Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Guest 491349

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ναι οκ ..ειναι μια δικη τους μεθοδολογια και θα το αλλαξουν οταν τα δει ο δντης γιατι ειναι και πολλες.
Μην δινεις σημασια εκτος και σε επηρεάσει στην δημιουργεια του πασου ,οποτε περιμενεις.
Εγω έκανα αίτηση πάντως τώρα θα δείξει αν θα έχω κάποιο αλλά δεν νομιζω(υποθετικά πάντα)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.
Εγω έκανα αίτηση πάντως τώρα θα δείξει αν θα έχω κάποιο αλλά δεν νομιζω(υποθετικά πάντα)
Α εκανες δημιουργεια πασου.. Οκ,τελος καλο ...απ εδω και περα δεν εχει καμια σημασια η ενδειξη ''προεγγραφή''.

Guest 491349

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εν τω μεταξύ σε ένα πεδίο γράφει μήνας πρώτης εγγραφής και έτος πρώτης εγγραφής. Εχω έβαλα Ιανουαρίου και 2025 καλά δεν έκανα;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ σε ένα πεδίο γράφει μήνας πρώτης εγγραφής και έτος πρώτης εγγραφής. Εχω έβαλα Ιανουαρίου και 2025 καλά δεν έκανα;
ναι σωστα εκανες... και 10/2024 να εγγραφες δεν θα επηρεαζε τα 8 χρονια του εισιτηρίου.

pem

Νεοφερμένος

Ο pem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Να ρωτήσω επειδή όταν ήμουν στο αρχικό τμήμα μου είχα κάνει τη διαδικασία για την αναβολή στρατού,τώρα χρειάζεται να κάνω κάτι ακόμη επειδή διαγράφηκα και εγγράφηκα σε άλλο πανεπιστήμιο??

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Να ρωτήσω επειδή όταν ήμουν στο αρχικό τμήμα μου είχα κάνει τη διαδικασία για την αναβολή στρατού,τώρα χρειάζεται να κάνω κάτι ακόμη επειδή διαγράφηκα και εγγράφηκα σε άλλο πανεπιστήμιο??
Οχι μια χαρα εισαι.
Μονο οταν κοψεις την αναβολη να καταθεσης το πτυχιο για αξιολογηση της οποιας θεσης ..ισως να ειναι χρησιμο

pem

Νεοφερμένος

Ο pem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,681 μηνύματα.
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια