marakiloveee
Δραστήριο μέλος
Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα.
31-05-22
12:58
Καλησπερα παιδιά,μήπως γνωρίζετε για τα γελ ποτε περιπου θα παμε στο σχολείο για τους κωδικούς;
Ξέρω οτι θα βγει ανακοίνωση,απλά σε σχεση με άλλες χρονιές Μολις τελειωνουν τις επόμενες μέρες δεν πηγαίνουμε;
Ξέρω οτι θα βγει ανακοίνωση,απλά σε σχεση με άλλες χρονιές Μολις τελειωνουν τις επόμενες μέρες δεν πηγαίνουμε;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,554 μηνύματα.
31-05-22
13:57
Απ οτι εκανα και απ οτι θυμαμαι η βαση για να δημιουργησουν τα λυκεια passwords ανοιγει μαζι με την ανακοινωση των μηχανογραφικων. Οποτε κατα τις 5 ιουλιου ετοιμασου να πας λυκειο.Καλησπερα παιδιά,μήπως γνωρίζετε για τα γελ ποτε περιπου θα παμε στο σχολείο για τους κωδικούς;
marakiloveee
Δραστήριο μέλος
Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα.
31-05-22
15:15
Περσυ παντως είχαν ξεκινήσει πιο νωρίς και δεδομένου ότι φέτος τελειωνουν 10 ιουνιου ….Απ οτι εκανα και απ οτι θυμαμαι η βαση για να δημιουργησουν τα λυκεια passwords ανοιγει μαζι με την ανακοινωση των μηχανογραφικων. Οποτε κατα τις 5 ιουλιου ετοιμασου να πας λυκειο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,554 μηνύματα.
31-05-22
15:17
ποια ειναι η συνδεση που κανεις?Περσυ παντως είχαν ξεκινήσει πιο νωρίς και δεδομένου ότι φέτος τελειωνουν 10 ιουνιου ….
marakiloveee
Δραστήριο μέλος
31-05-22
15:18
Περαυ τελείωσαν 28 Ιουνίου και 30 μπορούσες να παρεις κωδικούς,όποτε σκεφτόμουν ίσως γύρω στις 15 Ιουνίου μπορείς να πας στο σχολείο να τους παρεις…ποια ειναι η συνδεση που κανεις?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
31-05-22
15:26
εχουμε διαφορετικη αντιληψη για το θεμαΠεραυ τελείωσαν 28 Ιουνίου και 30 μπορούσες να παρεις κωδικούς,όποτε σκεφτόμουν ίσως γύρω στις 15 Ιουνίου μπορείς να πας στο σχολείο να τους παρεις…
εγω λεω οτι θα τα δωσουν με την ανακοινωση των μηχανογραφικων , περι 5 ιουλιου.
εσυ δεν το συνδεεις με το μηχανογραφικο.
ενα τηλεφωνο στο λυκειο νομιζω θα σου αποκαλυψει το ορθο
nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 236 μηνύματα.
31-05-22
16:20
Ρώτα το Λύκειο σου. Εμάς θα μας δώσουν μετά τις πανελλήνιες.Καλησπερα παιδιά,μήπως γνωρίζετε για τα γελ ποτε περιπου θα παμε στο σχολείο για τους κωδικούς;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Αψυχολόγητη
- giannhs2001
- oups
- Pen_addict
- buffon85
- Anta2004
- xakounaamatata
- nimbus
- sophiaa
- Frantzeska18
- Scandal
- Ευτυχια Αδαμοπουλου