Ελενα Παλαιολόγου
Νεοφερμένος
Η Ελενα Παλαιολόγου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
18-06-21
11:16
Παιδια βοήθεια
Δεν έγραψα σε δυο θεμετα που το ενα έπιανε 12 μονάδες και το αλλο 15
Περιπου ποσα μόρια εχω χάσει;
Δεν έγραψα σε δυο θεμετα που το ενα έπιανε 12 μονάδες και το αλλο 15
Περιπου ποσα μόρια εχω χάσει;
18-06-21
11:29
Αν έχουν πάει όλα κατ' ευχήν και έχεις χάσει μόνο αυτά τα 2 θέματα , συνολικά 27 μονάδες στα 100 δηλαδή 73/100, στα 20 είναι 14,6.
Ελενα Παλαιολόγου
Νεοφερμένος
Η Ελενα Παλαιολόγου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
18-06-21
11:36
Ωραια ευχαριστω [μπα εχω κανει και αλλου λαθη ]
Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
18-06-21
13:12
Δεν τα έγραψες καθόλου ή τα έγραψες με δικά σου λόγια?Ωραια ευχαριστω [μπα εχω κανει και αλλου λαθη ]
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Παιδιά αν στα τρία μαθήματα έγραψα 10-13 μέτρια και γράψω ένα 17-18 ιστορία δεν συμπληρώνω 13.000 και πάνω?Αν έχουν πάει όλα κατ' ευχήν και έχεις χάσει μόνο αυτά τα 2 θέματα , συνολικά 27 μονάδες στα 100 δηλαδή 73/100, στα 20 είναι 14,6.
Έχω αγχωθει, θέλω τόσο πολύ την φιλοσοφικήΑν έχουν πάει όλα κατ' ευχήν και έχεις χάσει μόνο αυτά τα 2 θέματα , συνολικά 27 μονάδες στα 100 δηλαδή 73/100, στα 20 είναι 14,6.
Ελενα Παλαιολόγου
Νεοφερμένος
18-06-21
13:27
Σε αυτο με τις 15 μονάδες έγραψα μονο τους θεμελιωτές της, γιατι είχα μπλοκάρει και δεν μπορούσα με τιποτα να θυμηθώ τι λέει, και σε αυτο με τις 12 μονάδες κατάφερα να γράψω δυο προτάσεις τις οποίες θυμόμουν γιατι δεν το είχα μαθει.Δεν τα έγραψες καθόλου ή τα έγραψες με δικά σου λόγια?
Επιπλέον υπολόγισα και τις 9μονάδες που έχασα απο τα σωστα λάθος.
Ενώ στις υπόλοιπες τα έγραψα με τα δικα μου λόγια αλλα ήξερα τι έγραφα είχα μάθει τα σημαντικότερα σημεία, τωρα δεν ξέρω αν θα παίξει ρολο αν εχω ξεχάσει κάποιες λέξεις ή λεπτομέρειές.
Δεν τα έγραψες καθόλου ή τα έγραψες με δικά σου λόγια?
Παιδιά αν στα τρία μαθήματα έγραψα 10-13 μέτρια και γράψω ένα 17-18 ιστορία δεν συμπληρώνω 13.000 και πάνω?
Έχω αγχωθει, θέλω τόσο πολύ την φιλοσοφι
Δεν τα έγραψες καθόλου ή τα έγραψες με δικά σου λόγια?
Παιδιά αν στα τρία μαθήματα έγραψα 10-13 μέτρια και γράψω ένα 17-18 ιστορία δεν συμπληρώνω 13.000 και πάνω?
Έχω αγχωθει, θέλω τόσο πολύ την φιλοσοφι
Μην αγχώνεσαι δες το ως απλο διαγώνισμα προσπάθησε τωρα στο τελευταίο μαθημα που έχουμε και περισσότερες μέρες να γράψεις οσο καλύτερα μπορείς και μετα θα δείξει τι θα γινει, εξαρτάται και απο την εβε, ποσο θα γράψουν οι άλλοι, και αν θα συμπληρωθούν οι θέσεις του τμήματος.Δεν τα έγραψες καθόλου ή τα έγραψες με δικά σου λόγια?
Έχω αγχωθει, θέλω τόσο πολύ την φιλοσοφική
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...