γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,118 μηνύματα.
30-10-24
00:16
Ναι τα μαθηματα ειναι πιο ζουμερα...και εμενα θα μ'αρεσαν.Την σκεφτόμουν σοβαρά αντί για ημμυ Θεσσαλονίκης και το πλάνο που λέγαμε , ίσως γιατί τα μαθήματα είναι και πιο ωραία , χαζό σκεπτικό ; (Έχω ακούσει και ότι περνούν και από το CERN)
Μπαρμπουτσαλα για το cern..
Ναι εχει η σχολη ερευνητες που μετεχουν στο cern οπως ο κορυφαιος φυσικος Θ Αλεξοπουλος αλλα οι φοιτητες τι?
3 σχολες ασχολουνται με το cern
σεμφε
ημμυ παδα
φυσικο εκπα
Αλλα οχι οι προπτυχιακοι φοιτητες.
Κοιτα αν εισαι εισοδηματιας ? ναι ασχολησου με την σεμφε
Αν θελεις αμεση δουλεια με τους ημμυ
ThetikisMonster
Νεοφερμένος
Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
30-10-24
12:49
Καλη συμβουλή, αλλά ώρες ώρες λέω και σκέφτομαι να κάνω αυτό που μου αρέσει ή κάτι ωραίο και κερδοφόρο , θα αποφασίσω φέτος θέλω δε θέλω χαχαχαχα . Επίσης κατά ευκαιρίας να σας ρωτήσω και να σας πω. Τελικά δε δικαιουμε 6 μόρια αλλά 4 . Για να τα κάνω 6 θα πρέπει να στείλω το χαρτί της μαμάς στο νοσοκομείο , πείρα τηλέφωνο το υπουργείο παιδείας και μου είπαν να επικοινωνήσω με τα νοσοκομεία για να μου δώσουν πληροφορίες για την διαδικασία γιατί δεν ξέρω πού θα βρω την φόρμα της αίτησης ή πότε θα γίνει ή που θα το στείλω (ακριβός την θυρίδα) , όλα αυτά θα τα μάθω όταν βγει η εγκύκλιος τα Χριστούγεννα ; Επίσης τώρα οι πιθανότητες για τη μεταγραφή έχουν γίνει σχεδόν μηδέν μάλλον ;;Ναι τα μαθηματα ειναι πιο ζουμερα...και εμενα θα μ'αρεσαν.
Μπαρμπουτσαλα για το cern..
Ναι εχει η σχολη ερευνητες που μετεχουν στο cern οπως ο κορυφαιος φυσικος Θ Αλεξοπουλος αλλα οι φοιτητες τι?
3 σχολες ασχολουνται με το cern
σεμφε
ημμυ παδα
φυσικο εκπα
Αλλα οχι οι προπτυχιακοι φοιτητες.
Κοιτα αν εισαι εισοδηματιας ? ναι ασχολησου με την σεμφε
Αν θελεις αμεση δουλεια με τους ημμυ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,118 μηνύματα.
30-10-24
13:39
Καλα τα περι σχολης ειναι δικο σου θεμα..εγω αποψεις λεω συμφωνα με οτι καταλαβαινω...δεν ειναι θεσφατα.Καλη συμβουλή, αλλά ώρες ώρες λέω και σκέφτομαι να κάνω αυτό που μου αρέσει ή κάτι ωραίο και κερδοφόρο , θα αποφασίσω φέτος θέλω δε θέλω χαχαχαχα . Επίσης κατά ευκαιρίας να σας ρωτήσω και να σας πω. Τελικά δε δικαιουμε 6 μόρια αλλά 4 . Για να τα κάνω 6 θα πρέπει να στείλω το χαρτί της μαμάς στο νοσοκομείο , πείρα τηλέφωνο το υπουργείο παιδείας και μου είπαν να επικοινωνήσω με τα νοσοκομεία για να μου δώσουν πληροφορίες για την διαδικασία γιατί δεν ξέρω πού θα βρω την φόρμα της αίτησης ή πότε θα γίνει ή που θα το στείλω (ακριβός την θυρίδα) , όλα αυτά θα τα μάθω όταν βγει η εγκύκλιος τα Χριστούγεννα ; Επίσης τώρα οι πιθανότητες για τη μεταγραφή έχουν γίνει σχεδόν μηδέν μάλλον ;;
Εγω παπας ηθελα να γινω αλλα δεν εχει φραγκα και κατι αλλο.
Ωχ τα 2 μορια λιγοτερο στα οικονομικα ειναι κρισιμα... με 6 μορια την ημμυ εμπ δεν την βλεπω και πολυ επλιδοφορα.
Θα περιμενεις την εγκυλιο τον δεκεμβρη να πει τι ακριβως ...
Η αποψη μου ειναι οτι δε θα ειναι δυσκολη υποθεση γιατι η μαμα παιρνει αγωγη εδω και καιρο.
Λοιπον κολλα στον λογιστη αν εχεις... αν οχι βρες... να κοψει μπαρμπουτσαλα απο το εισοδημα να ανεβεις στα 6 παλι.
ThetikisMonster
Νεοφερμένος
Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
30-10-24
13:58
Μπορώ να κάνω την διαδικασία με την 7μελη από τώρα ή πρέπει να περιμένω να βγει η εγκύκλιος αυτό ρωτώ. Επίσης τώρα για τα 2 μόρια ίσως δικαιούμαι λόγο διαζυγίου ; (Ακόμα πως βρίσκω το κατά κεφαλή εισόδημα αφού υπάρχει διαζύγιο είναι εγώ και η μαμά μόνο η οικογένεια ή και ο μπαμπάς και ο αδερφός που είναι και άνω των 25)Καλα τα περι σχολης ειναι δικο σου θεμα..εγω αποψεις λεω συμφωνα με οτι καταλαβαινω...δεν ειναι θεσφατα.
Εγω παπας ηθελα να γινω αλλα δεν εχει φραγκα και κατι αλλο.
Ωχ τα 2 μορια λιγοτερο στα οικονομικα ειναι κρισιμα... με 6 μορια την ημμυ εμπ δεν την βλεπω και πολυ επλιδοφορα.
Θα περιμενεις την εγκυλιο τον δεκεμβρη να πει τι ακριβως ...
Η αποψη μου ειναι οτι δε θα ειναι δυσκολη υποθεση γιατι η μαμα παιρνει αγωγη εδω και καιρο.
Λοιπον κολλα στον λογιστη αν εχεις... αν οχι βρες... να κοψει μπαρμπουτσαλα απο το εισοδημα να ανεβεις στα 6 παλι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-24
14:08
Για την 7μελη επιτροπη θα περιμενεις εγκυκλιο... τελος.Μπορώ να κάνω την διαδικασία με την 7μελη από τώρα ή πρέπει να περιμένω να βγει η εγκύκλιος αυτό ρωτώ. Επίσης τώρα για τα 2 μόρια ίσως δικαιούμαι λόγο διαζυγίου ; (Ακόμα πως βρίσκω το κατά κεφαλή εισόδημα αφού υπάρχει διαζύγιο είναι εγώ και η μαμά μόνο η οικογένεια ή και ο μπαμπάς και ο αδερφός που είναι και άνω των 25)
Το διαζυγιο δεν δινει κοινωνικα μορια δινει οικονομικα ομως αν το χειριστεις σωστα.
Η μαμα εχει δικαστικη αποφαση επιμελειας γαι σενα?
Ποτε γεννηθηκε ο αδελφος σου ?
ThetikisMonster
Νεοφερμένος
30-10-24
14:27
Οκ κατανοητό (για την εγκύκλιο). Ναι η επιμέλεια είναι της μαμάς και ο αδερφός μου είναι του 1999. Πώς μπορούμε να το «χειριστούμε σωστά»;Για την 7μελη επιτροπη θα περιμενεις εγκυκλιο... τελος.
Το διαζυγιο δεν δινει κοινωνικα μορια δινει οικονομικα ομως αν το χειριστεις σωστα.
Η μαμα εχει δικαστικη αποφαση επιμελειας γαι σενα?
Ποτε γεννηθηκε ο αδελφος σου ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-24
14:30
Ωραια... ο μπραδερ εργαζεται και κανει δηλωση?Οκ κατανοητό (για την εγκύκλιο). Ναι η επιμέλεια είναι της μαμάς και ο αδερφός μου είναι του 1999. Πώς μπορούμε να το «χειριστούμε σωστά»;
ThetikisMonster
Νεοφερμένος
30-10-24
14:33
Ναι εργάζεται και για λίγα δεν φορολογείται καν.Ωραια... ο μπραδερ εργαζεται και κανει δηλωση?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-24
14:34
Με ενδιαφερει αν κανει δηλωσηΝαι εργάζεται και για λίγα δεν φορολογείται καν.
ThetikisMonster
Νεοφερμένος
30-10-24
14:35
Φορολογική δήλωση ;Με ενδιαφερει αν κανει δηλωση
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-24
14:37
ο αδελφος σου κανει φορολογικη δηλωση?Φορολογική δήλωση ;
fyllidas
Νεοφερμένος
Ο fyllidas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
30-10-24
14:39
Κάνα νέο για το άμα θα βγει η εγκύκλιος αυτήν την εβδομάδα υπάρχει ή να την περιμένουμε στα μέσα Νοεμβρίου;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-24
14:41
φευγω παω να παρω αερα και να φτιαξω ενα pc... δες αν κανει δηλωση και ποσα δηλωνει και θα σου πω σεναριο το βραδυ.ο αδελφος σου κανει φορολογικη δηλωση?
ThetikisMonster
Νεοφερμένος
30-10-24
15:13
Ναι κάνει δήλωση και δηλώνει 2 χιλιάρικα(εκεί) , όταν είστε εύκαιρος πείτε μου και το πλάνο καλό απόγευμαφευγω παω να παρω αερα και να φτιαξω ενα pc... δες αν κανει δηλωση και ποσα δηλωνει και θα σου πω σεναριο το βραδυ.
Γιωργος15773
Νεοφερμένος
Ο Γιωργος15773 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 101 μηνύματα.
30-10-24
15:32
Ερώτηση: η βάση μετεγγραφής αφορά τα μόρια που συγκέντρωσε ο φοιτητής στο τμήμα που πέρασε έχοντας συγκεντρώσει μόρια πανελληνίων ή τα μόρια που θα συγκέντρωνε στο τμήμα που θέλει να μετεγγραφεί;
skarecrow76
Νεοφερμένος
Ο skarecrow76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 76 μηνύματα.
30-10-24
16:40
Στη σχολή που πέρασε.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-24
19:06
Κοιτα να δεις ..τωρα αυτοι εχουν εφευρει μια λεξη (βάση μετεγγραφής) για να πλεξουν μια στιχομυθια και μπερδεψουν κοσμο ( άθελα τους βεβαια)..αστους στο εργοχειρο τους .Ερώτηση: η βάση μετεγγραφής αφορά τα μόρια που συγκέντρωσε ο φοιτητής στο τμήμα που πέρασε έχοντας συγκεντρώσει μόρια πανελληνίων ή τα μόρια που θα συγκέντρωνε στο τμήμα που θέλει να μετεγγραφεί;
Την ουσια θα την καταλαβεις με ενα παραδειγμα.
Δικαιουμε να κανω αιτηση υπερπηδώντας τον κοφτη 2750 οταν :
Τα μορια μου ( με συντελεστες σχολης που μπηκες) + 2750 --> να ειναι ισα ή περισσοτερα απο την βαση της σχολης στοχος ( προφανως με τους συντελεστες αυτης)
Γιωργος15773
Νεοφερμένος
Ο Γιωργος15773 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 101 μηνύματα.
30-10-24
19:09
Επομένως εγώ που μπήκα με πχ 13000 στη σχολή της επιλογής μου και θέλω να κάνω μετεγγραφή σε τμήμα με βάση εισαγωγής 15000 , μπορώ δεδομένου του ότι ικανοποιώ τον κόφτη . Δε μετράνε τα μόρια που θα συγκεντρωνα στη σχολή που θέλω να μετεγγραφω.Κοιτα να δεις ..τωρα αυτοι εχουν εφευρει μια λεξη (βάση μετεγγραφής) για να πλεξουν μια στιχομυθια και μπερδεψουν κοσμο ( άθελα τους βεβαια)..αστους στο εργοχειρο τους .
Την ουσια θα την καταλαβεις με ενα παραδειγμα.
Δικαιουμε να κανω αιτηση υπερπηδώντας τον κοφτη 2750 οταν :
Τα μορια μου ( με συντελεστες σχολης που μπηκες) + 2750 --> να ειναι ισα ή περισσοτερα απο την βαση της σχολης στοχος ( προφανως με τους συντελεστες αυτης)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-24
19:15
13.000+2.750= 15.750 ... και θες 15.000...Ναι βεβαια με τα χιλια μπορεις.Επομένως εγώ που μπήκα με πχ 13000 στη σχολή της επιλογής μου και θέλω να κάνω μετεγγραφή σε τμήμα με βάση εισαγωγής 15000 , μπορώ δεδομένου του ότι ικανοποιώ τον κόφτη . Δε μετράνε τα μόρια που θα συγκεντρωνα στη σχολή που θέλω να μετεγγραφω.
Οχι δεν μετρουν αυτα που λες στην δευτερη σκεψη... θα μετρουσαν αν ζητουσες μετακινηση.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
30-10-24
19:46
ΚαλησπεραΝαι κάνει δήλωση και δηλώνει 2 χιλιάρικα(εκεί) , όταν είστε εύκαιρος πείτε μου και το πλάνο καλό απόγευμα
Λοιπον τα δεδομενα που λες:
Η μητερα ειναι διαζευγμενη και εχει για σενα χαρτι δικαστικης επιμελειας.
Ο αδελφος σου ειναι του 1999 και κανει δηλωση με εισοδημα 2000€ το χρονο.. αυτο δεν το πολυπιστευω πρεπει, να δεις εκει το φορολογητεο εισοδημα με τα ματια σου.
Ενεργειες
Παιρνεις τα εκκαθαριστικα της μαμας ( μπλε ειναι) το φετινο και το περσινο και εικαζεις οτι και του χρονου το ιδιο θα ειναι πανω κατω το φορολογητεο εισοδημα .
Ψαχνεις για ενα κωδικο 03 αυτος μπορει να εχει διπλα τον αριθμο 1 που σημαινει οτι μονο εσυ εισαι προστατευομενος ... ιδανικα θελουμε να εχει τον αριθμο 2 ( και ο αδελφος μεσα).
Αν δεν γραφει 2 τοτε λες αυτον που κανει τις δηλωσεις να κανει συμπληρωματικη για φετο και περυσι και να βαλει και το αδελφι μεσα ως προστατευόμενο.
Αθροιζεις τα 3 φορολογουμενα ποσα της μαμας ( το ενα εικαζομενο) και διαiρεις με τον αριθμο 9 .. αυτο που θα βρεις ειναι το κατα κεφαλην εισοδημα..και το θελουμε κατω απο 3000€.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 304 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- TERMITISSSS
- Alin22
- kate45
- fyllidas
- Qwerty 0
- FNC_Sophia
- constansn
- Hased Babis
- DiKar
- panosT436
- BiteTheDust
- Sotiris 12
- Evriapo
- sokkapa
- Γιωργος15773
- Bobaros32
- Conne
- g59
- GIANCHRIS
- Nala
- Panatha mono
- VasilisK00
- Lia 2006
- mysticfallsgirl12
- agg41
- elevag
- Mapz
- Dkate
- KwnnaPap
- phleidhs
- nick2003
- estrela
- Ramon
- Entropy24
- sakplat
- Scandal
- per33
- dekfinkat
- Evenstar
- UnderGroundGr
- Maynard
- rseven
- Reader
- Specon
- marpa
- savvas l
- Panos_
- Μαρία 1975
- despoina13
- Mammy Nun
- ThetikisMonster
- fgk
- trifasikodiavasma
- psar2006
- Morningstar
- bibliofagos
- EFAKIT
- Miranda32
- Gxatzis
- Evangeloz
- ioanna2007
- oteletampis
- Anamar
- Unboxholics
- Gen_Zita
- ismember
- barbaraischool
- Obi-Wan Kenobi
- dmav
- Joji
- Μήτσος10
- Corfu kitty
- Saradhs michalopoulo
- oldlovespaneparadise
- nearos
- woasibe
- Τρελας123
- Mitlos
- jellojina
- tsiobieman
- Helen06
- Giorgosvr
- ειδήμων
- geia.sou
- iminspain
- xristos_k
- sot
- panaman
- Kate1914
- Vok
- F1L1PAS
- Vasilis V
- Τριδυμομαμά
- AlexisSt
- sandry
- makaroniamekima
- Γιώργος μεγ
- iiTzArismaltor_
- ilias.
- Hecticism
- Sofos Gerontas
- Opiumred
- IDK3
- GV221
- Panagiotis_gr
- thanos02_!
- jYanniss
- iren
- tempo
- bigbubble18
- athinoula
- Than003
- Christos1971
- charmander
- aggellar
- Nefelikrom555
- Giannis_19
- angela_k
- eirininaki
- Mysteriousreporter
- GiorgosL2001
- Kris.gr
- mezzettino15
- Libertus
- Lili
- kathleenn
- AdonisV
- Ness
- Drglitterstar
- art1gr
- Jomo
- sophiaa
- thunder3
- Vasilis125
- sotirislk07
- Dxmitra
- fotia13
- Arvacon
- feni
- Kathyyyy!
- Antonia Alexandra
- katkat29
- solitero
- salamander
- DESPOINAMIX
- Kzaro
- Bagkira
- marina.marina
- donut_daddy
- Ken
- MrDna
- Albert.123
- katerinavld
- NeosUser2023
- ANDR
- billdrk
- katia.m
- Earthquake 123
- Νικολινα
- Mariek
- shuuu
- nefeli10
- tsakonamarianna2006
- suaimhneas
- Robert_6
- george777
- ag9lokt
- chjan
- marikakitsou16
- sachinidou
- Bleach_enjoyer
- Gjohny
- mixa
- Greg25
- Alexecon1991
- antonis97
- petealia
- Mitsaras23
- Maria235
- evoseven07
- marry.pp
- AggelikiGr
- phoni
- Zathanasioy
- Leo komm
- MANUELMANUEL
- MrDragonboy
- Derealization
- Φινεύς
- patra2002
- indig0
- jimis2001
- melver
- LINOULA2608
- ikigai
- BatGuin
- peter347
- XRY
- panagiotis12
- Antomar3
- nicolinab
- Eleni123-
- violeta67
- YMAT
- AnnaRd
- werwolf14
- P.Dam.
- vasiliki.
- Wanolhs
- xat
- TRAPLE
- synthnightingale
- demi dimi
- Tsos
- love_to_learn
- Leopoldos_134
- Girlll20
- flowermd
- SevenSouls_
- carnage
- NewArchStudent
- LUCY3
- Wonderkid
- ΜΑΡΙΑ 0000
- Ninja
- Kabamaru Hayate
- s93060
- melina_51
- kost28
- mtala
- beatrixx
- Deppiekknr
- giotak
- spykou
- Kolokythiatoumpana
- Enhypen
- PanPan
- Mhtsaras76
- thepigod762
- monika20
- Viktor
- J.Cameron
- Μιχαήλ
- Coconut201
- E.Z
- kiyoshi
- pseudonym._
- exw_to_plano
- fotisnik
- Vasiliki Geo
- Jbb
- Yolo06
- marialena06
- Hmmytheos
- gegeorgiou90
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.