Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
27-08-21
18:21
Χαχα δίδυμη εγώ με την δίδυμη σε Αθήνα και μεγαλυτερη Αθήνα και εγώ Πάτρα...λογικά θα πάρω για ΑθήναΕυχαριστώ πολύ
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 893 μηνύματα.
27-08-21
18:26
Μακάρι πόσα σπίτια να έχουμε πια, στο εύχομαι ολόψυχα!!!Χαχα δίδυμη εγώ με την δίδυμη σε Αθήνα και μεγαλυτερη Αθήνα και εγώ Πάτρα...λογικά θα πάρω για Αθήνα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,502 μηνύματα.
27-08-21
18:34
Αν δεν εχετε σπιτι πατρα και οι γονεις μενουν τριπολη θα την παρεις.Χαχα δίδυμη εγώ με την δίδυμη σε Αθήνα και μεγαλυτερη Αθήνα και εγώ Πάτρα...λογικά θα πάρω για Αθήνα
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
27-08-21
19:16
Όχι δεν έχουμε σπίτι ..τέλειαΑν δεν εχετε σπιτι πατρα και οι γονεις μενουν τριπολη θα την παρεις.
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
27-08-21
19:18
Άμα πάρεις μετεγγραφή Αθήνα, μπορείς άμα με θυμήθεις να μου στείλεις μήνυμα να βρεθούμε στη σχολήΧαχα δίδυμη εγώ με την δίδυμη σε Αθήνα και μεγαλυτερη Αθήνα και εγώ Πάτρα...λογικά θα πάρω για Αθήνα
Tirotrelas
Νεοφερμένος
Ο Tirotrelas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
27-08-21
19:21
Βιοτεχνολογια (Αθήνα) Για όποιον γνωρίζετε κατι παραπάνω γιατί ακόμα ψάχνω τις προοπτικές της σχολής έχει μέλλον?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,502 μηνύματα.
27-08-21
19:22
Ενταξει τοτε θα την παρεις, αν και στις ομορφες εχουν μια καλυτερη μεταχείριση.Όχι δεν έχουμε σπίτι ..τέλεια
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
27-08-21
19:34
Θα πάρω σίγουρα οπότε και τώρα μπορείς να μου στείλειςΆμα πάρεις μετεγγραφή Αθήνα, μπορείς άμα με θυμήθεις να μου στείλεις μήνυμα να βρεθούμε στη σχολή
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
27-08-21
19:39
Σου έστειλα στο προσωπικόΘα πάρω σίγουρα οπότε και τώρα μπορείς να μου στείλεις
Nikkkpat
Νεοφερμένος
Ο Nikkkpat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
27-08-21
20:39
Πολλα συγχαρητήρια!! Εγώ αστυφυλακώνποια ειναι η διαδικασία που ακολουθουμε από εδώ και πέρα μήπως γνωρίζεις ;
Αξιωματικών Αστυνομίας 4ος εγώ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά
kiyoshi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 354 μηνύματα.
27-08-21
20:45
Πολύ ενδιαφέρουσα σχολή με πολυδιάστατο αντικείμενο. Θα έχεις ευκαιρίες σε πολλούς τομείς αν το κυνηγήσεις. Βέβαια το συγκεκριμένο τμήμα έχει και γεωπονικά μαθήματα οπότε οι σπουδές σου θα εστιάζονται περισσότερο στο περιβάλλον και όχι άμεσα με τον άνθρωπο.Βιοτεχνολογια (Αθήνα) Για όποιον γνωρίζετε κατι παραπάνω γιατί ακόμα ψάχνω τις προοπτικές της σχολής έχει μέλλον?
nucomer
Νεοφερμένος
Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
27-08-21
21:21
Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν τους στόχους τους. Για τους υπόλοιπους θα πω ότι κανείς δε χάνεται εφόσον αξιοποιεί τις δυνατότητές του. Ήθελα να επισημάνω κάτι που μου έκανε εντύπωση: η βάση της ιατρικής ΣΣΑΣ είναι πιο κάτω από την χαμηλότερη βάση ιατρικής!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
27-08-21
21:29
Εμ πηρε και διπλασιους φετοςΣυγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν τους στόχους τους. Για τους υπόλοιπους θα πω ότι κανείς δε χάνεται εφόσον αξιοποιεί τις δυνατότητές του. Ήθελα να επισημάνω κάτι που μου έκανε εντύπωση: η βάση της ιατρικής ΣΣΑΣ είναι πιο κάτω από την χαμηλότερη βάση ιατρικής!
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,346 μηνύματα.
27-08-21
22:02
και δεν αξιζει κιολας, πολλα παιδια πηγαινουν με σκοπο να εκπληρωσουν τα απαιτουμενα χρονια στο στρατο και να φυγουν.. εχουν την δυνατοτητα μετα να παρουν επιχορηγησεις για να ανοιξουν δικο τους ιατρειο. Και γενικα το να σπουδαζεις μια επιστημη οπως την ιατρικη μαζι με την στρατιωτικη ζωη δεν ειναι και πολυ ωραιοΣυγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν τους στόχους τους. Για τους υπόλοιπους θα πω ότι κανείς δε χάνεται εφόσον αξιοποιεί τις δυνατότητές του. Ήθελα να επισημάνω κάτι που μου έκανε εντύπωση: η βάση της ιατρικής ΣΣΑΣ είναι πιο κάτω από την χαμηλότερη βάση ιατρικής!
Guest 488121
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
27-08-21
22:59
Στείλε dmΠολλα συγχαρητήρια!! Εγώ αστυφυλακώνποια ειναι η διαδικασία που ακολουθουμε από εδώ και πέρα μήπως γνωρίζεις ;
Gorgina_srk
Νεοφερμένος
Η Gorgina_srk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
28-08-21
00:53
Οι εγγραφές για τα Δ.ιεκ ξέρει κάποιος πότε ξεκινάνε? διάβασα για 2/9 αλλά νομίζω ήταν για όσους συμπλήρωσαν το παράλληλο μηχανογραφικό
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-08-21
00:58
Αγαπητοί μου φοιτητές πια,
σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, θερμά συγχαρητήρια!
Να τιμήσετε τις σπουδές σας όπως το αξίζουν και να έχετε στη ζωή σας πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες που είναι σίγουρο ότι θα έρθουν αν συνεχίσετε να ορίζετε τους στόχους σας και προσπαθείτε με όλες σας τις δυνάμεις για την επίτευξή τους!
Το ταξίδι ξεκίνησε και είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφο!
Χαρείτε κάθε στιγμή απ΄αυτό!
σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, θερμά συγχαρητήρια!
Να τιμήσετε τις σπουδές σας όπως το αξίζουν και να έχετε στη ζωή σας πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες που είναι σίγουρο ότι θα έρθουν αν συνεχίσετε να ορίζετε τους στόχους σας και προσπαθείτε με όλες σας τις δυνάμεις για την επίτευξή τους!
Το ταξίδι ξεκίνησε και είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφο!
Χαρείτε κάθε στιγμή απ΄αυτό!
n1ki20
Νεοφερμένος
Η n1ki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
28-08-21
07:56
Σε ποια πόλη αν επιτρέπεται?βγηκαν λεω αληθεια δεστε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΒΓΗΚΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φιλοσοφία Ιωαννίνων!!! Πέρασε καποι@ αλλ@???
Marinakiiiiiii
Νεοφερμένος
Η Marinakiiiiiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
28-08-21
08:40
Γιάννη καλημερα να στα στειλω ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
28-08-21
08:49
ναιΓιάννη καλημερα να στα στειλω ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 367 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Nosokomos
- Isa
- ρενακι 13
- angeloskar
- despoina13
- Greg25
- woasibe
- Joji
- Nala
- BillyTheKid
- Hased Babis
- Marianna.diamanti
- Giannis_19
- Ιωάννα2005
- Annou1
- Ultimate_duck87
- infection54
- iiTzArismaltor_
- Praxis
- Nia Skg
- diamag
- Than003
- augustine
- penelopenick
- theodoraooo
- Lester34
- George.S
- pinelopikaxrila20@gm
- angel27_
- kost28
- spring day
- Geokand54
- Anonymous0
- F1L1PAS
- Revexe
- Απροσάρμοστη
- bruh_234
- eukleidhs1821
- Mukumbura
- Billokos1
- Kitana
- Don25
- Johanna Mark
- alexgiann
- xakounaamatata
- QWERTY23
- SlimShady
- Scandal
- Appolon
- 042003
- katerinavld
- KimTaehyung
- Ksenia. Ksenia77
- Nikoleta_Giann
- EvgheniosOnofrei
- Arvacon
- s93060
- Mammy Nun
- angies
- Φωτεινη Τζα.
- KingPoul
- Mapas26
- Steliosgkougkou
- constansn
- mary eleni
- Eirinakiii8
- Eri0611
- Marioskops
- panosveki
- nimbus
- Pharmacist01
- Giii
- barkos
- tsiobieman
- nucomer
- ggl
- Drglitterstar
- Euge.loukia
- το κοριτσι του μαη
- Chrisa
- Devid
- sophielovegood
- Ανώνυμη
- Ismhnhpapa
- Moblok
- roud
- Nikitas18
- nicole1982
- Jocaste
- giannhs2001
- Xristosdimitra
- Unboxholics
- Georgekk
- Vickyoustgl
- n1ki20
- snowy
- korlef
- calliope
- GeorgePap2003
- Ryuzaki
- kosbot6
- PanMoonlight
- george777
- FRT
- eleniiib
- Ziekr
- liana
- Nick2325
- paulkin94
- Mendem
- Theodora03
- Jimmis18
- Κλημεντίνη
- Giota_pel
- emzou
- Xaris
- Alexia1
- Devilshjoker
- clevercat
- manolismanioudakis@h
- Petraland
- konna81
- mar1a
- El_
- maria2001
- Clary
- fenia
- mathboi
- skyway
- faidra_kr
- marakiloveee
- Αλανι
- Psychologist
- Dreamer_SW
- xraxra
- Alin22
- Liou
- Theranos
- air_fish
- damn
- lelos2003
- Petros.21
- globglogabgalab
- niaou
- chochoru
- 69lover
- vetas
- igeorgeoikonomo
- Maria@2000
- Lebron
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- ale
- Athens2002
- papa2g
- Machris
- pinkheart
- johnpap123
- Dionyshs1
- VasoGrimes
- Samuel
- Maria1743
- stefan
- Πύρος
- tfghp
- Ada ada
- Nefelixr
- azula
- An_uknown_world
- Citylights
- Mary Jane
- rempelos42
- Trelare
- Porfira
- T C
- alpha.kappa
- Panagiotis849
- Ελεν
- Xara
- abc1234
- Tolis76
- Αλκης Κ.
- lnesb
- Ria99
- stav.mdp
- Nikkkpat
- xexeboi
- Zoigian
- louminis
- Paul33.gr
- valantis21
- Marifei
- Nefh_
- leonnnn
- anastasis06
- Vboo
- uni77
- nicks1999
- dimikip
- Mitsos21
- Γιωργος15773
- Nefeloula
- Jimmy20
- Anonymous03
- JO. Dimi
- Sense
- Tokogiot
- Libertus
- Makis7
- morena
- notis_19
- NEKTARIOS11
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Belle26
- Αναστασία197
- aggelosst9
- BioChemical
- kiyoshi
- pacheiko
- Johnman97
- Lambrini_
- Καλλι
- gk214
- charmander
- Dimitris9
- ikigai
- Nikos05
- mike741
- Anthropaki
- vero_rove
- maria20
- Evapapa_
- Nick11
- aekaras 21
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- goingtothestore
- Olyxart19
- Δημήτρης Αλεξόπουλος
- Ηρω03
- V@Per
- ΣπύροςΔ
- oups
- Cortes
- Viedo
- Alexandros973
- Paragontas7000
- Bgpanos
- AthenaK
- jimis2001
- Σωτηρία
- Turtlestar
- Ziggy 1
- Bill2002
- fockos
- jucticeee
- Panos33
- thecrazycretan
- Slytherin
- iminspain
- 1011
- Lexii
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- leo41
- Student 123
- StargazerLily
- Alexandros36k
- ioanchatzip
- imkindalost
- Revekka
- anixia
- Specon
- efi25
- endosporia
- Μπα
- johnietraf
- nickd6776
- imyrcarn
- Angelos12345
- EiriniS20
- Memetchi
- KingOfPop
- mariaab
- Φινεύς
- Ειρήνη59
- fmarulezkd
- angelaRet
- dovellos_p
- Eua5
- Stif6
- KaterinaL
- Red
- Έμμα
- Αντικειμενικός
- heo12345
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.