katerinavld
Νεοφερμένος
Η katerinavld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
24-10-21
22:59
Σε ευχαριστώ Γιάννη.Το εψαξα λίγο, βρηκα ενα τηλ ,το 1555 το οποίο προς εκπληξη μου λειτουργεί 7 μερες την εβδομαδα, 24 ωρες το 24ωρο. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο και μου ειπαν , να μπω στο efka.gov.gr και να κλεισω ραντεβού την μερα που με εξυπηρετεί , για να πάω στο ΙΚΑ της περιοχης μου , στο Μητρώο και να καταθεσω την βεβαιωση σπουδών.Ναι θελουν την βεβαιωση σπουδων . Τωρα για την διαδικασια δεν ειμαι σε θεση να σου πω δεν την εχω κανει ,η μανα μου τα κανει. Παλιοτερα πηγαινε εκει και εδινε το χαρτι, τωρα το στελνει με email , αλλα που?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,966 μηνύματα.
24-10-21
23:07
Α ωραια , ναι τωρα το δημοσιο θελει ραντεβου. Αλλα αν ειναι με ραντεβου θα μπορεις και με εμαιλ, αλλα θα πρεπει να βρεις πρωτα το καταλληλο ατομο τηλεφωνικα. Αφου το βρηκε η μανα μου θα το βρεις και εσυ. Οι μανες εχουν τον τροπο τους.Σε ευχαριστώ Γιάννη.Το εψαξα λίγο, βρηκα ενα τηλ ,το 1555 το οποίο προς εκπληξη μου λειτουργεί 7 μερες την εβδομαδα, 24 ωρες το 24ωρο. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο και μου ειπαν , να μπω στο efka.gov.gr και να κλεισω ραντεβού την μερα που με εξυπηρετεί , για να πάω στο ΙΚΑ της περιοχης μου , στο Μητρώο και να καταθεσω την βεβαιωση σπουδών.
Vickyoustgl
Νεοφερμένος
Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
25-10-21
09:43
Καλημέρα σας.Παιδιά ,όσοι από τους παλιούς γνωρίζετε πείτε μου σας παρακαλώ η πλατφόρμα για τις μετεγγραφές /μετακινήσεις ενώ ήταν σήμερα η ημερομηνία να ανοίξει ακόμη τίποτα.Πατάω πάνω στον σύνδεσμο και μου βγάζει eror.Συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο ή μόνο εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα?
Alin22
Νεοφερμένος
Η Alin22 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
25-10-21
09:46
μολις ανοιξε !Καλημέρα σας.Παιδιά ,όσοι από τους παλιούς γνωρίζετε πείτε μου σας παρακαλώ η πλατφόρμα για τις μετεγγραφές /μετακινήσεις ενώ ήταν σήμερα η ημερομηνία να ανοίξει ακόμη τίποτα.Πατάω πάνω στον σύνδεσμο και μου βγάζει eror.Συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο ή μόνο εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,966 μηνύματα.
25-10-21
09:46
.Είναι εύκολη η διαδικασία παιδιά ; Υπάρχει κανένα βίντεο μην κάνουμε κανένα λάθοs
s93060
s93060
Βιντεο δεν εχω δει αλλα το εγχειριδιο χρησης ( δεν το εβαλαν ακομα) ειναι βημα βημα.
s93060
Νεοφερμένος
Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
25-10-21
10:30
Είναι εύκολη η διαδικασία παιδιά ; Υπάρχει κανένα βίντεο μην κάνουμε κανένα λάθος
Alin22
Νεοφερμένος
Η Alin22 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
25-10-21
10:43
Πολυ ευκολη , τα μισα ειναι προσυμπληρωμενα. λιγη προσοχη αν ειναι σωστα κ σε παει μονο του το συστημαΕίναι εύκολη η διαδικασία παιδιά ; Υπάρχει κανένα βίντεο μην κάνουμε κανένα λάθος
οθεσσαλονικιος
Νεοφερμένος
Ο οθεσσαλονικιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
25-10-21
11:16
Γιάννη πότε το βλέπεις να βγαίνουν τα αποτελέσματα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
25-10-21
11:21
Ημαρτον, ακομα δεν ανοιξε και την κλεισαμε.Γιάννη πότε το βλέπεις να βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Κοιτα ενδεχομενως να τηρησουν τα πεπατημενα οποτε αναμενονται την εβδομαδα 22-26 Νοεμβριου με επικρατεστερη την 25η.
nekochan
Νεοφερμένος
Η nekochan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
25-10-21
11:32
Παιδιά χαζή ερώτηση αλλά αν κάνω αίτηση για μετακίνηση και δεν την πάρω μπορώ να κάνω 10% αργότερα? Και γίνεται να κάνω αίτηση για μετακίνηση από αγγλική φιλολογία σε ψυχολογία?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
25-10-21
11:40
Το πρωτο ερωτημα Ναι , την παρεις δεν την παρεις μπορεις να κανεις 10%.Παιδιά χαζή ερώτηση αλλά αν κάνω αίτηση για μετακίνηση και δεν την πάρω μπορώ να κάνω 10% αργότερα? Και γίνεται να κάνω αίτηση για μετακίνηση από αγγλική φιλολογία σε ψυχολογία?
Μαλλον δεν μπορεις να κανεις μετακινηση σε ψυχολογια , εχουν αλλαξει την πλατφορμα φετος και θα πρεπει να δηλωσεις υποχρεωτικα μετεγγραφη στην αλλη αγγλικη την οποια και θα παρεις, οποτε δεν θα εξεταστει η αιτηση σου για μετακινηση σε ψυχολογια.
Alin22
Νεοφερμένος
25-10-21
11:42
10% το καλοκαιρι του ''22,οταν ανοιξουν τα μηχανογραφικα. Μετακινηση αν εισαι πρωτοετης, εχεις δηλωσει την ψυχολογια στο μηχανογραφικο, και πιανεις τη βαση εισαγωγης. Αν ξεχναω κατι απο τα βασικα, ελπιζω ο Γιαννης να με διορθωσει. τεχνικα μιλωντας δεν ειναι πιθανο γιατι λογικα θα παρεις μετεγγραφη σε αγγλ. φιλολογιαΠαιδιά χαζή ερώτηση αλλά αν κάνω αίτηση για μετακίνηση και δεν την πάρω μπορώ να κάνω 10% αργότερα? Και γίνεται να κάνω αίτηση για μετακίνηση από αγγλική φιλολογία σε ψυχολογία?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
25-10-21
11:44
πολυ σωστα τα λες.10% το καλοκαιρι του ''22,οταν ανοιξουν τα μηχανογραφικα. Μετακινηση αν εισαι πρωτοετης, εχεις δηλωσει την ψυχολογια στο μηχανογραφικο, και πιανεις τη βαση εισαγωγης. Αν ξεχναω κατι απο τα βασικα, ελπιζω ο Γιαννης να με διορθωσει. τεχνικα μιλωντας δεν ειναι πιθανο γιατι λογικα θα παρεις μετεγγραφη σε αγγλ. φιλολογια
ποιον ρωτας?Καλημέρα!σε περίπτωση που ο φοιτητής είναι άνω των 25 και διαζευγμένος,σε διαφορα βίντεο με οδηγίες για τα βήματα μετεγγραφής λένε ότι δηλώνεις εκεί που αναφέρει το εισόδημα των γονιών το λόγο που δεν βάζεις τα αφμ τους και έχει επιλογή:ο φοιτητής είναι διαζευγμένος κτλ ..εμένα όμως η πλατφόρμα με το που έβαλα το αφμ μου αυτόματα από το σύστημα εξαφάνισε την επιλογή για τους γονείς κ κατά συνέπεια να δηλώσω ότι έχω διαζύγιο.Στην εγκύκλιο αναφέρει ότι αν ο φοιτητής είναι διαζευγμένος πρέπει να πάει και το χαρτί διαζυγίου.Κ εμένα μετά στο τέλος της αίτησης αφού δεν μου δίνει την επιλογή να το δηλωσω δεν το αναφέρει στα δικαιολόγητικα!Να το αφήσω ως έχει ή πρέπει να κάνω κάποια άλλη κίνηση μην βρεθώ προ εκπλήξεως όταν πάρω την μετεγγραφή και μου πουν ότι δήλωσα λάθος στοιχεία και την χάσω;
nekochan
Νεοφερμένος
Η nekochan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
25-10-21
11:45
Το πρωτο ερωτημα Ναι , την παρεις δεν την παρεις μπορεις να κανεις 10%.
Μαλλον δεν μπορεις να κανεις μετακινηση σε ψυχολογια , εχουν αλλαξει την πλατφορμα φετος και θα πρεπει να δηλωσεις υποχρεωτικα μετεγγραφη στην αλλη αγγλικη την οποια και θα παρεις, οποτε δεν θα εξεταστει η αιτηση σου για μετακινηση σε ψυχολογια
σε ευχαριστώ πολύ λογικά απλά θα κάνω 10% στο τέλος10% το καλοκαιρι του ''22,οταν ανοιξουν τα μηχανογραφικα. Μετακινηση αν εισαι πρωτοετης, εχεις δηλωσει την ψυχολογια στο μηχανογραφικο, και πιανεις τη βαση εισαγωγης. Αν ξεχναω κατι απο τα βασικα, ελπιζω ο Γιαννης να με διορθωσει. τεχνικα μιλωντας δεν ειναι πιθανο γιατι λογικα θα παρεις μετεγγραφη σε αγγλ. φιλολογια
Chrisa
Νεοφερμένος
Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
25-10-21
11:51
Καλημέρα!σε περίπτωση που ο φοιτητής είναι άνω των 25 και διαζευγμένος,σε διαφορα βίντεο με οδηγίες για τα βήματα μετεγγραφής λένε ότι δηλώνεις εκεί που αναφέρει το εισόδημα των γονιών το λόγο που δεν βάζεις τα αφμ τους και έχει επιλογή:ο φοιτητής είναι διαζευγμένος κτλ ..εμένα όμως η πλατφόρμα με το που έβαλα το αφμ μου αυτόματα από το σύστημα εξαφάνισε την επιλογή για τους γονείς κ κατά συνέπεια να δηλώσω ότι έχω διαζύγιο.Στην εγκύκλιο αναφέρει ότι αν ο φοιτητής είναι διαζευγμένος πρέπει να πάει και το χαρτί διαζυγίου.Κ εμένα μετά στο τέλος της αίτησης αφού δεν μου δίνει την επιλογή να το δηλωσω δεν το αναφέρει στα δικαιολόγητικα!Να το αφήσω ως έχει ή πρέπει να κάνω κάποια άλλη κίνηση μην βρεθώ προ εκπλήξεως όταν πάρω την μετεγγραφή και μου πουν ότι δήλωσα λάθος στοιχεία και την χάσω;
Chrisa
Νεοφερμένος
Η Chrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
25-10-21
11:55
Κυρίως εσενα που τα ξέρεις όλαποιον ρωτας?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
25-10-21
11:58
Ωραια ευχαριστω. Ποιο πανεπιστημιο στοχευεις?Κυρίως εσενα που τα ξέρεις όλα
Chrisa
Νεοφερμένος
25-10-21
12:01
1η επιλογή Οικονομική επιστήμη παπει ,Ωραια ευχαριστω. Ποιο πανεπιστημιο στοχευεις?
2η επιλογή οικονομικών επιστημών εκπα .
Τελικά μου δίνει 6 μόρια από εισόδημα!και δεν μέτρησαν το εισόδημα επιβολής εισφοράς!
Alin22
Νεοφερμένος
25-10-21
12:03
σου ζητησε ΑΦΜ συζυγου?? εμενα που ειμαι πανω 25 μου ζητησε . αρα για να μην στο ζηταει ειναι ξεκαθαρο το φορολογικο θεμα στην διασταυρωση ( Δεν μετραει τον ''τεως'' συζυγο). θα υπολογισει το εισοδημα σου κ θα σου βγαλει τα μορια ..λογικα.Καλημέρα!σε περίπτωση που ο φοιτητής είναι άνω των 25 και διαζευγμένος,σε διαφορα βίντεο με οδηγίες για τα βήματα μετεγγραφής λένε ότι δηλώνεις εκεί που αναφέρει το εισόδημα των γονιών το λόγο που δεν βάζεις τα αφμ τους και έχει επιλογή:ο φοιτητής είναι διαζευγμένος κτλ ..εμένα όμως η πλατφόρμα με το που έβαλα το αφμ μου αυτόματα από το σύστημα εξαφάνισε την επιλογή για τους γονείς κ κατά συνέπεια να δηλώσω ότι έχω διαζύγιο.Στην εγκύκλιο αναφέρει ότι αν ο φοιτητής είναι διαζευγμένος πρέπει να πάει και το χαρτί διαζυγίου.Κ εμένα μετά στο τέλος της αίτησης αφού δεν μου δίνει την επιλογή να το δηλωσω δεν το αναφέρει στα δικαιολόγητικα!Να το αφήσω ως έχει ή πρέπει να κάνω κάποια άλλη κίνηση μην βρεθώ προ εκπλήξεως όταν πάρω την μετεγγραφή και μου πουν ότι δήλωσα λάθος στοιχεία και την χάσω;
Chrisa
Νεοφερμένος
25-10-21
12:09
Στην επιλογή έγγαμη /άγαμη έβαλα άγαμη ,διότι έχω το διαζύγιο και κάνω πολλά χρόνια μόνη μου δήλωση, σίγουρα δεν διασταυρώνονται και μου το πέρασε ως έγκυρο ,αλλα η εγκύκλιος γράφει ότι πρέπει να πάμε το διαζύγιο σαν δικαιολογητικό και το σύστημα δεν μου το βγάζει και φοβάμαι μην μου πουν ότι τα στοιχεία ελλειπη μολις δουν στην οικογενειακή κατάσταση ότι είμαι εγώ και το παιδί!σου ζητησε ΑΦΜ συζυγου?? εμενα που ειμαι πανω 25 μου ζητησε . αρα για να μην στο ζηταει ειναι ξεκαθαρο το φορολογικο θεμα στην διασταυρωση ( Δεν μετραει τον ''τεως'' συζυγο). θα υπολογισει το εισοδημα σου κ θα σου βγαλει τα μορια ..λογικα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alin22
- KwnnaPap
- FNC_Sophia
- Entropy24
- DiKar
- ioanna2007
- Greg25
- BiteTheDust
- patatosalata22
- PanPan
- Arvacon
- Hased Babis
- Than003
- GiwrgosLxs
- liana
- Rita1975
- αντιγονη.
- dmav
- panaman
- astroskoni
- Giota_pel
- Praxis
- flaura
- Peter Pan13
- Nikos_81
- Mammy Nun
- angeloskar
- kris1
- EviDakt
- Nic Papalitsas
- estrela
- NasosJet
- oups
- Vasilikii
- Bezbozny
- alpha.kappa
- Primary Care
- Παναρας
- kallikd
- eleni78
- Elenakii
- mermaid89
- VICKY LOU
- phoni
- Philologist
- Χάρις
- Evaa
- emilyfan85
- Μαραθ22
- effiee
- Billas
- ladybookworm
- Fofifofi78
- Scandal
- Μαρια39
- theodoraooo
- Billokos1
- calliope
- Politeknoi
- spring day
- TheUnknown
- Chico
- Vasilis V
- F1L1PAS
- dim6
- sophiaa
- Unboxholics
- Rina
- Nala
- eukleidhs1821
- ValiArg
- Nick0007
- niaou
- Mariap.
- xakounaamatata
- barkos
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Kitana
- Anhelika
- beckyy
- MaryLou
- alexgiann
- mary eleni
- Virgi89
- john_ex_
- katerinavld
- QWERTY23
- George9989
- Βιολετ
- Nikoleta_Giann
- Appolon
- Vasilis Xris
- Mukumbura
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Bea
- L0st
- vds3
- KingPoul
- constansn
- George_dr
- efi25
- ioannam
- Badguy70
- Eri0611
- ΤΖΩΝ
- Cortes
- Ανώνυμη
- lnesb
- margik
- Dreamer_SW
- Annu
- NikiKa
- Αννα1
- penelopenick
- plantbee
- maria2001
- Mendem
- tsiobieman
- alsatus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.