Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 934 μηνύματα.
29-08-21
15:55
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω για τις μεταγραφες τα δύο μου παιδιά θα είναι πρωτοετείς φοιτητές. Μένουμε Κόρινθο η κόρη μου πέρασε στην Παντειο και ο γιος μου Τρίπολη πληροφορικής και τηλεπικοινωνιων. Θέλει να πάρει μεταγραφή Αθήνα πιάνει τη βάση μεταγραφης σε τρία πανεπιστήμια της Αθήνας μπορεί να επιλέξει σε ποιο να πάει η γίνετε η μεταγραφή με τη σειρά προτίμησης του μηχανογραφικου?Επισης το κατακεφαλην εισοδημα ειναι 5000 .Ευχαριστω.
Όχι δεν παίζει ρόλο η σειρά προτεραιότητας, μπορεί να ζητήσει μετεγγραφή προς οποία σχολή τον ενδιαφέρει, αρκεί να είναι αντίστοιχη με αυτή που έχει περάσει και να πιάνει τον κόφτη.
Για το εισόδημα θα σου απαντήσουν άλλοι πιο ενήμεροι.
Nick2325
Νεοφερμένος
Ο Nick2325 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
29-08-21
16:19
Αν πάρω μετεγγραφή σε μια σχολή δικαιούμαι να μπω και στη φοιτητική εστία της νέας σχολής και αν ναι οι αιτήσεις για φοιτητικές εστίες γίνονται πιο νωρίς από της μετεγγραφές όποτε τι θα πρέπει να κάνω ;
nikpap887
Νεοφερμένος
Ο nikpap887 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
29-08-21
17:42
Με 5 μορια μετεγγραφη εφαρμοσμενη πληροφορικη παμακ η απθ ποιες ειναι οι πιθανοτητες?
Petros001
Νεοφερμένος
Ο Petros001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
29-08-21
18:52
Καλησπέρα , πέρασα φέτος Νομική στην Κομοτηνή , η αδερφή μου είναι προπτυχιακός φοιτητής στα Ιωάννινα , εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα Νομικής στα Ιωάννινα και με κατά κεφαλήν κάτω των 11.000 ,έχω δικαίωμα στην κατηγορία αδελφών φοιτητών να έρθω Αθήνα σωστά ; Ας βοηθήσει κάποιος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
29-08-21
19:30
Οι γονεις σου που μενουν?Καλησπέρα , πέρασα φέτος Νομική στην Κομοτηνή , η αδερφή μου είναι προπτυχιακός φοιτητής στα Ιωάννινα , εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα Νομικής στα Ιωάννινα και με κατά κεφαλήν κάτω των 11.000 ,έχω δικαίωμα στην κατηγορία αδελφών φοιτητών να έρθω Αθήνα σωστά ; Ας βοηθήσει κάποιος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φαινονται Αριστες και σιγουρες αλλα αν θες ασφαλεστερη γνωμη γραψε μου εδω τις βασεις ολων των αντιστοιχων σχολων.Με 5 μορια μετεγγραφη εφαρμοσμενη πληροφορικη παμακ η απθ ποιες ειναι οι πιθανοτητες?
Οι αιτησεις για εστια γινονται αφου παρεις κωδικους νεας σχολης.Αν πάρω μετεγγραφή σε μια σχολή δικαιούμαι να μπω και στη φοιτητική εστία της νέας σχολής και αν ναι οι αιτήσεις για φοιτητικές εστίες γίνονται πιο νωρίς από της μετεγγραφές όποτε τι θα πρέπει να κάνω ;
Υπαρχουν εστιες που κρατανε 1-2 θεσεις για μετεγγραφομενους αλλα ειναι δυσκολοτερο απ οτι αν εισουν απο την αρχη. ειναι αμφιβολο.
Η μετεγγραφη ειναι σιγουρη απο τριπολη προς αθηνα. Εχει 2 προτιμήσεις να δηλώσει, συνηθως πηγαινουν στην 1η διοτι δεν μπαινουν σε διαγωνισμο μεταξυ τους, οπως με τα οικονομικα μορια.Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω για τις μεταγραφες τα δύο μου παιδιά θα είναι πρωτοετείς φοιτητές. Μένουμε Κόρινθο η κόρη μου πέρασε στην Παντειο και ο γιος μου Τρίπολη πληροφορικής και τηλεπικοινωνιων. Θέλει να πάρει μεταγραφή Αθήνα πιάνει τη βάση μεταγραφης σε τρία πανεπιστήμια της Αθήνας μπορεί να επιλέξει σε ποιο να πάει η γίνετε η μεταγραφή με τη σειρά προτίμησης του μηχανογραφικου?Επισης το κατακεφαλην εισοδημα ειναι 5000 .Ευχαριστω.
nikpap887
Νεοφερμένος
Ο nikpap887 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
29-08-21
19:54
Εννοεις τις βασεις των πανελληνιων?Φαινονται Αριστες και σιγουρες αλλα αν θες ασφαλεστερη γνωμη γραψε μου εδω τις βασεις ολων των αντιστοιχων σχολων.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,934 μηνύματα.
29-08-21
19:55
ναι βασεις πανελληνιωνΕννοεις τις βασεις των πανελληνιων?
nikpap887
Νεοφερμένος
29-08-21
20:05
Πληροφορικης ΑΠΘ 17339
Εφαρμοσμενης ΠΑΜΑΚ 16606
Εφαρμοσμενης ΠΑΜΑΚ 16606
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-08-21
20:11
για τις αλλες αντιστοιχες δεν θελεις να μου γραψεις?Πληροφορικης ΑΠΘ 17339
Εφαρμοσμενης ΠΑΜΑΚ 16606
angeloskar
Νεοφερμένος
Ο angeloskar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
29-08-21
20:15
Καλησπέρα, αν ο αδερφός σπουδάζει Αθήνα, είναι επαρκής λόγος για μετεγγραφή Αθήνα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-08-21
20:18
Καλησπερα,οχι δεν ειναι.Καλησπέρα, αν ο αδερφός σπουδάζει Αθήνα, είναι επαρκής λόγος για μετεγγραφή Αθήνα;
tfghp
Νεοφερμένος
Η tfghp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
29-08-21
20:19
περισσότερες πιθανότητες για να εγκριθεί η μετεγγραφή Αθήνα είναι μέσω κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων ή μέσω αδελφού προπτυχιακου φοιτητή;;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-08-21
20:20
Μεσω αδελφουπερισσότερες πιθανότητες για να εγκριθεί η μετεγγραφή Αθήνα είναι μέσω κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων ή μέσω αδελφού προπτυχιακου φοιτητή;;
tfghp
Νεοφερμένος
Η tfghp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
29-08-21
20:23
Ο αδερφός σπουδάζει Ιωάννινα αλλά δεν υπάρχει αντιστοιχία εκει σχολής για μετεγγραφή και μόνιμη κατοικία γονέων Μεσολόγγι μπορώ να πάρω μετεγγραφή Αθήνα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-08-21
20:28
δυστηχως οχι ,εκτος και μετακομισουν οι γονεις σου αθηνα.Ο αδερφός σπουδάζει Ιωάννινα αλλά δεν υπάρχει αντιστοιχία εκει σχολής για μετεγγραφή και μόνιμη κατοικία γονέων Μεσολόγγι μπορώ να πάρω μετεγγραφή Αθήνα;
nikpap887
Νεοφερμένος
29-08-21
20:30
ΟΠΑ 17245για τις αλλες αντιστοιχες δεν θελεις να μου γραψεις?
ΠΑΠΕΙ 16799
Χαροκοπειο 16082
Θεσσαλιας 1.11807 2.11247
Πελοποννησου 10511
Ιονιο 10011
Κρητης 15603
alpha.kappa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
29-08-21
21:00
Καλησπέρα...δυστηχως οχι ,εκτος και μετακομισουν οι γονεις σου αθηνα.
Για να γινει αυτό δεν θα επρεπε ήδη στη φορ. δήλωση που εκαναν ήδη οι γονείς να εχουν δηλώσει κατοικία σε άλλη πόλη πχ Αθήνα ή Θεσσαλονικη ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-08-21
21:03
Σωστα , γινονται ομως και προποποιητικες δηλωσεις. Ειδικοι μετοικιστες ειναι οι λογιστες.Καλησπέρα...
Για να γινει αυτό δεν θα επρεπε ήδη στη φορ. δήλωση που εκαναν ήδη οι γονείς να εχουν δηλώσει κατοικία σε άλλη πόλη πχ Αθήνα ή Θεσσαλονικη ?
Petros001
Νεοφερμένος
Ο Petros001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
30-08-21
01:15
ΑθήναΟι γονεις σου που μενουν?
Φαινονται Αριστες και σιγουρες αλλα αν θες ασφαλεστερη γνωμη γραψε μου εδω τις βασεις ολων των αντιστοιχων σχολων.
Οι αιτησεις για εστια γινονται αφου παρεις κωδικους νεας σχολης.
Υπαρχουν εστιες που κρατανε 1-2 θεσεις για μετεγγραφομενους αλλα ειναι δυσκολοτερο απ οτι αν εισουν απο την αρχη. ειναι αμφιβολο.
Η μετεγγραφη ειναι σιγουρη απο τριπολη προς αθηνα. Εχει 2 προτιμήσεις να δηλώσει, συνηθως πηγαινουν στην 1η διοτι δεν μπαινουν σε διαγωνισμο μεταξυ τους, οπως με τα οικονομικα μορια.
Badguy70
Νεοφερμένος
Ο Badguy70 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
30-08-21
01:37
Καλησπέρα σας, πέρασα φέτος μαθηματικό Ιωαννίνων και θέλω να πάρω μεταγραφή στο ΑΠΘ. Διαθέτω συνολικά 6 μόρια μεταγραφής. Ο αδερφός μου σπουδάζει φυσικό Θεσσαλονίκης . Οι γονείς μας ζουν σε ένα χωριό στην Πιερία. Ποιος τρόπος θεωρείτε πως είναι ο καλύτερος για μεταγραφή; Να σημειώσω ότι ο αδερφός μου ήρθε στο φυσικό Θεσσαλονίκης με μεταγραφή (μοριοδότηση) από τα Γιάννενα. Το αναφέρω γιατί δεν ξέρω εάν θα επηρεάσει εμένα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alin22
- KwnnaPap
- FNC_Sophia
- Entropy24
- DiKar
- ioanna2007
- Greg25
- BiteTheDust
- patatosalata22
- PanPan
- Arvacon
- Hased Babis
- Than003
- GiwrgosLxs
- liana
- Rita1975
- αντιγονη.
- dmav
- panaman
- astroskoni
- Giota_pel
- Praxis
- flaura
- Peter Pan13
- Nikos_81
- Mammy Nun
- angeloskar
- kris1
- EviDakt
- Nic Papalitsas
- estrela
- NasosJet
- oups
- Vasilikii
- Bezbozny
- alpha.kappa
- Primary Care
- Παναρας
- kallikd
- eleni78
- Elenakii
- mermaid89
- VICKY LOU
- phoni
- Philologist
- Χάρις
- Evaa
- emilyfan85
- Μαραθ22
- effiee
- Billas
- ladybookworm
- Fofifofi78
- Scandal
- Μαρια39
- theodoraooo
- Billokos1
- calliope
- Politeknoi
- spring day
- TheUnknown
- Chico
- Vasilis V
- F1L1PAS
- dim6
- sophiaa
- Unboxholics
- Rina
- Nala
- eukleidhs1821
- ValiArg
- Nick0007
- niaou
- Mariap.
- xakounaamatata
- barkos
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Kitana
- Anhelika
- beckyy
- MaryLou
- alexgiann
- mary eleni
- Virgi89
- john_ex_
- katerinavld
- QWERTY23
- George9989
- Βιολετ
- Nikoleta_Giann
- Appolon
- Vasilis Xris
- Mukumbura
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Bea
- L0st
- vds3
- KingPoul
- constansn
- George_dr
- efi25
- ioannam
- Badguy70
- Eri0611
- ΤΖΩΝ
- Cortes
- Ανώνυμη
- lnesb
- margik
- Dreamer_SW
- Annu
- NikiKa
- Αννα1
- penelopenick
- plantbee
- maria2001
- Mendem
- tsiobieman
- alsatus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.