KwnnaPap
Νεοφερμένος
Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Δεν υπάρχει ούτε ανακοίνωση για γενική συνέλευση προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι μετεγγραφές και μετά να προχωρήσουμε σε διαγραφή. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει με το μάθημα της Τρίτης αλήθεια…εχει πλησιασει απειλητικα η εξεταστικη ..την επομενη τριτη 14/1 ειναι το πρωτο μαθημα..
σας εχουν ζητησει διαγραφη ? ή οχι ακομα.
Και αύριο έχουμε και πρόοδο προγραμματισμό
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,501 μηνύματα.
Καλα η ανακοινωση για την γενικη συνελευση και αλλες τετοιες μπουρδες δεν ειναι το κυριο θεμα...μπορει και να μην αναφερθει ποτε...Δεν υπάρχει ούτε ανακοίνωση για γενική συνέλευση προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι μετεγγραφές και μετά να προχωρήσουμε σε διαγραφή. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει με το μάθημα της Τρίτης αλήθεια…
Και αύριο έχουμε και πρόοδο προγραμματισμό
Θα σου ελεγα να πας να τους ενοχλησεις αυριο..ανυσυχω..αντε εσυ εισαι ευγενικως μαχητικη..και πως θα σας φροντισουν οπως ανακοινωσαν να εχετε εξεταστικη..
καλα οκ η προοδος ειναι θεμα καθηγητη.
KwnnaPap
Νεοφερμένος
Η KwnnaPap αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Και αύριο όμως να πούνε κάτι θα προλάβω εγώ να έχω κωδικούς μέχρι την Τρίτη που είναι το πρώτο μάθημα…. όχι… οπότε μάλλον δεν θα μπορέσω να το δώσω…Καλα η ανακοινωση για την γενικη συνελευση και αλλες τετοιες μπουρδες δεν ειναι το κυριο θεμα...μπορει και να μην αναφερθει ποτε...
Θα σου ελεγα να πας να τους ενοχλησεις αυριο..ανυσυχω..αντε εσυ εισαι ευγενικως μαχητικη..και πως θα σας φροντισουν οπως ανακοινωσαν να εχετε εξεταστικη..
καλα οκ η προοδος ειναι θεμα καθηγητη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,501 μηνύματα.
Αμα θελουν γινεται..με μια ΥΔ οτι θα φέρεται διαγραφη οπως ειπα παραπανω.Και αύριο όμως να πούνε κάτι θα προλάβω εγώ να έχω κωδικούς μέχρι την Τρίτη που είναι το πρώτο μάθημα…. όχι… οπότε μάλλον δεν θα μπορέσω να το δώσω…
Αλλες σχολες ζητανε ΥΔ να κανουν αυτες την διαγραφη οπως γινεται στην αρχικη ηλεκτρονικη εγγραφη.
KwnnaPap
Νεοφερμένος
Τι να πω… μακάρι αύριο να γίνει κάτι αλλιώς δεν ξέρω αλήθεια τι θα γίνει με την εξεταστικήΑμα θελουν γινεται..με μια ΥΔ οτι θα φέρεται διαγραφη οπως ειπα παραπανω.
Αλλες σχολες ζητανε ΥΔ να κανουν αυτες την διαγραφη οπως γινεται στην αρχικη ηλεκτρονικη εγγραφη.
GIANCHRIS
Νεοφερμένος
Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Αγαπητέ Γιάννη, δεν θέλω να εισάγω καινά δαιμόνια, απλώς ως πατέρας παιδιού που πήρε μετεγγραφή, έχοντας βιώσει και εμείς οικογενειακώς την αγωνία να μην χαθεί η εξεταστική ( ευτυχώς οι εγγραφές έγιναν τελικά έγκαιρα στην δική μας περίπτωση), και επειδή πραγματικά στενοχωριέμαι να βλέπω την αγωνία άλλων παιδιών που ταλαιπωρούνται άδικα από την αδιαφορία, για να μην πω αναλγησία της δικής τους σχολής, θα πρότεινα να εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας επιστολής διαμαρτυρίας από τους υπό μετεγγραφή φοιτητές κάθε σχολής, των οποίων η μετεγγραφή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, προς τον πρόεδρο του τμήματος με κοινοποίηση στον Πρύτανη του παν/μιου, στην Γ.Γ. τριτοβάθμιας του υπουργείου και , το κυριότερο, στα γνωστά και μη εξαιρετέα site που ασχολούνται με την παιδεία: esos, alfavita, iPaideia κ.λ.π. Ειδικά το esos στο υπουργείο, το διαβάζουν καθημερινά, το έχω διαπιστώσει. Μια τέτοια αρνητική δημοσιότητα ίσως ασκούσε πίεση είτε άμεσα, είτε εξ αντανακλάσεως (μέσω υπουργείου αφού το πολιτικό κόστος τελικά αυτό θα το χρεωθεί) και έτσι κάτι θα μπορούσε να γίνει. Απλή γνώμη διατυπώνω, προς εξέταση.Αμα θελουν γινεται..με μια ΥΔ οτι θα φέρεται διαγραφη οπως ειπα παραπανω.
Υ.Γ. Χρόνια πολλά και για την ονομαστική εορτή σου!
KwnnaPap
Νεοφερμένος
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνει τόσο πολύ καιρό(1 μήνα) να ελέγξουν κάποια έγγραφαΑγαπητέ Γιάννη, δεν θέλω να εισάγω καινά δαιμόνια, απλώς ως πατέρας παιδιού που πήρε μετεγγραφή, έχοντας βιώσει και εμείς οικογενειακώς την αγωνία να μην χαθεί η εξεταστική ( ευτυχώς οι εγγραφές έγιναν τελικά έγκαιρα στην δική μας περίπτωση), και επειδή πραγματικά στενοχωριέμαι να βλέπω την αγωνία άλλων παιδιών που ταλαιπωρούνται άδικα από την αδιαφορία, για να μην πω αναλγησία της δικής τους σχολής, θα πρότεινα να εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας επιστολής διαμαρτυρίας από τους υπό μετεγγραφή φοιτητές κάθε σχολής, των οποίων η μετεγγραφή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, προς τον πρόεδρο του τμήματος με κοινοποίηση στον Πρύτανη του παν/μιου, στην Γ.Γ. τριτοβάθμιας του υπουργείου και , το κυριότερο, στα γνωστά και μη εξαιρετέα site που ασχολούνται με την παιδεία: esos, alfavita, iPaideia κ.λ.π. Ειδικά το esos στο υπουργείο, το διαβάζουν καθημερινά, το έχω διαπιστώσει. Μια τέτοια αρνητική δημοσιότητα ίσως ασκούσε πίεση είτε άμεσα, είτε εξ αντανακλάσεως (μέσω υπουργείου αφού το πολιτικό κόστος τελικά αυτό θα το χρεωθεί) και έτσι κάτι θα μπορούσε να γίνει. Απλή γνώμη διατυπώνω, προς εξέταση.
Υ.Γ. Χρόνια πολλά και για την ονομαστική εορτή σου!
GIANCHRIS
Νεοφερμένος
Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Πράγματι η καθυστέρηση αυτή είναι απαράδεκτη. Εκτός εαν, όπως εκτιμώ τα έχουν ήδη ελέγξει και απλώς περιμένουν την περίφημη Συνέλευση του Τμήματος για την τελική επικύρωση, μια επικύρωση που όπως ήδη έχω δείξει σε προηγούμενο μήνυμά μου είναι εντελώς παράτυπη (με βάση την Υπ. Απόφαση και την αντίστοιχη εγκύκλιο η αποκλειστικά αρμόδια για το έλεγχο και την τελική έγκριση είναι η Γραμματεία της Σχολής και μόνο). Ακόμη και έτσι όμως θα μπορούσαν να κάνουν μια έκτακτη συνέλευση με τηλεδιάσκεψη (zoom) και να τελειώνει η ιστορία.Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνει τόσο πολύ καιρό(1 μήνα) να ελέγξουν κάποια έγγραφα
KwnnaPap
Νεοφερμένος
Τι να πω... μακαρι αυριο να δω καμια ανακοινωση γιατι πλεον εχω κουραστει με το ολο θεμαΠράγματι η καθυστέρηση αυτή είναι απαράδεκτη. Εκτός εαν, όπως εκτιμώ τα έχουν ήδη ελέγξει και απλώς περιμένουν την περίφημη Συνέλευση του Τμήματος για την τελική επικύρωση, μια επικύρωση που όπως ήδη έχω δείξει σε προηγούμενο μήνυμά μου είναι εντελώς παράτυπη (με βάση την Υπ. Απόφαση και την αντίστοιχη εγκύκλιο η αποκλειστικά αρμόδια για το έλεγχο και την τελική έγκριση είναι η Γραμματεία της Σχολής και μόνο). Ακόμη και έτσι όμως θα μπορούσαν να κάνουν μια έκτακτη συνέλευση με τηλεδιάσκεψη (zoom) και να τελειώνει η ιστορία.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Κακως κουραστικες ... φετος οι σχολες εδρασαν με ''ταχυτητα φωτος'' ..αν μπορουσες να δεις την προιστορια απο περυσι και πριν θα ένιωθες τυχερη.Τι να πω... μακαρι αυριο να δω καμια ανακοινωση γιατι πλεον εχω κουραστει με το ολο θεμα
Ε για ημμυ μιλας ..οι ημμυ και οι πολιτικοι μηχανικοι ειναι οι ''δύστροπες'' του εμπ
KwnnaPap
Νεοφερμένος
Τελικά είπαν ότι την Παρασκευή θα επικυρώσουν τις μετεγγραφέςΚακως κουραστικες ... φετος οι σχολες εδρασαν με ''ταχυτητα φωτος'' ..αν μπορουσες να δεις την προιστορια απο περυσι και πριν θα ένιωθες τυχερη.
Ε για ημμυ μιλας ..οι ημμυ και οι πολιτικοι μηχανικοι ειναι οι ''δύστροπες'' του εμπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 339 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Evriapo
- andreas....
- pem
- Hased Babis
- kate45
- Lia 2006
- KwnnaPap
- panosT436
- Kzaro
- VasilisK00
- phleidhs
- constansn
- fgk
- GIANCHRIS
- ismember
- geopan2025
- FNC_Sophia
- throwaway
- Ramon
- Sotiris 12
- Conne
- nefeli10
- ioanna2007
- marpa
- Γιωργος15773
- Nala
- Γιώργος μεγ
- Entropy24
- Qwerty 0
- Panatha mono
- Obi-Wan Kenobi
- Haris lio
- despoina13
- Nick_nt
- Anamar
- GV221
- p.theofanis
- Mapz
- Hecticism
- giorgos5002
- Scandal
- Unboxholics
- agg41
- savvas l
- lain
- woasibe
- Alin22
- nearos
- Dafidaf
- Morningstar
- Maynard
- charmander
- ilal
- DiKar
- fyllidas
- BiteTheDust
- sot
- imojo
- Bagkira
- Corfu kitty
- sakplat
- TERMITISSSS
- blissele
- mysticfallsgirl12
- Μαρία 1975
- Eagle Eye
- Joji
- antoniapsarra
- KonstantinosP
- jYanniss
- Hmmytheos
- fotia13
- Pharmacist112
- Bobaros32
- krispi
- kanenas090
- nick2003
- sokkapa
- barbaraischool
- trifasikodiavasma
- bibliofagos
- stefan
- Lili
- Vok
- marina.marina
- Chris1993
- makaroniamekima
- panaman
- Helen06
- Mammy Nun
- Giorgosvr
- eirinipap
- psar2006
- oteletampis
- per33
- Reader
- Konstantina Alexiou
- UnderGroundGr
- Specon
- Pars3c
- Mke
- chester20080
- LUCY3
- Aggel0sss
- grigoris55
- georgepap21
- Ken
- https.k
- Evdokia. p
- Saradhs michalopoulo
- Evenstar
- g59
- elevag
- Dkate
- estrela
- dekfinkat
- rseven
- Panos_
- ThetikisMonster
- EFAKIT
- Miranda32
- Gxatzis
- Evangeloz
- Gen_Zita
- dmav
- Μήτσος10
- oldlovespaneparadise
- Τρελας123
- Mitlos
- jellojina
- tsiobieman
- ειδήμων
- geia.sou
- iminspain
- xristos_k
- Kate1914
- F1L1PAS
- Vasilis V
- Τριδυμομαμά
- AlexisSt
- sandry
- iiTzArismaltor_
- ilias.
- Sofos Gerontas
- Opiumred
- IDK3
- Panagiotis_gr
- thanos02_!
- iren
- tempo
- bigbubble18
- athinoula
- Than003
- Christos1971
- aggellar
- Nefelikrom555
- Giannis_19
- angela_k
- eirininaki
- Mysteriousreporter
- GiorgosL2001
- Kris.gr
- mezzettino15
- Libertus
- kathleenn
- AdonisV
- Ness
- Drglitterstar
- art1gr
- Jomo
- sophiaa
- thunder3
- Vasilis125
- sotirislk07
- Dxmitra
- Arvacon
- feni
- Kathyyyy!
- Antonia Alexandra
- katkat29
- solitero
- salamander
- DESPOINAMIX
- donut_daddy
- MrDna
- Albert.123
- katerinavld
- NeosUser2023
- ANDR
- billdrk
- katia.m
- Earthquake 123
- Νικολινα
- Mariek
- shuuu
- tsakonamarianna2006
- suaimhneas
- Robert_6
- george777
- ag9lokt
- chjan
- marikakitsou16
- sachinidou
- Bleach_enjoyer
- Gjohny
- mixa
- Greg25
- Alexecon1991
- antonis97
- petealia
- Mitsaras23
- Maria235
- evoseven07
- marry.pp
- AggelikiGr
- phoni
- Zathanasioy
- Leo komm
- MANUELMANUEL
- MrDragonboy
- Derealization
- Φινεύς
- patra2002
- indig0
- jimis2001
- melver
- LINOULA2608
- ikigai
- BatGuin
- peter347
- XRY
- panagiotis12
- Antomar3
- nicolinab
- Eleni123-
- violeta67
- YMAT
- AnnaRd
- werwolf14
- P.Dam.
- vasiliki.
- Wanolhs
- xat
- TRAPLE
- synthnightingale
- demi dimi
- Tsos
- love_to_learn
- Leopoldos_134
- Girlll20
- flowermd
- SevenSouls_
- carnage
- NewArchStudent
- Wonderkid
- ΜΑΡΙΑ 0000
- Ninja
- Kabamaru Hayate
- s93060
- melina_51
- kost28
- mtala
- beatrixx
- Deppiekknr
- giotak
- spykou
- Kolokythiatoumpana
- Enhypen
- PanPan
- Mhtsaras76
- thepigod762
- monika20
- Viktor
- J.Cameron
- Μιχαήλ
- Coconut201
- E.Z
- kiyoshi
- pseudonym._
- exw_to_plano
- fotisnik
- Vasiliki Geo
- Jbb
- Yolo06
- marialena06
- gegeorgiou90
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.