξω ενα pc... δες αν κανει δηλωση και ποσα δηλωνει και θα σου πω σεναριο το βραδυ.
Ναι κάνει δήλωση και δηλώνει 2 χιλιάρικα(εκεί) , όταν είστε εύκαιρος πείτε μου και το πλάνο καλό απόγευμα

Τελευταία επεξεργασία:

Γιωργος15773

Νεοφερμένος

Ο Γιωργος15773 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 101 μηνύματα.
Ερώτηση: η βάση μετεγγραφής αφορά τα μόρια που συγκέντρωσε ο φοιτητής στο τμήμα που πέρασε έχοντας συγκεντρώσει μόρια πανελληνίων ή τα μόρια που θα συγκέντρωνε στο τμήμα που θέλει να μετεγγραφεί;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ερώτηση: η βάση μετεγγραφής αφορά τα μόρια που συγκέντρωσε ο φοιτητής στο τμήμα που πέρασε έχοντας συγκεντρώσει μόρια πανελληνίων ή τα μόρια που θα συγκέντρωνε στο τμήμα που θέλει να μετεγγραφεί;
Κοιτα να δεις ..τωρα αυτοι εχουν εφευρει μια λεξη (βάση μετεγγραφής) για να πλεξουν μια στιχομυθια και μπερδεψουν κοσμο ( άθελα τους βεβαια)..αστους στο εργοχειρο τους .
Την ουσια θα την καταλαβεις με ενα παραδειγμα.
Δικαιουμε να κανω αιτηση υπερπηδώντας τον κοφτη 2750 οταν :
Τα μορια μου ( με συντελεστες σχολης που μπηκες) + 2750 --> να ειναι ισα ή περισσοτερα απο την βαση της σχολης στοχος ( προφανως με τους συντελεστες αυτης)

Γιωργος15773

Νεοφερμένος

Ο Γιωργος15773 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 101 μηνύματα.
Κοιτα να δεις ..τωρα αυτοι εχουν εφευρει μια λεξη (βάση μετεγγραφής) για να πλεξουν μια στιχομυθια και μπερδεψουν κοσμο ( άθελα τους βεβαια)..αστους στο εργοχειρο τους .
Την ουσια θα την καταλαβεις με ενα παραδειγμα.
Δικαιουμε να κανω αιτηση υπερπηδώντας τον κοφτη 2750 οταν :
Τα μορια μου ( με συντελεστες σχολης που μπηκες) + 2750 --> να ειναι ισα ή περισσοτερα απο την βαση της σχολης στοχος ( προφανως με τους συντελεστες αυτης)
Επομένως εγώ που μπήκα με πχ 13000 στη σχολή της επιλογής μου και θέλω να κάνω μετεγγραφή σε τμήμα με βάση εισαγωγής 15000 , μπορώ δεδομένου του ότι ικανοποιώ τον κόφτη . Δε μετράνε τα μόρια που θα συγκεντρωνα στη σχολή που θέλω να μετεγγραφω.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Επομένως εγώ που μπήκα με πχ 13000 στη σχολή της επιλογής μου και θέλω να κάνω μετεγγραφή σε τμήμα με βάση εισαγωγής 15000 , μπορώ δεδομένου του ότι ικανοποιώ τον κόφτη . Δε μετράνε τα μόρια που θα συγκεντρωνα στη σχολή που θέλω να μετεγγραφω.
13.000+2.750= 15.750 ... και θες 15.000...Ναι βεβαια με τα χιλια μπορεις.
Οχι δεν μετρουν αυτα που λες στην δευτερη σκεψη... θα μετρουσαν αν ζητουσες μετακινηση.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ναι κάνει δήλωση και δηλώνει 2 χιλιάρικα(εκεί) , όταν είστε εύκαιρος πείτε μου και το πλάνο καλό απόγευμα
Καλησπερα
Λοιπον τα δεδομενα που λες:
Η μητερα ειναι διαζευγμενη και εχει για σενα χαρτι δικαστικης επιμελειας.
Ο αδελφος σου ειναι του 1999 και κανει δηλωση με εισοδημα 2000€ το χρονο.. αυτο δεν το πολυπιστευω πρεπει, να δεις εκει το φορολογητεο εισοδημα με τα ματια σου.

Ενεργειες
Παιρνεις τα εκκαθαριστικα της μαμας ( μπλε ειναι) το φετινο και το περσινο και εικαζεις οτι και του χρονου το ιδιο θα ειναι πανω κατω το φορολογητεο εισοδημα .
Ψαχνεις για ενα κωδικο 03 αυτος μπορει να εχει διπλα τον αριθμο 1 που σημαινει οτι μονο εσυ εισαι προστατευομενος ... ιδανικα θελουμε να εχει τον αριθμο 2 ( και ο αδελφος μεσα).
Αν δεν γραφει 2 τοτε λες αυτον που κανει τις δηλωσεις να κανει συμπληρωματικη για φετο και περυσι και να βαλει και το αδελφι μεσα ως προστατευόμενο.
Αθροιζεις τα 3 φορολογουμενα ποσα της μαμας ( το ενα εικαζομενο) και διαiρεις με τον αριθμο 9 .. αυτο που θα βρεις ειναι το κατα κεφαλην εισοδημα..και το θελουμε κατω απο 3000€.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια