γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,581 μηνύματα.
05-11-21
15:33
Για τα αποτελεσματα μπορεις να ελπιζεις απο 22-26 νοεμβριου.Πέρασα Πληροφορική Κέρκυρας και περιμένω μεταγραφή για Χαροκόπειο Αθήνα.
Πότε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Τι να κάνω για να μην πάει άδικα το 1ο εξάμηνο;
Η σχολή έχει πολλά εργαστήρια.
Να πας να παρακολουθεις χαροκοπειο για να ξερεις τι θα δωσεις εξεταστικη.
Στο excel με τα μαθηματα γραφει, οπως σε ολες, ποια εργαστηρια εχουν.
Απο τι φαινεται ειναι ζορικο , βλεπω 3 εργαστηρια με το καλημερα ,αλλά 5 μαθηματα αντι 6 αλλου.
Και πες τους να βαλουν μαυρα γραμματα στο site αντι θαλασσια. Μα κουμπιουτεραδες και θαλασσια γραμματα? Να θελω τα γυαλιά μου να διαβασω?
Φραπεδοφιλόσοφος
Νεοφερμένος
Ο Φραπεδοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
05-11-21
16:38
Για ποιον λογο δεν επηρεαζονται αυτες οι σχολες? Συγγνωμη, δεν το καταλαβαΦετος ως φαινεται απο τα νουμερα συμμετοχης μεχρι τωρα θα εχουμε περι το 30% λιγοτερο ανταγωνισμο.
Αυτο δεν αφορα βεβαια τις υψηλοβαθμες οπως ιατρικες ,ψυχολογιες, νομικες, βιολογιες, χημικα, Ημμυ κλπ αλλα τις χαμηλοτερες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,581 μηνύματα.
05-11-21
16:50
Μηπως ειναι που επιμενεις στο φραπε, φρεντους πινουμε τωρα!Για ποιον λογο δεν επηρεαζονται αυτες οι σχολες? Συγγνωμη, δεν το καταλαβα
Οι ελληνες δεν εγιναν ξαφνικα πλουσιοι ουτε αγαπησαν τρελα την επαρχια.
Η μειωση αιτησεων οφειλεται στο οτι οι τροφοδοτες σχολες επαρχιας εμεινα αδειες .
Αυτο βεβαια δεν συνεβει στις υψηλοβαθμες σχολες επαρχιας που αναφερω παραπανω οι οποιες γεμισαν και παραγεμισαν.
nikpap887
Νεοφερμένος
Ο nikpap887 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
05-11-21
17:25
Δεν εχει πολυ σημασια αν παει η δεν παει πρεπει να ζητησει απο καποιον τις διαφανειες και να αρχισει μονος απο την αρχη. Σε τετοια σχολη πρεπει να παρακολουθεις απο την αρχη για να μην χαθειςΓια τα αποτελεσματα μπορεις να ελπιζεις απο 22-26 νοεμβριου.
Να πας να παρακολουθεις χαροκοπειο για να ξερεις τι θα δωσεις εξεταστικη.
Στο excel με τα μαθηματα γραφει, οπως σε ολες, ποια εργαστηρια εχουν.
Απο τι φαινεται ειναι ζορικο , βλεπω 3 εργαστηρια με το καλημερα ,αλλά 5 μαθηματα αντι 6 αλλου.
Και πες τους να βαλουν μαυρα γραμματα στο site αντι θαλασσια. Μα κουμπιουτεραδες και θαλασσια γραμματα? Να θελω τα γυαλιά μου να διαβασω?
Στον op, αν αποφασισεις να πας πριν τα αποτελεσματα, παρε στην γραμματεια τηλεφωνο. Σε μερικα πανεπιστημια δεν αφηνουν οσους περιμενουν μετεγγραφες.
Φραπεδοφιλόσοφος
Νεοφερμένος
Ο Φραπεδοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
05-11-21
17:31
Δεν το σκέφτηκα, δίκιο έχεις. Απο εδω και πέρα, φρέντο εσπρέσσο μέτριο, λόγω τιμής!!Μηπως ειναι που επιμενεις στο φραπε, φρεντους πινουμε τωρα!
Η μειωση αιτησεων οφειλεται στο οτι οι τροφοδοτες σχολες επαρχιας εμεινα αδειες .
Αυτο βεβαια δεν συνεβει στις υψηλοβαθμες σχολες επαρχιας που αναφερω παραπανω οι οποιες γεμισαν και παραγεμισ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
05-11-21
17:35
Ναι ναι , αυτον. Εγω απο το εβερεστ τον παιρνω, τον brazilian , να ειναι φτηνος και βαρυς.Δεν το σκέφτηκα, δίκιο έχεις. Απο εδω και πέρα, φρέντο εσπρέσσο μέτριο, λόγω τιμής!!
Και με δυο καλαμακια γιατι το ενα λιωνει.
Vickyoustgl
Νεοφερμένος
Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
05-11-21
22:00
Αυτό που λες μήπως ευνοεί περιπτώσεις όπως η δική μου?Να έχω ακόμη ελπίδες λες για αποτυχημένη μετεγγραφή και επιτυχημένη μετακίνηση?Λες να γέμισε το ΔΙΠΑΕ από θέσεις και να μην έχει πολλές θέσεις για μετεγγραφές?Μηπως ειναι που επιμενεις στο φραπε, φρεντους πινουμε τωρα!
Αυτο βεβαια δεν συνεβει στις υψηλοβαθμες σχολες επαρχιας που αναφερω παραπανω οι οποιες γεμισαν και παραγεμισαν.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
05-11-21
22:22
Η περιπτωση σου ειναι ιδιατερη , προσομοιαζει με αυτες των σχολων που προανεφερα.Αυτό που λες μήπως ευνοεί περιπτώσεις όπως η δική μου?Να έχω ακόμη ελπίδες λες για αποτυχημένη μετεγγραφή και επιτυχημένη μετακίνηση?Λες να γέμισε το ΔΙΠΑΕ από θέσεις και να μην έχει πολλές θέσεις για μετεγγραφές?
Η σχολη του ΔΙΠΑΕ εχει μοναδικο τροφοδοτη την σχολη των Ιωαννινων η οποια ειχε και χαμηλη εβε ( ιωαννινα ειναι) και γεμισε πληρως.
Οποτε δεν αναμενω ιδιαιτερες διαφοροποιησεις απο περυσι. Το διπαε θα γεμισει -δε θα γεμισει τις μετεγγραφες του και θα κλεισει χαμηλα
σορρυ
Φραπεδοφιλόσοφος
Νεοφερμένος
05-11-21
23:18
Να ρωτησω, αν υπαρχει ισοβαθμια στην τελευταια θεση, ποιος παιρνει την μετεγγραφη? Η την παιρνουν και οι δυο?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
06-11-21
08:23
Μονο ενας την παιρνει , αυτος με τα περισσοτερα μορια πανελληνιων σε απολυτο αριθμο, ανεξαρτητου προελευσεωςΝα ρωτησω, αν υπαρχει ισοβαθμια στην τελευταια θεση, ποιος παιρνει την μετεγγραφη? Η την παιρνουν και οι δυο?
nikolettari
Νεοφερμένος
Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
06-11-21
09:34
και πχ αμα κάνουμε τότε ένσταση θα μας δεχτούνε σε περίπτωση που είμαστε τελευταίο με 6 μορια για Παράδιγμα αλα δεν το πήραμε λογο μορίων στις πανελλαδικές και ο τελευταίος εφοσον μπήκε με 6 μορια ;; και εγώ αυτό ήθελα να μάθω ευχαριστώΜονο ενας την παιρνει , αυτος με τα περισσοτερα μορια πανελληνιων σε απολυτο αριθμο, ανεξαρτητου προελευσεως
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
06-11-21
09:47
Το σεναριο που αναφερεις ηταν εφικτο οταν υπουργος ηταν ο γαβρογλου (2018-2019).και πχ αμα κάνουμε τότε ένσταση θα μας δεχτούνε σε περίπτωση που είμαστε τελευταίο με 6 μορια για Παράδιγμα αλα δεν το πήραμε λογο μορίων στις πανελλαδικές και ο τελευταίος εφοσον μπήκε με 6 μορια ;; και εγώ αυτό ήθελα να μάθω ευχαριστώ
Οσοι ισοβαθμουσαν εκαναν ενσταση και εμπαιναν.
Η κεραμεως το εκοψε αυτο.Τωρα ενσταση για ισοβαθμια δεν γινεται δεκτη.
nikolettari
Νεοφερμένος
Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
06-11-21
10:04
και τι πρέπει να γίνει ώστε να το δεχτούν πραγματικά αγανάκτησα 2 χρονια περιμένω μετεγγραφή φετος ομως πηρα 6 μορια απο 4 ελιπιζω να βγειΤο σεναριο που αναφερεις ηταν εφικτο οταν υπουργος ηταν ο γαβρογλου (2018-2019).
Οσοι ισοβαθμουσαν εκαναν ενσταση και εμπαιναν.
Η κεραμεως το εκοψε αυτο.Τωρα ενσταση για ισοβαθμια δεν γινεται δεκτη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
06-11-21
10:10
Η δικαια αγακακτηση σου ειναι για αυτους παραπλευση απωλεια. Ειναι κουφοι δεν ακουνε.και τι πρέπει να γίνει ώστε να το δεχτούν πραγματικά αγανάκτησα 2 χρονια περιμένω μετεγγραφή φετος ομως πηρα 6 μορια απο 4 ελιπιζω να βγει
Που στοχευεις?
nikolettari
Νεοφερμένος
06-11-21
10:26
Θεσσαλονίκη Νοσηλευτικη απο ηράκλειο + είμαι στην ειδικη κατηγορία μεχρι περσι οκευ δεν ειχα μορια φετος ομως τουλαχιστον 6 πηρα απο την κατηγορία που ειμαι παντα με 6 το είχανε τα παιδιαΗ δικαια αγακακτηση σου ειναι για αυτους παραπλευση απωλεια. Ειναι κουφοι δεν ακουνε.
Που στοχευεις?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
06-11-21
10:40
Διατηρω ελπιδες οτι μπορει να κατεβει κατω απο 6 διοτι ενας σημαντικος τροφοδοτης της θεσσαλονικης μηδενιστηκε φετος ( το Διδυμότειχο ειχε 1 εισακτεο)Θεσσαλονίκη Νοσηλευτικη απο ηράκλειο + είμαι στην ειδικη κατηγορία μεχρι περσι οκευ δεν ειχα μορια φετος ομως τουλαχιστον 6 πηρα απο την κατηγορία που ειμαι παντα με 6 το είχανε τα παιδια
nikolettari
Νεοφερμένος
06-11-21
10:45
το ελπίζω πραγματικά και σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σουΔιατηρω ελπιδες οτι μπορει να κατεβει κατω απο 6 διοτι ενας σημαντικος τροφοδοτης της θεσσαλονικης μηδενιστηκε φετος ( το Διδυμότειχο ειχε 1 εισακτεο)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
06-11-21
10:49
Τωρα το επεξεργαστηκα, ειπες οτι εκανες αιτηση σε ειδικη κατηγορια? Οι ειδικες κατηγοριες οσο ξερω δεν εχουν ανταγωνισμο, ολοι περνουν.το ελπίζω πραγματικά και σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σου
nikolettari
Νεοφερμένος
06-11-21
10:50
μεγαλη ιστορια αλα εγω λογο του πατέρα μου ειμαι στην μειονότηταΤωρα το επεξεργαστηκα, ειπες οτι εκανες αιτηση σε ειδικη κατηγορια? Οι ειδικες κατηγοριες οσο ξερω δεν εχουν ανταγωνισμο, ολοι περνουν.
Annou1
Νεοφερμένος
Η Annou1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
06-11-21
11:55
Έκανα αίτηση μεταγραφής από χημικό Ιωαννίνων στο χημικό Πάτρας, συγκεντρωνοντας 8.5 μόρια από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.Ομως έμαθα ότι μπορουσα να κάνω αίτηση μεταγραφής και λόγω αδελφών προπτυχιακών παρόλο που ο αδελφός μου δεν σπουδάζει στην πολη που επιθυμώ εγώ να πάω. Μήπως τελικά ήταν πιο σίγουρη η μεταγραφή με την κατηγορία αδελφών προπτυχιακών?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 159 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nefeli10
- phleidhs
- VasilisK00
- agg41
- Sotiris 12
- Alin22
- KwnnaPap
- FNC_Sophia
- Entropy24
- DiKar
- ioanna2007
- Greg25
- BiteTheDust
- patatosalata22
- PanPan
- Arvacon
- Hased Babis
- Than003
- GiwrgosLxs
- liana
- Rita1975
- αντιγονη.
- dmav
- panaman
- astroskoni
- Giota_pel
- Praxis
- flaura
- Peter Pan13
- Nikos_81
- Mammy Nun
- angeloskar
- kris1
- EviDakt
- Nic Papalitsas
- estrela
- NasosJet
- oups
- Vasilikii
- Bezbozny
- alpha.kappa
- Primary Care
- Παναρας
- kallikd
- eleni78
- Elenakii
- mermaid89
- VICKY LOU
- phoni
- Philologist
- Χάρις
- Evaa
- emilyfan85
- Μαραθ22
- effiee
- Billas
- ladybookworm
- Fofifofi78
- Scandal
- Μαρια39
- theodoraooo
- Billokos1
- calliope
- Politeknoi
- spring day
- TheUnknown
- Chico
- Vasilis V
- F1L1PAS
- dim6
- sophiaa
- Unboxholics
- Rina
- Nala
- eukleidhs1821
- ValiArg
- Nick0007
- niaou
- Mariap.
- xakounaamatata
- barkos
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Kitana
- Anhelika
- beckyy
- MaryLou
- alexgiann
- mary eleni
- Virgi89
- john_ex_
- katerinavld
- QWERTY23
- George9989
- Βιολετ
- Nikoleta_Giann
- Appolon
- Vasilis Xris
- Mukumbura
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Bea
- L0st
- vds3
- KingPoul
- constansn
- George_dr
- efi25
- ioannam
- Badguy70
- Eri0611
- ΤΖΩΝ
- Cortes
- Ανώνυμη
- lnesb
- margik
- Dreamer_SW
- Annu
- NikiKa
- Αννα1
- penelopenick
- plantbee
- maria2001
- Mendem
- tsiobieman
- alsatus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.