valantis21
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21
Δραστήριο μέλος
Ειμαι αποφοιτη του 2013.Φετος έδωσα ξανά πανελλήνιες.Αν δώσω ξανά πανελληνιες το 2020 με ποιο συστημα θα δώσω;
Κατά 95% το νέο..Γιατί και γω δίνω σαν απόφοιτος 16..με το όποιο νέο σύστημα μπορούν να δώσουν οι παλιοί απόφοιτοι
Yiorgosk
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=Segh0edbr7Y 8:21
Guest 699855
Επισκέπτης
Ειμαι αποφοιτη του 2013.Φετος έδωσα ξανά πανελλήνιες.Αν δώσω ξανά πανελληνιες το 2020 με ποιο συστημα θα δώσω;
΄Εχουμε πει κι άλλες φορές ότι πάντα λαμβάνεται υπόψη η τελευταία φορά που έδωσε κάποιος πανελλαδικές. Αφού έδωσες φέτος (2019) δεν έχει καμία σημασία αν έδωσες άλλες 10 φορές πανελλαδικές μέσα στις προηγούμενες χρονιές. Υπολογίζεται η φετινή! Οπότε αν πχ θελήσεις να ξαναδώσεις το 2020, θα δώσεις με το σύστημα και με τα μαθήματα που έδωσες και φέτος.
valantis21
Δραστήριο μέλος
΄Εχουμε πει κι άλλες φορές ότι πάντα λαμβάνεται υπόψη η τελευταία φορά που έδωσε κάποιος πανελλαδικές. Αφού έδωσες φέτος (2019) δεν έχει καμία σημασία αν έδωσες άλλες 10 φορές πανελλαδικές μέσα στις προηγούμενες χρονιές. Υπολογίζεται η φετινή! Οπότε αν πχ θελήσεις να ξαναδώσεις το 2020, θα δώσεις με το σύστημα και με τα μαθήματα που έδωσες και φέτος.
Αυτό θεωρώ δεν είναι απόλυτο..ίσως μετρήσει το παλιός απόφοιτος..πάντως οι παλιοί πλην τεράστιας ανατροπής δίνουν με το ΝΕΟ
pannnos1992
Νεοφερμένος
Το λέω και εδώ σε επικοινωνία με τον διευθυντή του Λυκείου που αποφοίτησα οι απόφοιτοι απο το 18 και πριν δίνουν με το ΝΕΟ...απλά μένει να διασαφηνηστει αν οι φετινοι δώσουν με το παλιό θα έχουν ποσοστοση,πράγμα πιθανό..Είμαι ένας απόφοιτος του 16..και σε 1 μήνα αρχίζω προετοιμασία.πραξτε ανάλογα και μην ακούτε μπαρουφες
Για τους παλιους αποφοιτους δεν εχει διευκριστει ακομα,αλλοι καθηγητες λενε οτι δινουν με το παλιο που αυτο ειναι και το λογικο,θα δουμε
Evcathy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το 2016 δεν ήταν καθόλου έτσι τα πράγματα. Όσοι αποφοίτησαν την προηγούμενη χρόνια είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν με ποιο σύστημα θα εξεταστούν ενώ οι υπόλοιποι υποχρεωτικά έδιναν με το παλιό, ανεξάρτητα αν έδωσαν και το 15 πανελλήνιες
alpha.kappa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως έχει δηλώσει η υπουργός οι απόφοιτοι του 2019 θα δώσουν με το παλιό σύστημα (2019). αν θέλουν να ξαναδώσουν πανελλήνιες
Δεν έχει διευκρινιστεί αν μπορούν να δώσουν και με το νεο αν επιθυμούν
Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα συμμετέχουν σε όλες τις θέσεις η θα υπάρξει ποσόστωση (όπως το 2016 που αλαξε το σύστημα η ποσόστωση ήταν 4% ).
Αν υπάρξει ποσόστωση σε αυτά τα ποσοστά περίπου σίγουρα θα αδικηθούνε δίοτι οι θεσεις ειναι λιγες ενω το βαθμολογικό επιπεδο των συμετεχοντων υψηλο
Επίσης αν τελικα τους επιτραπεί να δωσουν με το νεό συστημα με την νεα υλη πάλι θα αδικηθουν αφου υπαρχει νεα υλη και νεο μαθημα(κοινωνιολογία) που δεν εχουν διδαχθεί.
Επίσης υστερουν ενταντι των τελειοφοιτων του 2019-20 διοτι δεν εχουν κανει θερινη προετοιμασία
Όποιος ξέρει ας μου πει
Άγνωστος
Νεοφερμένος
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Στην ιδια ακριβως φαση ειμαι κ εγω αλλα ρε συ την βιολογια την εβαλαν πλεον μονο 3η ομαδα προσ. δηλαδη θετικη αρα εμεις της θεωρητικης???Και τελικά τι ισχύει; Τελευταία φορά έδωσα πανελλήνιες το 2017. Μέσω ανθρωπιστικών σπουδών. Χωρίς λατινικά. Μόνο με βιολογία. Φέτος λοιπόν , για το 2020 αναφέρομαι... Τι στο καλό πρέπει να διαβάσω;;;;;;;
Την εχουν το θεμα ειναι αν εμεις μπορουμε να δωσουμε τωρα που αλλαξε το συστημαΣτην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας θα έχει κάπου την εξεταστέα ύλη.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
edit : Προφανώς δεν θα δώσετε βιολογία, αλλά κοινωνιολογία/λατινικά ( δεν ξέρω ποιο από τα δύο δίνετε )
Βρε ναι να ξανα δωσουν ολοι μπορουν το θεμα ειναι τι γινεται με την βιολογια οπως ειπε κ αλλη κοπελα. Πλεον μπηκε μονο στην θετικη αρα τα παιδια της θεωτηρικης κ των οικονομικων δεν εχουν προσβαση σε αυτην οπως γινοταν παλιοτερα.Αρα αν δεν ισχυσει το παλιο συστημα για εμας τους αποφοιτους πριν το 19 πως θα δωσουμε ενα μαθημα που πλεον αφαιρεθηκε απο την κατευθυνση μας κ μπηκε μονο σε μια αλλη? Αυτο ειναι που δεν γνωριζουμεΤι εννοείς αν μπορείς να δώσεις; Εννοείται πως μπορείς.
edit : Προφανώς δεν θα δώσετε βιολογία, αλλά κοινωνιολογία/λατινικά ( δεν ξέρω ποιο από τα δύο δίνετε )
Βρε ναι να ξανα δωσουν ολοι μπορουν το θεμα ειναι τι γινεται με την βιολογια οπως ειπε κ αλλη κοπελα. Πλεον μπηκε μονο στην θετικη αρα τα παιδια της θεωτηρικης κ των οικονομικων δεν εχουν προσβαση σε αυτην οπως γινοταν παλιοτερα.Αρα αν δεν ισχυσει το παλιο συστημα για εμας τους αποφοιτους πριν το 19 πως θα δωσουμε ενα μαθημα που πλεον αφαιρεθηκε απο την κατευθυνση μας κ μπηκε μονο σε μια αλλη? Αυτο ειναι που δεν γνωριζουμε
Δεν θα δωσουν βιολογια. Ουτως ή αλλως δεν χρειαζεται γιατι πλεον μπορουμε να δηλωνουμε μονο τις σχολες της ομαδας που διαλεγουμε.
Αυτο ειναι απλα χαζο περα απο αδικο κ δεν πιστευω οτι ισχυει. Ετσι κ αλλιως η υπουργος δεν εχει πει τιποτα αρα..Δεν θα δωσουν βιολογια. Ουτως ή αλλως δεν χρειαζεται γιατι πλεον μπορουμε να δηλωνουμε μονο τις σχολες της ομαδας που διαλεγουμε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
gerontelis
Νεοφερμένος
Έχω απόφοιτήσει από τμήμα ΑΕΙ το 2006. Έχω το δικαίωμα να δώσω ξανά πανελλήνιες; Γνωρίζετε κάτι. Μια γνωστη που εργάζεται στο Υπουργείο εξωτερικών λέει πώς δεν γίνεται και ότι μπορώ μόνο με κατατακτήριες. Πιστεύετε ότι ισχύει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.