γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

30-01-24

08:22
Το οτι δεν μενεις αθηνα ειναι αδιαφορο στην κανονικη απλη μετεγγραφη.ειμαι φοιτητής ιατρικής αλεξανδρούπολης και θέλω να παω με μετεγγραφή στην ιατρικη εκπα έχοντας 6 μόρια και 18450 μόρια και θέλω να μπω στο δεύτερο έτος και η αθήνα δεν ειναι μόνιμη κατοικία μου .Το 2023 ο τελευταίος μπήκε με 6 μόρια και 18450 απο μετεγγραφή στην αθήνα .Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον τελευταίο τι κριτήρια μπαίνουν εαν εχουν και τα ίδια μόρια πανελληνίων δηλαδη αν οι τελευταίοι εχουν 6 μόρια και τα ίδια μόρια πανελληνίων με τι παραπάνω κριτήρια θα γινει η μετεγγραφή ?
Αφου επεσες σε ισοβαθμια το 2023 και εχασες, σημαινει οτι εχεις καποια προτεραιοτητα τωρα μεταξυ των 2ο-ετων αλλα και με τους νεους αν πεσουν οι βασεις φετος.
Για το θεμα ισοβαθμια...
Τα μαθηματα εχουν μια ιεραρχιση ..πχ στο 2ο ειναι μαθηματικα, φυσικη, χημεια, γλωσσα.
Στο 3ο ειναι μαλλον βιολογια ,φυσικη ,χημεια, γλωσσα.
Οποτε στην ισοβαθμια εξεταζουν τους βαθμους στο πρωτο...αν και εκει ειναι τα ιδια πανε στο δευτερο ....και αν και εκει ειναι ιδια τοτε εξεταζουν το αθροισμα τριτου τεταρτου ....και αν και εκει τα ιδια μπαινουν και οι δυο.