24-06-19

18:42
Το πρώτο που θα ήθελα να πω είναι να μην κοιτάς συνεχώς αυτά που γράφουν στο internet, καθώς 1) αυτοί οφείλουν κάτι να γράψουν, να κάνουν ένα ρεπορτάζ, για το οποίο θα αμειφθούν και 2) πολλά από αυτά είναι αναληθή. Όντως οι βάσεις θα πέσουν στο 3ο πεδίο, λιγότερο ωστόσο στις ιατρικές από άλλες σχολές, καθώς η ζήτηση σε αυτές είναι πάντα ιδιαίτερα μεγάλη. Από τη στιγμή που οι ενώσεις φυσικών και χημικών κάνουν λόγο για αρκετά έως πολύ δυσκολότερα θέματα, επικεντρώσου στα λόγια αυτών, καθώς συνήθως έχουν δίκιο. Σε κάθε περίπτωση, από τα στατιστικά του υπουργείου θα καταλάβεις και πόση περίπου θα είναι αυτή η πτώση. Ωστόσο, κανείς μας δεν μπορεί να κάνει ακριβείς προβλέψεις, ούτε οι "πεφωτισμένοι" εκτιμητές βάσεων ούτε εγώ ούτε κανείς μας. Πτώση θα υπάρξει και στο 2ο και στο 3ο, αρκετά μεγάλες σε σχολές κάτω των 16.000 μορίων. Αν θες τη γνώμη μου και από αυτά που έχω πληροφορηθεί, τα αποτελέσματα όντως θα βγουν πριν τον Ιούλιο και συγκεκριμένα ακούγεται για αυτήν την Πέμπτη ή Παρασκευή (το λέω με κάθε επιφύλαξη αυτό). Μην ανησυχείς και να περνάς καλάΚαλά αποτελέσματα!!
Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Η ερώτησή μου ήταν περισσότερο ρητορική... Αυτά τα 3 χρόνια που δίνω (ναι, καλά διαβάσατε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.