Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 851 μηνύματα.
28-07-22
18:24
Πληροφορική Χαροκόπειοοοο
Alin22
Νεοφερμένος
Η Alin22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
28-07-22
18:25
παιδια βγηκανε και οι βασεις
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,670 μηνύματα.
28-07-22
Κάθε χρόνο σε αυτό το θρεντ χαίρεσαι με τη χαρά των υπολοίπων ( το παρακολουθώ κάθε χρόνο ) αλλά μετά θυμάσαι το που είσαι εσύ και στεναχωριέσαι.Τι απαισιοδοξία είναι αυτή ρε Γιάννη; Πιες ένα τσιπουρακι να στανιαρεις
VFD59
Νεοφερμένος
Ο VFD59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ψυχολογίας Κρήτης και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα.
28-07-22
Καλως τον συμφοιτητη. Καλο μας διορισμο στο δημοσιο μας ευχομαι.Ο μικρός μου αδερφός πρώτη επιλογή Πληροφορική από ΕΠΑΛ. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για εκείνον. Ας σπουδάσει και κάποιος από τους δυο μας έστω κάτι αξιόλογο με προοπτικές. Ευτυχώς δεν ακολούθησε τον μεγάλο του αδελφό.
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
28-07-22
18:28
Αυτό ακριβώς !!Κάθε χρόνο σε αυτό το θρεντ χαίρεσαι με τη χαρά των υπολοίπων ( το παρακολουθώ κάθε χρόνο ) αλλά μετά θυμάσαι το που είσαι εσύ και στεναχωριέσαι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,670 μηνύματα.
28-07-22
18:28
Είδα και εσύ ιστορικό αρχαιολογικό ε;Καλως τον συμφοιτητη. Καλο μας διορισμο στο δημοσιο μας ευχομαι.
Δεν θέλω να σου χαλάσω την ημέρα οπότε θα κρατήσω τη κατάθλιψη για τον εαυτό μου και δεν θα στη μεταδώσω. Μη προκαλείς την τύχη σου όμως
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
28-07-22
18:29
ε καλα ρε παιδια ,μη τρελαθουμε κιολας.... η ιστορια και η αρχαιολογια ειναι επιστημαρα... ε τι?Καλως τον συμφοιτητη. Καλο μας διορισμο στο δημοσιο μας ευχομαι.
Φραπεδοφιλόσοφος
Νεοφερμένος
Ο Φραπεδοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
28-07-22
18:30
Παιδια γεια σας, ο αδερφος μου ήθελε μηχανολόγων και πέρασε στην Κοζάνη. Απο ότι κατάλαβα, το ΠΔΜ είναι το πρώην ΤΕΙ Κοζάνης. Ήθελα να ρωτήσω, είναι αξιόλογο σας πανεπιστήμιο, ή υπάρχει γενικά στίγμα γύρω απο αυτό;
VFD59
Νεοφερμένος
Ο VFD59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ψυχολογίας Κρήτης και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα.
28-07-22
18:31
Εσυ που εισαι βιολογια περισσοτερες επιλογες εχεις απο τα τμηματα Ιστοριας,Αυτό ακριβώς !!
Ρε, σου λεω θα γινω αρχαιολογος εγω. Θα με γραφουν στα περιοδικα και το Cambridge και το Oxford θα με παρακαλανε να ερθω να δοξασουν την παρουσια μου. Τι ειναι αυτα που μου λες για σχολεια στην επαρχια;Είδα και εσύ ιστορικό αρχαιολογικό ε;
Δεν θέλω να σου χαλάσω την ημέρα οπότε θα κρατήσω τη κατάθλιψη για τον εαυτό μου και δεν θα στη μεταδώσω. Μη προκαλείς την τύχη σου όμως
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
28-07-22
18:33
Δεν ξέρω αν έχω περισσότερες επιλογές.Παντως όλοι στο ταμείο ανεργίας θα μπούμε αλλά ας μην πικραινουμε τα παιδιά που πέρασαν φέτοςΕσυ που εισαι βιολογια περισσοτερες επιλογες εχεις απο τα τμηματα Ιστοριας,
Ρε, σου λεω θα γινω αρχαιολογος εγω. Θα με γραφουν στα περιοδικα και το Cambridge και το Oxford θα με παρακαλανε να ερθω να δοξασουν την παρουσια μου. Τι ειναι αυτα που μου λες για σχολεια στην επαρχια;
Athens2002
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Athens2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 325 μηνύματα.
28-07-22
18:34
Η σχολή μηχανολόγων νομίζω ήταν πάντα πανεπιστήμιοΠαιδια γεια σας, ο αδερφος μου ήθελε μηχανολόγων και πέρασε στην Κοζάνη. Απο ότι κατάλαβα, το ΠΔΜ είναι το πρώην ΤΕΙ Κοζάνης. Ήθελα να ρωτήσω, είναι αξιόλογο σας πανεπιστήμιο, ή υπάρχει γενικά στίγμα γύρω απο αυτό;
GGP
Νεοφερμένος
Η GGP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 116 μηνύματα.
28-07-22
18:34
Γτ δε μπορώ να σου στείλω π.μ.;;;Φίλε θα πάρω μετεγγραφή για εκπα και εγώ πέρασα στο ΑΠΘ μελλοντικοί συμφοιτητές πιθανόν
*** Φίλη
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,818 μηνύματα.
28-07-22
18:36
Μια χαρά επιλογές έχεις, απλά θα πρέπει να μεταναστεύσεις !Δεν ξέρω αν έχω περισσότερες επιλογές.Παντως όλοι στο ταμείο ανεργίας θα μπούμε αλλά ας μην πικραινουμε τα παιδιά που πέρασαν φέτος
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,288 μηνύματα.
28-07-22
Αυτό σκέφτομαι και δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναδώσωΔεν ξέρω αν έχω περισσότερες επιλογές.Παντως όλοι στο ταμείο ανεργίας θα μπούμε αλλά ας μην πικραινουμε τα παιδιά που πέρασαν φέτος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
28-07-22
οχι δεν ειναι το πρωιν ΤΕΙ κοζανης υπηρχε ως σχοληΠαιδια γεια σας, ο αδερφος μου ήθελε μηχανολόγων και πέρασε στην Κοζάνη. Απο ότι κατάλαβα, το ΠΔΜ είναι το πρώην ΤΕΙ Κοζάνης. Ήθελα να ρωτήσω, είναι αξιόλογο σας πανεπιστήμιο, ή υπάρχει γενικά στίγμα γύρω απο αυτό;
τωρα λογω συνενωσης χρησιμοποιει τα εργαστηρια του πρωιν τει γιατι η σχολη στεγαζεται σε πολυκατοικια και δεν εχει χωρο να απλωθει.
σε λιγο μετακομιζει σε μουρατες εγκαταστασεις ,φρεσκιες, εκτος πολης, περιοχη ΖΕΠ.
το ΖΕΠ δεν ξερω πως μεταφραζεται αλλα ειναι κατι σαν επιχειρηματικη ζωνη
Φραπεδοφιλόσοφος
Νεοφερμένος
Ο Φραπεδοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
28-07-22
18:37
Σοβαρά; Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου απο το διαδίκτυο.Η σχολή μηχανολόγων νομίζω ήταν πάντα πανεπιστήμιο
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 889 μηνύματα.
28-07-22
18:38
Χαίρομαι πολύ με την χαρά σας, τό πιο ωραίο θρεντ, άγχος, αγωνία, και μετά ή χαρά και οι πανηγυρισμοί!!!
Συγχαρητήρια σέ όλους σας, καλές σπουδές και μια υπέροχη φοιτητική ζωή!!
Τώρα καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές!!
Το Σεπτέμβρη όλοι στα έδρανα!!!
Συγχαρητήρια σέ όλους σας, καλές σπουδές και μια υπέροχη φοιτητική ζωή!!
Τώρα καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές!!
Το Σεπτέμβρη όλοι στα έδρανα!!!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
28-07-22
18:39
γυρισε τον φραπε σε φρεντο και θα καταλαβειςΣοβαρά; Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου απο το διαδίκτυο.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
28-07-22
Άντε με το καλό ΘεσσαλονίκηηηΜηχανολογων μηχανικων κοζανη 2η επιλογη σειρα επιτυχιας 6
Φραπεδοφιλόσοφος
Νεοφερμένος
28-07-22
Γενικά θεωρείται αξιόλογη σχολή; Ο μικρός είναι στεναχωρημένος επειδή δεν απέδωσε όπως ήθελε, αλλα φαντάζομαι είναι καλή σχολή.οχι δεν ειναι το πρωιν ΤΕΙ κοζανης υπηρχε ως σχολη
τωρα λογω συνενωσης χρησιμοποιει τα εργαστηρια του πρωιν τει γιατι η σχολη στεγαζεται σε πολυκατοικια και δεν εχει χωρο να απλωθει.
σε λιγο μετακομιζει σε μουρατες εγκαταστασεις ,φρεσκιες, εκτος πολης, περιοχη ΖΕΠ.
το ΖΕΠ δεν ξερω πως μεταφραζεται αλλα ειναι κατι σαν επιχειρηματικη ζωνη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 392 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- towic
- Τρελας123
- giorgos5002
- SlimShady
- woasibe
- Helen06
- despoina13
- Χρήστος2006
- Reader
- ikigai
- BatGuin
- angies
- marialena06
- Neos210
- Hased Babis
- BillyTheKid
- Aggel0sss
- nimbus
- kost28
- Joji
- KingPoul
- ggl
- phleidhs
- antonis97
- Xara
- nearos
- ivannag
- AggelikiGr
- Scandal
- Unboxholics
- GeorgePap2003
- Drglitterstar
- Jesse_
- Arianara S3
- Giorgkalo
- vbvbvbv
- Kostas1908
- Obi-Wan Kenobi
- Arvacon
- MrDna
- Nala
- constansn
- Alessandra Eliza
- Leo komm
- nicole1982
- Maynard
- Mary06
- Athens2002
- giannis05
- Specon
- suuuuiiii
- eukleidhs1821
- Pharmacist01
- dmav
- georgios03
- kiyoshi
- Abiogenesis
- Sofos Gerontas
- Ness
- Cat lady
- brizoulis
- Mammy Nun
- jimis2001
- jser
- Ιωάννα2005
- marspth
- roud
- KALA1
- Ultimate_duck87
- joannaΚΑ
- Marios2020
- RuyLopez
- Than003
- mvas
- spring day
- chenchen
- iiTzArismaltor_
- Στέλλαα
- margavare35448
- Lydia555
- Maria_Xagorari
- Praxis
- Gstefan
- buffon85
- btarn
- Peter Pan13
- Kitana
- SKG
- bill09876
- Nikos_81
- panaman
- hirasawayui
- elevag
- mel<3
- Christos1971
- Chrysa.k_
- petrosln
- maril8na
- Billprs
- thenutritionist
- Sherlockina
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- kris1
- Γιώργος Ζ
- Glorious12
- George.S
- Jojo K
- Steliosgkougkou
- oups
- Mary_03
- marioushi
- koukdespoina2004
- Evaa
- phoni
- Deadly_sorrowX
- onegreek
- estrela
- Rozpanthiras
- indig0
- margik
- MIT_fan
- Ioanna98
- stefan
- Elenakii
- fairyelly
- Antonius
- Giii
- Antzie
- 1234565
- Billas
- PanosBat
- Ksenia. Ksenia77
- effiee
- P.Dam.
- sophiaa
- george777
- Χάρις
- the.m024
- Eirinakiii8
- nobody8
- the purge
- Ryuzaki
- cinnamongirl
- Lady D.
- rempelos42
- EFIANA
- F1L1PAS
- barkos
- Don25
- Μαραθ22
- korlef
- Vickyoustgl
- Marple
- augustine
- VFD59
- bruh_234
- theodoraooo
- katerinavld
- tapeinoxamomilaki
- penelopenick
- athinoula
- Billys 13
- paulkin94
- angel27_
- Fara
- calliope
- KingOfPop
- katia.m
- TheLittleBookworm
- anakiriak@yahoo
- PanPan
- Paragontas7000
- Nikoletaant
- Ody24
- Kostas568
- Απροσάρμοστη
- Nocommingback
- Karm1234
- giannhs2001
- eeyore
- Citylights
- NikoBellic
- Magigi
- Φραπεδοφιλόσοφος
- Rene2004
- Ismhnhpapa
- Apocalypse
- BloodyFairy
- Κ...
- faysar
- Doll
- Anonymous0
- Έμμα
- Phys39
- Vask
- Μαρια39
- Mar_iia
- Feggaropetra1234
- Chris 21
- panagiotis23
- n1ki20
- jim2015
- asterisx
- xakounaamatata
- Chris9
- ladybookworm
- tsiobieman
- Libertus
- Panagiotis849
- Johanna Mark
- Argy22
- Pierre Bezukhov
- ΘανάσοςG4
- snowy
- spiroskrokidis5@gmai
- emilyfan85
- efi25
- Kitkat2000
- mjohn68
- Georgekk
- KaterinakiL
- J.Cameron
- Mexicanos
- nucomer
- valantis21
- Alexecon1991
- Fofifofi78
- Alin22
- Jose13
- Mariap.
- Kostis-Palamas
- Nikoleta_Giann
- KaterinaL
- Μικρή πεταλούδα
- Memetchi
- χημεια4λαιφ
- Gxatzis
- georgemoura
- ch.papadopoulou
- Nefeloula
- Viedo
- Meow
- ΔίνωΈναΤέλος
- Kostakis45
- Πα.Κ
- Ameliak
- Nick0007
- SouPou
- BilLaKows
- Evelynne
- artoula
- pantelis1
- Stelios725
- liana
- Panos_1
- emy1
- Γιωργος15773
- Πύρος
- Nickof21
- Dimitris2001
- Ελεγκολόγος
- fmarulezkd
- evelina23
- alanirun
- Psychologist
- marianna04
- azula
- Frantzeska18
- natasoula...
- Annalad
- mikriarchitectonissa
- Lester34
- JasonPap
- Ελεν
- marakiloveee
- Nickt23
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Dion G.
- natalix
- dim6
- Alexandros973
- kap
- Σωτηρία
- ioanna06
- PanMoonlight
- andy27
- Yiorgosk
- Bob
- Εριφύλη
- GabrielaM
- endosporia
- Wonderkid
- Miranda32
- Evagpapat
- diamag
- Katerinakivog
- Παναγιώτης L
- anastasis06
- ggarg
- Eleftheria2
- Theo1
- ougka pougka
- Annou1
- marian
- charmander
- la loquera
- Makisd
- angeloskar
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.