nikolettari
Νεοφερμένος
Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
11-11-21
13:42
4100 περίπου με οικονομικά και κοινωνικά πέρσι ηταν στα 6 μόρια εχεις πολλές πιθανότητες
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,578 μηνύματα.
11-11-21
13:57
Κοιτα κοπελι να μην αγχωνεσαι να κανεις παρτι.Καλησπέρα και πάλι! ξέρω ότι έχω κουράσει με το θέμα μου αλλά ειλικρινά αγχώνομαι καθώς πρόκειται να φύγω την επόμενη εβδομάδα, πριν βγουν τα αποτελέσματα! Εχοντας συγκεντρωσει 5 μόρια για την ιατρικη Ηρακλείου, και χωρίς κάποιο πρόβλημα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι σίγουρη η μετεγγραφή;
Η Ιατρικη Ηρακλειου εχει κανει Σασμο με τις μετεγγραφες.
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
11-11-21
20:52
Ααα η αδερφή μου πρωτοετής εκεί..όλα τα κορίτσια εκεί είναι...μπορείς να ελπίζεις και υπομονή κάτι μέρες έμειναν.οτι καλύτερο ευχομαιΠοτε να αναμενουμε τα αποτελεσματα μετεγγραφων?Ποσες αιτησεις εγιναν συνολικα με οικονομικα κοινωνικα κριτηρια?Με 6 μορια και 15600 να ελπιζω για πτδε εκπα(η βαση των ετων 2015-2020 με εξαιρεση το 2018 διαμορφωθηκε στα 6 μορια) πιστευετε οτι και φετος ειναι πιθανο να κλεισει στα 6?
GGP
Νεοφερμένος
Η GGP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 116 μηνύματα.
12-11-21
13:47
Ερώτηση λίγο άσχετη:
Αίτηση για το φοιτητικό πάσο να κάνω στην σχολή προορισμού ή προέλευσης;;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,578 μηνύματα.
12-11-21
13:59
Τωρα που ειναι συντομη η παραλαβη ( ηλεκτονικο file)Ερώτηση λίγο άσχετη:
μπορεις να κανεις :
Προελευσης και μετα προορισμου
ή μονο προορισμου
ναι προβλεπεται. Δικαιωμα εχεις οχι σιγουρια , οτι θελουν οι καθηγητες,υποβαλεις και περιμενεις.Ξερεί κανεις???
George9989
Νεοφερμένος
Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
16-11-21
12:56
Τα δικαιολογητικα ποτε θα τα παραθεσουμε στην γραμματεια?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
16-11-21
12:57
Θα βγαλουν ανακοινωσεις οι σχολες καμια εβδομαδα απο τα αποτελεσματα και οταν παρουν τις λιστες απο το υπουργειο.Τα δικαιολογητικα ποτε θα τα παραθεσουμε στην γραμματεια?
nikolettari
Νεοφερμένος
Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
16-11-21
13:19
πότε πιστεύεται ότι θα βγούνε τα αποτελέσματα ; εγώ προσωπικά περιμένω παρασκευή 26/11
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.
16-11-21
14:39
Εμένα μου έχει έρθει χαρτί δικαιώματος μετεγγραφής λόγω προφορικών.Θα βγαλουν ανακοινωσεις οι σχολες καμια εβδομαδα απο τα αποτελεσματα και οταν παρουν τις λιστες απο το υπουργειο.
Annou1
Νεοφερμένος
Η Annou1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
16-11-21
15:19
Δηλαδη;Εμένα μου έχει έρθει χαρτί δικαιώματος μετεγγραφής λόγω προφορικών.
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.
16-11-21
15:38
επειδη εξεταζομαι προφορικα εχω δικαιωμα μετεγγραφης.Δηλαδη;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
16-11-21
15:48
ποιος δινει χαρτια δικαιωματος μετεγγραφης?Εμένα μου έχει έρθει χαρτί δικαιώματος μετεγγραφής λόγω προφορικών.
nikolettari
Νεοφερμένος
16-11-21
15:49
αμα το πάμε έτσι θέλω και γώ τότεποιος δινει χαρτια δικαιωματος μετεγγραφης?
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
16-11-21
15:51
δε ξερω, δε το εχω αυτη τη στιγμη μαζι μου αλλα μπορει να ειναι και εκτυπωμενο, μπορει να μας ηρθε πρωτα ηλεκτρονικα δηλαδη, θυμαμαι που ειχε απο κατω και τις αντιστοιχιες.ποιος δινει χαρτια δικαιωματος μετεγγραφης?
nikolettari
Νεοφερμένος
16-11-21
17:01
δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο θα το έλεγε + υπάρχουν μόνο ειδικές κατηγορίες καθ' υπέρβαση και κατ εξαίρεση η μετεγγραφή ειναι 1 απο οτι ξερω και για επαλ και για γενικοδε ξερω, δε το εχω αυτη τη στιγμη μαζι μου αλλα μπορει να ειναι και εκτυπωμενο, μπορει να μας ηρθε πρωτα ηλεκτρονικα δηλαδη, θυμαμαι που ειχε απο κατω και τις αντιστοιχιες.
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
16-11-21
17:08
αν το βρω θα σας πω τι λεει να καταλαβετεδεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο θα το έλεγε + υπάρχουν μόνο ειδικές κατηγορίες καθ' υπέρβαση και κατ εξαίρεση η μετεγγραφή ειναι 1 απο οτι ξερω και για επαλ και για γενικο
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
16-11-21
17:12
Εννοείς ότι και καλά με αυτό το χαρτί παίρνεις μετεγγραφη όπου θες ?δεν γίνεται αυτοοαν το βρω θα σας πω τι λεει να καταλαβετε
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
16-11-21
17:13
οταν το βρω θα σας πω τι ακριβως λεει.Εννοείς ότι και καλά με αυτό το χαρτί παίρνεις μετεγγραφη όπου θες ?δεν γίνεται αυτοο
maria20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
17-11-21
10:58
Ποτε αναμένεται να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα των μετεγγραφων?(περσυ χρειαστηκαν 9 εργασιμες μερες)Υπαρχει πιθανοτητα για τις 19/11?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 159 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nefeli10
- phleidhs
- VasilisK00
- agg41
- Sotiris 12
- Alin22
- KwnnaPap
- FNC_Sophia
- Entropy24
- DiKar
- ioanna2007
- Greg25
- BiteTheDust
- patatosalata22
- PanPan
- Arvacon
- Hased Babis
- Than003
- GiwrgosLxs
- liana
- Rita1975
- αντιγονη.
- dmav
- panaman
- astroskoni
- Giota_pel
- Praxis
- flaura
- Peter Pan13
- Nikos_81
- Mammy Nun
- angeloskar
- kris1
- EviDakt
- Nic Papalitsas
- estrela
- NasosJet
- oups
- Vasilikii
- Bezbozny
- alpha.kappa
- Primary Care
- Παναρας
- kallikd
- eleni78
- Elenakii
- mermaid89
- VICKY LOU
- phoni
- Philologist
- Χάρις
- Evaa
- emilyfan85
- Μαραθ22
- effiee
- Billas
- ladybookworm
- Fofifofi78
- Scandal
- Μαρια39
- theodoraooo
- Billokos1
- calliope
- Politeknoi
- spring day
- TheUnknown
- Chico
- Vasilis V
- F1L1PAS
- dim6
- sophiaa
- Unboxholics
- Rina
- Nala
- eukleidhs1821
- ValiArg
- Nick0007
- niaou
- Mariap.
- xakounaamatata
- barkos
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Kitana
- Anhelika
- beckyy
- MaryLou
- alexgiann
- mary eleni
- Virgi89
- john_ex_
- katerinavld
- QWERTY23
- George9989
- Βιολετ
- Nikoleta_Giann
- Appolon
- Vasilis Xris
- Mukumbura
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Bea
- L0st
- vds3
- KingPoul
- constansn
- George_dr
- efi25
- ioannam
- Badguy70
- Eri0611
- ΤΖΩΝ
- Cortes
- Ανώνυμη
- lnesb
- margik
- Dreamer_SW
- Annu
- NikiKa
- Αννα1
- penelopenick
- plantbee
- maria2001
- Mendem
- tsiobieman
- alsatus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.