Don25
Νεοφερμένος
Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
30-07-22
23:10
Δεν έχω βρει κάτιΞέρεις αν υπάρχει κάποια ομαδική;;
Elenakii
Νεοφερμένος
Η Elenakii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
26-08-22
11:29
Όταν αρχίσουν οι ενγραφες στις σχολές παρακαλω πείτε μου γιατί με έχει φάει το ανχος γονιός εδώΠείτε μου, δεν κάνατε τον καλύτερο ύπνο της ζωής σας;
Πόσοι είστε στο ψάξιμο σπιτιού κιόλας;
Μια υπέροχη μέρα ξεκίνησε,η πρώτη που είστε φοιτητές, βλέπω όλοι αλλάξατε την ιδιότητα στο προφίλ σας!!
Καλημέρα συνάδελφοι!!!!
Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα.
26-08-22
11:38
Συνήθως είχε γίνει η διαδικασία του υπουργείου τέτοιες ημερομηνίες νομίζωΌταν αρχίσουν οι ενγραφες στις σχολές παρακαλω πείτε μου γιατί με έχει φάει το ανχος γονιός εδώ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,541 μηνύματα.
26-08-22
13:17
Οι ηλεκτρονικες εγγραφες περυσι αρχισαν καπου 15 σεπτεμβριου , φετος ισως αρχισουν νωριτερα αντε να πουμε στις 10.Όταν αρχίσουν οι ενγραφες στις σχολές παρακαλω πείτε μου γιατί με έχει φάει το ανχος γονιός εδώ
Τι ειναι εκεινο που σε αγχωνει? καποια στοιχεια ζητανε του τυπου τηλεφωνο και εμαιλ και να σταυρωσεις κανενα κουτακι και διαρκουν αρκετες μερες
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 940 μηνύματα.
26-08-22
14:08
Σε μας ζητησαν να στειλουμε καποια εγγραφα με κουριερ παντως, αφου καναμε πρωτα την ψηφιακη εγγραφη, αλλα σιγουρα δε χρειαζεται να αγχωνεται κανεις γι αυτο, θα βγαλει σχετικη ενημερωση η καθε σχολη στο site της.Οι ηλεκτρονικες εγγραφες περυσι αρχισαν καπου 15 σεπτεμβριου , φετος ισως αρχισουν νωριτερα αντε να πουμε στις 10.
Τι ειναι εκεινο που σε αγχωνει? καποια στοιχεια ζητανε του τυπου τηλεφωνο και εμαιλ και να σταυρωσεις κανενα κουτακι και διαρκουν αρκετες μερες
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,541 μηνύματα.
26-08-22
14:11
ε ναι ..αυτο γινεται σε ολες τις σχολες ..αλλα ειναι η δευτερη φαση εγγραφης τον οκτωβρηΣε μας ζητησαν να στειλουμε καποια εγγραφα με κουριερ παντως, αφου καναμε πρωτα την ψηφιακη εγγραφη, αλλα σιγουρα δε χρειαζεται να αγχωνεται κανεις γι αυτο, θα βγαλει σχετικη ενημερωση η καθε σχολη στο site της.
Elenakii
Νεοφερμένος
Η Elenakii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
26-08-22
15:17
Στη ξανθη στο δπθ έχει αρχίσει η διαδικασία δλδ;;ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές ενγραφες γιατί εγώ νόμιζα μέσα Σεπτεμβρίου γίνονταιΣυνήθως είχε γίνει η διαδικασία του υπουργείου τέτοιες ημερομηνίες νομίζω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ένταξη ευχαριστώ πολύ όποτε θα έχω το νου μου γύρω στις 10 ΣεπτεμβρίουΟι ηλεκτρονικες εγγραφες περυσι αρχισαν καπου 15 σεπτεμβριου , φετος ισως αρχισουν νωριτερα αντε να πουμε στις 10.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,545 μηνύματα.
26-08-22
15:24
Επειδη περσι ειχα περασει ξανθη, την εγγραφη την ειχα κανει 29/9 οπως βλεπω. Οι ημερομηνιες παιζονται αλλα καπου στον σεπτεμβρη ξεκινανεΣτη ξανθη στο δπθ έχει αρχίσει η διαδικασία δλδ;;ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές ενγραφες γιατί εγώ νόμιζα μέσα Σεπτεμβρίου γίνονται
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
26-08-22
21:05
Elenakii
Να διευκρινησουμε οτι η αρχικη ηλεκτρονικη εγγραφη δεν ειναι πρωτοβουλία του καθε πανεπιστημιου να τις κανεις οποτε θελει...ειναι διεργασια του υπουργειου και αφορα ολα τα πανεπιστημια...κατι σαν τα μηχανογραφικα.
οποτε θα γινει αρκετη φασαρια για αυτες και εδω μεσα ,,οποτε θα το πληροφορηθεις θες δεν θες.
Να διευκρινησουμε οτι η αρχικη ηλεκτρονικη εγγραφη δεν ειναι πρωτοβουλία του καθε πανεπιστημιου να τις κανεις οποτε θελει...ειναι διεργασια του υπουργειου και αφορα ολα τα πανεπιστημια...κατι σαν τα μηχανογραφικα.
οποτε θα γινει αρκετη φασαρια για αυτες και εδω μεσα ,,οποτε θα το πληροφορηθεις θες δεν θες.
Τρελας123
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Τρελας123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
13-09-22
16:37
Γειά σας παιδιά γράφω εδώ γιατί είναι πολλά τα άτομα και πιστεύω πως θα μου απαντήσει κάποιος.
Είμαι Τρίτη λυκειου και θέλω να περάσω για παιδαγωγικες σχολές συγκεκριμένα θέλω τα τμήματα προσχολικής Αγωγής εκπα και ΑΠΘ πιο είναι καλύτερο απο το περιβάλλον και τους καθηγητές και το μάθημα και γενικά πιο αξίζει
Είμαι Τρίτη λυκειου και θέλω να περάσω για παιδαγωγικες σχολές συγκεκριμένα θέλω τα τμήματα προσχολικής Αγωγής εκπα και ΑΠΘ πιο είναι καλύτερο απο το περιβάλλον και τους καθηγητές και το μάθημα και γενικά πιο αξίζει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 394 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- giorgos5002
- Elsa777
- Giorgkalo
- Sotiris 12
- towic
- Τρελας123
- SlimShady
- woasibe
- Helen06
- despoina13
- Χρήστος2006
- Reader
- ikigai
- BatGuin
- angies
- marialena06
- Neos210
- BillyTheKid
- Aggel0sss
- nimbus
- kost28
- Joji
- KingPoul
- ggl
- phleidhs
- antonis97
- Xara
- ivannag
- AggelikiGr
- Scandal
- Unboxholics
- GeorgePap2003
- Drglitterstar
- Jesse_
- Arianara S3
- vbvbvbv
- Kostas1908
- Obi-Wan Kenobi
- Arvacon
- MrDna
- Nala
- constansn
- Alessandra Eliza
- Leo komm
- nicole1982
- Maynard
- Mary06
- Athens2002
- giannis05
- Specon
- suuuuiiii
- eukleidhs1821
- Pharmacist01
- dmav
- georgios03
- kiyoshi
- Abiogenesis
- Sofos Gerontas
- Ness
- Cat lady
- User2350
- Mammy Nun
- jimis2001
- jser
- Ιωάννα2005
- marspth
- roud
- KALA1
- Ultimate_duck87
- joannaΚΑ
- Marios2020
- RuyLopez
- Than003
- mvas
- spring day
- chenchen
- iiTzArismaltor_
- Στέλλαα
- margavare35448
- Lydia555
- Maria_Xagorari
- Praxis
- Gstefan
- buffon85
- btarn
- Peter Pan13
- Kitana
- SKG
- bill09876
- Nikos_81
- panaman
- hirasawayui
- elevag
- mel<3
- Christos1971
- Chrysa.k_
- petrosln
- maril8na
- Billprs
- thenutritionist
- Sherlockina
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- kris1
- Γιώργος Ζ
- Glorious12
- George.S
- Jojo K
- Steliosgkougkou
- oups
- Mary_03
- marioushi
- koukdespoina2004
- Evaa
- phoni
- Deadly_sorrowX
- onegreek
- estrela
- Rozpanthiras
- indig0
- margik
- MIT_fan
- Ioanna98
- stefan
- Elenakii
- fairyelly
- Antonius
- Giii
- Antzie
- 1234565
- Billas
- PanosBat
- Ksenia. Ksenia77
- effiee
- P.Dam.
- sophiaa
- george777
- Χάρις
- the.m024
- Eirinakiii8
- nobody8
- the purge
- Ryuzaki
- cinnamongirl
- Lady D.
- rempelos42
- EFIANA
- F1L1PAS
- barkos
- Don25
- Μαραθ22
- korlef
- Vickyoustgl
- Marple
- augustine
- VFD59
- bruh_234
- theodoraooo
- katerinavld
- tapeinoxamomilaki
- penelopenick
- athinoula
- Billys 13
- paulkin94
- angel27_
- Fara
- calliope
- KingOfPop
- katia.m
- TheLittleBookworm
- anakiriak@yahoo
- PanPan
- Paragontas7000
- Nikoletaant
- Ody24
- Kostas568
- Απροσάρμοστη
- Nocommingback
- Karm1234
- giannhs2001
- eeyore
- Citylights
- NikoBellic
- Magigi
- Φραπεδοφιλόσοφος
- Rene2004
- Ismhnhpapa
- Apocalypse
- BloodyFairy
- Κ...
- faysar
- Doll
- Anonymous0
- Έμμα
- Phys39
- Vask
- Μαρια39
- Mar_iia
- Feggaropetra1234
- Chris 21
- panagiotis23
- n1ki20
- jim2015
- asterisx
- xakounaamatata
- Chris9
- ladybookworm
- tsiobieman
- Libertus
- Panagiotis849
- Johanna Mark
- Argy22
- Pierre Bezukhov
- ΘανάσοςG4
- snowy
- spiroskrokidis5@gmai
- emilyfan85
- efi25
- Kitkat2000
- mjohn68
- Georgekk
- KaterinakiL
- J.Cameron
- Mexicanos
- nucomer
- valantis21
- Alexecon1991
- Fofifofi78
- Alin22
- Jose13
- Mariap.
- Kostis-Palamas
- Nikoleta_Giann
- KaterinaL
- Μικρή πεταλούδα
- Memetchi
- χημεια4λαιφ
- Gxatzis
- georgemoura
- ch.papadopoulou
- Nefeloula
- Viedo
- Meow
- ΔίνωΈναΤέλος
- Kostakis45
- Πα.Κ
- Ameliak
- Nick0007
- SouPou
- BilLaKows
- Evelynne
- artoula
- pantelis1
- Stelios725
- liana
- Panos_1
- emy1
- Γιωργος15773
- Πύρος
- Nickof21
- Dimitris2001
- Ελεγκολόγος
- fmarulezkd
- evelina23
- alanirun
- Psychologist
- marianna04
- azula
- Frantzeska18
- natasoula...
- Annalad
- mikriarchitectonissa
- Lester34
- JasonPap
- Ελεν
- marakiloveee
- Nickt23
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Dion G.
- natalix
- dim6
- Alexandros973
- kap
- Σωτηρία
- ioanna06
- PanMoonlight
- andy27
- Yiorgosk
- Bob
- Εριφύλη
- GabrielaM
- endosporia
- Wonderkid
- Miranda32
- Evagpapat
- diamag
- Katerinakivog
- Παναγιώτης L
- anastasis06
- ggarg
- Eleftheria2
- Theo1
- ougka pougka
- Annou1
- marian
- charmander
- la loquera
- Makisd
- angeloskar
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.