Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,178 μηνύματα.
07-09-22
19:07
Αυτά έπρεπε να βάζουν στην έκθεση και να ρωτάνε "Τι θέλει να εκφράσει με αυτό ο δημιουργός ;"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ο εμετούλης στο τέλος, bonus
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
07-09-22
19:12
Καλή ιδέαΑυτά έπρεπε να βάζουν στην έκθεση και να ρωτάνε "Τι θέλει να εκφράσει με αυτό ο δημιουργός ;"
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
07-09-22
20:46
καταλαβαινω λαθος Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΩΡΑ !?!?!??!?!Την πρώτη φορά που έδωσα φαντάσου τους είπα ειδικό μάθημα αγγλικά και δεν το πέρασε το σύστημα οπότε δεν έδωσα και με είχε πιάσει η θλίψη.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,800 μηνύματα.
07-09-22
21:04
Όποιος ενδιαφέρεται, βρήκα αυτό το σαιτ με σημειώσεις & ασκήσεις για βιολογία.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
07-09-22
21:07
Δεύτερηκαταλαβαινω λαθος Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΩΡΑ !?!?!??!?!
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
07-09-22
21:08
ελαααα, νομιζα οτι ησουν παιδακι του '05 χαχαχαχαχ . καλη επιτυχια , η 2η χρονια ειναι σχετικα πιο ευκολη , επειδη εσυ προγραμματιζεις το διαβασμα διχως να σε μπλοκαρει το σχολειο. εχε πιστη στον σκοποΔεύτερη
Joji
Επιφανές μέλος
07-09-22
21:08
Μπα, σαν να δίνω πρώτη φορά θα είναι. Άλλαξα πεδίοελαααα, νομιζα οτι ησουν παιδακι του '05 χαχαχαχαχ . καλη επιτυχια , η 2η χρονια ειναι σχετικα πιο ευκολη , επειδη εσυ προγραμματιζεις το διαβασμα διχως να σε μπλοκαρει το σχολειο. εχε πιστη στον σκοπο
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
07-09-22
21:09
Α! ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙ !!! λαθη γινονται και σταδιακα συνειδητοποιουμε πού θελουμε πραγματικα να παμε.και παλι εχεις χρονο οσον αφορα το προγραμμα. φετος εδωσες πρωτη φορα ?Μπα, σαν να δίνω πρώτη φορά θα είναι. Άλλαξα πεδίο
Joji
Επιφανές μέλος
07-09-22
22:01
Πέρυσι έδωσα 1η. Και ναι συμφωνώ!Α! ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙ !!! λαθη γινονται και σταδιακα συνειδητοποιουμε πού θελουμε πραγματικα να παμε.και παλι εχεις χρονο οσον αφορα το προγραμμα. φετος εδωσες πρωτη φορα ?
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
07-09-22
22:07
Ελα , ολα για καλο. Αληθεια. Μερικες φορες δεν βγαζει νοημα την δεδομενη χρονικη στιγμη , αλλα θα βγαζει στο μελλον. Καλησπερα με αυτη την σκεψηΠέρυσι έδωσα 1η. Και ναι συμφωνώ!
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
15-09-22
16:16
Χαίρετε! Μήπως γνωρίζετε αν τελικά θα εφαρμοστεί νέο και παλαιό σύστημα στην φυσική; Γιατί στο φροντιστήριο με ρώτησαν αν θέλω να δώσω με το παλαιό ή το νέο και μου έκανε εντύπωση
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
15-09-22
16:38
Δεν έχω ακούσει κάτι για διαφορετική ύλη σε αυτούς που ξαναδίνουν. Εμάς στο φροντιστήριο στους απόφοιτους μας κάνουν σύμφωνα με την καινούργια ύλη που βγήκε.Χαίρετε! Μήπως γνωρίζετε αν τελικά θα εφαρμοστεί νέο και παλαιό σύστημα στην φυσική; Γιατί στο φροντιστήριο με ρώτησαν αν θέλω να δώσω με το παλαιό ή το νέο και μου έκανε εντύπωση
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,800 μηνύματα.
17-09-22
18:07
Κάνα τιπ για εύκολη(ευκολότερη μάλλον) απομνημονευση στη βιολογία; Θα μου στρίψει.
Pharmacist01
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα.
17-09-22
19:02
εμενα με βοηθουσε να τα σχεδιαζω σε ενα χαρτι διαγραμματικα τα κυρια σημεια. πολυ χρονοβορο βεβαια αλλα ειναι νωρις ακομα εχετε χρονο. Επισης να ξερεις παιζει πολυ περισσοτερη παπαγαλια στο πανεπιστημιο οποτε προετοιμασουΚάνα τιπ για εύκολη(ευκολότερη μάλλον) απομνημονευση στη βιολογία; Θα μου στρίψει.
GGP
Νεοφερμένος
Η GGP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 116 μηνύματα.
17-09-22
19:03
Να ηχογραφήσεις τα κομμάτια που σε δυσκολεύουν και να τα ακούς καθημερινά.Κάνα τιπ για εύκολη(ευκολότερη μάλλον) απομνημονευση στη βιολογία; Θα μου στρίψει.
Θα σου μείνουν σίγουρα( βολεύει αρκετά αν μιλάμε για τη βιολογία των πανελληνίων)
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
17-09-22
19:04
Έχω τελειώσει ήδη ένα πανεπιστήμιο, οπότε ναι, δυστυχώς ξέρω από πρώτο χέρι xD Σε ευχαριστώ για το τιπ! Κάτι αντίστοιχο κάνω κι εγώ, αλλά μου τρώει τόσο χρόνο, που καταλήγω να κάνω μισή μέρα για να μάθω 1 σελιδουλα.εμενα με βοηθουσε να τα σχεδιαζω σε ενα χαρτι διαγραμματικα τα κυρια σημεια. πολυ χρονοβορο βεβαια αλλα ειναι νωρις ακομα εχετε χρονο. Επισης να ξερεις παιζει πολυ περισσοτερη παπαγαλια στο πανεπιστημιο οποτε προετοιμασου
GGP
Νεοφερμένος
Η GGP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 116 μηνύματα.
17-09-22
19:10
Το να μάθεις τέλεια μια σελιδουλα βιολογίας σε μισή μέρα δεν είναι δα φοβερή σπατάλη χρόνου!Έχω τελειώσει ήδη ένα πανεπιστήμιο, οπότε ναι, δυστυχώς ξέρω από πρώτο χέρι xD Σε ευχαριστώ για το τιπ! Κάτι αντίστοιχο κάνω κι εγώ, αλλά μου τρώει τόσο χρόνο, που καταλήγω να κάνω μισή μέρα για να μάθω 1 σελιδουλα.
Τόσο παίρνει σε όλους(που προσπαθούν το τέλειο), πάω στοίχημα!
Εκτός κι αν έχεις μπει σε διαδικασία σύγκρισης με μαθητές που "μαθαίνουν" βιολογία σε 2 ώρες και μετά θέλουν επανάληψη 2 μέρες μετά,γτ έχουν ξεχάσει τα μισά.
atlantida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η atlantida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα.
17-09-22
19:10
ίσως να βοηθούσε το να φτιάχνεις δικούς σου τρόπους απομνημόνευσης, πχ να διαβάζεις συγκεκριμένες φράσεις με κάποιον ρυθμό της επιλογής σου (σε φάση τραγουδιστά), ή κάτι άλλο που έχω ακούσει από τρίτους, όταν έχεις να θυμηθείς διάφορες κατηγορίες ανθρώπων, πραγμάτων κλπ να τα κάνεις εικόνα. ας πούμε, σε κάποιο κεφάλαιο της βιολογίας, αν δεν κάνω λάθος, καλείσαι να απομνημονεύσεις τους τύπους ανθρώπων που δεν μπορεί να τους χορηγηθεί ένα χ φάρμακο ή κάτι παρόμοιο (το είχα ακούσει από φίλη που ήταν υγείας, εγώ ουδεμία σχέση έχω με βιολογία), μπορείς να φανταστείς ότι φιλοξενείς στο σαλόνι σου έναν εκπρόσωπο κάθε κατηγορίας πχ μια έγκυο γυναίκα, έναν διαβητικό άντρα κλπ. Ή, άλλο παράδειγμα, αν έχεις να απομνημονευσεις τρία διαφορετικά πράγματα, μπορείς να φανταστείς ότι έχεις τρία ντουλάπια και κάθε ντουλάπι περιέχει ένα από αυτά τα πράγματα.Κάνα τιπ για εύκολη(ευκολότερη μάλλον) απομνημονευση στη βιολογία; Θα μου στρίψει.
(δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά, μου τα έχει αναφέρει μια φίλη μου που τα χρησιμοποιούσε και απλώς τα αναφέρω σε περίπτωση που μπορούν να βοηθήσουν κι εσένα.)
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
17-09-22
19:30
Κοιτα, όταν μου παίρνει μισή μέρα για να μάθω τη σελιδουλα, το θυμάμαι ακριβώς όπως το λέει το βιβλίο ας πούμε, εκείνη τη στιγμή. Αν ωστόσο περάσουν αυτές οι 2 ημέρες, θα θυμάμαι σίγουρα να σου εξηγησω με δικά μου λόγια το τι λέει το συγκεκριμένο κομμάτι ξερωγω, χωρίς να παραλείψω κατι ως προς το περιεχόμενο. Όχι όμως όπως το λέει το βιβλίο, είναι καθαρά ένα δικό μου προιον το οποίο μόνο σε κάποια σημέρα, θα μοιάζει με το βιβλίο :/ . Παλιά όταν έδινα, σε τέτοια μαθήματα τα ήθελαν θυμάμαι να τα γράφουμε όπως τα λέει το βιβλίο, γιαυτο αγχώνομαι κυρίως.Το να μάθεις τέλεια μια σελιδουλα βιολογίας σε μισή μέρα δεν είναι δα φοβερή σπατάλη χρόνου!
Τόσο παίρνει σε όλους(που προσπαθούν το τέλειο), πάω στοίχημα!
Εκτός κι αν έχεις μπει σε διαδικασία σύγκρισης με μαθητές που "μαθαίνουν" βιολογία σε 2 ώρες και μετά θέλουν επανάληψη 2 μέρες μετά,γτ έχουν ξεχάσει τα μισά.
That sounds intriguing. I’ll give it a shot ^^ίσως να βοηθούσε το να φτιάχνεις δικούς σου τρόπους απομνημόνευσης, πχ να διαβάζεις συγκεκριμένες φράσεις με κάποιον ρυθμό της επιλογής σου (σε φάση τραγουδιστά), ή κάτι άλλο που έχω ακούσει από τρίτους, όταν έχεις να θυμηθείς διάφορες κατηγορίες ανθρώπων, πραγμάτων κλπ να τα κάνεις εικόνα. ας πούμε, σε κάποιο κεφάλαιο της βιολογίας, αν δεν κάνω λάθος, καλείσαι να απομνημονεύσεις τους τύπους ανθρώπων που δεν μπορεί να τους χορηγηθεί ένα χ φάρμακο ή κάτι παρόμοιο (το είχα ακούσει από φίλη που ήταν υγείας, εγώ ουδεμία σχέση έχω με βιολογία), μπορείς να φανταστείς ότι φιλοξενείς στο σαλόνι σου έναν εκπρόσωπο κάθε κατηγορίας πχ μια έγκυο γυναίκα, έναν διαβητικό άντρα κλπ. Ή, άλλο παράδειγμα, αν έχεις να απομνημονευσεις τρία διαφορετικά πράγματα, μπορείς να φανταστείς ότι έχεις τρία ντουλάπια και κάθε ντουλάπι περιέχει ένα από αυτά τα πράγματα.
(δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά, μου τα έχει αναφέρει μια φίλη μου που τα χρησιμοποιούσε και απλώς τα αναφέρω σε περίπτωση που μπορούν να βοηθήσουν κι εσένα.)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 532 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Τρελας123
- Scandal
- georgetherrr
- EFAKIT
- sexyfrenchman
- Joji
- Reader
- Ilovemycats27
- Alex81
- shuuu
- Stavros o Arkas
- kost28
- Magigi
- elenitren
- Drglitterstar
- BiteTheDust
- constansn
- BillyTheKid
- Remlad
- Aggel0sss
- chrismpd
- Guhahg5837
- Yolo06
- pnf292
- nearos
- Angie15
- g59
- suaimhneas
- giorgos78
- bill11
- Jesse_
- Χρήστος2006
- Than003
- VasRa
- Marel
- Νομάρχης
- Magichero
- spring day
- dsmir
- Marianna.diamanti
- topg
- giapar
- Nemesiis
- Sofos Gerontas
- kanenas090
- Arvacon
- elenh33
- Taxospl
- Mary06
- Nef22102000
- VFD59
- Helen06
- EFIANA
- ditaaa
- giannis05
- xanthippiad
- PanMoonlight
- elevag
- Mewmaw
- paterasyp
- Mammy Nun
- jser
- marspth
- gianna!
- Mathitis_tou_15
- Theo2005
- liana
- desperate-ambitious!
- tfghp
- ειδήμων
- P.Dam.
- buffon85
- Primary Care
- augustine
- Ιωάννα2005
- angies
- giannhs2001
- Unboxholics
- jimis2001
- Pharmacist01
- Nala
- sophiaa
- dmav
- Annou1
- Vanillatack
- alpha.kappa
- savethetrees
- georgios03
- ilias_21
- iiTzArismaltor_
- Aristides Pap
- Marrrios
- a namaves
- thesecretfemme
- Peter Pan13
- Rina
- ypopsifios23
- kyriakos2005
- Athens2002
- panagiotis23
- Startx0
- Φινεύς
- ivannag
- suuuuiiii
- Νικολινα
- roud
- MIKEDEPI
- eirinipap
- Στέλλαα
- Ultimate_duck87
- Arianara S3
- Specon
- Leo komm
- Alin22
- KALA1
- stee
- Panagiwtis2003
- evelyyyn
- panaman
- mvas
- idrk
- Giota_pel
- indig0
- jaeto
- arapakos
- _marinaa
- koukdespoina2004
- Nikos_81
- Wonderkid
- estrela
- logansnesoberi
- petrosln
- kiyoshi
- Obi-Wan Kenobi
- Jojo K
- Maynard
- Stamatia
- DimitrisGr7
- george352487
- phoni
- lepipini
- xristarac
- flaura
- george777
- Frozensun
- grammenoudis
- Jackorien145
- arko
- Praxis
- Χάρις
- Kostas1908
- Giannis_19
- stam23
- panagiotis12
- xraxra
- Ιωάννα λ
- Antzie
- aggorf
- Ness
- penelopenick
- hello1234
- QWERTY23
- KaterinakiL
- alexa-24
- Πικλιδιος
- emzou
- Γιώργος Ζ
- Savkos1892
- Eleni123-
- RuyLopez
- katia.m
- Lifelong Learner
- Abiogenesis
- Μαριαννα20
- aris63
- joannaΚΑ
- Γιώργος μεγ
- xristosr
- Philologist
- Marios2020
- Gcudfi
- anakiriak@yahoo
- American Economist
- future scientist
- Eirinakiii8
- ΦΩΚΙΩΝ
- BatGuin
- Janeeeo
- Evdokia_28
- eukleidhs1821
- ΝΑΤΑΛΙΑ
- Sia_k
- johnsala
- katerinaki____
- Κρούσος
- Alex53
- eleniiii
- Σταμάτης του '05
- Nikolas550
- Πετρος23
- Physicsstudent
- Panagiotis849
- coffee brothers
- evaggelia anna
- Chris2410
- MIT_fan
- SlimShady
- nucomer
- astroskoni
- Nick_nt
- Kleanth
- angel27_
- 5tsuh1ss
- MINERVA70
- Maria_Xagorari
- Παναγιώτης L
- Mariamar
- hirasawayui
- btarn
- Kolptsres
- chenchen
- zamzam
- Katerina:3
- Kostakis45
- tsiobieman
- Kitana
- Marcos.Kis
- mitskification
- AnnaRd
- Johnas123
- Basiliki.kiki
- SKG
- alan09
- Dimitris9
- Schlimazel
- Δον Κιχώτης 2022
- univgk
- damn
- Dorachon
- Sherlockina
- Vasso1983
- Ines 78
- synthnightingale
- anastasia_b
- anna05
- beckyy
- allall1
- nimbus
- brouss
- EnigmaMD
- Kzaro
- pannnos1992
- snowy
- margavare35448
- CITCOC
- thenutritionist
- GeorgePap2003
- Meow
- Giii
- sfak
- George_dr
- DeWiN
- Croups
- ΘανάσοςG4
- ismember
- jim2015
- Honeyina!
- brizoulis
- γκολφ
- Neiromai
- Nic Papalitsas
- μια φασαια
- nicole1982
- antonis97
- SoyN
- Lydia555
- MrHeisenberg13
- gospapbig
- UserGr2023
- F1L1PAS
- stefan
- Zannistar
- ikigai
- Έμμα
- bill09876
- Xristosdimitra
- Alexecon1991
- dimitris-R9
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Memetchi
- giannis256
- Queeva
- geokam
- Nikoleta05
- Βασιλης1234
- bruh_234
- Asymvivastos
- thekwarxitektonikh
- johnb23
- user-2
- aririn
- Johnman97
- charmander
- despinaa<3
- mel<3
- Oikonomologistis
- Pierre Bezukhov
- francies_nolan
- Ninja
- Quincy
- Nyx
- Paragontas7000
- Katerina dragouli
- Aristidispo
- Chrysa.k_
- Ελεν
- reddot
- steff_
- kalhkardia
- mali
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- Έλενα Παπαμακαριου
- mariantask
- just some guy
- HAR
- Billprs
- Final4
- maril8na
- alexd99
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Billys 13
- το κοριτσι του μαη
- marioushi
- pavlos1511
- mermaid89
- Miranda32
- oups
- Ryuzaki
- xaris2004
- ggl
- rempelos42
- PanosBat
- xakounaamatata
- karmenila
- Applepie
- vasilis123321
- ένας τυχαίος
- onion
- korlef
- chochoru
- desp1naa
- TheUnknown
- George.S
- menual
- Steliosgkougkou
- iron deficiency
- kleoniki05
- Panelladikologos
- Deadly_sorrowX
- EmperorPalpatine
- Euge.loukia
- shezza94
- 2005
- Nefeloula
- nobody8
- Chrisa
- Chemwizard
- Thanos_alertttt
- J.Cameron
- louminis
- george55
- Citylights
- Ioanna98
- Pen_addict
- Georgek7
- Τριδυμομαμά
- barkos
- MrDna
- theodoraooo
- Marple
- emilyfan85
- mpapa
- Johanna Mark
- ale
- Steve9393
- Ameliak
- BloodyFairy
- Ody24
- ioanna06
- Billas
- margik
- Hermione granger
- ladybookworm
- Corn90
- Apocalypse
- Eleftheria2
- KimTaehyung
- apithanos
- jYanniss
- ougka pougka
- Εριφύλη
- KingPoul
- valantis21
- Μαραθ22
- Cat lady
- GV221
- Don25
- Mexicanos
- Dion G.
- Απροσάρμοστη
- mjohn68
- Georgekk
- Kitkat2000
- Anonymous0
- Mar_iia
- Nikoleta_Giann
- Nickt23
- sophiex97
- Kokro
- calliope
- PanPan
- Nikoletaant
- spiroskrokidis5@gmai
- TheLittleBookworm
- Mariap.
- Πα.Κ
- SouPou
- Evelynne
- Nick0007
- GabrielaM
- Anta2004
- TehWinnerGR
- Hopeful22
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.